Γενική συζήτηση για το ροστερ, μεταγραφικά νέα, αποχωρήσεις
- john4serres
Re: Γενική συζήτηση για το ροστερ, μεταγραφικά νέα, αποχωρήσ
Προτιμώ εναν εμπειρο max 31 ετών.
Οπως ειναι ο Jimmy Briand που λήγει το συμβολαιο του.
31 ετων ενεργος στην Γκινγκαμπ.
Και τα γκολακια του βαζει και τις ασιστ του δινει.
219 λεπτα θελει ο κουλουρης. ακομα κι αν το μετρησουμε απο το 2013 που ηταν 17 χρονων σκοραρει ανα 280 λεπτα με τον ΠΑΟΚ. ο Μακ στην ελλαδα σκοραρε ανα 260 λεπτα περσι κι αν βαλουμε και την προπερσινη σκοραρε ανα 292 λεπτα στην ελλαδα και μαζι με τα ευρωπαικα οπου σκοραρε αρκετα παει στα 230 λεπτα.vs40 έγραψε:
Ποιος Κουλούρης ρε Βλάνταν? Αυτός θέλει 1000 αγωνιστικά λεπτά για κάθε γκολ.
αν ελεγες οτι απλα ειναι καλυτερος ο Μακ να το δεχτω αλλα μια και ανεφερες τα λεπτα ειναι καλυτερος ο Κουλουρης
- zarathustra79
vs40 συμφωνω οτι οι τιμες του transfermarkt ειναι ενδεικτικες, ειναι ομως ενα εργαλειο για να δεις την αγορα. Για παραδειγμα για τον αθανασιαδη η αξια του ειναι 4Μ, αλλά και με τα μισα και λιγοτερα θα τον εδινες ανετα αυτη τη στιγμη τοσο που εχει απαξιωθει απο εμας τους ιδιους (τραγικο!!!).
Αν παμε ομως στη lorient εγω βλεπω οτι τα τελευταια τρια χρονια μονο εχει μοσχοπουλησει: Ndong 20M, Guerreiro 12M, Ayew 12M, L.Kone 6,5M, Ecuele-Manga 6,3M, V. Aboubacar 3M. Μια ομαδα λοιπον που εχει κανει αυτες τις πωλησεις το να δωσει τον πιο ακριβο της παικτη αυτη τη στιγμη που μαλιστα κανει κ πολυ καλα παιχνιδια με 1,5-2Μ ειναι λιγο αστειο. Πολυ περισσοτερο μαλιστα οταν βρισκεται τοσο χαμηλα στη βαθμολογια κινδυνευοντας με υποβιβασμο!! Ουτε το συμβολαιο του ληγει για να πεις οτι φοβουνται μη φυγει ελευθερος... Εκτος αν υπαρχει κατι αλλο εξωαγωνιστικο οποτε παω πασο.
Εμενα πιο πολυ μου κανει για παπας καποιου δημοσιογραφου, παρα για περιπτωση για την οποια εχουμε μπει ζεστα.
Αν παμε ομως στη lorient εγω βλεπω οτι τα τελευταια τρια χρονια μονο εχει μοσχοπουλησει: Ndong 20M, Guerreiro 12M, Ayew 12M, L.Kone 6,5M, Ecuele-Manga 6,3M, V. Aboubacar 3M. Μια ομαδα λοιπον που εχει κανει αυτες τις πωλησεις το να δωσει τον πιο ακριβο της παικτη αυτη τη στιγμη που μαλιστα κανει κ πολυ καλα παιχνιδια με 1,5-2Μ ειναι λιγο αστειο. Πολυ περισσοτερο μαλιστα οταν βρισκεται τοσο χαμηλα στη βαθμολογια κινδυνευοντας με υποβιβασμο!! Ουτε το συμβολαιο του ληγει για να πεις οτι φοβουνται μη φυγει ελευθερος... Εκτος αν υπαρχει κατι αλλο εξωαγωνιστικο οποτε παω πασο.
Εμενα πιο πολυ μου κανει για παπας καποιου δημοσιογραφου, παρα για περιπτωση για την οποια εχουμε μπει ζεστα.
Μπακασετας,Κολοβος,Μπουμαλ,Χατζηισαιας ειναι μερικες απο τις περιπτωσεις παικταραδων που εφυγαν απο τον νιονιο για μεγαλυτερη ελληνικη ομαδα...
- ΑποστόληςΑ
Εχει προγραμμα.john4serres έγραψε:Προτιμώ εναν εμπειρο max 31 ετών.
- Duke_Rolson
Δεκάρι, φορ περιοχής και 6αρι...
αυτός ο Μουκαντζο που ακούστηκε καλος..
αυτός ο Μουκαντζο που ακούστηκε καλος..
- Duke_Rolson
Sorry για μουκαντζό έγραψε η μετρο, άρα δεν παίζει ούτε διερευνητική να κάνουμε..
Συμπάθα με φίλε μου αλλά μάλλον κάτι δεν κατάλαβες...Φυσικά και ο καθένας μπορεί να γράψει ό,τι και όπως γουστάρει (μέσα σε λογικά πλαίσια φυσικά), μονολεκτικά ή και με σεντόνια...Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου...panta έγραψε:goran νομίζω ο,τι είσαι λάθος εδώ, εντελώς φιλικά πάντα, αλλά επειδή εσύ έχεις διάθεση και χρόνο να γράψεις σεντόνι με επιχειρήματα δεν σημαίνει πως πρέπει όλοι να εκθέτουμε τις απόψεις μας σύμφωνα με το παράδειγμά σου. Ο καθένας μπορεί να γράψει όπως γουστάρει, άλλος μονολεκτικά και άλλος σεντόνι, οπαδικό φόρουμ είμαστε. Αν μου έρθει εμένα να γράψω πχ "Φέρε μου τον Ντρογκμπά να τρελαθώ" θα πρέπει να συγκρατηθώ επειδή εσύ τρία ποστ παραπάνω γράφεις κάτι με επιχειρήματα 1,2,3...
Λες λοιπόν να ανέφερα κάτι, αν (μόλις 3 posts παραπάνω επαναλαμβάνω) δεν είχα αφήσει ανοιχτό το δικό μου σεντόνι προς συζήτηση με τεκμηριωμένες αντιρρήσεις στο σκεπτικό μου για την απόκτηση Ματέους και αν δεν γραφόταν στο τέλος εκείνο το σπουδαίο "...και άσε τους συνταξιούχους απ την Κίνα!!!!"???
Ας απαντήσει λοιπόν ο @Ace που το έγραψε, αν θεωρεί τον Ματέους συνταξιούχο απ την Κίνα ή όχι, ώστε να καταλάβεις κι εσύ το point μου, αλλά και να του ζητήσω και συγγνώμη αν τυχόν κατάλαβα λάθος!!!!
Υ.Γ. Σε θέματα χαρακτηρισμών που χρησιμοποιεί κατά κόρον ο @Ace κι όχι εγώ δεν θα αναφερθώ πλέον...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τετ 14 Δεκ 2016, 16:25, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- sourmenetes
- Moderator
Θα ασχολειται ο τυπος με τον ανσαριφαρντ και ο μιχελ θα κλεισει ή θα εχει κλεισει καποιον αλλον.
Προσωπικη μου αποψη.
Δηλαδη ο ΠΑΟΚ στη θεση που λεει οτι εχει αναγκη θα ψαξει 14/12;;;δεν ειναι λιγο κουλο;;;και ποτε θα κανει διαπραγματευση ;;;
Προσωπικη μου αποψη.
Δηλαδη ο ΠΑΟΚ στη θεση που λεει οτι εχει αναγκη θα ψαξει 14/12;;;δεν ειναι λιγο κουλο;;;και ποτε θα κανει διαπραγματευση ;;;
sourmenetes έγραψε:Θα ασχολειται ο τυπος με τον ανσαριφαρντ και ο μιχελ θα κλεισει ή θα εχει κλεισει καποιον αλλον.
"Θα ειναι σαν να κλεινουμε τον Ανσαριφαρντ αλλα δεν θα τον κλεισουμε..."
μιλας με γριφους γεροντα...

- ilovegame27
Για τον Μουκαντζο είχε ενδιαφερθεί και πέρσι τον Ιανουαριο ο ΠΑΟΚ όταν έπαιζε στην Μετς
Δε θέλω να μπω σε διαδικασίας σύγκρισης αλλά δε νομίζω ότι έχουν πολλά κοινά στοιχεία σαν παικτες. Ο Ανσαριφαντ είναι πιο τεχνίτης που μπορεί να πάρει την μπάλα έξω, να κάνει και 1-2 τρίπλες και να μπει στην περιοχή και να σκοράρει.vs40 έγραψε:Ο Ανσαριφάντ δεν έχει ούτε ταχύτητα ούτε τπτ. Ίδιος παίκτης με τον Κλάους είναι, που απλά έχει φόρμα αυτή τη χρονιά, ενω ο Κλάους είναι στον πάτο. Αν ήταν ο Κλάους όπως ήταν μέχρι το 2014, ο Ανσαριφάντ είναι μισός Κλάους.
Προσωπικά θα ήθελα ένα γρήγορο φορ, όπως όταν βάζαμε το Μακ. Ειδικά φέτος που έχουμε γρήγορη ομάδα. Αν ο φορ είναι γρήγορος, θα είναι και πιο συμμετοχικός, και επιτέλους θα ξαναδούμε σπάσιμο τεχνικού οφσάιτ - δηλ τα κλασικά γκολ ενός φορ. Έχουμε να δούμε τέτοια γκολ από την εποχή του καλού Σάλπι και λίγο πιο παλιά, του Οκκά. Να περνάει και τον τερματοφύλακα - τέτοια γκολ γουστάρω! Τα εύκολα.
Ενα τετοιο γκολ μας είχε βάλει και περυσι.
Στο παρακάτω συμφωνώ αλλά πες πως μπορούμε να βρούμε άλλους Μίετσελ, Οκκάδες, Μπεργκ ή Τζιμπουρ ? Και ο Μπαμπακάρ της Φιορε είχε όλο το πακέτο αλλά δεν είναι για μας. Ή θα πάμε για παίκτες λάχεια από καλά πρωταθληματα που δεν υπολογίζονται απο τις ομάδες τους ή θα πρέπει να βρούμε άγνωστα λαυράκια. Ο τρίτος δρόμος είναι παίκτες από Λατινική Αμερική που συνηθως κοστίζουν αρκετά.
- sourmenetes
- Moderator
Με κανεναν γριφο.αν ο ΠΑΟΚ ψαχνει πραγματικα για φορ δε θα ψαξει σημερα στην αγορα.εχει ψαξει και εχει βρει.sic-4 έγραψε:sourmenetes έγραψε:Θα ασχολειται ο τυπος με τον ανσαριφαρντ και ο μιχελ θα κλεισει ή θα εχει κλεισει καποιον αλλον.
"Θα ειναι σαν να κλεινουμε τον Ανσαριφαρντ αλλα δεν θα τον κλεισουμε..."
μιλας με γριφους γεροντα...
Ξαναλεω εκφραζω προσ.αποψη αλλα με βαση αυτα που ειδαμε το καλοκαιρι το ψαχτηρι ειχε γινει πολυ νωρις.