Μπάνε αν και γενικά συμφωνώ ότι η κερκίδα δεν βοηθάει και ειδικά σε τέτοιες ηλικίες χρειάζονται τα παιχνίδια, έχω τις ενστάσεις μου σχετικά με το κατά πόσο θα βελτιωθούν στους δανεισμούς. Είναι τόσο χαμηλό το επίπεδο του ρόστερ των ομάδων εδώ που οι προπονήσεις είναι αστείες και ο ανταγωνισμός μικρός. Εγώ θα προτιμούσα όσοι βλέπουμε ότι δεν μας κάνουν να τους σπρώχνουμε σε ομάδες που σίγουρα τους θέλουν και να παίρνουμε κανένα παίκτη που μας γυαλίζει. (πχ καμία τράμπα Ανσαριφάντ- Κοροβέση ή Χάτζη) Έτσι και το κόστος μεταγραφής μειώνεις και επίσης δεν ψάχνεις κάθε καλοκαίρι ομάδες να δανείσεις.obanebane έγραψε:rainmaker έγραψε:obanebane έγραψε:
Όταν πλέον κανείς ομάδα πρωταθλήτρια τα """ταλέντα""" με πολλά εισαγωγικά είναι δεδομένο ότι θα κάτσουν και κερκιδα.
Οπότε και λίγη κερκίδα δε κάνει κακό για να δουλέψουν σκληρά και απερίσκεπτα.
Η εξεδρα δεν βοηθαει κανεναν,αν δεν χωρανε στον ΠΑΟΚ τωρα,τοτε πρεπει να πανε καπου να παιζουν.
Δε γινεται να εχουμε 30 παιχτες στην προπονηση,για πολλους και διαφορους λογους που ολοι ξερουμε,δε χρειαζεται τωρα να μπω σε αυτη τη διαδικασια και να γραφω.
Δανεικοι λοιπον,οσοι αξιζουν θα επιστρεψουν,οσοι δεν ας πανε στο καλο.
Βέβαια για παίκτες που πιστεύεις (Κουλούρης- Χαρίσης κτλπ) καλό θα ήταν να κάνουμε καμιά μπίζνα να φεύγουν προς τα έξω δανεικοί. Ακόμα και σε μέτριο πρωτάθλημα αρκεί να πάρουν παιχνίδια (το ότι θα δουλέψουν το θεωρώ σίγουρο λόγω έλλειψης πειρασμών ).