Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VI

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Marianov6

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VI

Δημοσίευση από Marianov6 »

λιγο μετα το γκολ του Παναιτωλικου, η αποδοση του ασσου ηταν 3,00. Το ειδα γιατι ειχα παιξει γαυρος πανω απο 2,5 γκολ και με ειχαν φαει τα φιδια μεχρι τοτε.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Aureliano Buendia έγραψε:Αυτό που λες, που ισχύει σε μεγάλο βαθμό, το κατανοώ και το ενστερνίζομαι.
Στο προκείμενο όμως. Δεν αντέχω άλλο να το λέμε. Δεν αντέχω άλλο να το υπενθυμίζουμε στους εαυτούς μας.
Δεν θα υπάρξει καμία κάθαρση, καμία εκκαθάριση των κόπρων του Αυγεία. Ας το πάρουμε χαμπάρι.
Η ομάδα οφείλει να θωρακιστεί με έμψυχο δυναμικό και know-how πληρωμένου δολοφόνου.
Που σκοτώνει με σιγαστήρα και γυρνά σπίτι ατάραχος.
Να το θέσω πιο λιανά. Στην Ελλάδα θέλεις μίνιμουμ 23 νίκες περίπου σε 30 παιχνίδια για να γίνεις πρωταθλητής
Έτσι είναι κι έτσι θα είναι.
Σορρυ φίλε μου αλλά με τα σημερινά δεδομένα δεν φτάνουν όχι 23 νίκες αλλά ούτε το 30/30 γιατί. Κάτι θα βρουν γιΑ να σου κόψουν βαθμούς.

Δυστυχώς αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα συμβαίνουν μόνο σε μια χούφτα καθεστωτικές χωρες
giapas

Δημοσίευση από giapas »

είδα τις φάσεις του γαύρου.
Πολύ τυχερή νίκη. Το Αγρίνιο έχασε 2 αχαστα τετ α τετ κι έκανε πολλές ευκαιρίες.

Μιλάμε για πολύ κώλο . Καρμπόν όπως το ματς με εμάς μέσα εκεί.
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

desperando έγραψε:
Aureliano Buendia έγραψε:Αυτό που λες, που ισχύει σε μεγάλο βαθμό, το κατανοώ και το ενστερνίζομαι.
Στο προκείμενο όμως. Δεν αντέχω άλλο να το λέμε. Δεν αντέχω άλλο να το υπενθυμίζουμε στους εαυτούς μας.
Δεν θα υπάρξει καμία κάθαρση, καμία εκκαθάριση των κόπρων του Αυγεία. Ας το πάρουμε χαμπάρι.
Η ομάδα οφείλει να θωρακιστεί με έμψυχο δυναμικό και know-how πληρωμένου δολοφόνου.
Που σκοτώνει με σιγαστήρα και γυρνά σπίτι ατάραχος.
Να το θέσω πιο λιανά. Στην Ελλάδα θέλεις μίνιμουμ 23 νίκες περίπου σε 30 παιχνίδια για να γίνεις πρωταθλητής
Έτσι είναι κι έτσι θα είναι.
Σορρυ φίλε μου αλλά με τα σημερινά δεδομένα δεν φτάνουν όχι 23 νίκες αλλά ούτε το 30/30 γιατί. Κάτι θα βρουν γιΑ να σου κόψουν βαθμούς.

Δυστυχώς αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα συμβαίνουν μόνο σε μια χούφτα καθεστωτικές χωρες
Πιθανώς και να συμβεί αυτό. Σαν το 1973 που κάναμε 27 νίκες και δεν πήραμε τίτλο.
Αλλά ας κάνουμε 23/30 κι ας δούμε τι θα γίνει.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Aureliano Buendia αυτό το έκτρωμα, νικιέται μόνο και πρώτα εντός γηπέδου.
Εγώ μαζί σου είμαι.
Είμαι ενάντια στην άποψη ''γιατί να φέρω παίχτες αφού είναι πιανόλες όλοι και τη μισή μπαρτσελόνα να φέρω πάλι δεύτερος θα βγω.''
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Η ομαδα του υπερπροπονητη ουζουνιδη, με το καλυτερο σεντερ φορ στο πρωταθλημα, εκανε 0 (μηδεν) τελικες στο πρωτο ημιχρονο μεσα στο τυρι.
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Το να επιδιώκεις να φτιάξεις καλύτερη ομάδα και ταυτόχρονα να πολεμάς το παρακράτος δεν είναι αντίθετα πράματα. Ο Σαββίδης έχει προσπαθήσει να φέρει παίκτες έφερε, αλλά δεν μπορεί κανείς να του πει τίποτα εάν θέλει να κάνει τη μεγλαλη επένδυση, εάν ξαναλέω υπάρχει τέτοιο σενάριο, να την κάνει όταν ξεβρωμίσει ο τόπος, κάτι που δεν είναι απίθανο. Τώρα το τι θέλουμε εμείς, εντάξει, όλοι το ίδιο θέλουμε, φερε ό,τι καλύτερο γίνεται, κάνε μας μπάρτσα κλπ. Ποιος θα πει το αντίθετο. Η πραγματικότης απο την επιθυμία μας ίσως απέχουν μερικές φορές, αυτό λέω. Κατά τα λοιπά, ναι , να τα χώσει και να φέρει..αν και φαίνεται ότι άλλες κινήσεις ίσως μετράνε πιο πολυ, πχ σταθερόςπροπονητής
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Στην Ελλάδα ο Θρήνος με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα κερδίζει. Ευτυχώς υπάρχει και η Ευρώπη.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Sick Bastard έγραψε:Aureliano Buendia αυτό το έκτρωμα, νικιέται μόνο και πρώτα εντός γηπέδου.
Εγώ μαζί σου είμαι.
Είμαι ενάντια στην άποψη ''γιατί να φέρω παίχτες αφού είναι πιανόλες όλοι και τη μισή μπαρτσελόνα να φέρω πάλι δεύτερος θα βγω.''
εσυ δηλαδη αν ησουν ιδιοκτητης θα επενδυες να φερεις παικταραδες σε ενα στημενο σκηνικο?
και γω θελω παικταραδες και τρελενομαι που οσταρ αυτης τηςομαδας ειναι ο γκαρι,αλλα καταλαβαινω και τον σαββιδη γιατι δεν χωνει χρημα.
εδω ειδατε τι εγινε με τις εκλογες
εκει που νομιζες οτι ολα εχουν δρομολογηθει...τσουπ την βγαλαν την ακρη η εμποροι.

παρτε το χμπαρι αυτο το κρατος κυβερνατε αποτ ον γαυρο
Άβαταρ μέλους
STRAFNIK

Δημοσίευση από STRAFNIK »

ειδα 25΄ απ αυτό το πράμα ,
πραγματικά πονάνε τα μάτια σου ,
απορώ πως αυτή την ομάδα, της δινουμε κάθε φορά το φιλί της ζωής ,
οταν έρθουν με το καλό στη Τούμπα, πρέπει να τους ρίξουμε πολλά για
παραδειγματισμό
εν τω μεταξύ , χωράφι το γήπεδο ,πότε παιζουμε με τα τυριά ;
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Το πώς αντιλαμβάνομαι εγώ το να φτιάξουμε ομάδα που να γράψει 70+ βαθμούς στο πρωτάθλημα απέχει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ από τα μπαμ και μπουμ που ονειρεύονται πολύ και τα οποία έχει θρέψει κατά καιρούς και ο Σαββίδης.
Το δικό μου σκεπτικό περιλαμβάνει άλλα πράγματα και σίγουρα όχι ξεφωνητά, αλλά ούτε και "δεν πειράζει, καλή προσπάθεια, την επόμενη φορά θα κάνετε γκολ τη μία από τις 17 κλασικές ευκαιρίες".
Προσεγμένη στελεχωση, ηρεμία, αυτοπεποίηθση, κυνισμός, εθισμός στις νίκες και στο αποτέλεσμα.

Κατά τα λοιπά:
nothu έγραψε:Η ομαδα του υπερπροπονητη ουζουνιδη, με το καλυτερο σεντερ φορ στο πρωταθλημα, εκανε 0 (μηδεν) τελικες στο πρωτο ημιχρονο μεσα στο τυρι.
Ρε παιδιά είναι κουραστικό αυτό. Κάθε φορά που παίζει κάποιος αντίπαλος χάλια, τα ίδια θα έχουμε;
Αυτό που θα πρέπει να μας προβληματίζει είναι το πώς έχουμε μόνο 17 βαθμούς όντας κάτω από ένα σκασμό ομάδες.
Και σόρρυ κιόλας, αλλά αν ξάφνου μας λέγαν ότι θα πάρουμε τον Μπεργκ δεν θα χαιρόμασταν;
Μην λέμε κι ό,τι να ναι.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Ρε παιδια, το θεμα δν είναι τοσο ο αριθμός των νικων π θα κανεις εσυ (οκ με καλυτερους παικτες μπορεί να ειχες 6-7β παραπάνω, αλλα κ παλι θα ειχες γκελες οπως ολες οι ομαδες), οσο αυτες του αλλου.
Ειναι ο μηχανισμος που απαγορεύει ρητα να κανει γκελα το λεσι, που στην κακη του μερα θα εχει 2 στοπερ κ εναν επιθετικο παραπάνω και απο πανω προμοταρει οσους προκαλουν γκελες των αντιπάλων...

Δε λεω να το κανεις σημαια, να παρατησεις τα οπλα κ να μην προσπαθησεις με ολες σου τις δυνάμεις να κανεις ομαδαρα (για την Ευρώπη τουλάχιστον κ την ψυχουλα των οπαδων σου....Και οχι Ντεσπε, δε γίνεται να δεχεσαι αυτο ως δικαιολογια μη επενδυσης οταν ταυτόχρονα δινεται χορηγια 5 μυριων σ'αυτο το ψεμα)
ΑΛΛΑ ειναι ουτοπικό να στοχευεις στον τιτλο χωρις να αλλάξουν καποια πράγματα στην επο κ στην κεδ ωστε να μειωθεί λιγο η παντοδυναμία αυτου του αισχρου μηχανισμου που συντηρουν.
Χαλωντας κάποια γρανάζια του, αποπεμποντας καποιους σφαγεις ή κανοντας μια αρχη τιμωρωντας οσους παραμενουν κατα το δοκουν "τυφλοι", μπορεί να μειωθει καπως ο φοβος που προκαλει κ η αισθηση οτι είναι ατρωτος.
Δε λεμε να παγωσει η κολαση κ ολα να γινουν τέλεια σε μια νυχτα.
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Aureliano Buendia έγραψε:Κατά τα λοιπά:
nothu έγραψε:Η ομαδα του υπερπροπονητη ουζουνιδη, με το καλυτερο σεντερ φορ στο πρωταθλημα, εκανε 0 (μηδεν) τελικες στο πρωτο ημιχρονο μεσα στο τυρι.
Ρε παιδιά είναι κουραστικό αυτό. Κάθε φορά που παίζει κάποιος αντίπαλος χάλια, τα ίδια θα έχουμε;
Αυτό που θα πρέπει να μας προβληματίζει είναι το πώς έχουμε μόνο 17 βαθμούς όντας κάτω από ένα σκασμό ομάδες.
Και σόρρυ κιόλας, αλλά αν ξάφνου μας λέγαν ότι θα πάρουμε τον Μπεργκ δεν θα χαιρόμασταν;
Μην λέμε κι ό,τι να ναι.
Στο σωστό τόπικ νομίζω είμαι. Και εγώ όχι δε θα χαιρόμουν.
Άβαταρ μέλους
STRAFNIK

Δημοσίευση από STRAFNIK »

nothu έγραψε:
Aureliano Buendia έγραψε:Κατά τα λοιπά:
Μην λέμε κι ό,τι να ναι.
Στο σωστό τόπικ νομίζω είμαι. Και εγώ όχι δε θα χαιρόμουν.
απλώς φέτος ο βαζ δεν εχει παίξει και καμιά μπάλα της προκοπής ,
το γιατί ειναι πάνω απο εμάς
ειναι το ζητούμενο ,
επίσης δεν θέλω Μπέργκ και εννοείται δεν θα χαιρόμουν
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

simba έγραψε:Και οχι Ντεσπε, δε γίνεται να δεχεσαι αυτο ως δικαιολογια μη επενδυσης οταν ταυτόχρονα δινεται χορηγια 5 μυριων σ'αυτο το ψεμα)
Τα 5 μύρια Στην σούπερ κλικ είναι μπισνα πώς είναι τα 60 για κανάλι όπως η αγορά του ΠΑΟΚ.
Από κει και πέρα το να αυξηθεί το μπάτζετ από 20 μύρια σε 40 πχ είναι αυτοκτονία γιατί το αποτέλεσμα θα είναι πάλι το ίδιο γι αυτό και δεν. Κακό λόγω τον. Σαββίδη.

Από κει και πέρα το να γινει η ομάδα καλύτερη μπορεί με το υπάρχων υλικό αν δεν υπάρχουν τα συνεχή ραβε ξήλωνε των τελευταίων ετων στα οποίοι είμαστε συνυπεύθυνοι
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”