Μεταγραφές Ιανουαρίου 2009

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Αν δεν κουνη8εί το πλεκτό... Κανένα σουτ δεν είναι καλό... Α ρε Κώστ Φραντζέσκο.. Πού είσαι...?? Και καθόμαστε και μιλάμε για καλά σούτ... Και ασχολούμαστε με το Μπαλάφα το σουτέρ... Χαχαχαχαχαχχχ :lol:
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Μανδρίνος: “Δύο σούπερ μεταγραφές με τα χρήματα της αύξησης”

Το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ανδρέας Μανδρίνος μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis»για την διαδικασία της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου. Μεταξύ των άλλων τόνισε: «Από σήμερα το πρωί τα τηλέφωνα της ΠΑΕ δεν έχουν σταματήσει να χτυπάνε. Απευθυνθήκαμε πρώτα γενικά στον λαό του ΠΑΟΚ και νομίζω ότι πρέπει πλέον να γίνουν κινήσεις σε ειδικές ομάδες, σε επιχειρηματίες που αγαπούν τον ΠΑΟΚ, στην ομογένεια κ.τ.λ. Αυτό που περιμένουμε από τον κόσμο είναι μια μαζική προσέλευση, παρά το ύψος του ποσού του καθενός. Τα πολλά έσοδα έρχονται από την μαζικότητα του κόσμου...
...Τα πρώτα έσοδα (σ.σ θα χρειαστούν περίπου 3 εκατομμύρια ευρώ) θα διατεθούν για δύο μεγάλες μεταγραφές τον Γενάρη», συμπλήρωσε ο κύριος Μανδρίνος, επιβεβαιώνοντας πλήρως το ρεπορτάζ του «Μ».

http://www.metrosport.gr/?p=10684

Μετά φταίνε τα ΠΑΟΚτσήδικα φόρουμ που μιλάνε για μεγάλα ονόματα...??
Μουσλι

Δημοσίευση από Μουσλι »

...συμφωνα με διασταυρωμενες πληροφοριες η μια μεταγραφη θα ειναι στο στυλ του ΤΣΑΟΥΣΙΛΑ...δεν ξερω αν τον θυμαστε...
...και η αλλη απ'οτι ακουγεται θα εχει τα χαρακτηριστικα του ΦΟΥΤΣΙΝΙ...

....μεχρι τοτε ιδωμεν... :) :) :)
Άβαταρ μέλους
thanasakiss4
Bet Guru 2019

Δημοσίευση από thanasakiss4 »

Τα κριτήρια που θέτει ο ΠΑΟΚ
''Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ εξετάζουν την αγωνιστική κατάσταση των παικτών που θεωρούν ότι μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα, το χαρακτήρα τους, μέχρι και το πώς λειτουργούν στις προπονήσεις. Στοιχεία που μπορεί να μην ενδιαφέρουν τον κόσμο, αλλά είναι σημαντικά για τη λειτουργία της ομάδας.....''

http://www.goalday.gr/article.asp?catid ... id=1587434

Καταλάβατε τσακαλάκια μου τι κοιτάνε οι ανθρωποι που ξέρουν από μπάλα και πως λειτουργεί μια ομάδα...???Χαρακτήρα, αν δουλευει στις προπονήσεις, σε τι κατσταση βρίσκεται ο ποδοσφαιριστής...ΟΧΙ αν τον κράζουν οι οπαδοί της ομάδας στη οποία βρίσκεται!!
Εμπιστοσύνη στον Ζήση ΠΑΟΚΙΑ.. :x :x :x
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Το καλοκαίρι η ομάδα πήρε Πάμπλο Γκαρσία, Κοντρέρας, Μουσλίμοβιτς, Χαλκιά, Ίβιτς, Δάρλα, Μάρκος Αντόνιο, Μπιζέρα, Μπακαγιόκο, Βιερίνια, Αναστασάκο, Βερόν...

Όλοι τους καλοί παίκτες, γνωστοί, άλλοι διεθνείς, αρχηγοί εθνικών ομάδων, παίκτες απο μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και ομάδες...
Με τα τεράστια οικονομικά προβλήματά μας... Με τα πενιχρά οικονομικά μέσα που διαθέτουμε... Με τα χρεή να μας πνίγουν... Η διοίκηση έφερε αυτούς τους ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ στην Τούμπα...

Οπότε το καλύτερο που έχουν να κάνουν όλοι είναι να περιμένουν τη διοίκηση να κάνει τη δουλειά της όπως την κάνει πάντα, άψογα δηλαδή...

Και σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο η ομάδα 8α ενισχυθεί και πάλι με σημαντικούς παίκτες απο τις τρείς γνωστές πλέον κατηγορίες παικτών...
ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ (όπως Γκαρσία, Κοντρέρας, Κονσεϊσαο)
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ (όπως Μουσλίμοβιτς, Βερόν, Βιερίνια, Ίβιτς, Χαλκιάς)
ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ (όπως Μπακαγιόκο, Δάρλας, Μπιζέρα, Μάρκος Αντόνιο)

Όποιος θέλει να δεί Τσαουσίλα, Φουτσίνι, Ουντέζε κτλπ μπορεί να πάει σε ένα απο τα γειτονικά γήπεδα (Χαριλάου, Καυτανζόγλειο, Θέρμη, Μίκρα, Αμπελόκηποι, Ευκαρπία) όπου αγωνίζονται οι συνοικιακές ομάδες αυτής της πόλης, έχουν αρκετούς τέτοιους παίκτες εκεί... :wink:
Άβαταρ μέλους
pyrgioths

Δημοσίευση από pyrgioths »

arisk έγραψε:Αν δεν κουνη8εί το πλεκτό... Κανένα σουτ δεν είναι καλό... Α ρε Κώστ Φραντζέσκο.. Πού είσαι...?? Και καθόμαστε και μιλάμε για καλά σούτ... Και ασχολούμαστε με το Μπαλάφα το σουτέρ... Χαχαχαχαχαχχχ :lol:
πωπω.....ετσι ειχα φαει το απολυτο κολλημα με τον ΠΑΟΚ.......α ρε μεγαλε κωστα.......... :wink:
:?
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

jibbie έγραψε:Χθες ο τεχνικός διευθυντής του «δικέφαλου» Ζήσης Βρύζας συναντήθηκε με τον Κίμωνα Κοκορόγιαννη και συζήτησε μαζί του τις προοπτικές που υπάρχουν για την επιστροφή παικτών που έχουν δοθεί δανεικοί, όπως οι Βοσκόπουλος και Μανουσαρίδης, που αγωνίζονται στον Πανσερραϊκό.

μαγκικο και εν οψει του μεταξυ μας παιχνιδιου,μεγας τσακαλος ο ζησαρος 8)
καλοοοοο 8)
εγω παντως δεν θελω κανενας να επιστρεψει ακομα.Ανωριμοι ιδιως ο βοσκοπουλος.
οχι βεβαια οτι ειναι χειροτεροι απο καποιους αλλους του ροστερ μας...
grobari2121

Δημοσίευση από grobari2121 »

ΓΙΝΕΤΕ ΡΕ ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΦΕΡΕΙΣ FACUNDO PARA ΝΑ ΜΕ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ!!

ΜΕΤΟΧΕΣ ΟΛΟΙ !!! Ο ΠΑΟΚ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ!!!

javascript:emoticon(':P')
Razz
Άβαταρ μέλους
sergio ramos

Δημοσίευση από sergio ramos »

θα αυτοκτονήσει μάλλον swordfire
grobari2121

ΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΩ ΡΕ TON RIQUELME ??ΜΗ ΚΟΙΤΑΣ ΜΟΝΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΟΙΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΗΛΙΚΙΑΚΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΦΘΗΝΟΣ
grobari2121

ΦΙΛΕ ΔΕΣ Κ ΛΙΓΟ BOCA ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΣ Μ ΓΙΑ RIQUELME Ο PARA ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΗ ΠΑΙΚΤΑΡΑ
nikos123

.........

Δημοσίευση από nikos123 »

χωρις εννοειται :) :) :)
nikos123

.........

αδερφε jibbie σορρυ που απαντησα εγω για σενα αλλα εβλεπα οτι αργεις... για τετοια θεματα τακα τακα πρεπει να απανταμε :) :) :)
Άβαταρ μέλους
ioanmits

Δημοσίευση από ioanmits »

grobari2121 έγραψε:ΓΙΝΕΤΕ ΡΕ ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΦΕΡΕΙΣ FACUNDO PARA ΝΑ ΜΕ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ!!

ΜΕΤΟΧΕΣ ΟΛΟΙ !!! Ο ΠΑΟΚ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ!!!

φιλαράκι και εγώ γουστάρω πολύ τον Parra της Λάρισας. Ξέρει κανένας αν είναι δανεικός από την Τσακαρίτα ή η Λάρισα απέκτησε τα δικαιώματά του;

javascrip
Razz
nikos123

.........

diniko80 έγραψε:πηραμε Μπαστα ή Mpastia

που το ακουσες αδερφε?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”