Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Οπότε λογικά τώρα που έγινε πια η...επέκταση των εγκαταστάσεων...δεν φταίει άλλο...
Κακή διατροφή, όχι αρκετή ξεκούραση-ύπνος και ελλιπής καθημερινή αποθεραπεία, είναι οι τρεις επικρατέστερες αιτίες μυικών τραυματισμών, μετά όμως την βασικότερη αυτών, την "υπερβολική σκληρότητα" στις επαναλαμβανόμενες καθημερινές προπονήσεις δηλαδή...Αυτή η τελευταία όμως είναι εκείνη που δίνει και το καλύτερο αποτέλεσμα φυσικής κατάστασης σε βάθος χρόνου...
O ΠΑΟΚ ταξιδεύει στην Ιταλία για να αντιμετωπίσει τη Φιορεντίνα στην 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League, με τον Βλάνταν Ίβιτς να έχει ξεμείνει από επιθετικούς.
Εκτός από τον τιμωρημένο Στέφανο Αθανασιάδη, εκτός πλάνων για την αυριανή αναμέτρηση έχει μείνει και ο Φακούντο Περέιρα.
Ο Αργεντινός βρίσκεται στα… πιτς, καθώς στις τελευταίες προπονήσεις ένιωσε ενοχλήσεις στον τένοντα του προσαγωγού αριστερά.
Σύμφωνα με πληροφορίες του PAOK24, οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο ποδοσφαιριστής του «Δικεφάλου» έδειξαν ότι έχει αποφύγει τα χειρότερα και θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για 7-10 ημέρες.
Όπως συμβαίνει με όλους τους ποδοσφαιριστές, έτσι και στην περίπτωση του Περέιρα μένει να φανεί στην πράξη αν ο οργανισμός του θα αντιδράσει καλά στο ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας που θα ακολουθήσει και θα επιβεβαιώσει την πρώτη εκτίμηση των ανθρώπων του ΠΑΟΚ αναφορικά με το διάστημα απουσίας του.