Ελπίζω να απευθύνεσαι, καλώντας τον παράλληλα μπας και στον γιατρέψει, στον @painkiller...ΑποστόληςΑ έγραψε:I now got pain in my eyes
Ανέκδοτα ΙΙ
Re: Ανέκδοτα ΙΙ
- ΑποστόληςΑ
ΑποστόληςΑ έγραψε:Δεν θέλω να περιαυτολογήσω, αλλά με αντικειμενικά κριτήρια ποστάρω τα καλύτερα ανέκδοτα εδώ μέσα.
πραγματικα με εκανες και γέλασα..............................
Φορούσε ο άλλος άσπρο παντελόνι με μαύρη ζώνη, του λέω..." ρε καραγκιόζη αυτά τα φοράς μονο αν ξέρεις καράτε"........
και ήξερε ρε φίλε.............

και ήξερε ρε φίλε.............
- ΑποστόληςΑ
Είδες που έχω δίκιο;stathis73 έγραψε:ΑποστόληςΑ έγραψε:Δεν θέλω να περιαυτολογήσω, αλλά με αντικειμενικά κριτήρια ποστάρω τα καλύτερα ανέκδοτα εδώ μέσα.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Lacedaemonian
sn0ufel4 έγραψε:Πηρε ενα καλσον για να καμει ληστεία αλλά φοβήθηκε και το βάλε στα πόδια
----------------
Θα γράψω την κόρη μου στα αγγλικά
Μy daughter
---------
Ηταν μια φορα δυο πλυντήρια και λεει το ένα
- το ξες οτι ασχολούμαι με τον αθλητισμό?
- α ναι? Με τι?
- στειβω
ΑποστόληςΑ έγραψε:Είδες που έχω δίκιο;stathis73 έγραψε:ΑποστόληςΑ έγραψε:Δεν θέλω να περιαυτολογήσω, αλλά με αντικειμενικά κριτήρια ποστάρω τα καλύτερα ανέκδοτα εδώ μέσα.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
stathis73 έγραψε:Φορούσε ο άλλος άσπρο παντελόνι με μαύρη ζώνη, του λέω..." ρε καραγκιόζη αυτά τα φοράς μονο αν ξέρεις καράτε"........
και ήξερε ρε φίλε.............![]()
Γιώργος Μίνος speaking:
"Ο σέντερ φορ και αρχηγός μας πανηγύρισε έξαλλα το πρώτο γκολ της ομάδας και δικό του, μετά από αρκετό καιρό αφλογιστίας, μάλιστα...
Τρέχοντας σαν μανιασμένος σίφουνας με σφιγμένη την γροθιά στον ομολογουμένως συγκινητικό κόσμο, ο οποίος ακολούθησε την Π.Α.Ο.Κ.άρα μας ακόμα και σ αυτόν τον (σχεδόν άνευ σημασίας) αγώνα, φωνάζοντας συνέχεια συνθήματα υποστήριξης (παρά την αφλογιστία ενός ολόκληρου πρώτου ημιχρόνου) μέσα σε σχεδόν πολικό ψύχος, κόντεψε να ξηλώσει τραβώντας τον με μανία τον Δικέφαλο απ το στήθος του..."!!!!
Υ.Γ. Σε ένα παράλληλο σύμπαν, όπως καταλαβαίνετε, δεν υπάρχουν μόνο ανέκδοτα-εφιάλτες "τύπου Απόστολου", αλλά και ανέκδοτα-όνειρα γλυκά, "τύπου goran 64"...
"Ο σέντερ φορ και αρχηγός μας πανηγύρισε έξαλλα το πρώτο γκολ της ομάδας και δικό του, μετά από αρκετό καιρό αφλογιστίας, μάλιστα...
Τρέχοντας σαν μανιασμένος σίφουνας με σφιγμένη την γροθιά στον ομολογουμένως συγκινητικό κόσμο, ο οποίος ακολούθησε την Π.Α.Ο.Κ.άρα μας ακόμα και σ αυτόν τον (σχεδόν άνευ σημασίας) αγώνα, φωνάζοντας συνέχεια συνθήματα υποστήριξης (παρά την αφλογιστία ενός ολόκληρου πρώτου ημιχρόνου) μέσα σε σχεδόν πολικό ψύχος, κόντεψε να ξηλώσει τραβώντας τον με μανία τον Δικέφαλο απ το στήθος του..."!!!!
Υ.Γ. Σε ένα παράλληλο σύμπαν, όπως καταλαβαίνετε, δεν υπάρχουν μόνο ανέκδοτα-εφιάλτες "τύπου Απόστολου", αλλά και ανέκδοτα-όνειρα γλυκά, "τύπου goran 64"...
Δεν είναι ανέκδοτο, είναι η πραγματικότητα. Στο 0:13. Η Αθήνα της καρδιάς μας
[youtube]tAPSCh7d9v8[/youtube]
[youtube]tAPSCh7d9v8[/youtube]
- ΑποστόληςΑ
Εντάξει. Μπερδεύτηκε ο Δήμαρχος και είπε την πόλη που διοικεί ως ομάδα του λώκου. Και τι έγινε;
- Ήρθε μήνυμα στον υπολογιστή μου με τίτλο "Ο Π.Α.Ο.Κ., από 11 έως 17/12/2016, έβαλε 15 γκολ σε 3 αγώνες"...
-- Μην το ανοίξεις....................................Ιός θα είναι!!!!!!!!!!!!!!!!!

-- Μην το ανοίξεις....................................Ιός θα είναι!!!!!!!!!!!!!!!!!