Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
Άμα πάει με της Ryan μεγάλη ξεφτίλα λέμε...Chuck Norris έγραψε:Μόνο προς Αθήνα βλέπω πτησεις για επιβίβαση έχει Μόνο προς Αθήνα

- thanos-xanthi
ετοιμο απο τους αρδ το "εγκυρο" ρεπορταζ με την ειδηση σε 5,4,3,2,1Chuck Norris έγραψε:Μόνο προς Αθήνα βλέπω πτησεις για επιβίβαση έχει Μόνο προς Αθήνα
- Chuck Norris
Είμαι στην αίθουσα αναμονής , βγάζω μπουφάν και εκεί που πάω βγάζω το μπουφάν βλέπω δίπλα μου να πάει να κάτσει ένας τυπάς . Γυρνάω Ρίχνω ένα ψαρωτικο βλέμμα και βλέπω Πως είναι ο Λουμπος , του λέω ένα κομπλεξαρισμενο Hello , και μου απαντάει το ίδιο. Μετά μιλούσε για κάνα 5 λεπτό Στα Τηλέφωνα 2 έχει ! Δεν έβγαλα άκρη για το μιλούσε. Γιατί απομακρύνθηκε όταν χτύπησε το τηλέφωνο . Μετά Μέχρι να γράψω εδώ Πως είδα τον μιχελ την έκανε .
- ΑποστόληςΑ
Στην τουαλέτα θα πήγε ρε Τσακ...Κατουρήθηκε μάλλον...Chuck Norris έγραψε:Είμαι στην αίθουσα αναμονής , βγάζω μπουφάν και εκεί που πάω βγάζω το μπουφάν βλέπω δίπλα μου να πάει να κάτσει ένας τυπάς . Γυρνάω ρίχνω ένα ψαρωτικό βλέμα και βλέπω Πως είναι ο Λουμπος , του λέω ένα κομπλεξαρισμενο Hello , και μου απαντάει το ίδιο. Μετά μιλούσε για κάνα 5 λεπτό Στα Τηλέφωνα 2 έχει ! Δεν έβγαλα άκρη για το μιλούσε. Γιατί απομακρύνθηκε όταν χτύπησε το τηλέφωνο . Μετά Μέχρι να γράψω εδώ Πως είδα τον μιχελ την έκανε .

Υ.Γ. Ούτε στην VIP αίθουσα αναμονής??? Τστστστστστστστς...Oh my God...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τρί 20 Δεκ 2016, 14:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- navigator11
Σίγουρα δεν κουνάει μαντήλι ο ίδιος; Αφού τα ρεπορδηαζ ούρλιαζαν τον τελευταίο καιρό ότι αποπεμπεται από μέρα σε μέρα!
2 τελέφωνα ο ... Bulos; Η σύζυγός του είναι ενήμερη; Να σκεφτόμαστε ρε παίδες πριν ανοίξουμε τον ασκό της πληροφόρησης! Να τον "κάψουμε" από το πουθενά τον άνθρωπο ...

2 τελέφωνα ο ... Bulos; Η σύζυγός του είναι ενήμερη; Να σκεφτόμαστε ρε παίδες πριν ανοίξουμε τον ασκό της πληροφόρησης! Να τον "κάψουμε" από το πουθενά τον άνθρωπο ...

- navigator11
Προκειμένου να μανουριάσουν αυτές ακόμα και μέλη εδώ θα γραφτούν, και γουγλη τρανσλατορα θα δοκιμάσουν και ποιός άλλος μπορεί να υποψιαστεί τι ...
Εχετε παει το ρεπορταζ σε αλλο επιπεδο ρε σεις, αλλα τοση ωρα δεν σκεφτηκατε κατι.
Παρτε κανα ΠΟΡΚΥ τηλεφωνο να μαθουμε τι και πως.
- Chuck Norris
Αγγλικά νομιζω μιλούσε , παίζει να πήγε όντως στην VIP αίθουσα αναμονής . Δεν είμαι σίγουρος όμως .
Μόναχο ρε σεις, να συνομιλήσει με Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγγε τα σχετικά για Ρομπέν που δεν πολυπαίζει..Asimos έγραψε:Κάτσε ρε μέχρι την αναχώρηση από το λόμπι θέλει ωρα

Μπορει και στο διπλανό Άουγκσμπουργκ για επαναφορά Σταφ
ή Ίνγκολσταντ να δώσει Κλάους.
Μπάι δε γουέι, στο Άουγκσμπουργκ έχει και φανταστικό FKK μαγαζί!!

ΥΓ: Βέβαια μπορεί να πήγαινε κα ιΗράκλειο να πάρει κάποιο ταλέντο του Εργοτέλη...
Το σκέφτηκα κι εγώ αλήθεια, αλλά θαρρώ ότι η προτροπή σου είναι αχρείαστη Δημήτρη μου...DimitrisS έγραψε:Εχετε παει το ρεπορταζ σε αλλο επιπεδο ρε σεις, αλλα τοση ωρα δεν σκεφτηκατε κατι.
Το άγρυπνο μάτι του ΠΟΡΚΥ μπορεί να συγκριθεί μονάχα με κείνο που "πρωταγωνιστούσε" στον.................. Άρχοντα των Δαχτυλιδιών!!!!

Υ.Γ. Όπου Λιούμπος = "το δαχτυλίδι"...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τρί 20 Δεκ 2016, 15:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Chuck Norris
Μάλλον προς VIP πήγε , Ο διάδρομος εκεί καταληγει. Για να μην πει κανείς Πως λέω μαλακιες snoufel τσέκαρε ινσταγκραμ. Φωτο με τον μιχελ Δεν έχω αλλά στο αεροδρόμιο μπορώ να επιβεβαιώσω Πως ειμαι
Ε και τι περιμένεις και δεν πας κι εσύ, κοτζάμ Τσακ???Chuck Norris έγραψε:Μάλλον προς VIP πήγε , Ο διάδρομος εκεί καταληγει. Για να μην πει κανείς Πως λέω μαλακιες snoufel τσέκαρε ινσταγκραμ

Ή μήπως έχεις ιδιόκτητη "Chuck Norris αίθουσα αναμονής" στο "Μακεδονία"???