33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Re: 33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ

Δημοσίευση από Γκουερινο »

e="Dimg4"]

Σε τι διαφωνεις? 10 γκολ ειχε στο πρωταθλημα ο σαλπι προπερσι που ηταν και πιο πολυ δεξια. [/quote]
Dimg4 έγραψε:Οντως, το θεμα ειναι ψυχολογικο. Οι οπαδοι εχουν προβλημα. Οι ιδιοι που αν ανατρεξετε πολλες σελιδες πισω τον στηριζαμε σαν παλααβοι και "δεν πειραζει κλαους, αρχηγαρα, θα συνελθεις, ντεφορμαρισμα ειναι¨μεχρι που ο αρχηγος εξακολουθει μηνα δεκεμβριο να σερνεται και συνεχως αντι να προσεχει να μην προκαλει, τσουπ τα τσιγαρακια τσουπ και τα ποτακια και τα μπουζουκια. Ναι ρε εχετε δικιο, συγνωμη Κλαους. Τυφλη στηριξη μεχρι να παιξουμε με την ακρινη να βαλεις γκολ για να λεμε "επεστρεψες".

να προσθεσω οτι ο Σαλπι εκτος απο τα 10 γκολ ειχε και 4 ασιστ. αλλα το κραξιμο πηγαινε συννεφο. που ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ οτι δεν χρειαζεται να εισαι ντεφορμε ουτε να εχεις τατου ουτε να κανεις παρεα με σιανιδηδες ουτε τιποτα αλλο. Ο Σαλπι ηταν υποδειγμα αλλα τα ακουγε σταθερα. η εμπαθεια εκδηλωνεται ασχετα αν εισαι καλος η οχι. και κοιτα να δεις συμπτωση. το μεγαλο πεσιμο στον κλαους αρχισε απο περσι οταν αποχωρησε ο Σαλπι. τυχαιο μαλλον ε? οχι οτι εψαχναν νεο θυμα οι καλοι οπαδοι που αγαπουν την ομαδα και δεν εχουν ψυχολογικο θεμα.

κι επειδη ειπες να ανατρεξουμε σελιδες πισω το εχω κανει. και εκατονταδες σελιδες πισω. το ποσο μεγαλες κωλοτουμπες μπορουν να κανουν καποιοι για να στηριξουν την συμπαθεια τους η να κραξουν την αντιπαθεια τους δεν περιγραφεται. ειναι πραγματικα εκπληκτικο

διαβαζω λοιπον κριτικη σε αγωνα που επαιξε ο Κλαους αντι για το πουλεν καποιου...
"ναι οκ εβαλε ενα γκολ και μια ασιστ ο κλαους αλλα δεν εκανε κατι αλλο, δεν γυριζε καθολου πισω να μαρκαρει"

λιγο καιρο αργοτερα ο ΙΔΙΟΣ σε αγωνα που δεν σκοραρε ο κλαους αλλα οργωσε ολο το γηπεδο γραφει
"τι να το κανω που γυρναγε παντου και μαρκαρε τους παντες. ο φορ ειναι για να σκοραρει οχι για να μαρκαρει, αν δεν βαζει γκολ δεν κανει"

και συνεχιζω με τον ΙΔΙΟ
οταν εβριζαν ολοι το πουλεν του και του ελεγαν μα γιατι τον υπερασπιζεσαι η απαντηση του ειναι
"και τον κλαους θα τον υπερασπιζομουν αν ειχε τοσο πολεμο εναντιον του"
το οτι δεν ειχε πει καλη κουβεντα για τον κλαους ποτε και συνεχιζει να κραζει και δεν τηρει αυτο που ο ιδιος εχει δηλωσει ειναι μια ασημαντη λεπτομερεια :lol: :lol: :lol: :lol:

να πιασω ΑΛΛΟΝ στη τυχη παντα γιατι ειναι ΠΟΛΛΟΙ οι κωλοτουμπακηδες
"δεν εχει σημασια ποσα παιρνει ο Σαλπι. 100 200 800. μηπως θελουμε να μας πληρωνει κι ολας?"

στον Κλαους ομως εχει μεγαλη σημασια ποσα παιρνει και λεει οτι
"εφοσον παιρνει τα πιο πολλα πρεπει να ειναι και ο καλυτερος μας παικτης αλλιως να μειωσει το συμβολαιο του"

να πιασω ΑΛΛΟΝ ?
για τον μουσλι λοιπον ελεγε που εβλεπε τα διχτυα με το κυαλι
"Μηπως οι επιθετικοι καποια στιγμη θα χρειαστουν ΜΙΑ καθετη μπαλια? Εστω μια??"
εκει δεν εφταιγε ο μουσλι εφταιγαν τα χαφ
για τον κλαους δεν ισχυει βεβαια αυτο.

γιατι για τον Κλαους εγραφε οτι "δεν θελουμε φορ που θα παιζουν οι αλλοι για αυτον. να φυγει να παρουμε καποιον που θα μπορει να δημιουργει ευκαιριες μονος του" :lol: :lol: :lol:

και μπορω να συνεχισω να γραφω για πολλους κωλοτουμπακηδες μεχρι το βραδυ. δεν ειναι ενας και δυο. ευτυχως τα γραπτα ΜΕΝΟΥΝ

Δυστυχως ο Κλαους φαινεται πως μας τελειωσε και η κατασταση του δειχνει μη αναστρεψιμη. φροντιστε ολοι εσεις που κανετε κριτικη για το καλο της ομαδας και μονο, μολις μας χαιρετισει ο Κλαουςνα βρειτε το επομενο θυμα
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

Λόγω της κλήρωσης χθες έβαλα να δω να θυμηθώ τα στιγμιότυπα από το παιχνίδι της τούμπας με τη schalke. Είχα ξεχάσει το πόσο επική ήταν η γκολάρα που είχε βάλει στην κίνηση ο αθανασιάδης. Για να μην ξεχνιόμαστε μάλιστα η φάση ξεκίνησε με επέλαση του κίτσιου από τα δεξία και σύγκλιση προς τα μέσα και κάθετη μπαλιά στον κλάους που με σουτ στην κίνηση την έστειλε κατευθείαν στο Γ.

Δε γίνεται να έχεις δει επανειλημμένως τέτοιες φάσεις από αυτόν τον παίκτη και να τον βγάζεις άχρηστο. Δε γίνεται μια ζωη να είναι προβληματικοί οι παίκτες που έχουν ταλέντο αλλά είναι τεμπέληδες και μένουν στάσιμοι. Κάτι άλλο πρέπει να παίζει...
Άβαταρ μέλους
Jairo

Δημοσίευση από Jairo »

Ksenitemenos4 έγραψε:ναι και την επομενη 3 γκολ....ε και? αυτο λεω οτι δεν ειναι δυνατο να συμπεριφερομαστε ετσι σε παικτες του ΠΑΟΚ , ειδικα οταν εχουν προσφερει πολλα, αναλογα με το αν εβαλαν 3-5-10 γκολ σε τρεις μηνες η ενα χρονο...βλεπεις να διαφωνει κανεις στο οτι ο κλαους σερνεται? ειναι θλιβερο ομως σαν οπαδοι να πεταμε σαν σκουπιδι εναν παικτη , οσο και να τα σκατωσε...εχει κερδισει το δικαιωμα για δευτερη ευκαιρια ο κλαους, και σιγουρα δεν αξιζει αυτο του ξεκατινιασμα...χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν θα φερεις εναν παιχταρα η οτι δεν μπορει ο κλαους να εχει πιο περιορισμενο ρολο....αν φανει οτι αγωνιστικα δεν αρκει για το επιπεδο του ΠΑΟΚ απο εδω και περα , πρεπει να βρεθει η καλυτερη δυνατη λυση και καλη του τυχη....αυτα τα συμπερασματα δεν βγαινουν αρχες δεκεμβρη ομως,ουτε με κραυγες και μπινελικια...
+++++++
Συμφωνώ φίλε, δέν το αξίζει ο παίκτης αυτό που γίνεται.Και δέν νομίζω οτι είναι και ο μόνος που φταίει.

Νομίζω οτι ο Κλάους σε ένα εξειδικευμενο 4-4-2 ή και ένα απλό 4-4-1-1 φουνταριστός, θα έγραφε διψήφιο αριθμό γκόλ μέχρι σήμερα και δέν θα ήταν σε αυτή την κατάσταση.Η ομάδα πρέπει να δουλέψει και με άλλους σχηματισμούς για να πάψει να είναι προβλέψιμη στους αντιπάλους της και να μπορεί να αξιοποιήσει το υλικό που έχει στο μέγιστο.Δέν γίνεται να έχεις τρείς φόρ στο ρόστερ και κανείς να μήν μπορεί να παίξει σωστά την θέση.

Δέν του πάει ο ρόλος σε αυτό που προσπαθεί να παίξει η ομάδα.Δέν έχει βελτιώσει την ταχύτητα του,την επιτάχυνση, την κάθετη κίνηση στον χώρο,την υποδοχή της μπάλας, την τρίπλα, τα τετ α τετ, και έτσι εκμηδενίζεται εύκολα απο τους αντιπάλους και αρκείται στο να τραβάει έναν- δύο αμυντικούς επάνω του, να ψάχνει την ασίστ και να ανοίγει χώρους για τους συμπαίκτες του για να σκοράρουν.

Μόνο που και οι συμπαίκτες του χάνουν τα άχαστα... αψυχολόγητα, σκέτη καταστροφή ώρες ώρες, αστοχία, απελπισία!
Θεωρώ οτι ενα καλό γρήγορο ψευτοεννιάρι (στύλ Λούκας) με καλά τελειώματα και ένας καλός μέσος box to box θα άλλαζαν το 4-2-3-1 και το 4-3-3 του Ίβιτς προς το καλύτερο.Ο Κλάους πρέπει να κάτσει πάγκο, και να μπαίνει εφόσον μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά σε σχήμα με δύο επιθετικούς.

Δέν ξέρω εάν είμαι λάθος, αλλα αυτά σκεφτομαι..

Περιμένω τον Ιανουάριο να φύγουν αυτοί που δέν θέλουν αλλα και αυτοί που δέν μπορούν, και να έρθουν παικταράδες που και θέλουν και μπορούν για να αλλάξουμε επίπεδο επιτέλους.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

πραγματικά, δε βαρεθήκαμε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, ότι και να γίνεται στον υπόλοιπο ΠΑΟΚ, να έχουμε εδώ τα ίδια και τα ΙΔΙΑ;

για εμένα αυτό που γίνεται εδω μέσα είναι μέγιστο δείγμα ΑΡΡΩΣΤΙΑΣ.

Και πριν αρχίσουν μερικοί τα ΙΔΙΑ, δεν λεω ότι ο Κλάους είναι ο παιχταράς κτλ κτλ, λέω ότι θελω ενα φορ ακόμα στον ΠΑΟΚ κτλ κτλ και γενικά το μόνο που λέω είναι ΗΡΕΜΑ και να σταματήσουμε αν είναι δυνατόν να το ΞΕΦΤΙΛΊΖΟΥΜΕ έτσι το θέμα.

υγ: και πείτε ότι θέλετε, τα γκόλ, τα -πολύ- σημαντικά γκολ που έχει βάλει με την ασπρόμαυρη με το δικέφαλο στο στήθος, ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΧΝΑΩ και ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΑΓΡΑΦΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΜΟΥ.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

sn0ufel4 έγραψε:Ει ει ει ει καταρχήν λίγα για την Ακρινη! Αν και Άγιος Δημήτριος forever :lol:
χαχαχα ελεγα κι εγω θα βρω καποιον γειτονα
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Sfinas έγραψε:
και πείτε μου τώρα, υπάρχει σοβαρός πατέρας που θα έφερνε το παιδί του στον ΠΑΟΚ με αυτή την συμπεριφορά?ακόμα και ΠΑΟΚ να ήταν θα έλεγε άσε παιδι μου τι θέλεις να κανεις εκεί θα ασχολούνται με το άμα πας markiz η τι κούρεμα έκανες , πήγαινε στον γαύρο να κανεις διεθνή καριέρα και να σε σέβονται ....

:opaokara:
Ο σοβαρος πατερας θα ηταν πρωτος που θα εκραζε το παιδι του αν εβλεπε οτι στα 27-28 εδειχνε βετερανος αγωνιστικα. Η εξωγηπεδικη του ζωη επηρεαζει την αγωνιστικη του κατηφορα, τωρα αν εσεις ειστε ευχαριστημενοι με τον αρχηγο του ΠΑΟΚ να ειναι ετσι χαρισμα σας. Τσοκο μαροκανα
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Γκουερινο έγραψε:e="Dimg4"]

Σε τι διαφωνεις? 10 γκολ ειχε στο πρωταθλημα ο σαλπι προπερσι που ηταν και πιο πολυ δεξια.
Dimg4 έγραψε:Οντως, το θεμα ειναι ψυχολογικο. Οι οπαδοι εχουν προβλημα. Οι ιδιοι που αν ανατρεξετε πολλες σελιδες πισω τον στηριζαμε σαν παλααβοι και "δεν πειραζει κλαους, αρχηγαρα, θα συνελθεις, ντεφορμαρισμα ειναι¨μεχρι που ο αρχηγος εξακολουθει μηνα δεκεμβριο να σερνεται και συνεχως αντι να προσεχει να μην προκαλει, τσουπ τα τσιγαρακια τσουπ και τα ποτακια και τα μπουζουκια. Ναι ρε εχετε δικιο, συγνωμη Κλαους. Τυφλη στηριξη μεχρι να παιξουμε με την ακρινη να βαλεις γκολ για να λεμε "επεστρεψες".

να προσθεσω οτι ο Σαλπι εκτος απο τα 10 γκολ ειχε και 4 ασιστ. αλλα το κραξιμο πηγαινε συννεφο. που ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ οτι δεν χρειαζεται να εισαι ντεφορμε ουτε να εχεις τατου ουτε να κανεις παρεα με σιανιδηδες ουτε τιποτα αλλο. Ο Σαλπι ηταν υποδειγμα αλλα τα ακουγε σταθερα. η εμπαθεια εκδηλωνεται ασχετα αν εισαι καλος η οχι. και κοιτα να δεις συμπτωση. το μεγαλο πεσιμο στον κλαους αρχισε απο περσι οταν αποχωρησε ο Σαλπι. τυχαιο μαλλον ε? οχι οτι εψαχναν νεο θυμα οι καλοι οπαδοι που αγαπουν την ομαδα και δεν εχουν ψυχολογικο θεμα.

κι επειδη ειπες να ανατρεξουμε σελιδες πισω το εχω κανει. και εκατονταδες σελιδες πισω. το ποσο μεγαλες κωλοτουμπες μπορουν να κανουν καποιοι για να στηριξουν την συμπαθεια τους η να κραξουν την αντιπαθεια τους δεν περιγραφεται. ειναι πραγματικα εκπληκτικο

διαβαζω λοιπον κριτικη σε αγωνα που επαιξε ο Κλαους αντι για το πουλεν καποιου...
"ναι οκ εβαλε ενα γκολ και μια ασιστ ο κλαους αλλα δεν εκανε κατι αλλο, δεν γυριζε καθολου πισω να μαρκαρει"

λιγο καιρο αργοτερα ο ΙΔΙΟΣ σε αγωνα που δεν σκοραρε ο κλαους αλλα οργωσε ολο το γηπεδο γραφει
"τι να το κανω που γυρναγε παντου και μαρκαρε τους παντες. ο φορ ειναι για να σκοραρει οχι για να μαρκαρει, αν δεν βαζει γκολ δεν κανει"

και συνεχιζω με τον ΙΔΙΟ
οταν εβριζαν ολοι το πουλεν του και του ελεγαν μα γιατι τον υπερασπιζεσαι η απαντηση του ειναι
"και τον κλαους θα τον υπερασπιζομουν αν ειχε τοσο πολεμο εναντιον του"
το οτι δεν ειχε πει καλη κουβεντα για τον κλαους ποτε και συνεχιζει να κραζει και δεν τηρει αυτο που ο ιδιος εχει δηλωσει ειναι μια ασημαντη λεπτομερεια :lol: :lol: :lol: :lol:

να πιασω ΑΛΛΟΝ στη τυχη παντα γιατι ειναι ΠΟΛΛΟΙ οι κωλοτουμπακηδες
"δεν εχει σημασια ποσα παιρνει ο Σαλπι. 100 200 800. μηπως θελουμε να μας πληρωνει κι ολας?"

στον Κλαους ομως εχει μεγαλη σημασια ποσα παιρνει και λεει οτι
"εφοσον παιρνει τα πιο πολλα πρεπει να ειναι και ο καλυτερος μας παικτης αλλιως να μειωσει το συμβολαιο του"

να πιασω ΑΛΛΟΝ ?
για τον μουσλι λοιπον ελεγε που εβλεπε τα διχτυα με το κυαλι
"Μηπως οι επιθετικοι καποια στιγμη θα χρειαστουν ΜΙΑ καθετη μπαλια? Εστω μια??"
εκει δεν εφταιγε ο μουσλι εφταιγαν τα χαφ
για τον κλαους δεν ισχυει βεβαια αυτο.

γιατι για τον Κλαους εγραφε οτι "δεν θελουμε φορ που θα παιζουν οι αλλοι για αυτον. να φυγει να παρουμε καποιον που θα μπορει να δημιουργει ευκαιριες μονος του" :lol: :lol: :lol:

και μπορω να συνεχισω να γραφω για πολλους κωλοτουμπακηδες μεχρι το βραδυ. δεν ειναι ενας και δυο. ευτυχως τα γραπτα ΜΕΝΟΥΝ

Δυστυχως ο Κλαους φαινεται πως μας τελειωσε και η κατασταση του δειχνει μη αναστρεψιμη. φροντιστε ολοι εσεις που κανετε κριτικη για το καλο της ομαδας και μονο, μολις μας χαιρετισει ο Κλαουςνα βρειτε το επομενο θυμα[/quote]

Δυστυχως για σενα, εχω στηριξει πολλες φορες τον Κλαους αλλα μαλλον εκεινες οι σελιδες σου διεφυγαν ε εξυπνε? καλη η προσπαθεια εντυπωσεων αλλα δεν εχει δρακο. Θυμα δεν ηταν, εγινε με την εικονα βετερανου.
Αρδιστικες τακτικες εδω μεσα δεν περιμενα να εχουμε
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

τωρα αν εσεις ειστε ευχαριστημενοι με τον αρχηγο του ΠΑΟΚ να ειναι ετσι χαρισμα σας.
αυτη η παραπάνω πρόταση για παράδειγμα είναι τόσο λάθος όσο και ΑΝΟΥΣΙΑ, αλλά παρόλα ταυτα αποτελεί μια πρόταση που ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ διαβάζουμε ώς "αντίδραση" σε όσους απλά λένε ότι αυτό που γίνεται τον τελευταίο καιρό είναι άδικο και για τον παίχτη αλλά κυρίως και για την ομάδα...

δεν μπορεί να γίνει πιο απλό απο αυτό και ελπίζω να είμαι κατανοητός. άν όχι, τότε ναι, υπάρχει τεράστιο πρόβλημα επικοινωνίας και κατανόησης μεταξύ μας.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Ότι και να πούνε οι οπαδοί τα πεπραγμένα μένουν. Δεν πρόκειται να δικαιολογήσω στιγμή άνθρωπο που παίζει στον ΠΑΟΚ και δεν μπορει, που έπεσε, που ξεφουσκωσε, που κοροϊδεύει, που ζοριζετε, που που που...

Ας έβαζε τα παστελια του με τον τρόπο του να μην την ακούει.
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Αρδίστικες συμπεριφορές βλέπει ο ξάδελφος....μάλιστα...
όταν μας βόλευε φωνάζαμε τους μοντ για το πως μιλάνε οι άλλοι για παίκτη του ΠΑΟΚ
και μόνιμα περνούσαμε κλίμα υπέρ κάποιου παίκτη...

τώρα και από πέρισυ όποιον δε γουστάρουμε του ρίχνουμε τα εξ αμάξης άσχετα αν φοράει το δικέφαλο....

lol ρε συ για να είμαι και εντός κλίματος παγκοσμιοποίησης.

Και για πες μας....ο πατέρας του Κλάους δεν είναι δλδ σοβαρός που δεν τον μαζεύει; Ξέρεις κάτι παραπάνω;

Όταν ο μπλογκέρ έκανε την ομάδα κ@λο για το καπρίτσιο του να έρθει στην πόλη βασιλιάς, εκεί δε μας πείραζε το κοντά στο 1,5 μύριο συμβόλαιο με εφορία σε ομάδα που στηριζότανε σε διαρκείας και τηελοπτικά και χωρίς επενδυτή....

Και για να είμαι ον τόπικ,.....ρε Κλάους σύνελθε ρε... ποδοσφαιριστής είσαι, 15+ χρόνια στην ομάδα, δε κάνεις μια προσπάθεια να το ξαναβρεις γιατί είναι κρίμα να απαξιωθείς έτσι;
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

asimos, δεν διαφωνώ μεσες άκρες με αυτό, αλλά το να την πέφτουμε σε κάποιον επειδή είπε ότι τουλάχιστον είδε πάθος και θέληση σε κάποιον αγώνα, θεωρώ ότι είναι ολίγον τι...κάπως... :roll:

υγ: ΗΡΕΜΙΑ.παρακαλώ.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Και επειδη δεν μου αρεσει να δημιουργειται κλιμα ανουσιο, κυριε γκουερινο οριστε καποια ποστ μου στηριξης στον Κλαους που "σου διεφυγαν"... η μαλλον ετσι βολευε.
Οταν ολοι τον εκραζαν στην αρχη της σεζον
"από Dimg4 » Τρί Αύγ 02, 2016 5:51 am

Αν παστελωσει και κανει σσσσσ θα εχει αδικο?

----------------
από Dimg4 » Τετ Αύγ 03, 2016 10:51 pm

Κλαους σου ζητω ενα μεγαλο συγνωμη. Σε σκυλοβρισα την διαρκεια τ αγωνα γιατι ποναει η ψυχη μου σλλα ξερω τι περνας αυτη τη στιγμη. Ξερω ποσο ηθελες αλλα ησουν ατυχος.
Σ
Παιρνω πισω αυτα που ειπα και σε στηριζω οσο φορας την τιμημενη.
Φετος θα βγεις πρωτος σκορερ και θα σηκωσεις το πρωταθλημα. Οποιος ξερει λιγο μπαλα μπορει να διακρινει τι ομαδαρα παει να γινει

-----------------------
από Dimg4 » Τετ Αύγ 03, 2016 11:58 pm
Ετσι, καθε φορα και αλλον παικτη. Η ιστορια επαναλαμβνεται με φαγωμα παικτων απο τα σπλαχνα μας

---------------------------------
από Dimg4 » Πέμ Αύγ 04, 2016 9:31 pm

Ρε γαμω θα τρελαθουμε εδω μεσα. Λοιπον ειναι απλα και ξαστερα.
Θελουμε ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΑ πολυ καλο σεντερ φορ με πιο ποιοτικα χαρακτηριστικα απο τον Κλαους, ετσι ωστε να αποφορτιστει ο Κλαους την πιεση του αρχηγου και ολο το βαρος της φανελας. Δε σημαινει οτι θελουμε να φυγει, απλα να φτασουμε σε σημειο ποιοτικα ωστε να παλευει για εντεκαδα και οχι να θεωρει δεδομενη.
Και ελεος, φτανει με τις υπερβολες. Ουτε Ιμπραιμοβιτς θελουμε ουτε κριστιανο, εναν Μουσλιμοβιτς του 1ου εξαμηνου θελουμε.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ και προς πασα κατευθυνση, αυτα ηταν ποστ μου κατα τη διαρκεια της πικρας του αποκλεισμου την στιγμη που το 90% ηθελε να τον πετσοκοψουμε. Οποτε η καραμελα τελος.
Teod δε θυμαμαι να ειμαστε ξαδερφια
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

teod1980 έγραψε:Αρδίστικες συμπεριφορές βλέπει ο ξάδελφος....μάλιστα...
όταν μας βόλευε φωνάζαμε τους μοντ για το πως μιλάνε οι άλλοι για παίκτη του ΠΑΟΚ
και μόνιμα περνούσαμε κλίμα υπέρ κάποιου παίκτη...

τώρα και από πέρισυ όποιον δε γουστάρουμε του ρίχνουμε τα εξ αμάξης άσχετα αν φοράει το δικέφαλο....

lol ρε συ για να είμαι και εντός κλίματος παγκοσμιοποίησης.

Και για πες μας....ο πατέρας του Κλάους δεν είναι δλδ σοβαρός που δεν τον μαζεύει; Ξέρεις κάτι παραπάνω;

Όταν ο μπλογκέρ έκανε την ομάδα κ@λο για το καπρίτσιο του να έρθει στην πόλη βασιλιάς, εκεί δε μας πείραζε το κοντά στο 1,5 μύριο συμβόλαιο με εφορία σε ομάδα που στηριζότανε σε διαρκείας και τηελοπτικά και χωρίς επενδυτή....

Και για να είμαι ον τόπικ,.....ρε Κλάους σύνελθε ρε... ποδοσφαιριστής είσαι, 15+ χρόνια στην ομάδα, δε κάνεις μια προσπάθεια να το ξαναβρεις γιατί είναι κρίμα να απαξιωθείς έτσι;
Ποιο καπριτσιο ρε φιλε? χαχαχαχα Τον ζητησαν και γυρισε, του προσφεραν συμβολαιο και το πηρε. Το ποσα χαρισε δεν το αναφερεις οπως και αυτη ηταν η οδος του τοτε αλλα δε νομιζω να ενδιαφερει κανεναν να ανοιχτει αυτο το θεμα στο τοπικ του κλαους. Και οταν γυρισε ηταν ο καλυτερος παικτης του βαζελου τοτε και αρνηθηκε συμβολαιαρα.
Οχι δεν ειπα συγκεκριμενα για τον πατερα του κλαους, δε θα εθιγα ποτε οικογενειακο προσωπο. Επιλογες συμπεριφορας κανει ο καθενας και κρινεται.
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Κακώς πυροβολάτε τον Dimg4 μιας και όλοι εδώ μεταξύ μας γνωρίζουμε τι έχει γράψει ο καθένας κατά καιρούς!
Δεν έγινε ξαφνικά ΠΑΟΚ ο Ντιμ και ξύπνησε μια μέρα στραβά έχοντας παράπονα από τον αρχηγό!
ΠΟΣΕΣ ευκαιρίες να δώσουμε σαν οπαδοί σε έναν παίχτη που έγινε βετεράνος και μάλιστα έχοντας τα ΠΑΝΤΑ : τρελά λεφτά, γυναικάρα, σπιταρόνα, πρόεδρο που τον συμπαθεί και τον πλερώνει, τα λεφτά του στην ώρα του, να παίζει στην ΠΑΟΚΑΡΑ, να είναι αρχηγός της μεγαλύτερης ομάδας στην Ελλάδα, να μένει στην ομορφότερη πόλη και κτλ κτλ και αυτός να τα έχει γράψει όλα στα μούσια του! Δηλαδή έλεος ρε σεις, τι καθόμαστε και συζητάμε τόσες χιλιάδες σελίδες! Ο παίχτης ΔΕΝ μπορεί πλέον, ΔΕΝ κάνει για τον ΠΑΟΚ που θέλουμε, ΔΕΝ κάνει γι' αρχηγός του ΠΑΟΚ, ΔΕΝ φαίνεται πως θέλει να εξελιχθεί)
Δεν είναι κακό αυτό! Αν θέλει μπορεί να μείνει σαν αναπληρωματικός που σίγουρα στον πάγκο θα βλέπει το βασικό φορ να γαμεί και όταν μπαίνει και αυτός αλλαγή να σκυλιάζει και δίνει τον Κλάους που θέλουμε.
Τώρα όμως ΔΕΝ .... και είμαι 100% πως μέχρι και ο ίδιος το ξέρει, μέχρι και οι φανατικοί υποστηρικτές του (όπως και γω είμαι) το γνωρίζουμε. Τον ευχαριστούμε, αλλά ... δεν, πλέον! Μην λέμε τα ίδια και τα ίδια. Έρχεται μεταγραφική περίοδος, πρέπει να μπαλωθεί η θέση και να κάτσει στον πάγκο αυτός.
Ωστόσο θα συμφωνήσω και με αυτούς που λένε πως χρειάζεται ΣΕΒΑΣΜΟΣ στον τρόπο που μιλάμε στο παιδί αυτό, που όσο να ναι έχει τιμήσει την φανέλα, έχει βάλει γκολάρες, έχει καρφώσει μισητούς αντιπάλους, έχει καρφώσει Ευρωπαικούς αντιπάλους, έχει πανηγυρίσει αρχιδάτα στο τηγάνι και όχι μόνο, έχει πει δημοσίως ότι είναι άρρωστο ΠΑΟΚτσάκι, έχει , έχει, έχει! Αλλά ρε συ Στέφανε γαμώ την τρέλα μου μέσα, ΓΙΑΤΙ έγινες παλαίμαχος από τόσο νωρίς ρε συ? Ποιος μ@λάκας σε συμβούλευε τόσο καιρό? Ποιος μ@λάκας σε προπονεί λάθος τόσο καιρό?
Το ότι το πρόβλημα του είναι ψυχολογικό, ΔΕΝ θέλω ούτε καν να το ακούω! Αστεία πράγματα να λέγονται αυτά!
Όταν είσαι επαγγελματίας παίχτης και πλερώνεσαι ορθά και στην ώρα σου, όταν έχεις την υγειά σου και σου σηκώνετε ακόμα, όταν έχει όλα τα προηγούμενα και σέρνεσαι στο γήπεδο .... ΤΟΤΕ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ και κανένα ψυχολογικό!
Φιλικά!
(και φυσικά προσωπική γνώμη χωρίς να θέλω να προσβάλω κάποιον! Μιλάω μάλιστα και τελείως φιλικά / αδερφικά προς στον Στέφανο, αν το διαβάζει, που τον σέβομαι σαν μέλος της οικογένειάς μου!)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”