Γενική συζήτηση για το ροστερ, μεταγραφικά νέα, αποχωρήσεις

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Asimos

Re: Γενική συζήτηση για το ροστερ, μεταγραφικά νέα, αποχωρήσ

Δημοσίευση από Asimos »

Αποστολε ας τον πάρουμε κι ας καταρρεύσει στο τελικό :)

Για τον φίλο πιο πάνω περί Ανσαριφαρντ θα ήθελα να επισημανω πως φέτος σε τετ α τετ χάσαμε περίπου 10 γκολ....
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

H Metrosport γράφει για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον 28χρονο διεθνή Καμερουνέζο φορ της FC Lorient (Ligue1 Γαλλία), Benjamin Moukandjo. Από τα στατιστικά του βλέπω ότι πρόκειται για ένα καλό φορ, χωρίς κάτι το ιδιαίτερο.

2014-5: 8 γκολ σε 32 εμφανίσεις
2015-6: 13 γκολ σε 36 εμφανίσεις
2016-7: 7 γκολ και 1 ασιστ σε 13 εμφανίσεις.

Η Λοριάν φέτος είναι τελευταία.
Η αξία του βάσει transfermarkt είναι 4,5 μυρια.
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Hermann έγραψε:Παρεμπιπτόντως, ο Μήλιος στο livechat είχε αναφερθεί σε έναν παίκτη χωρίς να μας πει όνομα (είπε ότι μάλλον θα βγει μέχρι το τέλος της βδομάδας). Δεν είπε θέση, δεν είπε όνομα είπε μόνο ότι του αρέσει ο... καφές και τον πίνει στη γειτονιά μας.

Πολυθεσίτης , στα δεξιά, κεντρική Ευρώπη τωρα, έχει πιει φραπέδες..

:roll: :roll: :roll:
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Asimos έγραψε:Αποστολε ας τον πάρουμε κι ας καταρρεύσει στο τελικό :)

Για τον φίλο πιο πάνω περί Ανσαριφαρντ θα ήθελα να επισημανω πως φέτος σε τετ α τετ χάσαμε περίπου 10 γκολ....
Το θέμα είναι αν θα βρεθεί σε τετ α τετ. Ξεχνάμε ότι και το να βγείς σε τετ α τετ χρειάζεται στοιχεία. Το κλείνω γιατί μιλάμε υποθετικά αλλά υπάρχουν πολλοί λόγοι που κάποιοι παίκτες ερχονται από Πανιώνιους κλπ σε μας και χάνονται.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

@Ace, μετά από ανάλυση ολόκληρου του σκεπτικού μου, μάλιστα με 7-8 επιχειρήματα, για τους λόγους που δεν θα έβρισκα λάθος να έρθει ο Ματέους τον Γενάρη με 1,5 χρόνο συμβόλαιο και ένας σεντερφόραρος (που δύσκολα βρίσκεται χειμώνα καιρό) το καλοκαίρι, τρία μόλις posts παρακάτω εσύ έρχεσαι και γράφεις αυτό...
ace79grpaok έγραψε:Πήγαινε ρε μιχελς στην αργεντινή και φέρε την παικτουρα τον γκουσταβο μπου ,δωστους και τον περευρα αφού δεν πΑιζει σε μας και άσε τους συνταξιούχους από την κινα
Σου το επισημαίνω κι εσύ διαμαρτύρεσαι ότι σε ειρωνεύομαι...
ace79grpaok έγραψε:
goran 64 έγραψε:Ωραία συζήτηση πας να ανοίξεις Άσε...Με επιχειρήματα και με πλήρη σεβασμό της αντίθετης άποψης... :P
Τι είπα και ειρωνεύεσαι ρε?Σταματα να το παίζεις σεριφης εδώ μέσα έχεις καταντήσει αηδία.
...και με χαρακτηρίζεις ότι κατάντησα αηδία, "διατάζοντας" με μάλιστα να σταματήσω να το παίζω σερίφης!!!!

Ευτυχώς για μένα που όλοι απ τα γραφόμενα μας κρινόμαστε @Ace...
Μάλιστα έχουμε γράψει κι οι δυο μας αρκετά εδώ μέσα και πολλοί μας έχουν ήδη κρίνει οριστικά...
Όχι όλοι όμως ακόμα...Δυστυχώς κάποιοι καινούριοι συμφορουμίτες δεν γνωρίζουν, μαθαίνουν όμως...
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Hermann έγραψε:Φοβερός ο Ματέους όντως μακάρι να έρθει. Το μόνο που με ανησυχεί είναι η ηλικία του αλλά από ότι διάβασα στο live του Μήλιου δεν έχει καθόλου θέματα φυσικής κατάστασης.
Και που το ξέρει ο Μήλιος τον πέρασε εργομετρικα?
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Goran επιειη ξέρουν και Εμένα και εσένα δεν σε συμφέρει και άσε για άλλους τα σεριφικα γιατί σε έμενα δεν περνάνε.Εγω απλα έγραψα την γνώμη μου και εσύ ειρωνευτικες χωρίς να Σε αναφέρω πουθενά.Σέβομαι το φόρουμ και δεν ξανά ασχολούμαι με την πάρτη σου
Άβαταρ μέλους
panta

Δημοσίευση από panta »

goran νομίζω ο,τι είσαι λάθος εδώ, εντελώς φιλικά πάντα, αλλά επειδή εσύ έχεις διάθεση και χρόνο να γράψεις σεντόνι με επιχειρήματα δεν σημαίνει πως πρέπει όλοι να εκθέτουμε τις απόψεις μας σύμφωνα με το παράδειγμά σου. Ο καθένας μπορεί να γράψει όπως γουστάρει, άλλος μονολεκτικά και άλλος σεντόνι, οπαδικό φόρουμ είμαστε. Αν μου έρθει εμένα να γράψω πχ "Φέρε μου τον Ντρογκμπά να τρελαθώ" θα πρέπει να συγκρατηθώ επειδή εσύ τρία ποστ παραπάνω γράφεις κάτι με επιχειρήματα 1,2,3... :?:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Καλος κ κιντρολαρισμενος παίκτης ο Μουκαντζου τον εχω δει με το Καμερούν νομιζω δυο φορες
Βεβαια τοτε αν θυμάμαι καλα ως εξτρεμ
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

desperando έγραψε:
Hermann έγραψε:Φοβερός ο Ματέους όντως μακάρι να έρθει. Το μόνο που με ανησυχεί είναι η ηλικία του αλλά από ότι διάβασα στο live του Μήλιου δεν έχει καθόλου θέματα φυσικής κατάστασης.
Και που το ξέρει ο Μήλιος τον πέρασε εργομετρικα?
Όλοι οι δημοσιογράφοι έχουν τις πηγές τους. Θα δούμε...
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

Δε φαίνεται κακός ο Moukandjo. Καλά νούμερα σε ένα εκ των πραγμάτων πιο δύσκολο και ταυτόχρονα και πιο γρήγορο πρωτάθλημα, ειδικά στα δυο τελευταία χρόνια που φορά τη φανέλα της Lorient. Από τα βίντεο επίσης φαίνεται να έχει αρκετά καλή τεχνική και καλή ταχύτητα. Δεν ξέρω τι χρόνο προσαρμογής θα χρειαζόταν, αλλά θα ήταν μια φοβερή προσθήκη.

Από την άλλη όμως βλέπω οτι έχει αξία 4,5Μ και το συμβόλαιο του λήγει το 2018, ενώ και η Lorient είναι στον πάτο της βαθμολογίας αλλά σε απόσταση βολής από τη σωτηρία. Η λογική λοιπόν λέει οτι δε θα τον πουλήσουν κοψοχρονιάς, αν τον πουλήσουν. Οπότε αν είναι να πάμε πιο πάνω από 5Μ, νομίζω οτι με τόσα χρήματα μπορούμε να βρούμε αρκετά καλύτερους παίκτες και σε καλύτερη ηλικία.
Άβαταρ μέλους
iasoiako

Δημοσίευση από iasoiako »

Ας πω και εγώ την αποψή μου.

Γενικά θεωρώ ότι ο ρόστερ μας είναι αρκετά υπερεκτιμημένο όσον αφορά τα συμβόλαια των παικτών.
Πολλοί παίκτες είναι σίγουρο ότι δε μπορούν να προσφέρουν και δε μπορούν να πιάσουν ένα καλό επίπεδο. Αναφορικά θα χώριζα τους παίκτες αυτούς σε τρεις κατηγορίες: σίγουρες αποδεσμεύσεις, υπο κρίση, μελλοντικά υπο κρίση:

Σίγουρες: Τζαβέλας, Σκόνδρας, Κοροβέσης, Βελλίδης, Τζιόλης, Τιάμ, Κάτσε, Σάμπο
Υπο κρίση: Φακούντο, Χατζηισαίας, Μαλεζάς, Μπρίκιτς, Κίτσιου
Μελλοντικά υπο κρίση: Κουλούρης, Δελιγιαννίδης, Πέλκας, Δημητριάσης, Γιαννούλης, Πούγγουρας, Μυστακίδης

Θεωρώ γενικά ότι κανένας από τους πάνω δεν είναι καλύτερος από τρίτη αλλαγή για τον ΠΑΟΚ και δε βλέπω να γίνει και στο μέλλον. Καλό είναι να καθαριστεί σιγά σιγά η πρώτη πεντάδα που δυστυχώς έχει πολύ μεγάλα συμβόλαια και σε διάρκεια και οικονομικά που θα είναι πληγή.

Ο τωρινός κορμός που μπορεί να πάρει παιχνίδια είναι: Γλύκος, Μάτος, Κρέσπο, Τσίμιρο, Κάνιας, Ροντρίγκεζ, Τζαλμα, Κλάους. Άν λείψει κάποιος από αυτούς έχεις πρόβλημα.

Τον Κλάους ή τον πουλάς ή τον κρατάς.

Για μελλοντικές προσθήκες θα ήθελα:
Villagra (αριστερό μπακ), Mateus (ελεύθερος) και να κάνοθμε μια υπέρβαση για παίκτη επιπέδου Mbokani
Με Villagra και Ματέους και 3-4 αποχωρήσεις από τις σίγουρες είμαι ευχαριστημένος.

Γενική άποψη: Θεωρώ σε βασική ενδεκάδα το ρόστερ μας είναι το τρίτο καλύτερο. Πρώτο ΟΣΦΠ, 2ο ΠΑΟ.
Βάζοντας μέσα και τις λύσεις του πάγκου έχουμε καλύτερου από τον ΠΑΟ, αλλά έχω αμφιβολίες ότι είναι ικανό να τον κερδίσει εύκολα. Αμφιβάλλω ότι ο πάγκος μας είναι τόσο ποιοτικός για να κερδίσουμε. Σίγουρα είμαστε καλύτερα από την ΑΕΚ, η οποία μόλις αρχίσει και διώχνει τα σαπάκια της β εθνικής και πέρνει καλύτερους παίκτες θα ανέβει. Αυτό που μας καίει είναι η διαφορά με τον γαύρο. Εκεί πιστεύω ότι ο γαύρος έχει 14-17 παίκτες του επιπέδου της πρώτης μας ενδεκάδας, τον οποίων η απόδοση ενισχύεται με τα κοράκια. Πέρσυ αυτοί ήταν καλύτεροι φέτος πέσαν αρκετά. Πραγματικά ο χοντρός διέλυσε τον κορμό του γαύρου καθώς φύγανε Ρομπέρτο, Μαζουάκου, Κασάμι και Σαλίνο. Αν δεν κρατούσαν τον Καμπιάσο δε θα είχαν αποδητήρια. Ο χοντρός είναι τόσο σίγουρος για τον τίτλο και δε βάζει ούτε φράγκο. Του χρόνου τον βλέπω ακόμα χειρότερο αν δεν κάνει ποιοτικές μεταγραφές. Θεωρώ ότι ο Σαββίδης πρέπει να επενδύση τώρα ποιοτικά για αναβάθμιση του ρόστερ, αλλά τα παλιά βαριά συμβόλαια είναι πρόβλημα, μεγάλο πρόβλημα.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

mbison έγραψε:Τι εστί Μπαέσα που γραφει η εγκυρη Γάτα?
23 χρονος χιλιανος παιζει στην κολο κολο (86 συμμετοχές)
θεση 6αρι και κεντρικος αμυντικος , ύψος 1,71
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

Αν είναι να δώσουμε στα λεφτά που κάνει ο Moukandjo όπως γράφει και ο φίλος πιο πάνω γύρω στα 4,5 με 5 τότε πήγαινε και πάρε στην Αργεντινή τον παικταρά τον Μπου αλλά το θεωρώ απίθανο να κινηθεί σε τέτοια ποσά τώρα τον Γενάρη.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

john4serres έγραψε:
mbison έγραψε:Τι εστί Μπαέσα που γραφει η εγκυρη Γάτα?
23 χρονος χιλιανος παιζει στην κολο κολο (86 συμμετοχές)
θεση 6αρι και κεντρικος αμυντικος , ύψος 1,71

Νέος μεδελ ;

Λογικα του Κοντρέρας ειναι αυτος
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”