(Πρέπει να μπει κ ενα νυσταγμένο εμοτικον)
Καφενείο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ
Re: Καφενείο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ
Καλημέρα Π.Α.Ο.Κ.τσάκια!!!!
Καλή Κυριακή να έχουμε και όσοι έχουμε αργία και όσοι δουλεύουν, καθότι ανοιχτή η αγορά σήμερα...
Μεγάλος Π.Α.Ο.Κ. εχθές, χορταστικός, απολαυστικός!!!!
Με μεγάλους τους Τζάλμα και Μπίσεσβαρ και τιτανοτεράστια ευλογία του τον μέγα Βλάντο Ίβιτς!!!!
"Πάτησε το κουμπί η Παναγιά" μάλλον, που θα λεγε και μια ιερομοναστική φιγούρα του παρελθόντος μας...
Edit: Έπεσε σύρμα...Ο καφές μπήκε στην χόβολη και σιγοψήνεται...Εκτιμώ ότι θα είναι απολαυστικός σήμερα!!!!
Καλή Κυριακή να έχουμε και όσοι έχουμε αργία και όσοι δουλεύουν, καθότι ανοιχτή η αγορά σήμερα...
Μεγάλος Π.Α.Ο.Κ. εχθές, χορταστικός, απολαυστικός!!!!
Με μεγάλους τους Τζάλμα και Μπίσεσβαρ και τιτανοτεράστια ευλογία του τον μέγα Βλάντο Ίβιτς!!!!
"Πάτησε το κουμπί η Παναγιά" μάλλον, που θα λεγε και μια ιερομοναστική φιγούρα του παρελθόντος μας...
Edit: Έπεσε σύρμα...Ο καφές μπήκε στην χόβολη και σιγοψήνεται...Εκτιμώ ότι θα είναι απολαυστικός σήμερα!!!!
- ΑποστόληςΑ
Γεια και χαρά!
Ψωμί με βιτάμ και μέλι και διπλός Ελληνικός γλυκός περιείχε το πρωινό menu.
Ψωμί με βιτάμ και μέλι και διπλός Ελληνικός γλυκός περιείχε το πρωινό menu.
- kataramenos5
Τι θες ρε γκοραν?Και γι αυτο εγω φταιω?goran 64 έγραψε:Πάει και γνωστό από παλιά..."μην ξεχάσετε να βάλετε το κλειδί στην γλάστρα"...![]()
Τώρα πρέπει να ειδοποιούμε "μην ξεχάσετε να κατεβάσετε τα κεπέγκια" με φαίνεται...![]()
Καληνύχτα στους νυχτόβιους...![]()
Υ.Γ. Αχ ρε Κατ, αχ ρε Κατ...
Πφφφφφ...Ποιος σε κατηγόρησε μωρέ και παρεξηγήθηκες??? Από αποθυμιά για κάτι ωραία βράδια το έγραψα...
Υ.Γ. Ποιον να ρωτήσω λέει? Τον παπά? Μα από όταν "την έκανες με ελαφρά" εσύ κι ο Ale, έρχεται για να πει μόνο...

Υ.Γ. Ποιον να ρωτήσω λέει? Τον παπά? Μα από όταν "την έκανες με ελαφρά" εσύ κι ο Ale, έρχεται για να πει μόνο...
prist64 έγραψε:Καλησπερα και .......καληνυχτα.
Καλημέρα και καλή εβδομάδα Π.Α.Ο.Κ.τσάκια!!!!
Με υγεία, δύναμη και αισιοδοξία για όλους μας!!!!
Τα Χριστούγεννα, παραδοσιακά ημέρες αγάπης και χαράς, χτυπάνε πλέον την πόρτα μας...
Ευκαιρία να αγαπήσουμε αλλήλους και όλοι μαζί να αγαπήσουμε περισσότερο την Π.Α.Ο.Κ.άρα μας!!!!
Με υγεία, δύναμη και αισιοδοξία για όλους μας!!!!
Τα Χριστούγεννα, παραδοσιακά ημέρες αγάπης και χαράς, χτυπάνε πλέον την πόρτα μας...
Ευκαιρία να αγαπήσουμε αλλήλους και όλοι μαζί να αγαπήσουμε περισσότερο την Π.Α.Ο.Κ.άρα μας!!!!
- ΑποστόληςΑ
Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους μας!
Μπήκαμε στην τελική ευθεία για την μεγάλη γιορτή των Χριστουγέννων.
Να πω και κάτι που ελάχιστοι το γνωρίζουν και ακόμη λιγότεροι το θεωρούν σημαντικό: Σήμερα γιορτάζει η αγία Θεσσαλονίκη!
Μπήκαμε στην τελική ευθεία για την μεγάλη γιορτή των Χριστουγέννων.
Να πω και κάτι που ελάχιστοι το γνωρίζουν και ακόμη λιγότεροι το θεωρούν σημαντικό: Σήμερα γιορτάζει η αγία Θεσσαλονίκη!
Μάρτυρας είναι Αποστόλη μου η Θεσσαλονίκη, όχι αγία και το όνομα της τιμάται όντως σήμερα μαζί με των επίσης μαρτύρων Βονιφάτιου και Ευτύχιου...Χρόνια τους πολλά όλους λοιπόν...
Καλημέρα και καλή εβδομάδα.
Και τρελό νερό φάγαμε μέχρι τον Βόλο. Και στη μπουτίκ πήγαμε για δωράκια σε κόρη, γιο και εμένα. Και τον ξάδερφο παντρέψαμε. Και άνετη νίκη κάναμε. Και από το γήπεδο περάσαμε φεύγοντας. Και με πονοκέφαλο οδηγήσαμε για 3 ώρες.
Μια χαρά ταξίδι. Ελπίζω να ανέβουμε ξανά σύντομα. Ένα ευχαριστώ στον Odi που μου έστειλε το mail του Γρηγόρη και καταφέραμε να συναντηθούμε για ένα καφεδάκι.
Γρηγόρη, χάρηκα πολύ που σε γνώρισα και τα είπαμε από κοντά έστω και για λίγο. Ευχαριστούμε πάρα πολύ για τη φιλοξενία και επιφυλάσσομαι για όταν κατέβεις Αθήνα.
Και τρελό νερό φάγαμε μέχρι τον Βόλο. Και στη μπουτίκ πήγαμε για δωράκια σε κόρη, γιο και εμένα. Και τον ξάδερφο παντρέψαμε. Και άνετη νίκη κάναμε. Και από το γήπεδο περάσαμε φεύγοντας. Και με πονοκέφαλο οδηγήσαμε για 3 ώρες.
Μια χαρά ταξίδι. Ελπίζω να ανέβουμε ξανά σύντομα. Ένα ευχαριστώ στον Odi που μου έστειλε το mail του Γρηγόρη και καταφέραμε να συναντηθούμε για ένα καφεδάκι.
Γρηγόρη, χάρηκα πολύ που σε γνώρισα και τα είπαμε από κοντά έστω και για λίγο. Ευχαριστούμε πάρα πολύ για τη φιλοξενία και επιφυλάσσομαι για όταν κατέβεις Αθήνα.
Να είσαι καλά Σπύρο κι εσύ και όλη η οικογένεια σου...Η χαρά της γνωριμίας ειλικρινά είναι αμοιβαία...
Στην Αθήνα, κατά τα τέλη Μαρτίου, θα τα πούμε σίγουρα, όπως και με άλλους συμφορουμίτες πιστεύω!!!!
Στην Αθήνα, κατά τα τέλη Μαρτίου, θα τα πούμε σίγουρα, όπως και με άλλους συμφορουμίτες πιστεύω!!!!
- ΑποστόληςΑ
Όλοι είναι άγιοι Γρηγόρη. Απλά λόγω του τρόπου που έζησαν έχουν και κάποιους επιθετικούς προσδιορισμούς που τους κάνει να ξεχωρίζουν από κάποιους άλλους αγίους που έχουν το ίδιο όνομα, όπως όσιος, μάρτυρας, ιερομάρτυρας, αγιορείτης, μυροβλήτης, τροπαιοφόρος κλπ.goran 64 έγραψε:Μάρτυρας είναι Αποστόλη μου η Θεσσαλονίκη, όχι αγία και το όνομα της τιμάται όντως σήμερα μαζί με των επίσης μαρτύρων Βονιφάτιου και Ευτύχιου...Χρόνια τους πολλά όλους λοιπόν...
Απόστολε, αυτό που αναφέρεις δεν το γνωρίζω ομολογουμένως...
Τότε π.χ. ο "αγιορείτης γέρων Παΐσιος" για ποιον λόγο αγιοποιήθηκε προσφάτως???
Νομίζω ότι η αγιοποίηση οποιουδήποτε απ όλους όσους αναφέρεις, χρειάζεται την έγκριση της Ιεράς Συνόδου...
Υ.Γ. Το "τροπαιοφόρος" και το "μυροβλήτης" εκτιμώ ότι είναι επιθετικοί προσδιορισμοί που αναφέρονται σε συγκεκριμένα χαρακτηριστικά κάποιων αγίων, κατά την διάρκεια της ζωής τους ή μετά θάνατον και δεν έχουν να κάνουν με το όσιος, μάρτυρας και τα υπόλοιπα...ΝΟΜΙΖΩ επαναλαμβάνω, δίχως να είμαι σίγουρος όμως...
Τότε π.χ. ο "αγιορείτης γέρων Παΐσιος" για ποιον λόγο αγιοποιήθηκε προσφάτως???
Νομίζω ότι η αγιοποίηση οποιουδήποτε απ όλους όσους αναφέρεις, χρειάζεται την έγκριση της Ιεράς Συνόδου...
Υ.Γ. Το "τροπαιοφόρος" και το "μυροβλήτης" εκτιμώ ότι είναι επιθετικοί προσδιορισμοί που αναφέρονται σε συγκεκριμένα χαρακτηριστικά κάποιων αγίων, κατά την διάρκεια της ζωής τους ή μετά θάνατον και δεν έχουν να κάνουν με το όσιος, μάρτυρας και τα υπόλοιπα...ΝΟΜΙΖΩ επαναλαμβάνω, δίχως να είμαι σίγουρος όμως...
- ΑποστόληςΑ
Άκου και κάποιον που μπορεί να ξέρει κάτι περισσότερο: Όλοι είναι άγιοι, άσχετα με το επίθετό τους. πχ:
Άγιος Ιωάννης ο Πρόδρομος (7 Ιανουαρίου)
Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος και Ευαγγελιστής (8 Μαΐου, είναι ο Απόστολος Ιωάννης, ένας εκ των 12 Αποστόλων, συγγραφέας ενός Ευαγγελίου, 3 καθολικών επιστολών και της Αποκάλυψης)
Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος, αρχιεπίσκοπος Κων/πολης (13 Νοεμβρίου)
Όσιος Ιωάννης ο Δαμασκηνός (4 Δεκεμβρίου)
και για να πάμε στους πρόσφατα αγιοποιηθέντες:
Όσιος Παΐσιος ο Αγιορείτης (12 Ιουλίου)
Όσιος Πορφύριος ο Καυσοκαλυβίτης (2 Δεκεμβρίου)
κλπ κλπ.
Όλοι αυτοί είναι άγιοι, εξ ου και το βιβλίο που αναφέρεται στο βίο τους λέγεται Αγιολόγιο.
Το ερώτημά σου με τον άγιο Παΐσιο δεν το κατάλαβα. Τι σχέση έχει το πότε αγιοποιήθηκε ο άγιος; Όποτε και να αγιοποιήθηκε από εκείνη τη στιγμή και μετά λέγεται άγιος.
Άγιος Ιωάννης ο Πρόδρομος (7 Ιανουαρίου)
Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος και Ευαγγελιστής (8 Μαΐου, είναι ο Απόστολος Ιωάννης, ένας εκ των 12 Αποστόλων, συγγραφέας ενός Ευαγγελίου, 3 καθολικών επιστολών και της Αποκάλυψης)
Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος, αρχιεπίσκοπος Κων/πολης (13 Νοεμβρίου)
Όσιος Ιωάννης ο Δαμασκηνός (4 Δεκεμβρίου)
και για να πάμε στους πρόσφατα αγιοποιηθέντες:
Όσιος Παΐσιος ο Αγιορείτης (12 Ιουλίου)
Όσιος Πορφύριος ο Καυσοκαλυβίτης (2 Δεκεμβρίου)
κλπ κλπ.
Όλοι αυτοί είναι άγιοι, εξ ου και το βιβλίο που αναφέρεται στο βίο τους λέγεται Αγιολόγιο.
Το ερώτημά σου με τον άγιο Παΐσιο δεν το κατάλαβα. Τι σχέση έχει το πότε αγιοποιήθηκε ο άγιος; Όποτε και να αγιοποιήθηκε από εκείνη τη στιγμή και μετά λέγεται άγιος.