Α.Ο.Κ-Π.Α.Ο.Κ 0-5,MVP, Σχόλια & Παραλειπόμενα
Re: Α.Ο.Κ-Π.Α.Ο.Κ 0-5,MVP, Σχόλια & Παραλειπόμενα
Πώς θα εξηγήσουμε ρε παιδιά αυτή την εμφάνιση Μπίσεσβαρ;;; μήπως ένεκα μεταγραφών; πώς σκέφτονται άραγε οι παίκτες; mvp και οι δυο αλλά ο Τζάλμα έχει ξανατρέξει...
Μεγάλη χαρά, το χει ανάγκη η ομάδα, να φύγει το μεγάλο σαράκι του ΠΑΟΚ, η εσωστρέφεια..
Και επειδή λέγαν ευχές, υγεία σε όλους και στην ΠΑΟΚτσήδικη τρέλα..
Μεγάλη χαρά, το χει ανάγκη η ομάδα, να φύγει το μεγάλο σαράκι του ΠΑΟΚ, η εσωστρέφεια..
Και επειδή λέγαν ευχές, υγεία σε όλους και στην ΠΑΟΚτσήδικη τρέλα..
- teo4giannitsa
Ειπαμε στο τοπικ του παιχνιδιουΑποστόληςΑ έγραψε:Για την ασίστ του Campos στο 0-1 που ξεκλείδωσε και το παιχνίδι δεν λέτε όμως!

Εχουμε αδικησει τους εαυτους μας!!!
Ελπιζω πως ο τροπος με τον οποιο τελειωσε αυτη τη χρονια να γινει οδηγος για τη νεα χρονια που ερχεται!!
Το γαμωτο ειναι οτι μπορουμε να κανουμε ωραια πραγματα γαμω την τρελα μου!
Ελπιζω πως ο τροπος με τον οποιο τελειωσε αυτη τη χρονια να γινει οδηγος για τη νεα χρονια που ερχεται!!
Το γαμωτο ειναι οτι μπορουμε να κανουμε ωραια πραγματα γαμω την τρελα μου!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος mpafos4 την Σάβ 17 Δεκ 2016, 21:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΑποστόληςΑ
Όλη η ομάδα έχει πάρα πλέον τα πάνω της ψυχολογικά. Εκτός του αρχηγού που δεν μπορεί ούτε πέναλτυ να βάλει.
Μετα το σημερινο, νομιζω ότι ολοι βλέπουμε ότι Καμπος και Μπισε είναι πολύ καλοι παιχτες.Με φορ ειδικα,αλλα και 3το εξτρεμ και 3το στοπερ, πιστευω ότι θα ειμαστε πολύ καλα μετα τις γιορτες.
- ramolimendo
λες ε ?... και Κλαους εκπληκτικος..The_Stalker έγραψε:Εκτός από τη διαστημική κατά διαστήματα μπαλάρα, αυτό που με χαροποίησε ιδιαίτερα ήταν η διάθεση μέχρι το τελευταίο λεπτό. Ειδικά από Μπίσε που δεν σταμάτησε λεπτό και τον οποίο ψηφίζω και για το λόγο αυτό MVP, αδικώντας ίσως τον Κάμπος. Αλλά και οι Τσίμι, Κάνιας, Γκάρι και Κλάους έκαναν εκπληκτικό παιχνίδι.
Αν μπαίνουμε με αυτή τη νοοτροπία σε κάθε παιχνίδι, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και κανέναν. Μακάρι να γίνει σήμα κατατεθέν μας.
θέλει σκεψη..θα τον ξαναδω τον αγωνα
Σήμερα είδαμε όλα που μας λείπανε. Τα γκόλ να μπαίνουν , τον Μπισέ να τρέχει κ τον Κάμπος να σκοράρει.
- ΑποστόληςΑ
Ο Campos του δευτέρου ημιχρόνου ήταν πολύ καλός. Στο πρώτο έχασε δύο άχαστα πάλι. Αυτά που μας στοίχισαν τόσο πολύ στο τηγάνι.
Μακαρι αυτο το μικρο εστω σερι νικων να συνεχιστει με τις εμφανισεις να ειναι ολο και καλυτερες με παικτες και προπονητη να δινουν συνεχως απαντησεις και να παιρνουν τα ευσημα οταν πρεπει.Μπραβο σε ολους και παλυ,ευχαριστουμε για το ηρεμο και απολαυστικο σε θεαμα απογευμα.Ξερετε, ολοι ΠΑΟΚ ειμαστε!!!
Ψήφισα Μπίσεσβαρ γιατί είδα να γυαλίζει το μάτι του σε όλο το 90λεπτο. Γκολ, τάκλιν, κάθετες, ζητούσε συνεχώς την μπάλα. Ελπίζω ανάλογη συνέχεια για ομάδα και χοντροκώλη
Πραγματικά δυσκολεύομαι να επιλέξω σήμερα MVP. Φοβερή απόδοση από την ομάδα. Έβαλα Μπίσεσβαρ, γιατί τον έχω κράξει για τη φυσική του κατάσταση. Σήμερα έδειξε ότι με το πάθος του μπορεί να το αντιστρέψει. Ίσως χρειάζεται να νιωσει σημαντικός και βασικός για την ομάδα. Ακολουθεί ο εξαιρετικός Τζαλμά, που δεν κατάλαβα γιατί τρώει κράξιμο. Τα γκολ που έχασε ήταν γιατί έκανε υπερβολικα γρήγορα σπριντ και χωρίς ισοροπία με αναποδο πόδι ίσα που την πρόλαβε. Οι περισσότεροι παίκτες δε θα την προαβαίνανε και θα υπήρχε καν φάση. Έχει ανέβει πολύ παιδιά ο Τζαλμά. Επιτέλους στήριξη σε αυτούς που αξίζουν. Σήμερα μου άρεσε και ο Κλάους. Έδωσε ασίστ και το πάλεψε - ήταν συμμετοχικός. Ο Κάνιας έκανε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του. Το κέντρο το πήρε όλο μόνος του και νομίζω εκεί κρίθηκε το ματσάκι. Ο Γκάρυ πάλι σούπερ όπως και ο Μάτος. Η άμυνα έδειξε να παίρνει αυτοπεποιθηση και να δένει. Δεν δέχτηκε φάσεις και βοήθησε ουσιαστικά την οργάνωση επιθετικά.
1000 μπράβο ρε στην ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος. Όσο και μετά την πρόκριση με τη Λίμπερετς - μην πω παραπάνω. Γιατί είδα σήμερα τον ΠΑΟΚ ξανά ΟΜΑΔΑ μετά από πολλά χρόνια. Ας συνεχίσουν έτσι και να μην αδικούν τους εαυτούς τους. Η ποιότητα της ομάδας είναι για πρωταθλητισμό - το λένε και οι αντίπαλοι προπονητές.
1000 μπράβο ρε στην ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος. Όσο και μετά την πρόκριση με τη Λίμπερετς - μην πω παραπάνω. Γιατί είδα σήμερα τον ΠΑΟΚ ξανά ΟΜΑΔΑ μετά από πολλά χρόνια. Ας συνεχίσουν έτσι και να μην αδικούν τους εαυτούς τους. Η ποιότητα της ομάδας είναι για πρωταθλητισμό - το λένε και οι αντίπαλοι προπονητές.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Σάβ 17 Δεκ 2016, 21:50, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
- The_Stalker
ramolimendo,
συμμετοχή και συνδυασμοί στις περισσότερες επιθέσεις μας. Πανέμορφες συνεργασίες με Μπίσε. Αυτά. Απλώς σε όσους με άρεσαν πολύ ξέχασα να βάλω και τον Μάτος.
ΥΓ μεγάλη υπόθεση να μένει η μπάλα κάτω. Βλέπεις Μπάρτσα..
συμμετοχή και συνδυασμοί στις περισσότερες επιθέσεις μας. Πανέμορφες συνεργασίες με Μπίσε. Αυτά. Απλώς σε όσους με άρεσαν πολύ ξέχασα να βάλω και τον Μάτος.
ΥΓ μεγάλη υπόθεση να μένει η μπάλα κάτω. Βλέπεις Μπάρτσα..

Γίνεται να ψηφίσω best goal το αυτογκόλ;ΑποστόληςΑ έγραψε:Για την ασίστ του Campos στο 0-1 που ξεκλείδωσε και το παιχνίδι δεν λέτε όμως!

- Sick Bastard
Πω πω πω πω πω!!
Να χαρώ εγώ την ομάδα που αγαπάω.
Πάντα τέτοια, καλές γιορτές.
Να χαρώ εγώ την ομάδα που αγαπάω.
Πάντα τέτοια, καλές γιορτές.