Γενική συζήτηση για το ροστερ, μεταγραφικά νέα, αποχωρήσεις
- ilovegame27
Re: Γενική συζήτηση για το ροστερ, μεταγραφικά νέα, αποχωρήσ
Μας χρωστάνε ακόμα χρήματα από την πώληση Νομποα οι της Ροστοφ για να τα συμψηφίσουμε?
Τον έχω δει σε ολόκληρο αγώνα τον πιτσιρικά και μάλιστα με την Ζενιτ και είναι πολύ γρήγορος για τα ελληνικά δεδομένα αλλά για αυτό το θεωρώ απίθανο
Τον έχω δει σε ολόκληρο αγώνα τον πιτσιρικά και μάλιστα με την Ζενιτ και είναι πολύ γρήγορος για τα ελληνικά δεδομένα αλλά για αυτό το θεωρώ απίθανο
Ιράν Καμπότζη Βιετνάμ
Δε νομιζω να μπορουμε ν φέρουνε τετοιο παικτη
Ας παμε σε τοτ πιο πραγματοποιήσιμο
Δε νομιζω να μπορουμε ν φέρουνε τετοιο παικτη
Ας παμε σε τοτ πιο πραγματοποιήσιμο
Απο αυτα που εχουμε τον προτιμώ
Φετος δεν ξερω τι κανει
Φετος δεν ξερω τι κανει
- pisakaipoupoula
Αυτός ναι θα ναι μεταγραφάρα και στη καλύτερη ηλίκία!
Δε νομίζω βέβαια να γίνει απλά ελπίζω μόνο και μόνο λόγω των σχέσεων Ροστόβ-Ιβάν και να πειστεί αυτός για ένα μεσαίο βήμα παραπάνω πριν πάει σε ομαδάρα!
Δεν ανοίγει το τόπικ των μεταγραφών σιγά σιγά?
Δε νομίζω βέβαια να γίνει απλά ελπίζω μόνο και μόνο λόγω των σχέσεων Ροστόβ-Ιβάν και να πειστεί αυτός για ένα μεσαίο βήμα παραπάνω πριν πάει σε ομαδάρα!
Δεν ανοίγει το τόπικ των μεταγραφών σιγά σιγά?
Φετος τον αγοράσανε ας μγν ελπίζουμε
Πανε για βιερι, ανσαριφαρντ η εντ λοβού
Πανε για βιερι, ανσαριφαρντ η εντ λοβού
- thanos-xanthi
Ettien έγραψε:Δεν κάνει ο Αζμουν για τον ΠΑΟΚ. Κατά πρωτο λόγο είναι πολύ γρηγορος και δεν θα τον προλαβαίνουν οι συμπαίκτες του. Κατά δεύτερο λόγο έχει και τρίπλα και τεχνική, πράγματα ασυμβατα με την θέση του φορ όπως την μάθαμε εδω και χρόνια.

true story
Ettien έγραψε:Δεν κάνει ο Αζμουν για τον ΠΑΟΚ. Κατά πρωτο λόγο είναι πολύ γρηγορος και δεν θα τον προλαβαίνουν οι συμπαίκτες του. Κατά δεύτερο λόγο έχει και τρίπλα και τεχνική, πράγματα ασυμβατα με την θέση του φορ όπως την μάθαμε εδω και χρόνια.
Ματος likes this

Δεν ξέρω αν είναι το σωστό τοπικ τώρα μίλησα με τον ξάδερφό μού από στουτγκαρδη πήρε 5 εισιτήρια γιά το σαλκε-ΠΑΟΚ οικογένεια παιδιά 7 ή ώρα το μάτς ώρα Γερμανιας
Θύρα 55 σειρά 4 και με λέει ότι είναι πολύ ωραίο γήπεδο
Τελικά πήρε 4 αλλά 6 τα περιμένει τώρα θα είναι μεγάλη παρέα και είναι 41.5 ευρώ συν κρατήσεις 43 ΤΟ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ !!!!!..... ακριβά δεν είναι ?
Τελικά πήρε 4 αλλά 6 τα περιμένει τώρα θα είναι μεγάλη παρέα και είναι 41.5 ευρώ συν κρατήσεις 43 ΤΟ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ !!!!!..... ακριβά δεν είναι ?
[img]http://uploads.tapatalk-cdn.com/20161216/cd7b30042d486964f8f34b37bc89c622.jpg[/img]eorptol1 έγραψε:Δεν ξέρω αν είναι το σωστό τοπικ τώρα μίλησα με τον ξάδερφό μού από στουτγκαρδη πήρε 5 εισιτήρια γιά το σαλκε-ΠΑΟΚ οικογένεια παιδιά 7 ή ώρα το μάτς ώρα Γερμανιας
καθε 3 χρονια τους επισκεπτεται τοσο μεγαλη ομαδα. και φτηνα θα ελεγα οτι ειναι για να δουν τον ΠΑΟΚeorptol1 έγραψε:Δεν ξέρω αν είναι το σωστό τοπικ τώρα μίλησα με τον ξάδερφό μού από στουτγκαρδη πήρε 5 εισιτήρια γιά το σαλκε-ΠΑΟΚ οικογένεια παιδιά 7 ή ώρα το μάτς ώρα Γερμανιας

Αυτός γεννήθηκε εκεί συμπάθει ΠΑΟΚ αλλά χαλαρά τώρα επειδή έχασε την άλλη αναμέτρηση με σαλκε τρελλάθηκε με μπλούζα τού ΠΑΟΚ θα είμαι βέβαια λέει μέσα στους γερμανούς εγώ και οι υπόλοιποι και σημαίες τού ΠΑΟΚ και ελληνικές ...
- Chuck Norris
Από ότι βλέπω τώρα στο site της Schalke έχει εισητήρια με:
θέση με κάθισμα
26, 31, 41,5 , 52 ευρώ
όρθιος 15,5 , 13 ευρω
Απίστευτο το γηπεδό τους!
θέση με κάθισμα
26, 31, 41,5 , 52 ευρώ
όρθιος 15,5 , 13 ευρω
Απίστευτο το γηπεδό τους!
Ναι μού το είπε και ο ξάδερφος μού που πήγε σε όλα τά μεγάλα γερμανικά γήπεδα ότι είναι εντυπωσιακό γήπεδο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol1 την Παρ 16 Δεκ 2016, 19:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.