?????????agios έγραψε:Καλημέρα.Ο Άγγλος στραικερ απ την πρεμιερ που λένε οι φυλλάδες πρωί πρωί,μήπως είναι Άγγλος από την Ουρουγουάη????Λέω τώρα εγώ.....
Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
Μιλάς με γρίφους Άγιε μου...Και δεν το συνηθίζεις...Για ξηγήσου λοιπόν να "νιώσουμε" κι εμείς τα χαϊβάνια...agios έγραψε:Καλημέρα.Ο Άγγλος στραικερ απ την πρεμιερ που λένε οι φυλλάδες πρωί πρωί,μήπως είναι Άγγλος από την Ουρουγουάη????Λέω τώρα εγώ.....
νιγηριανός με αγγλικό διαβατήριο και λήγει το συμβόλαιο το καλοκαίρι......θα δείξει αν το προαίσθημα σου είναι αληθές....john4serres έγραψε:Νομιζω πως ο Victor Anichebe ειναι ο επιθετικος απο Πρεμιερ Λιγκ.
Goran για τον Abel Hernandez που βρήκαν αμέσως οι συμφορίτες λέω.Τον είχε ξαναψαχουλέψει νομίζω ο Μίχελ,πολυτραυματίας που θέλει μια δεύτερη ευκαιρία,σε καλή ηλικία και τέτοια ξέρεις τώρα...Αυτά τα λαυράκια που ψάχνει ο Λούμπος,αν και φοβάμαι λίγο για δαύτον λόγω τραυματισμών (με τόσα λεφτά δεν είμαστε για Ροζίτα Σώκου ''να η ευκαιρία'')αλλά αν είναι καλά δεν θα ερχόταν ποτέ Ελλάντα.Καλός παίκτης είναι.Ε και λίγο μπίρι μπίρι ο Pablo για ψηστήρι...μπορεί να είναι αυτός....goran 64 έγραψε:Μιλάς με γρίφους Άγιε μου...Και δεν το συνηθίζεις...Για ξηγήσου λοιπόν να "νιώσουμε" κι εμείς τα χαϊβάνια...agios έγραψε:Καλημέρα.Ο Άγγλος στραικερ απ την πρεμιερ που λένε οι φυλλάδες πρωί πρωί,μήπως είναι Άγγλος από την Ουρουγουάη????Λέω τώρα εγώ.....
Ωραίος ο Άγιος...Thank's...Δεν είχα διαβάσει ακόμα το "παρακάτω"...
"Ροζίτα Σώκου"???
Το "alter ego" της Σάσα Ντάριο, δίπλα σε Γιώργο Κατσαρό και Γρηγόρη Γρηγορίου???
Προδίδεις την ηλικία σου κάπως έτσι, το ξέρεις, έτσι???

"Ροζίτα Σώκου"???
Το "alter ego" της Σάσα Ντάριο, δίπλα σε Γιώργο Κατσαρό και Γρηγόρη Γρηγορίου???
Προδίδεις την ηλικία σου κάπως έτσι, το ξέρεις, έτσι???
Ειδικά από χθες...aka............Ζινεντίν Ζιντάν!!!!!!!!!!!!!!!!!Sekeris4 έγραψε:Αραβιδαρος
ουρουγουανος στραικερ στη πρεμιερ ειναι και αυτος
http://www.transfermarkt.co.uk/cristhia ... eler/59323
12 συμμετοχες 3 γκολ με τη μιντλεσμπρο φετος
http://www.transfermarkt.co.uk/cristhia ... eler/59323
12 συμμετοχες 3 γκολ με τη μιντλεσμπρο φετος
- Chuck Norris
Ο μιχελ βρίσκεται αυτήν την στιγμή στο αεροδρόμιο , κάθισε δίπλα μου 
- Chuck Norris
Chuck Norris έγραψε:Ο μιχελ βρίσκεται αυτήν την στιγμή στο αεροδρόμιο , κάθισε δίπλα μου
Κάθισε δηλαδή μόνο για 2 λεπτά???Chuck Norris έγραψε:Και μόλις τώρα έφυγε , δεν μπορεσα να δω τι πτήση πήρε
Πω ρε π@@στη μου, κατάκοπος θα ήταν...Φυσική κατάσταση 0 το παλτό...
Υ.Γ. Πολύ κουραστική δουλειά αυτή του Τεχνικού Διευθυντή τελικά...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τρί 20 Δεκ 2016, 14:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Chuck Norris
Πφφφφφφφφφφφφ...Στην Ρόδο για διακοπές πάει ο άνθρωπας ρε περίεργοι...

-
Asimos
Κάτσε ρε μέχρι την αναχώρηση από το λόμπι θέλει ωρα

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Asimos την Τρί 20 Δεκ 2016, 14:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.