Υ.Γ. Δηλαδή ο Αντελίνο δεν ξέρουμε καν αν είναι έτοιμος να προσφέρει άμεσα, συνεχόμενα και ποιοτικά 90άλεπτα και παρ όλα αυτά "σκοτωνόμαστε" (η Π.Α.Ε. εννοώ) να τον φέρουμε???

Chuck Norris έγραψε:Ο μιχελ βρίσκεται αυτήν την στιγμή στο αεροδρόμιο , κάθισε δίπλα μου
Chuck Norris έγραψε:Και μόλις τώρα έφυγε , δεν μπορεσα να δω τι πτήση πήρε
Ενώ η metrospor αναφέρει ότι χτες έγινε τηλεδιάσκεψη του Ivan με Ivic & Michel και λήφθησαν αποφάσεις για τα μεταγραφικάace79grpaok έγραψε:Δεν θέλω να σας κατεβάσω από το ροζ συννεφάκι σας αλλα μάλλον ο μιχελς πάει σπίτι του για Χριστούγεννα .Απο ντυσεντολφ ανταπόκριση στην μπρατισλαβα.
Μάλιστα...Σε γράφω και σε ρωτάω μετά κάποια πράγματα ποδοσφαιρικά-προπονητικά και εσύ, παραβλέποντας τα εντελώς, απαντάς σχεδόν διοικητικά-λογιστικά...Αν αυτό δεν λέγεται ισχυρογνωμοσύνη, τότε τι???zarathustra79 έγραψε:Μια ομάδα που αγωνίζεται με δυαδα κεντρικων αμυντικων πιστευω οτι δεν υπάρχει λόγος να έχει πάνω από τέσσερις παικτες για τη θεση αυτην. Δυο που ειναι οι βασικοι, ενας που θα ειναι ο αναπληρωματικος και των δυο και αλλο ενα για να υπαρχει ως ρεζερβα σε εκτακτες περιπτωσεις που θα πρεπει να καλυφθουν δυο θεσεις στην αμυνα. Παραπανω μπορεις να εχεις μονο οταν εχεις δυο πιτσιρικαδες με μικρα συμβολαια και πχ εχουν διαφορετικα χαρακτηριστικα (πχ διαφορετικο ποδι, ταχυτητα, υψος κλπ). Αυτη τη στιγμη με τους varela και crespo να φαινεται οτι εχουν καπαρωσει τις θεσεις των βασικων, τον μαλεζα να ειναι ο μπαλαντερ που καλυπτει οποιον απο τους δυο πιθανον λειψει και τον χατζηισαΐα να επανενεργοποιείται, δε χρειαζεται για κανενα λογο να φορτωθει ενα επιπλεον συμβολαιο. Αν βρισκονταν η φορμουλα για να φυγει ο χατζηισαΐας (που σημειοτέον δεν εχει κ πολυ μικρο συμβολαιο), θα ελεγα οκ υπαρχει περιθωριο να ερθει καποιος αλλος στη θεση του με παρομοιο συμβολαιο.
Αλλα με κατι τετοιες λογικες φτασαμε στο σημειο να εχουμε 4 συμβολαια παικτων που αθροιστικα πλησιαζουν το 1,5Μ και ειναι ανενεργοι κ αλλους 5 που εχουν δοθει δανεικοι αλλα αναθεμα αν οι ομαδες που πηγαν καλυπτουν το 50% των συμβολαιων τους. Αλλα μυαλο δε βαζουμε, ας τους κανουμε παραπανω, γιατι λεφτα υπάρχουν!!
Όλες οι ομάδες, ό,τι σύστημα και να παίζουν αμυντικά, αν θέλουν να λέγονται ομάδες με πλήρες ρόστερ κι όχι "να χαμε να λέγαμε", χρειάζεται απαραίτητα να έχουν σ αυτό 5 στόπερς!!!!goran 64 έγραψε:Ελπίζω απλώς να υπερβάλλεις γράφοντας και για 3ο γρήγορο στόπερ φίλε μου κι όχι να ειρωνεύεσαι...zarathustra79 έγραψε:Μη σου πω και 3ο γρηγορο στοπερ μηπως τυχει κατι στο 2ο γρηγορο στοπερ που θα παρουμε...goran 64 έγραψε:Γρήγορο (2ο, αν τύχει κάτι του Κρέσπο) στόπερ και να κατεβάζει σωστά την μπάλα δεν χρειαζόμαστε...πια???![]()
Παρεμπιπτόντως ο χατζηισαΐας δεν είναι και τόσο κακός στην ταχύτητα. Το ζήτημα του είναι οτι δεν έχει την εμπειρία και την τακτική παιδεία για να γίνει μέλος του κορμού της ομάδας και το οτι δε δεχτηκε να παει δανεικος για βελτιωθει.
"Του τυχαίνει κάτι" για έναν στόπερ, σημαίνει από κίτρινες και κόκκινες κάρτες και ανάλογες τιμωρίες του (διόλου σπάνιο για στόπερ θαρρώ) έως και μια πολύ πιθανή θλάση ή άλλου είδους τραυματισμό, τα οποία μπορεί να τον κρατήσουν μακριά απ την ομάδα από 2 έως και 6 εβδομάδες για παράδειγμα, αλλά και για ροτέισον λόγω κούρασης ή ντεφορμαρίσματος του βασικού σου γρήγορου στόπερ!!!!
Ελπίζω λοιπόν να το εννόησες όπως το εννοώ...
Θα ήθελα όμως να απαντηθούν (όχι απαραίτητα από εσένα, ας πούμε ότι είναι ένα κουίζ) τα ακόλουθα 4 ερωτήματα, τα οποία δεν παύουν να με απασχολούν απ την ώρα που διά(ΑΡΔ)βασα ότι επιστρέφει στην 1η ομάδα:
1...Σε ταχύτητα ο Χατζηψηλέας είναι "τόσο όσο" αυτός που πρόκειται να αντικαταστήσει???
2...Στο σωστό και γρήγορο κατέβασμα της μπάλας προς τα χαφ ή κάποιες προωθήσεις με την μπάλα στα πόδια είναι όσο καλός χρειάζεται ο Ίβιτς?
3...Αν ήταν όπως ακριβώς τον θέλει ο Ίβιτς, τότε γιατί ήθελε να τον δώσει δανεικό το καλοκαίρι?
4...Μέσα σε 4+ μήνες ατομικής προπόνησης, μάλιστα μακριά απ την 1η ομάδα, πιστεύεις/ετε ότι βελτιώθηκε ή επιδεινώθηκε απ την κατάσταση που βρισκόταν το καλοκαίρι, που ο Ίβιτς δεν τον χρειαζόταν στο ρόστερ μας???
Δηλαδή αν έχει παίξει ομίλους e.l.ή ch..l. δεν έχει δικαίωμα. Αυτό κατάλαβα.Kostas_Peraia4 έγραψε:shikabala81 έγραψε:=αλήθεια ξέρει κάποιος τι κριτήριο πρέπει να πληροί για να έχει δικαίωμα κάποιος;
Συμφωνω σε ολα τα παραπανω,εδω απλα κανουμε κουβεντα,αν ξεραμε και το διαθεσιμο μπατζετ η κουβεντα θα ηταν ακομα καλυτερη,τωρα ειμαστε αναγκασμενοι να μιλαμε για παιχτες απο σχεδον ολα τα ραφια,γιαυτο και η αναφορα μου στον Ιρανο.chrisg4 έγραψε:obanebane
Θα φανεί λίγο ακραίο αλλα όχι δεν είμαι απλά της λογικής ότι αν είναι να πάρουμε τέτοιου επιπεδου παίχτη καλύτερα να μην πάρουμε κανέναν, είμαι της λογικής ότι αν καταλήξουμε πάλι σε τέτοιου επιπεδου παίχτη είναι εξίσου αποτυχία με το να μην πάρουμε κανέναν. Η ομάδα χρειάζεται τουλάχιστον δυο παιχταράδες για να κάνει το επόμενο βήμα. Με ακόμα έναν μέτριο παίχτη έστω κι αν είναι ελάχιστα καλύτερος από αυτούς που έχουμε δεν αλλάζει κάτι. Ειδικά στο θέμα επιθετικού πρέπει να γίνει σοβαρή επένδυση.
Τώρα τι να σου πω αν πάρουμε και βαρβάτο επιθετικό και τον Ιρανο εννοείτε δεν έχω πρόβλημα.