Γενική συζήτηση για το ροστερ, μεταγραφικά νέα, αποχωρήσεις

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Re: Γενική συζήτηση για το ροστερ, μεταγραφικά νέα, αποχωρήσ

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Συμφωνω παντως οτι τελικα λιγω οτι ο τιαμ δε βγαίνει οι λυςεις μας απο τον παγκο δεν ειναι τοςο βοηθητικές μεσοεπιθετικά
Υπαρχει ο μπισεσβαρ που θα θελα να δω κ πλαγια μια φορα

Αλλα ο μυστα αμ δυστυχως παρότι σκοράρει κπς δε δινει κατι ποιοτικό
Ο κάμπος με γκαρι ειναι πι καλύτεροι μας κ αν λείψει πχ ο γκαρι πιστευω θα ιδρώνουμε για τελικές φασεις ακομα περισσοτερο

Οποτε τη λογική ματεους την καταλαβαινω αν κ θα θελα εναν κ με πιο πολυ μελλον όπως βιερι

Για Χιλιανούς ψηνομαι γενικα ... ελπίζω να μην εχουμε πωληση τσιμι κ ευκολη αντικατάσταση απο κατσε .... καλυτερα να ερθει αλλος σε τετοια περιπτωση ... κ ιςως δυο πχ σιωπής συν οκταρι

Τον ανσαριφαρντ δεν τον εχω δει αλλα αν τον πιστεύουν θα χε ενδιαφερον ως πακέτο με σιωπή
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Magpies4 έγραψε:
Asimos έγραψε:Αποστολε ας τον πάρουμε κι ας καταρρεύσει στο τελικό :)

Για τον φίλο πιο πάνω περί Ανσαριφαρντ θα ήθελα να επισημανω πως φέτος σε τετ α τετ χάσαμε περίπου 10 γκολ....
Το θέμα είναι αν θα βρεθεί σε τετ α τετ. Ξεχνάμε ότι και το να βγείς σε τετ α τετ χρειάζεται στοιχεία. Το κλείνω γιατί μιλάμε υποθετικά αλλά υπάρχουν πολλοί λόγοι που κάποιοι παίκτες ερχονται από Πανιώνιους κλπ σε μας και χάνονται.
Επίσης ο Πανιώνιος θα ζητήσει 1 μύριο για τον Ιρανό.
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

painkiller μην ξεχνας οτι το ταμειο ειναι γεματο απο το καλοκαιρι. Το οτι ειναι γεναρης δεν πιστευω οτι ειναι ανασταλτικος παραγοντας για να δαπανηθουν καποια χρηματα. Ειναι ζητημα του να αξιολογησεις τις αναγκες σου. ΑΝ βρεθει κατι καλο και ειναι στα οικονομικα μετρα της ομαδας, δε νομιζω να κανουν πισω επειδη ειναι γεναρης. Αλλωστε μπορει στη διεκδικηση του πρωταθληματος να εχουμε μεινει πολυ πισω, ωστοσο πρεπει να μπουμε δυνατα εστω και για τη δευτερη θεση που παραμενει ανοικτη, για το κυπελλο, αλλα φυσικα και για την ευρωπη.

Οσο για την αποψη του iasoiako διαφωνω. Δεν ειναι υπερτιμημενο το ροστερ μας, απλως δεν αποδιδει συμφωνα με την πραγματικη του αξια. Χαρακτηριστικοτερο παραδειγμα ολων φυσικα ο αθανασιαδης που ειναι και το μεγαλυτερο συμβολαιο ολων. Το αξιζει βασει της φετινης του απόδοσης; Σιγουρα οχι. Το αξιζε βασει των προηγουμενων χρονιων του; Εγω λεω ναι. Από την άλλη νομιζω οτι τα μονα φουσκωμενα συμβολαια που υπαρχουν στην ομαδα ειναι του biseswar, που κ αυτος δεν ειναι κακος, αλλα με τετοιο συμβολαιο θα επρεπε να παρει την ομαδα στην πλατη του και του shakhov του οποιου ομως ειναι κ καπως μικροτερο. Πιστευω επισης οτι υπαρχουν πολλοι παικτες που δεν ειναι κακοι αλλα που δεν εχουν ενταχθει πληρως στην ομαδα και που ειμαι σιγουρος οτι μπορουν να δωσουν περισσοτερα. Ενα παραδειγμα ειναι o leovac, που σε καθε παιχνιδι με εντυπωσιαζει με τις κουρσες του οι οποιες ομως δυστυχως δε φροντιζουμε να τις εκμεταλλευτουμε. Επισης υπαρχει και μια κατηγορια παικτων που αμοιβονται με λιγοτερα απο οσα δινουν στην ομαδα και ειναι οι rodrigues, crespo, cimirot. Οσο για τον παναθηναϊκο οι υπερπαικτες που πηρε το καλοκαιρι (mpoku, ledesma, samba, ibarbo) διαβαζω οτι ειναι προς διωξιμο. Για τον ολυμπιακο παντως εχεις δικιο, δελφακης, μητσιος, κυζας, βοσκακης, αρετοπουλος κλπ ειναι προσθηκες που οντως εμεις δεν εχουμε στο ροστερ μας...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

john4serres έγραψε:
mbison έγραψε:Τι εστί Μπαέσα που γραφει η εγκυρη Γάτα?
23 χρονος χιλιανος παιζει στην κολο κολο (86 συμμετοχές)
θεση 6αρι και κεντρικος αμυντικος , ύψος 1,71
1,71 και παίζει κεντρικός αμυντικός; Ε, ΡΕ ΓΟΥΣΤΑ! :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Δημοσίευση από Γκουερινο »

zarathustra79 έγραψε: Χαρακτηριστικοτερο παραδειγμα ολων φυσικα ο αθανασιαδης που ειναι και το μεγαλυτερο συμβολαιο ολων.
Aν δεν αλλαξε κατι και συνεχιζει να παιρνει 700 ειναι πλεον σιγουρα τριτος πισω απο τζαλμα μπισεσβαρ
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

ΑποστόληςΑ έγραψε:
john4serres έγραψε:
mbison έγραψε:Τι εστί Μπαέσα που γραφει η εγκυρη Γάτα?
23 χρονος χιλιανος παιζει στην κολο κολο (86 συμμετοχές)
θεση 6αρι και κεντρικος αμυντικος , ύψος 1,71
1,71 και παίζει κεντρικός αμυντικός; Ε, ΡΕ ΓΟΥΣΤΑ! :mrgreen:

Κ στο Μουντιάλ ο μεδελ Μπακ επαιζε νομιζω ανάλογου ύψους εχουν παράδοση

Εμενα με ψήνουν οι Χιλιανοί
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Σε ψήνουν, αλλά σε κάθε σέντρα θα ψήνεται γκολ στην εστία μας.
Έναν φορ ας φερουν και ας μην παρουν τιποτε αλλο.
Εγω ψηνομαι για Μικου κι ας μην τον εχω δει ποτε. (μονο τη τρελοφατσα του)
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Όχι για σέντερμπακ
Για αμ χαφ

Γενικα οχι για τωρα

Τωρα θελω μεσοεπιθετικό η φορ επιπεδου

Ο μικου δεν μου αρεσε παντως τι να πω δυο ματς βεβαια είδα μονο
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

mbison έγραψε:Σε ψήνουν, αλλά σε κάθε σέντρα θα ψήνεται γκολ στην εστία μας.
Έναν φορ ας φερουν και ας μην παρουν τιποτε αλλο.
Εγω ψηνομαι για Μικου κι ας μην τον εχω δει ποτε. (μονο τη τρελοφατσα του)
Με Μικου δεν ανεβαινεις επιπεδο ομως.
Άβαταρ μέλους
Chuck Norris

Δημοσίευση από Chuck Norris »

Εγώ θέλω επιθετικό από κολομβια έτσι ώστε κάθε φορά που βάζει γκολ να τα σπαμε με το Colombiano του Υπό ! Έτσι φέρνεις τον νέο κόσμο στο γήπεδο , ακούς Ιβαν ?
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Επίσημα ενδιαφερόμαστε για Ανσαριφαρντ.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

zarathustra79 έγραψε:painkiller μην ξεχνας οτι το ταμειο ειναι γεματο απο το καλοκαιρι. Το οτι ειναι γεναρης δεν πιστευω οτι ειναι ανασταλτικος παραγοντας για να δαπανηθουν καποια χρηματα. Ειναι ζητημα του να αξιολογησεις τις αναγκες σου. ΑΝ βρεθει κατι καλο και ειναι στα οικονομικα μετρα της ομαδας, δε νομιζω να κανουν πισω επειδη ειναι γεναρης. Αλλωστε μπορει στη διεκδικηση του πρωταθληματος να εχουμε μεινει πολυ πισω, ωστοσο πρεπει να μπουμε δυνατα εστω και για τη δευτερη θεση που παραμενει ανοικτη, για το κυπελλο, αλλα φυσικα και για την ευρωπη.

Οσο για την αποψη του iasoiako διαφωνω. Δεν ειναι υπερτιμημενο το ροστερ μας, απλως δεν αποδιδει συμφωνα με την πραγματικη του αξια. Χαρακτηριστικοτερο παραδειγμα ολων φυσικα ο αθανασιαδης που ειναι και το μεγαλυτερο συμβολαιο ολων. Το αξιζει βασει της φετινης του απόδοσης; Σιγουρα οχι. Το αξιζε βασει των προηγουμενων χρονιων του; Εγω λεω ναι. Από την άλλη νομιζω οτι τα μονα φουσκωμενα συμβολαια που υπαρχουν στην ομαδα ειναι του biseswar, που κ αυτος δεν ειναι κακος, αλλα με τετοιο συμβολαιο θα επρεπε να παρει την ομαδα στην πλατη του και του shakhov του οποιου ομως ειναι κ καπως μικροτερο. Πιστευω επισης οτι υπαρχουν πολλοι παικτες που δεν ειναι κακοι αλλα που δεν εχουν ενταχθει πληρως στην ομαδα και που ειμαι σιγουρος οτι μπορουν να δωσουν περισσοτερα. Ενα παραδειγμα ειναι o leovac, που σε καθε παιχνιδι με εντυπωσιαζει με τις κουρσες του οι οποιες ομως δυστυχως δε φροντιζουμε να τις εκμεταλλευτουμε. Επισης υπαρχει και μια κατηγορια παικτων που αμοιβονται με λιγοτερα απο οσα δινουν στην ομαδα και ειναι οι rodrigues, crespo, cimirot. Οσο για τον παναθηναϊκο οι υπερπαικτες που πηρε το καλοκαιρι (mpoku, ledesma, samba, ibarbo) διαβαζω οτι ειναι προς διωξιμο. Για τον ολυμπιακο παντως εχεις δικιο, δελφακης, μητσιος, κυζας, βοσκακης, αρετοπουλος κλπ ειναι προσθηκες που οντως εμεις δεν εχουμε στο ροστερ μας...
Τι αξία έχει το τράνσφερ δεν παίζει κανέναν ρόλο φίλε. Τον παίκτη τον αγορασανε 1,5εκ και τότε ήταν 1,5 χρόνο νεότερος με την ίδια αξία στο τράνσφερ. Πιστεύω ότι με 1,5εκ μπορούμε να τον αποκτήσουμε - το πολύ 2εκ. Καλός παίκτης, ειδα και τα βίντεο, με καλή τεχνική, από πρωτάθλημα πολύ physical. Εγώ για αυτόν τον παίκτη μέχρι 1,5εκ θα έδινα. Αν ήταν 23-24ετών τότε θα έδινα μέχρι 2,5εκ. Αν αγοράσουμε Ανσαριφάντ, είμαστε πολύ ΑΜΠΑΛΗ ομάδα. ΑΜΠΑΛΗ όσο δεν πάει. Ο Περέιρα αν έπαιζε βασικός θα απέδιδε πολύ καλύτερα. Ο Ανσαριφάντ δεν έχει ούτε ταχύτητα ούτε τπτ. Ίδιος παίκτης με τον Κλάους είναι, που απλά έχει φόρμα αυτή τη χρονιά, ενω ο Κλάους είναι στον πάτο. Αν ήταν ο Κλάους όπως ήταν μέχρι το 2014, ο Ανσαριφάντ είναι μισός Κλάους.

Προσωπικά θα ήθελα ένα γρήγορο φορ, όπως όταν βάζαμε το Μακ. Ειδικά φέτος που έχουμε γρήγορη ομάδα. Αν ο φορ είναι γρήγορος, θα είναι και πιο συμμετοχικός, και επιτέλους θα ξαναδούμε σπάσιμο τεχνικού οφσάιτ - δηλ τα κλασικά γκολ ενός φορ. Έχουμε να δούμε τέτοια γκολ από την εποχή του καλού Σάλπι και λίγο πιο παλιά, του Οκκά. Να περνάει και τον τερματοφύλακα - τέτοια γκολ γουστάρω! Τα εύκολα.

Διάβασα τα σχόλια των οπαδών του Άγιαξ στο μεταξύ μας παιχνίδι χθες και όσοι ανέλυαν τον ΠΑΟΚ ή απαντούσαν σε δικά μας σχόλια, λέγανε ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει φορ. Το θεώρησαν απαράδεκτο ένας παίκτης όταν βγαίνει ολομόναχος στο τετ α τετ να μη μπορεί να τελειώσει τη φάση.

Ο ΠΑΟΚ έχει τεράστιο potential ως ομάδα. Βλέπω ότι πολλοί προπονητές εκθειάζουν το υλικό μας. Το βλέπω και εγώ με τα δικά μου μάτια. Κάναμε επιτέλους άμυνα και μας βγήκε ο Κάνιας, που είναι κεφάλαιο για την ομάδα. Ο Τζαλμά έχει ανέβει. Απλά μια ομάδα αν παίζει χωρίς φορ, δύσκολα παίρνει αποτέλεσμα. Εδώ έχει ευθύνη και ο Ίβιτς, που δεν έδωσε φανέλα βασικού στον Περέιρα. Ποιος Κουλούρης ρε Βλάνταν? Αυτός θέλει 1000 αγωνιστικά λεπτά για κάθε γκολ. Το δύσκολο είναι στη θέση 10, γιατί το συμβόλαιο του Μπίσεσβαρ είναι πολύ βαρύ και ο παίκτης είναι σε ένα σημαντικό σταυροδρόμι, όπου είτε θα το παρατησει τελείως, είτε με κίνητρο να τον 'φτιαξεις' ώστε να κάνει μια καλή πορεία στον ΠΑΟΚ. Πάντως από Ολλανδία ότι παίρνουμε ρε γμτ σαπάκι βγαίνει. Χούσεν, Μαντούρο ήταν πολύ απαράδεκτοι. Ελπίζω στο μέλλον να μην ξαναδώ παρόμοια επιλογή.

Στη θέση 10 έπρεπε να ματώσουμε στα transfer fees. Από το να τα δίνουμε σε αποζημιώσεις. Μια και καλή. Εγώ ήθελα 2 παίκτες το καλοκαίρι. Είτε τον Ondrej Duda, 22 ετών από το Εύρω συμπαίκτης του Μακ, ώστε να πείθαμε και το Μακ να παραμείνει ;), είτε τον Στάντσιου, που αν τον αγόραζες νωρίς, θα γίνονταν με 5εκ. Μαζί με Βαρέλα 6,5εκ. Ο Ondrej Duda αγοράστηκε 4,2εκ από τη Χέρτα. Ομοίως τώρα θα ήθελα να βρούμε αντίστοιχους ποιοτικούς παίκτες σε καλή ηλικία για ΑΓΟΡΑ. Στο φορ και στο 10. Είναι κρίμα να είμαστε μια ζωή η ομάδα του σχεδόν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Τετ 14 Δεκ 2016, 15:10, έχει επεξεργασθεί 6 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
iasoiako

Δημοσίευση από iasoiako »

Μην αναλώνεστε καν για τον Ανσαριφάρντ. Ο Ζαμάνης μόλις έριξε το αγκύστρι του πληστηριασμού.
Συν της άλλης ο συγκεκριμένης δεν καταλαβαίνω τί μπορεί να φέρει παραπάνω στον ΠΑΟΚ? και σίγουρα το μίριο που λέγεται οτι θέλουν ουτε κατα διάνοια δεν το αξίζει. Θα καταλήξει στον γαύρο έναντι του δανεισμού του Μπεν
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

ερχεται η βλακεια
παιζει να δωσουμε τον ζαμανη 1 εκατομμυριο για παικτη που ληγει το συμβολαιο του

κι οτι κερδισαμε το ποκ στην μεταγραφη αυτη.
Άβαταρ μέλους
Chuck Norris

Δημοσίευση από Chuck Norris »

Ψηλομαιμου μου φαίνονται οι δηλώσεις...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”