Κυριακάτικο οικογενειακό τραπέζι και μετά καφεδάκι με την παρέα στο καφεγήπεδο με ΠΑΟΚ - Χωριό πρεζέμπορα στο backround
Καφενείο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ
Re: Καφενείο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ
Καλημέρα .... Χαρά Θεού στη χαβούζα. Βρήκα χρόνο για μια επίσκεψη στο Yava μετά από 3 βδομάδες αποχή....
Κυριακάτικο οικογενειακό τραπέζι και μετά καφεδάκι με την παρέα στο καφεγήπεδο με ΠΑΟΚ - Χωριό πρεζέμπορα στο backround

Τιμής ένεκεν για την σημερινή μας, επιτέλους, εμφατική (σε σκορ) νίκη, λέω σε όλους σας την καληνύχτα μου από εδώ!!!! 
Βλέπετε είναι κι αυτή η αυστηρή ειδική υπερτασιολόγος που έχω μπλέξει και δεν μου επιτρέπει το αλκοόλ...
Υ.Γ. Πάλι κεσάτια απόψε το μαγαζί...Με φαίνεται φιρί φιρί το πάτε να κλείσει...
Βλέπετε είναι κι αυτή η αυστηρή ειδική υπερτασιολόγος που έχω μπλέξει και δεν μου επιτρέπει το αλκοόλ...
Υ.Γ. Πάλι κεσάτια απόψε το μαγαζί...Με φαίνεται φιρί φιρί το πάτε να κλείσει...
- ΑποστόληςΑ
Καλημέρα σε όλους και χρόνια πολλά στον Σπύρο μας!
Καλή εβδομάδα!
Το internet μου παρουσίασε πρόβλημα χθες γι' αυτό και δεν μπήκα καθόλου, τον δε αγώνα αναγκάστηκα να τον δω στην καφετέρια.
Έφερε το lap-top Μου στη δουλειά σήμερα το πρωί για να το δουν τα εδώ παιδιά, αλλά εδώ παίζει το internet. Ούτε το καλώδιο φταίει, γιατί το τσέκαρα. Βέβαια εδώ έπαιξε στο wifi γιατί δεν μπορούσαν τα παιδιά να αλλάξουν τις ρυθμίσεις ώστε να παίζει στο ενσύρματο ίντερνετ της δουλειάς. Θα πάω σπίτι μετά τη δουλειά και θα δω αν παίζει ασύρματα.
Κατά τα άλλα είμαστε ΟΚ.
Καλή εβδομάδα!
Το internet μου παρουσίασε πρόβλημα χθες γι' αυτό και δεν μπήκα καθόλου, τον δε αγώνα αναγκάστηκα να τον δω στην καφετέρια.
Έφερε το lap-top Μου στη δουλειά σήμερα το πρωί για να το δουν τα εδώ παιδιά, αλλά εδώ παίζει το internet. Ούτε το καλώδιο φταίει, γιατί το τσέκαρα. Βέβαια εδώ έπαιξε στο wifi γιατί δεν μπορούσαν τα παιδιά να αλλάξουν τις ρυθμίσεις ώστε να παίζει στο ενσύρματο ίντερνετ της δουλειάς. Θα πάω σπίτι μετά τη δουλειά και θα δω αν παίζει ασύρματα.
Κατά τα άλλα είμαστε ΟΚ.
Καλησπέρα Π.Α.Ο.Κ.τσάκια και καλή εβδομάδα με υγεία, δύναμη και αισιοδοξία για όλους μας!!!!
Σπύρο, χρόνια σου πολλά φίλος...Να σε χαίρονται η οικογένεια σου κι όλοι οι αγαπημένοι σου άνθρωποι...
Να είσαι γερός, τυχερός κι ευλογημένος Π.Α.Ο.Κ.τσής αδερφέ, μέχρι τα βαθιά σου γεράματα!!!!
Σπύρο, χρόνια σου πολλά φίλος...Να σε χαίρονται η οικογένεια σου κι όλοι οι αγαπημένοι σου άνθρωποι...
Να είσαι γερός, τυχερός κι ευλογημένος Π.Α.Ο.Κ.τσής αδερφέ, μέχρι τα βαθιά σου γεράματα!!!!
Ευχαριστώ πάρα πολύ παιδιά.
Συγγνώμη που άργησα λίγο να απαντήσω, αλλά η μικρή δεν έχει σχολείο σήμερα (οι δάσκαλοι επιμορφώνονται) και είναι συνεχώς πάνω μου. Από προχθές που της είπαμε ότι θα είναι παρανυφάκι στο γάμο του ξαδέρφου της το Σάββατο είναι μέσα στην τρέλα.
Το γεγονός ότι όλο αυτό θα γίνει στη Θεσσαλονίκη το τερματίζει.
3 και σήμερα και ήρθαμε.

Συγγνώμη που άργησα λίγο να απαντήσω, αλλά η μικρή δεν έχει σχολείο σήμερα (οι δάσκαλοι επιμορφώνονται) και είναι συνεχώς πάνω μου. Από προχθές που της είπαμε ότι θα είναι παρανυφάκι στο γάμο του ξαδέρφου της το Σάββατο είναι μέσα στην τρέλα.
Το γεγονός ότι όλο αυτό θα γίνει στη Θεσσαλονίκη το τερματίζει.
3 και σήμερα και ήρθαμε.
Καλώς να ορίσεις στην φτωχομάνα Σπυράκο...
Κερνάω από καφέ έως τσίπουρο-κρασί-ουίσκυ, αναλόγως του χρόνου που μπορεί να έχεις στην διάθεση σου...
Αν συμφωνείς, οι moderators έχουν ήδη το ΟΚ μου, ώστε όταν μπορέσουν να σου στείλουν το e-mail μου για συνεννόηση...
Κερνάω από καφέ έως τσίπουρο-κρασί-ουίσκυ, αναλόγως του χρόνου που μπορεί να έχεις στην διάθεση σου...
Αν συμφωνείς, οι moderators έχουν ήδη το ΟΚ μου, ώστε όταν μπορέσουν να σου στείλουν το e-mail μου για συνεννόηση...
Δυστυχώς, Γρηγόρη δεν θα έχουμε χρόνο Παρασκευή και Σάββατο. Ίσως καταφέρω για Κυριακή πριν φύγουμε.
Ας σου στείλουν και το δικό μου mail να συνεννοηθούμε.
Ευχαριστώ πολύ.
Ας σου στείλουν και το δικό μου mail να συνεννοηθούμε.
Ευχαριστώ πολύ.
Όποτε τα καταφέρεις και ξεκλέψεις λίγο χρόνο ρε φίλε, καλά θα είναι...
Να είσαι καλά και καλώς να ορίσετε οικογενειακώς και πάλι...
Να είσαι καλά και καλώς να ορίσετε οικογενειακώς και πάλι...
Γρηγόρη, τα έχει φέρει έτσι η ζωή που πλέον έχω περισσότερους συγγενείς στη Θεσσαλονίκη παρά στο Αγρίνιο από όπου κατάγομαι.
Αν δεν προλάβω αυτή τη φορά, σίγουρα την επόμενη που θα ξαναέρθουμε. Άλλωστε η κόρη μου μου το ζητάει πολύ συχνά. Σε κάθε περίπτωση, ας μου πει κάποιος μπλε αν μπορώ να ποστάρω το e-mail μου ώστε να το έχεις.
Και πάλι σε ευχαριστώ.
Αν δεν προλάβω αυτή τη φορά, σίγουρα την επόμενη που θα ξαναέρθουμε. Άλλωστε η κόρη μου μου το ζητάει πολύ συχνά. Σε κάθε περίπτωση, ας μου πει κάποιος μπλε αν μπορώ να ποστάρω το e-mail μου ώστε να το έχεις.
Και πάλι σε ευχαριστώ.
Σπύρο,αν το έγραψες καλώς και στείλε...
Αν όχι, ας το κανονίσουνε οι moderators πλέον...