Πανελευσινιακός-Π.Α.Ο.Κ 0-7, MVP,Σχόλια & Παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Βελλίδης
4
6%
Κίτσιου
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Βαρέλα
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Μαλεζάς
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Δεληγιαννίδης
23
37%
Χαρίσης
1
2%
Σάκχοφ
10
16%
Πέλκας
20
32%
Περέιρα
3
5%
Μυστακίδης
2
3%
Κλάους
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κουλούρης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Πούγγουρας
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κοροβέσης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 63

Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Re: Πανελευσινιακός-Π.Α.Ο.Κ 0-7, MVP,Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Δεν το δα το ματς αλλα τον κάμπος έπρεπε να τον βαλει ευκαιρία ήτανε
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Σωστο αυτο. Ιβιτς φυγε. :twisted:
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Βλέπω και ξαναβλέπω το πρώτο μας γκολ και έχω νευριάσει με τον στόκο τον τερματά που ανεξήγητα έσκυψε για να περάσει η μπάλα, δίνοντας βήμα στους πάντες να λένε τα δικά τους! 10 μηνύματα μου ήρθαν από αλόθρησκους φίλους μου, κάνοντάς μου καζούρα για την συγκεκριμένη φάση, υπονοώντας στημένο! Πραγματικά, όσες φορές και να το δεις, κάθε φορά θα δώσεις άλλη εξήγηση! Εμένα η γνώμη είναι πως έσκυψε για να μην τον χτυπήσει η μπάλα και τον πονέσει .... :lol:
Αν ήμουν πρόεδρος του Πανελευσινιακού, θα τον είχα τελειώσει ήδη από την ομάδα! Τερματάς που κάνει τέτοια καραγκιοζιλίκια, πρέπει ν' αλλάζει αθλημα!
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Εξτρεμ ειναι το παιδι λεμε :mrgreen:

Και γω οταν ερχοταν η σειρα μου κ εμπαινα τερμα στο 8χ8, τετοια εκανα :lol:

Υ.Γ. νωρις εβγαλε τον Κλαους και μας εβαλε δυσκολα στον ξερολα για το Σαββατο..
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Για να μη σε βάζουνε ε ; ρεμάλι :opaokara:
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

;) :opaokara:

Οχι, πραγματικα, μπορει να εβγαζα καποια απιθανα αλλα κυριως ετρωγα τετοια αρκετα γτ δν εχεις αισθηση της θεσης κ του χωρου..
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Η απαράδεκτη αφλογιστία μας του 1ου ημιχρόνου με έκανε να αναρωτηθώ (φωναχτά σ αυτούς που βλέπαμε μαζί τον αγώνα και κατά την διάρκεια της ανάπαυλας του ημιχρόνου), για ποιους λόγους μπορεί στο πρώτο μας φιλικό του καλοκαιριού με μια αντίστοιχη ολλανδέζα ομάδα-χωριό να βάλαμε 7 και τώρα ούτε καν 1 γκολ...

Εκτός 2-3 παιχτών μας (Κλάους, Περέιρα, Μυστακίδης) που έδειχναν καθαρά πως έπαιζαν "σημειωτόν", οι υπόλοιποι έδειχναν μεγάλη όρεξη και θέληση για την νίκη και μάλιστα με μεγάλο σκορ, αλλά, ω του θαύματος, γκολ δεν έμπαινε (μπήκε) στο 1ο ημίχρονο τελικώς...

Όλως περιέργως πάντως, το 2ο ημίχρονο δικαίωσε ολοκληρωτικά την απορία μου για το πρώτο, δίχως όμως οι πιθανοί λόγοι της αφλογιστίας μας να έχουν ξεκαθαρίσει στο μυαλό μου ακόμα...

Κρατάω μόνο το πνευμόνι του Χαρίση, την όρεξη 101% του Πέλκα (και το πανομοιότυπο γκολ του, που πέτυχε με κείνο επί του Πλατανιά, πατώντας την περιοχή σαν δεύτερος επιθετικός) και την εξαιρετικά ουσιαστική εμφάνιση του νεαρού Δεληγιαννίδη, με πολλά καλά στοιχεία στο παιχνίδι του, αλλά κυρίως για την αντοχή του (πανω κάτω δυο ημίχρονα συνέχεια) και την τεχνική του (πολύ γλυκιά σέντρα ο τυπάκος - αχ ρε Κίτσιου - και στοχευμένη) μέσα σε τέτοιο χωράφι...

Η Ελευσίνα, απ το πρώτο ημίχρονο κιόλας, είχε εικόνα χωριού και μάλιστα μαρτυρικού-βομβαρδισμένου κατά τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο...Εύχομαι εν όψει νέας χρονιάς σ αυτήν κι ολόκληρη την οικογένεια που την συντηρεί, απλά:
ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!!!! ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ (ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ) ΑΠ ΤΟΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΧΑΡΤΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2017!!!! :x :twisted: :redcard:

:pano: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Mapogo έγραψε:Μας τρολλάρουνε τα σεντερφόρια μας. Σκοράρανε κ οι 3. :mrgreen:
Όντως
:mrgreen:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Φορ δε θελουμε ούτε δεκάρι

Πέντε απο τα εφτά βάλανε
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

hasio_john έγραψε:Βλέπω και ξαναβλέπω το πρώτο μας γκολ και έχω νευριάσει με τον στόκο τον τερματά που ανεξήγητα έσκυψε για να περάσει η μπάλα, δίνοντας βήμα στους πάντες να λένε τα δικά τους! 10 μηνύματα μου ήρθαν από αλόθρησκους φίλους μου, κάνοντάς μου καζούρα για την συγκεκριμένη φάση, υπονοώντας στημένο! Πραγματικά, όσες φορές και να το δεις, κάθε φορά θα δώσεις άλλη εξήγηση! Εμένα η γνώμη είναι πως έσκυψε για να μην τον χτυπήσει η μπάλα και τον πονέσει .... :lol:
Αν ήμουν πρόεδρος του Πανελευσινιακού, θα τον είχα τελειώσει ήδη από την ομάδα! Τερματάς που κάνει τέτοια καραγκιοζιλίκια, πρέπει ν' αλλάζει αθλημα!
Και στα εφτά έσκυψε ?πες τους αλλόθρησκους χαιρετισματα
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Πολύ ωραία η μπαλιά του Shakhov στον Πέλκα για το πρώτο του γκολ (5-0). Μια τέτοια μπαλιά θα ήθελα κάποια στιγμή να δω από τον Πέλκα.
Άβαταρ μέλους
back in black

Δημοσίευση από back in black »

Σε τέτοιου είδους παιχνίδια δεν αξιολογείς πόσο καλή είναι η ομάδα, αλλά πόσο σοβαρή. Και εχθές ήταν αρκούντως σοβαρή και αυτό πρέπει να αξιολογηθεί θετικά.
Ναι η Ελευσίνα ήταν χωριό , όχι όμως περισσότερο απο ότι ήταν η Καλαμαριά πριν 2 χρόνια όταν μας έκανε μια ωραιότατη κηδεία στο κύπελο. Μην τα ξεχνάμε αυτά.
Πέλκας, Μυστακίδης, Χαρίσης έκαναν πραγματικό σοβαρό παιχνίδι, ενώ Κλαους και Φακ όχι.
Ευχάριστη έκπληξη ο Δεληγιανίδης.

Ας μην παρασυρόμαστε απο προβακατόρικα δημοσιευματα ότι ο τερματάς της αντιπάλου έσκυψε στο πρωτο γκολ και λοιπές πίπες, οσοι είδαν το παιχνίδι και όχι μόνο τα γκολ θα είδαν ότι ο συγκεκριμένος τερματάς είναι ένας τυπικά κακός τερματοφύλακας (και σαν σουλούπι ακόμα) αλλά με εμας έκανε κάποιες καλές αποκρούσεις ιδίως στο πρώτο ημίχρονο.

ΥΓ. Ασμένως, ενώνω τη φωνή μου με αυτή του Γκόραν, αναφορικά με την ευχή που δίνει στους Δημοπουλαίους!!!
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

H παρακάμερα του μάτς. Έχει και το 8ο και δεν φαίνεται καμία επαφή του Κουλούρη με κανένα αμυντικό και ο ρεφ φαίνεται πεντακάθαρα να δείχνει σέντρα. Πως γκεγκεν άκυρο ; :?

[youtube]jqPvvBBlZCk[/youtube]
Άβαταρ μέλους
Ettien

Δημοσίευση από Ettien »

Δεν έκανε φαουλ ο Κουλούρης, αλλά αν έγινε το έκανε ο Μυστα.
Άβαταρ μέλους
Duke_Rolson

Δημοσίευση από Duke_Rolson »

Χειρότερες απο την χθεσινή εμφάνιση του τερματζή τους είναι οι σημερινές δηλώσεις ότι θέλει να παίξει σε κάποιον απο τους 4 μεγάλους και γιατί όχι ευρώπη... :cry: :cry:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κύπελλο Ελλάδος”