33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
VAGGT
Επικοινωνία:

Re: 33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ

Δημοσίευση από VAGGT »

nikolasf έγραψε:Δεν είναι μόνο το κάπνισμα που φταίει στον Κλάους - είναι αλήθεια βέβαια ότι η επίδρασή του αυξάνει με την ηλικία και ένας χρόνος για ένα αθλητή είναι υπόθεση - ο πάικτης είναι ράκος... σωματικά, ψυχολογικά δεν ξέρω...
Όπως δεν ξέρω αν έχει να κάνει και με την ανασφάλεια που νοιώθει στην ομάδα, εξαιτίας του παθήματος Τζαβέλλα, της αγωνιστικής του πτώσης και της αυξημένης ανάγκης του ΠΑΟΚ για αποτελεσματικότητα στην θέση που παίζει...

Ας τα βρεί με τον εαυτό του και ας συνέλθει πριν είναι πολύ αργά αν δεν είναι ήδη.... :| :|
Tι εννοεις ράκος ψυχολογικά;
Μετα τον αποκλεισμό απο τον Αγιαξ δεν ηταν ο Κλαους σε μπιτσομπαρο και τα επινε κ καπνιζε;
Μετα την ντροπη στην Αθήνα δεν παρεμεινε εκεί για τα γενέθλια του Σιανίδη;
Πού ειναι εδω και 5 μήνες να βγει σαν αρχηγος να μιλησει στο κόσμο και γιατί κρύβεται;
Οταν είχαν την συνάντηση στο ξενοδοχείο για το θέμα του Τζαβέλα αυτος σαν αρχηγός γιατί δεν πηγε και πηγε ο Γλυκος ο Μαλεζας και ο Βελλίδης;
Το ωραιο ειναι οτι μετα την "κακια" βραδιά με τον αποκλεισμό απο τον Αγιαξ ολα τα ΜΜΕ εγραφαν σκασμενος ο Κλάους για τις χαμενες ευκαιριες και το παλικαρι καπακι την επομενη μερα τους διεψευσε πινοντας και καπνιζοντας σε μπιτσομπαρο.Τελευταια διαψευδει και τον τελευταιο υπερασπιστη του δυστυχως.
Δεν με απασχολει ο Κλαους σαν Κλαους.Ας κανει οτι θελει.Οταν αυτο ομως εχει αντικτυπο στο συλλογο με πειράζει και αυτη η ασπιδα που του ειχαμε-ειχαν καποιοι τοσο καιρο πρεπει να τελειωσει γιατι καταντησε αστειο.
Τελος το νταντεμα.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

desperando έγραψε:Βασικά δεν το καταλαβαίνω όλο αυτο, ο κλαους δεν ξεκίνησε τώρα το κάπνισμα και αυτό είναι γνωστό όπως γνωστός είναι και υπερβολικά μεγάλος αριθμός αθλητών που καπνίζουν.

Μακάρι το πρόβλημα του Κλάους να άρχιζε και να τέλειωνε στο κάπνισμα.
Και πέρσι κάπνιζε ο κλαους αλλά αυτό δεν εμπόδισε τον πρώην γυμναστή της ομάδος να τον κατατάξει σ'έναν από τους καλύτερους αθλητές Στην ομάδα
καλά, ο κάθε γυμναστής μπορεί να πει ό,τι θέλει για να καλύψει κάποιον παίχτη του
δεν είναι τόσο θέμα το κάπνισμα και το πολύ αλκοόλ, αλλά αυτό που δείχνουν όλα αυτά

αδιαφορία για το ποδόσφαιρο, για τις εμφανίσεις και κατά συνέπεια για την ομάδα

όταν κάνεις τραγικές εμφανίσεις εδώ και καιρό και δε μπορείς να κάνεις σπριντ πάνω από 10 μέτρα, οφείλεις να βάλεις το κεφάλι κάτω και να στρωθείς στην προπόνηση με πειθαρχία.

εξάλλου αυτή είναι η δουλειά σου. ένα παραπάνω που είσαι και ο αρχηγός της ομάδας. τι παράδειγμα δίνεις στους υπόλοιπους?

τελοσπάντων, ας κάνει ο κάθε ποδοσφαιριστής τη ζωή που θέλει, όταν ο μεγαλομέτοχος τον χρυσοπληρώνει, εμένα δε μου πέφτει λόγος

αγωνιστικά όμως, θα τον κριτικάρω μέχρι εκεί που δεν πάει.
όχι τώρα που έχουν πέσει όλοι πάνω του...
τότε που έβαζε τα one touch, αλλά δε μπορούσε να τριπλάρει ούτε δέντρο
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

danirifle έγραψε:μ' αρέσει που κάποιοι γράφετε "αν ισχύουν αυτά"

δε χρειάζεται να είσαι ντετέκτιβ για να δεις αυτά που λέει ο vaggt... δυστυχώς
Κοιτα να δεις,επειδη μενω Δραμα,δεν ξερω τι γινεται εκει ουτε μπορω να πετυχω τον καθε παικτη εξω ,το τι κανει στην ιδιωτικη του ζωη,εγραψα αν ισχυουν.
Τον VAGGT,αν και δεν τον ξερω προσωπικα,ξερω εντουτις οτι γραφει απο παλια εδω μεσα και δεν εχω λογο να τον αμφισβητισω,δλδ,αφου δειχνει ειλικρινες ατομο κατα τα γραφομενα του,που δεν γραφει και συχνα ο ανθρωπος εδω μεσα,μονο καποια σχολια ειδα να κανει,οποτε δεν εχω λογο να μην τον πιστεψω.
Επειτα δεν ηθελα να πιστεψω,οτι ο 28 χρονων εν λογω επαγγελματιας καπνιζει,αλλα οτι το εκανε για φιγουρα και μονο.Αφου το λεει μια παλια φωνη,οτι τον ειδε(οχι ισως σε ηλικια,αλλα σε χρονια παοκμανιας),χωρις μαλιστα αυτο το ατομο να δωσει κατ εμε δικαιωματα εδω μεσα,δεν μπορω παρα να μην τον πιστεψω.
Δλδ οποιος λεει ατι εδω μεσα πρεπει να ειναι και αληθες;
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

eorptol1 έγραψε:
Dimg4 έγραψε:Οταν τα λεμε οτι ο κλαους εχει βγει συνταξη στο μυαλο του και εχει αραξει, μας ζαλιζετε οτι τον αδικουμε και θελει στηριξη.
Προκλητικος και αδιαφορος. Με 0 γκολ στο πρωταθλημα. Ο αρχηγος μας.
σαν τον μπερπατωφ όταν ήρθε σε μας ίσως..... συνταξιούχος :):)
Κρίμα πάντως κλαους τα έκανες μαντάρα .....
Καλα αυτος δικαιολογειται συνταξιμα(ποδοσφαιρικα) κανονικα ηρθε να βγαλει στα 35 του,οχι απο τα 28.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

theo-drama έγραψε:
danirifle έγραψε:μ' αρέσει που κάποιοι γράφετε "αν ισχύουν αυτά"

δε χρειάζεται να είσαι ντετέκτιβ για να δεις αυτά που λέει ο vaggt... δυστυχώς
Κοιτα να δεις,επειδη μενω Δραμα,δεν ξερω τι γινεται εκει ουτε μπορω να πετυχω τον καθε παικτη εξω ,το τι κανει στην ιδιωτικη του ζωη,εγραψα αν ισχυουν.
Τον VAGGT,αν και δεν τον ξερω προσωπικα,ξερω εντουτις οτι γραφει απο παλια εδω μεσα και δεν εχω λογο να τον αμφισβητισω,δλδ,αφου δειχνει ειλικρινες ατομο κατα τα γραφομενα του,που δεν γραφει και συχνα ο ανθρωπος εδω μεσα,μονο καποια σχολια ειδα να κανει,οποτε δεν εχω λογο να μην τον πιστεψω.
Επειτα δεν ηθελα να πιστεψω,οτι ο 28 χρονων εν λογω επαγγελματιας καπνιζει,αλλα οτι το εκανε για φιγουρα και μονο.Αφου το λεει μια παλια φωνη,οτι τον ειδε(οχι ισως σε ηλικια,αλλα σε χρονια παοκμανιας),χωρις μαλιστα αυτο το ατομο να δωσει κατ εμε δικαιωματα εδω μεσα,δεν μπορω παρα να μην τον πιστεψω.
Δλδ οποιος λεει ατι εδω μεσα πρεπει να ειναι και αληθες;
αδερφέ δεν το έγραψα συγκεκριμένα για σένα
το έγραψα γιατί βλέπω ότι πολλοί χρησιμοποιούν αυτό το "αν ισχύουν", θέλοντας να καλύψουν τον παίχτη
και λίγα λέμε εδώ μέσα σε σχέση με αυτά που βλέπουμε
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Στο φόρουμ έχω παρατηρήσει κάποιοι απλά να είναι πνεύμα αντιλογίας. Έχω μιλήσει τόσες φορές με αθλητές του στοίβου, είτε ερασιτέχνες είτε επαγγελματίες και με ένα κάρο γυμναστές. Όποιος ακούει για τσιγάρα, βάζει τα γέλια. Δεν υπάρχει αθλητής που να καπνίζει. Ακόμη χειρότερο να πίνει. Ψαράκι και στήθος κοτόπουλου - πολύ προσεκτική διατροφή. Όχι σαν αυτή που έκανε ο Σάλπι όταν επαναπατρίστηκε ;). Ούτε κοκα-κολα δεν πίνουν.

Οι ποδοσφαιριστές είναι πολύ άνετοι και χαλαροι ως αθλητές. 1,5-2 ώρες μόνο προποόνηση και αυτό. Για μένα τόσα λεφτά που παίρνουν, θα έπρεπε να δουλεύουν 8ωρο, όπως όλοι οι εργαζόμενοι. Δηλαδή να βρίσκονται περισσότερες ώρες με τους συναθλητές τους, να κάνουν περισσότερη τακτική. Επαφή με τα παιδιά των ακαδημιών. Να ενδιαφέρονται πως θα βελτιώσουν τα ατομικά τους χαρακτηριστικά. Αυτό όμως απαιτεί σοβαρό προπονητικό κέντρο με καφετέριες, πισίνες, χώρους αναψηχής κτλ. Είσαι πχ ο παίκτης που βαράει τα φάουλ? Χτύπα φάουλ, όπως ο Φραντζέσκος, σε τεχνικό τείχος 2 ώρες κάθε μέρα. Να δεις μετά βελτίωση. Έχεις Πέλκα πρόβλημα στο σουτ? Δούλεψέ το. Εχεις Κουλούρη, κουλούρι ταχύτητα? Κάτσε και δούλεψέ την. 21 χρονών είσαι. Όχι 51. κ.ο.κ. Με 1,5 -2 ώρες προπόνηση και την υπόλοιπη μέρα στο playstation και στους καφέδες τι βελτίωση να έχει κανείς. Όλα αυτά είναι ευθήνη της οργάνωσης του σωματείου. Ο Φεργκιουσον τους κράταγε στο προπονητικό πάρα πολλές ώρες, και για αυτό παίκτες σαρδέλες, που τους έκανε πλάκα η Ελληνική εθνική ομάδα U21 και U19, όταν μεγαλώσανε, τους δικους μας τους αφήσανε χιλιόμετρα πίσω. Θυμάμαι τη φουρνιά του Ηλιάδη πχ. Η ομάδα πρέπει να βάλει κανόνες και να κάνουν συχνές ιατρικές εξετάσεις οι παίκτες που φαίνεται αν κάνουν καλή διατροφή, αν καπνίζουν ή πίνουν. Όταν υπογράφουν, να πάρχει και αυτός ο αστερίσκος. Να λέει σε πληρώνω χρυσό, αλλά αν δεν κάνεις αυτά που υπέγραψες, τρως πρόστιμο βαρύ και αν συνεχίσεις και δε συμορφωθείς να έχει η ομάδα δικαίωμα να ακυρώσει το συμβόλαιο ή να μη σε πληρώνει.

Ο αρχηγός της ομάδας οφείλει να είναι πρότυπο. Τον βλέπουν μικρά παιδιά και θα πάρουν παράδειγμα. Για μένα δεν είνα μόνο τι δείχνεις προς τα έξω - δηλ να πίνεις σπίτι σου. Οφείλεις να τηρείς τις προδιαγραφές μιας σοβαρής ζωής αθλητή. Σωστός ύπνος, σωστή διατροφή, καθόλου καταχρήσεις σε ποτά και τσιγάρα. Οι σοβαροί αθλητές, όπως ο Μακ, ακόμη και στις διακοπές τους, συνεχίζουν να προπονούνται και να μη κρεπαλιάζουν στην Μύκονο. Οι διακοπές είναι πολύ σημαντικές για έναν αθλητή. Να ξεκουράσει το μυαλό του και το σώμα του. Αν είσαι κάθε μέρα πιώμα, το σώμα καταπονείται και ο μυικός ιστός φθείρεται.

Όσο για το φοβερό σχόλιο που κάνουν πολλοι, που αμφισβητούν τα πάντα, δηλ γιατί τώρα σέρνεται ο Κλάους και όχι παλιά, εφόσον έχει χρόνια που κάπνιζε: Αν καπνίζεις και προπονείσαι καλά, χωρίς πιώματα, μπορείς να παίξεις μπάλα ως τα 30. Κάποιοι ως τα 28. Ανάλογα στο σκαρί. Ο Ντέμης πχ που έκανε καταχρήσεις, παρά τα φοβερά του προσόντα το παράτησε στα 30-31. Βασικά μετά τα 29 έπεσε κατακόρυφα. Ο Κούδας και αυτός επιρεάστηκε από το τσιγάρο. Όταν ήταν 25άρης, δεν τον έπιανε κανείς. Μόλις 30ρισε η ταχύτητά του έπεσε και πλέον έπεζε με το μυαλό και την τέχνη του. Μιλάμε και για άλλες εποχές. Ο συνδιασμός τσιγάρο, ποτό, ξενύχτια και μέτρια διατροφή σε αποτελειώνει. έχει σημασία πόσες ταυτόχρονα καταχρίσεις κάνεις, αλλά και πόσο συχνά.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

+ RESPECT στον @vs40...Ακριβώς έτσι είναι... :nairepaok:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Παρ 16 Δεκ 2016, 00:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
kastrakis

Δημοσίευση από kastrakis »

Είπα κι εγώ ..., θα περάσει ματς που δεν θα κράξουμε τον Κλάους???Φταίει -δεν φταίει, θα του την πούμε...

Φίλε VAGGT , αναγνωρίζω ότι είσαι ΠΑΟΚτσης που θέλει το καλό της ομάδας , τα σχόλια σου τόσο καιρό αυτό δείχνουν κι αυτό να ξέρεις το σέβομαι απεριόριστα! Ξέρω επίσης οτι είσαι παλιό μέλος του φορουμ , που το σέβονται άπαντες κι αυτό σημαίνει ότι λες αλήθεια για το συμβάν με το μπαράκι!
Προσπάθησα να θυμηθώ όμως αν έχεις γραψει ποτέ σου 1 θετικό σχόλιο για το Κλάους και δεν βρήκα τπτ! :? Εγω βρηκα μονο αυτα:

"από VAGGT » Κυρ Μάιος 19, 2013 10:30 pm
Ο Κλαόυς λενε οτιεβαλε τα κλάματα μετά απο ντου των οπαδων εξω απο την Τούμπα.

Απο το σεξ και βία στο οχι πια δάκρυα....

Τζαμπα μαγκας...

από VAGGT » Τετ Μάιος 22, 2013 11:28 pm
Εκανε αυτό που θα έκανε και παίκτης των 10 χιλ ευρώ ακόμα και παίκτης που θα έπαιζε στην ΕΠΣΜ Γ κατηγορία.
Δεν μπορώ να καταλάβω προς τι το όλο πανηγύρι.
Το προβλημα με τον ποδοσφαιριστή και το ντεφορμάρισμα του είναι η εξωγηπεδική του συμπεριφορά που τον επηρεαζει πολυ στα αγωνιστικά σχέδια της ομάδας.
Με λίγα λόγια ο ποδοσφαιριστής μπορεί και το μυαλό του δείχνει να εχει αλλού προτεραιότητα.
Δεν ειναι τυχαίο οτι τον ειχε ζητήσει η Πορτο σαν αντάλλαγμα για τον Βιερίνια αλλά ελλείψη 2ου ΒΑΣΙΚΟΥ φορ στην ομάδα πήρε ευκαιρίες να παίξει αλλά πηραν και τα μυαλά του αέρα.

Για σήμερα εκανε το αυτονόητο ας ελπίσουμε οτι θα παίζει με πάθος και σύνεση οπως παλιά

από VAGGT » Κυρ Ιαν 24, 2016 10:43 pm
Για δρομεις που μπορουν κ να πρεσαρουν μπορουμε να απευθυνθουμε στο τμημα στιβου του ΑΣ ΠΑΟΚ που φανταζομαι θα μας δωσουν 2-3 δρομεις με 40 χιλ το χρονο εκαστος και θα κανουμε κ τη δουλεια μας

από VAGGT » Πέμ Αύγ 04, 2016 1:15 am

Δινεις ομως τωρα πασα να πουμε οτι μεσα σε 3 χρονια εχουμε δει μια τεραστια ΚΑΛΥΤΕΡΗ αγωνιστικη συμπεριφορα του Τζαβελλα συγκριτικα με την ιδια εδω κ 5-6 χρονια του Κλαους.Η αβαντα παντα θα υπαρχει το θεμα ειναι να μην κρυβεσαι πισω απο αυτην.Κανε κατι ρε πστ μου.Διορθωσου.Ο Τζαβε εχει διορθωσει τα παντα και ειμαι πραγματικα ο πρωτος που τον παραδεχεται για την ΤΕΡΑΣΤΙΑ αυτη αλλαγη του .Το παλικαρι μας,το σπλαχνο μας με το ρολοι τι εχει κάνει για να το αλλαξει αυτό;

"

Εγώ βέβαια δεν ξέρω να ψάχνω το φόρουμ καλά όπως ο Κατ κι ο Γκουερινο, γι αυτό και σε παρακαλώ να μου θυμίσεις κάποιο θετικό σχόλιο.... Θέλω να πω , μήπως δεν τον πας τον παίκτη προσωπικά? (που κι αυτό θεμιτοί θα ήταν...) :roll:

Κατ τ άλλα , ο παίκτης όπως πολλοί είπαν φαίνεται τελειωμένος γαι τον ΠΑΟΚ. Φτάνει πια σε κάθε αγώνα τα ίδια....
barlow4 έγραψε:Είναι ξεφτίλα αυτό που γίνεται.
Αυτό.
Άβαταρ μέλους
VAGGT
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από VAGGT »

kastrakis έγραψε:Είπα κι εγώ ..., θα περάσει ματς που δεν θα κράξουμε τον Κλάους???Φταίει -δεν φταίει, θα του την πούμε...

Φίλε VAGGT , αναγνωρίζω ότι είσαι ΠΑΟΚτσης που θέλει το καλό της ομάδας , τα σχόλια σου τόσο καιρό αυτό δείχνουν κι αυτό να ξέρεις το σέβομαι απεριόριστα! Ξέρω επίσης οτι είσαι παλιό μέλος του φορουμ , που το σέβονται άπαντες κι αυτό σημαίνει ότι λες αλήθεια για το συμβάν με το μπαράκι!
Προσπάθησα να θυμηθώ όμως αν έχεις γραψει ποτέ σου 1 θετικό σχόλιο για το Κλάους και δεν βρήκα τπτ! :? Εγω βρηκα μονο αυτα:

"από VAGGT » Κυρ Μάιος 19, 2013 10:30 pm
Ο Κλαόυς λενε οτιεβαλε τα κλάματα μετά απο ντου των οπαδων εξω απο την Τούμπα.

Απο το σεξ και βία στο οχι πια δάκρυα....

Τζαμπα μαγκας...

από VAGGT » Τετ Μάιος 22, 2013 11:28 pm
Εκανε αυτό που θα έκανε και παίκτης των 10 χιλ ευρώ ακόμα και παίκτης που θα έπαιζε στην ΕΠΣΜ Γ κατηγορία.
Δεν μπορώ να καταλάβω προς τι το όλο πανηγύρι.
Το προβλημα με τον ποδοσφαιριστή και το ντεφορμάρισμα του είναι η εξωγηπεδική του συμπεριφορά που τον επηρεαζει πολυ στα αγωνιστικά σχέδια της ομάδας.
Με λίγα λόγια ο ποδοσφαιριστής μπορεί και το μυαλό του δείχνει να εχει αλλού προτεραιότητα.
Δεν ειναι τυχαίο οτι τον ειχε ζητήσει η Πορτο σαν αντάλλαγμα για τον Βιερίνια αλλά ελλείψη 2ου ΒΑΣΙΚΟΥ φορ στην ομάδα πήρε ευκαιρίες να παίξει αλλά πηραν και τα μυαλά του αέρα.

Για σήμερα εκανε το αυτονόητο ας ελπίσουμε οτι θα παίζει με πάθος και σύνεση οπως παλιά

από VAGGT » Κυρ Ιαν 24, 2016 10:43 pm
Για δρομεις που μπορουν κ να πρεσαρουν μπορουμε να απευθυνθουμε στο τμημα στιβου του ΑΣ ΠΑΟΚ που φανταζομαι θα μας δωσουν 2-3 δρομεις με 40 χιλ το χρονο εκαστος και θα κανουμε κ τη δουλεια μας

από VAGGT » Πέμ Αύγ 04, 2016 1:15 am

Δινεις ομως τωρα πασα να πουμε οτι μεσα σε 3 χρονια εχουμε δει μια τεραστια ΚΑΛΥΤΕΡΗ αγωνιστικη συμπεριφορα του Τζαβελλα συγκριτικα με την ιδια εδω κ 5-6 χρονια του Κλαους.Η αβαντα παντα θα υπαρχει το θεμα ειναι να μην κρυβεσαι πισω απο αυτην.Κανε κατι ρε πστ μου.Διορθωσου.Ο Τζαβε εχει διορθωσει τα παντα και ειμαι πραγματικα ο πρωτος που τον παραδεχεται για την ΤΕΡΑΣΤΙΑ αυτη αλλαγη του .Το παλικαρι μας,το σπλαχνο μας με το ρολοι τι εχει κάνει για να το αλλαξει αυτό;

"

Εγώ βέβαια δεν ξέρω να ψάχνω το φόρουμ καλά όπως ο Κατ κι ο Γκουερινο, γι αυτό και σε παρακαλώ να μου θυμίσεις κάποιο θετικό σχόλιο.... Θέλω να πω , μήπως δεν τον πας τον παίκτη προσωπικά? (που κι αυτό θεμιτοί θα ήταν...) :roll:

Κατ τ άλλα , ο παίκτης όπως πολλοί είπαν φαίνεται τελειωμένος γαι τον ΠΑΟΚ. Φτάνει πια σε κάθε αγώνα τα ίδια....
barlow4 έγραψε:Είναι ξεφτίλα αυτό που γίνεται.
Αυτό.
Μα απο το 13 και μετά ξεκίνησε η κατηφορα.
Ξεχνας που τον βρήκαν τότε μεσα στο Μαρκιζ και του ειπαν γιατι εισαι εξω 5 το πρωι και πινεις κ ειχε απαντησει στα ρεπο μου κανω οτι θελω;
Το 13 ξεκινησε και η κατηφορα του ποδοσφαιρικου τμηματος.
Απο το 13 και επειτα ολα αλλαξαν ποδοσφαιριστες,προπονητες της Παναγιας τα ματια ο μονος που εμεινε ποιος ήταν;
Τι ειδες αγωνιστικα απο τότε και μετά;
Η ομαδα απο τοτε ξεκινησε ενα αγωνιστικο κατηφορο που τον βλεπαμε ολοι και τα ΜΜΕ μαζι με καποιους μεσα απο την ΠΑΕ μας παρουσιαζαν βιντεακια της επιθετικης αμυνας της ομαδας που ξεκινουσε απο τον Κλαους για να δικαιολογησει τα αδικαιολογητα.
Ειναι ψεμα οτι εκλαιγε οταν τον επιασαν οι οπαδοι και του ζητησαν το λογο της αγωνιστικης κατάντιας;Δεν το εγραψα εγω.Τα ΜΜΕ το εγραψαν και το ειπαν οι οπαδοι.Εγω το αναφερα.
Ηρθαν στην ομαδα τόσα φορ.Ολοι "βγηκαν" αχρηστοι απο τα ΜΜΕ και ο μονος που αξιζε(συμφωνα με αυτους) ηταν ο Κλαους της νυχτερινης Θεσσαλονικης.
Αν δεν βλεπω κατι σε ενα παικτη τι να γράψω;Οτι μ αρεσει;Οτι γουσταρω;
Αν μου ειναι αδιαφορος σαν παικτης και κανει αυτα που κανει ο Κλαους δεν θα κατσω να κρινω τοσο αυστηρα οσο τον Κλάους απο τον οποιον ,ως σπλαχνο αυτης της ομαδας και οπαδος της,εχω ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ απαιτησεις οχι μονο παικτικά αλλά και σαν προσωπικοτητα.
Δεν τον ειχα πετυχει ποτε εξω γιατι πολυ απλά δεν βγαίνω εκει που πάει.Ακουγα,μου εχουν στειλει φωτογραφιες αλλοθρησκοι να καπνιζει για καζουρα,ειδα να καπνιζει σε φωτογραφιες που διερευσαν αλλα αυτο σημερα με πειραξε πολυ γιατι επιβεβαιωνονται πολλα πράγματα οσο αφορα τον χαρακτηρα του.
Θεωρω θράσος να μην κρατάς ουτε τα προσχηματα ενω σου σέρνουν τοσα και τόσα.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να ειναι τίμια αλλα και να φαίνεται και τίμια.
Αυτός κάνει το εντελως αντιθετο.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Το έχεις πάρει και λίγο προσωπικά όλοι ξέρουμε ότι ο κλαους δεν είναι σε καλή κατάσταση.....να υποθέσω ότι και για τα παραστρατήματα του μουσλι έγραψες αλλά και τού λωρενς αν όχι τότε έχεις μία συμπάθεια+ εμπάθεια στον κλαους
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Δημοσίευση από Γκουερινο »

εχει πλακα τελικα ολο αυτο VAGGT

απο το 13 ξεκιναει η κατηφορα του ποδοσφαιρικου τμηματος :lol: :lol: :lol:
και το ειχατε δει και ολοι και τα ΜΜΕ. οι "ολοι" που το ειχατε δει εκτος απο σενα ποιοι αλλοι ειναι?
καπου εκει ανελαβε και ο Σαββιδης σωστα? και σε αυτες τις 4 περιοδους η ομαδα επαιξε 2 φορες τσαμπιονς λιγκ και 4 φορες στους ομιλους του γιουροπα και προκριθηκε στους 32 δυο φορες. και ηταν σε αγωνιστικη κατηφορα? και ποτε ακριβως ηταν στην μεγαλη ανοδο? τοτε που εμενε εξω απο την ραπιντ και την χερενφειν?
και την βλεπατε την κατηφορα οι "ολοι" και τα ΜΜΕ αλλα ο ιδιοκτητης της ομαδας δεν την εβλεπε και εχωνε καθε χρονο 15-20 εκ απο την τσεπη του
ρωτας " Ειναι ψεμα οτι εκλαιγε οταν τον επιασαν οι οπαδοι και του ζητησαν το λογο της αγωνιστικης κατάντιας;Δεν το εγραψα εγω.Τα ΜΜΕ το εγραψαν "
λες λοιπον οτι αφου το εγραψαν τα ΜΜΕ ειναι αληθεια. στην αμεσως επομενη προταση αναιρεισαι ομως
"Ηρθαν στην ομαδα τόσα φορ.Ολοι "βγηκαν" αχρηστοι απο τα ΜΜΕ και ο μονος που αξιζε(συμφωνα με αυτους) ηταν ο Κλαους της νυχτερινης Θεσσαλονικης."
εκει δεν ελεγαν αληθεια τα ΜΜΕ?
και πως εβλεπαν κατηφορα τα ΜΜΕ αφου υποστηριζουν τον κλαους? τελικα οποτε σε βολευει λενε αληθεια μονο? ολα μαζι δεν γινεται να ισχυουν
και ποιοι ειναι αυτοι οι μεγαλοι φορ που ηρθαν και επεβαλαν τα ΜΜΕ στους προπονητες το οτι ειναι αχρηστοι? ο Γιαννου ο χουσεν ο παπαδοπουλος κι ο Μπερμπα? :lol: :lol: :lol:

λες οτι απο το 13 αλλαξαν ολα και εμεινε μονο ενας. Απο οτι ξερω εμεινε ο ΙΒΑΝ. αυτον τον ενα εννοεις? η τους ποδοσφαιριστες που εμειναν ? αυτοι δεν ειναι ενας ειναι 5-6 (γλυκος, κατσε, πελκας, κωνσταντινιδης, κλαους).

το θεμα κλαους δεν με αφορα αφορα αλλα εκτος απο αυτο μας ειπες 2 πολυ σημαντικα πραγματα που σηκωνουν πολυ συζητηση
1. απο τοτε που ανελαβε ο Ιβαν αρχισε η κατηφορα του ποδοσφαιρικου τμηματος (μηπως να τον διωχναμε να παρουμε παλι τον ανηφορο?)
2. οτι την ομαδα του ΠΑΟΚ την φτιαχνουν τα ΜΜΕ. Αφου επιλεγουν τον φορ θα επιλεγουν φανταζομαι και την υπολοιπη 11αδα. (ουτε να το φανταστω δεν θελω οτι μετα τον χουσεν μπορει αυτα τα ΜΜΕ να βγαλουν αχρηστο και τον τιαμ και μας αναγκασουν να τον διωξουμε)
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Μέχρι τότε πετουσαμε πνιγμένοι στο βόθρο των χρεών μας ζήλευαν όλοι τι να σε πώ .....στον χορό τού ζαλογγου είμασταν απλά κάποιος μας έπιασε την στιγμή που θα κάναμε την ηρωική βουτιά ακολουθώντας τον ρουλη
Άβαταρ μέλους
STRAFNIK

Δημοσίευση από STRAFNIK »

Ώρες ώρες μερικοί είστε έτοιμοι να μαλωσετε και με τις κάλτσες σας, έλεος να θέλετε να βρείτε το τάχα λάθος.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

goran 64 έγραψε:
sic-4 έγραψε:goran σεβαστη η αποψη σου αλλα δεν συμφωνω...
Επαναλαμβανω οτι ο κυριος δεν ειναι ενα αβουλο παιδακι. Ειναι ενας (μεχρι και στυγνος σε καποιες στιγμες σχετικες με την ανανεωση του) επαγγελματιας και ως τετοιο θα τον κρινω πια απο την στιγμη που δειχνει να μην σεβεται τιποτα. Δεν μπορει να φορτωνεται η ΠΑΕ τον αντιεπαγγελματισμο του αλλου ουτε οφειλει να ειναι νταντα του, ουτε και μπατσος του. Τον Μακ δηλαδη γιατι δεν χρειαστηκε να τον νταντευει κανεις, και τον καθε Μακ. Αν ο Κλαους και οι περισσοτεροι Ελληνες ποδοσφαιριστες δεν εχουν παιδεια και ειναι ντιπ καγκουρες στα 28 τους, ε αυτο δεν ειναι προβλημα της ΠΑΕ φιλε. Ο καθε ανθρωπος οφειλει και μονος του να κανει την προσπαθεια του να ξεστραβωθει...
Σεβαστό το ότι δεν συμφωνούμε σ αυτό βρε φίλε μου αλλά...

Θαρρώ ότι οι περισσότεροι από εμάς, κατά καιρούς έχουμε γράψει, με διάφορες μάλιστα αφορμές, ότι διοικητικά ο Π.Α.Ο.Κ. δεν δείχνει να είναι στον σωστό δρόμο μεγάλων ευρωπαϊκών clubs, τα οποία μάλιστα και η ίδια του η διοίκηση διατυμπανίζει ότι θέλει να φτάσει σε μέγεθος η Π.Α.Ο.Κ.άρα μας!!!! ΚΑΤΙ ΠΑΕΙ ΛΑΘΟΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!!!!

Συμφωνώ φυσικά ότι ο κάθε άνθρωπος οφείλει να κάνει την προσπάθεια του να ξεστραβωθεί, όπως λες, αλλά αυτό στον επαγγελματικό χώρο (οποιονδήποτε, όχι μόνο τον ποδοσφαιρικό) όταν δεν γίνεται από "επαγγελματίες", τότε η παρέμβαση της διοίκησης είναι απαραίτητη, για το καλό του συνόλου της επιχείρησης φυσικά κι όχι μόνο για το ατομικό καλό ενός μεμονωμένου γραναζιού της μηχανής της...Αυτό εννοώ-πιστεύω απόλυτα!!!!

Edit: Τον βλέπω τώρα στην φωτό της ομάδας του 2011-2012 στην κεντρική, με τίτλο "Με την μαγκιά του την πρώτη θέση στον όμιλο", σαν τρομαγμένο κουτάβι πριν 5 χρόνια, ανάμεσα σε Πάμπλο, Τσιρίλο, Βλάντο, Λίνο, Βιέρι, κ.τ.λ., να είναι κι αυτός δικαίως μέσα σε κείνη την ΜΑΓΙΚΗ-ΜΑΓΚΙΚΗ ΟΜΑΔΑΡΑ και αναρωτιέμαι με μεγάλη μου λύπη, για τον Π.Α.Ο.Κ. μας φυσικά πρώτα απ όλα και μετά γι αυτόν τον ίδιο:

ΤΙ & ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΚΛΑΟΥΣ??? ΤΙ & ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕ ΙΒΑΝ???
Ασε ρε γκοραν με τα φαντασματα σας. Επειδη ο κλαους διαλεξε ν γινει συνταξιουχος φταιει η ομαδα. Τοσοι κ τοσοι παιχτες αναδειχτηκαν μεσω του ΠΑΟΚ, εκει η ομαδα ηταν καλη? Ο τυπος ειναι στοκος κ τεμπελης, απλο ειναι κ δεν.του φταιει καμια παε. Σιγα μην τον νταντεψουμε κιολας 28 χρονων γαιδουρι πλουσιο κ αραγμενο.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

ramolimendo έγραψε:
Dimg4 έγραψε:
ramolimendo έγραψε:Καμμια σχέση το θέμα του κοντου με τον Κλαους.
Το τρίπημα του κοντού βάζελου - μετα απο το χρήμα της συναυλιας - κατέληξε σαν θέμα αγωνιστικό γιατί λόγω προστασίας μόνο έτσι γινόταν να πάρει πόδι.
Για τον Κλάους ενοχλεί η αδιαφορία που δείχνει οτι έχει ( όχι ότι έτσι είναι , μπορεί απλά ετσι να φαίνεται ) μετά το νέο συμβόλαιο . Και αυτο γιατι όλοι τον νοιώθουν δικό μας παιδί που παέι να τα γαμήσει κυρίως για τον εαυτό του.
Ο κοντος ΔΕΝ ηταν ενας απο μας.
Μην τους συνδέετε. Προσβάλετε τον Κλάους ετσι.
Μιλα για τον εαυτο σου
φυσικά για τον εαυτό μου μιλαω
..ενταξει, και για 5-6 ακομη..
Εικόνα
Σωστος. Ο κλαους ειναι ενας απο μας αφου. 700αρι, αραχτος, τσιγαρακι ποτακι τσοκο μαροκανακαι 0 γκολ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”