33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ
Re: 33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ
Κουραστικό είναι να γράφονται συνέχεια τα ίδια και τα ίδια.
Είναι μάπα φέτος ο Κλάους το βλέπουμε όλοι.
Απλα παικτικα θα πω αυτο που ειχα πρωτοπεί το 2014 το που ηταν της μόδας το κράξιμο στον ΑΑ επειδή λεει τον τραβάει στο πλάι τον βάζει αμυντικό χάφ και αλλα χαριτωμένα που εφηύρε τοτε στη προσπάθεια αποδόμησης του προπονητή ο πολκας και οτι τον καταστρέφει ..τοτε μαλιστα ειχε γκολ ..ειχα γράψει τοτε οτι οδεύουμε σε μια σαλπιγγιδιαδα νούμερο 2 και θα μας πάρει πολυ καιρο και φθορά για να καταλάβουμε το αυτονόητο οτι ο κλαους υστερεί για να ειναι επιθετικός πρωταθλητισμού ..και οτι δε νοείται ομάδα που θελει το πρωτάθλημα να εχει επιθετικό ντόπιας εθνικότητας που δε παίζει ομως στην εθνική ..τοτε βεβαια ο κλαους ειχε ακόμη δημοτικότητα και δέχτηκα επιθεςη απο πολλούς ..τελικα θα πω οτι η σύγκριση Σαλπιγγίδη κλαους ειναι άδικη ,για τον Σαλπιγγίδη που προσέφερε πολλα και κατάφερε περισσότερα ασύγκριτα ..οσο πιο γρήγορα ενας οργανισμός ξεπερνάει τέτοια θέματα οσο πιο γρήγορα οι οπαδοί αντιλαμβάνονται την αξία κάποια παίχτη τοσο θα γλιτώνουμε απο τη κουραστική επανάληψη και την φθορά ..
- ace79grpaok
Sfina ,στα παπαρια μου τι κάνει ο κλαους στην ιδιωτική του ζωή ,ποιος σε είπε ότι τον θέλουμε για φίλο? Μπορεί όταν τον γνωρίσεις να θες στα 5 λεπτά να φύγεις λόγω χαρακτήρα.Δεν κρινουμε χαράκτηρες,γκομενες ,φίλους εδώ μέσα .ΚΡΙΝΟΥΜΕ αποδοσεις μέσα στο χορτάρι για 90 λεπτά αυτό ποτε θα το καταλαβαιτε οι υπερασπιστές του? Το ποστ που ανέβασες στερηται επιχειρημάτων για μεταβιβάσεις την κριτική στον άνθρωπο κλαους ,που για εμενα είναι αδιάφορο,από την πληρη φετινή του αγωνιστικη ανυπαρξία.
- ΑποστόληςΑ
Και τι να γράφουμε ρε Οδυσσέα αν ο παίκτης δεν παίζει καλά; Να κλειδώσουμε το τόπικ;Odi έγραψε:Κουραστικό είναι να γράφονται συνέχεια τα ίδια και τα ίδια.
Nothu συγνωμη αλλα μαλλον δεν προσεξες τι εγινε. Απο εμενα καμια διαθεση δεν υπηρχε ουτε για χολη ουτε να λεμε συνεχεια τα ιδια αλλα...nothu έγραψε:Οχι ρε δεν εχετε καθολου κομπλεξ. Δε γραφετε καθε μερα τα ιδια. ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. Λες και μονο εσεις θελετε σεντερ φορ. Λες και οι υπολοιποι ειμαστε χαζοι και δεν καταλαβαινουμε. Ετσι συνεχιστε να σταζετε χολη και μισος. Γιατι πλεον προκειται για μισος. Δεν ειναι κριτικη αυτο που γινεται.
κανει ο Κλαους ενα ματς στο οποιο παλι ανυπαρκτος ειναι αλλα απλα δειχνει λιγο διαθεση, και βγαινουν μερικοι αμεσως να μας πουνε οτι να ο παλιος καλος Κλαους και αμεσως αρχιζουν και τα παραπωνα για την κριτικη.
Οταν Nothu λοιπον ο αλλος ειναι ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ και βλεπεις οτι καποιοι περιμενουν στη γωνια να κανει το ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ για να βγουν να πουν καλο λογο και καλα και να πουν τους υπολοιπους κακοθελητες...και ολα αυτα ενω εχει γινει εγκλημα και εχει μηνει η ομαδα χωρις σεντερ φορ γιατι με το ζορι εγκαθηδριθικε ως βασικος και σταρ και αρχηγος ενας παικτης που ΠΟΤΕ δεν εκανε για βασικο φορ ομαδας ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ...τοτε τρελαίνεσαι Nothu. Καταλαβες?
Εγω με τον Κλαους ουτε εχω, ουτε ειχα ποτε προβλημα. Ειχα παντα μεγαλο προβλημα με το γεγονος οτι μερος του κοσμου ειναι υπεθυνο για το οτι τον επεβαλαν ως βασικο και εχουν μερος ευθηνης στο ΕΓΚΛΗΜΑ που εχει γινει. (την οριστικη ευθηνη εννοειτε εχει ο Ιβαν)
ΥΓ. Εαν γραφετε οτι ο Κλαους ειναι ανυπαρκτος καθε μερα επειδη ειναι σε καθε ματς ανυπαρκτος και τραγικος, εσενα αντι να σε πειραζει το ΕΚΛΗΜΑ που εχει γινει και ειναι η ομαδα χωρις φορ, σε πειραζει το τι λεγετε? ΠΑΟΚ πανω απο ολα MY ARSE
Ειδικα εσυ μετα το προχθεσινο σου το ποστ και εκει που ειπες να βαλουμε τα γκολ του μου λες οτι δεν εχεις τετοια διαθεση;
Οκ το αφηνω.
Οκ το αφηνω.
CCCP έγραψε:Nothu συγνωμη αλλα μαλλον δεν προσεξες τι εγινε. Απο εμενα καμια διαθεση δεν υπηρχε ουτε για χολη ουτε να λεμε συνεχεια τα ιδια αλλα...nothu έγραψε:Οχι ρε δεν εχετε καθολου κομπλεξ. Δε γραφετε καθε μερα τα ιδια. ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. Λες και μονο εσεις θελετε σεντερ φορ. Λες και οι υπολοιποι ειμαστε χαζοι και δεν καταλαβαινουμε. Ετσι συνεχιστε να σταζετε χολη και μισος. Γιατι πλεον προκειται για μισος. Δεν ειναι κριτικη αυτο που γινεται.
κανει ο Κλαους ενα ματς στο οποιο παλι ανυπαρκτος ειναι αλλα απλα δειχνει λιγο διαθεση, και βγαινουν μερικοι αμεσως να μας πουνε οτι να ο παλιος καλος Κλαους και αμεσως αρχιζουν και τα παραπωνα για την κριτικη.
Οταν Nothu λοιπον ο αλλος ειναι ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ και βλεπεις οτι καποιοι περιμενουν στη γωνια να κανει το ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ για να βγουν να πουν καλο λογο και καλα και να πουν τους υπολοιπους κακοθελητες...και ολα αυτα ενω εχει γινει εγκλημα και εχει μηνει η ομαδα χωρις σεντερ φορ γιατι με το ζορι εγκαθηδριθικε ως βασικος και σταρ και αρχηγος ενας παικτης που ΠΟΤΕ δεν εκανε για βασικο φορ ομαδας ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ...τοτε τρελαίνεσαι Nothu. Καταλαβες?
Εγω με τον Κλαους ουτε εχω, ουτε ειχα ποτε προβλημα. Ειχα παντα μεγαλο προβλημα με το γεγονος οτι μερος του κοσμου ειναι υπεθυνο για το οτι τον επεβαλαν ως βασικο και εχουν μερος ευθηνης στο ΕΓΚΛΗΜΑ που εχει γινει. (την οριστικη ευθηνη εννοειτε εχει ο Ιβαν)
ΥΓ. Εαν γραφετε οτι ο Κλαους ειναι ανυπαρκτος καθε μερα επειδη ειναι σε καθε ματς ανυπαρκτος και τραγικος, εσενα αντι να σε πειραζει το ΕΚΛΗΜΑ που εχει γινει και ειναι η ομαδα χωρις φορ, σε πειραζει το τι λεγετε? ΠΑΟΚ πανω απο ολα MY ARSE
Σύντροφε...nothu έγραψε:Ειδικα εσυ μετα το προχθεσινο σου το ποστ και εκει που ειπες να βαλουμε τα γκολ του μου λες οτι δεν εχεις τετοια διαθεση;
Οκ το αφηνω.
Αν ήθελες να αποδείξεις όσα γλυκανάλατα μας τσαμπουνάς τώρα μετά από κείνο το τουλάχιστον εντελώς απαράδεκτο-μισαλλόδοξο post σου που αναφέρει ο @nothu πολύ σωστά, ας κόπιαζες να γράφεις posts-παράπονα, όχι μάλιστα τόσο επαναλαμβανόμενα στην συχνότητα που μας τα ζαλίζεις κι εσύ και πολλοί άλλοι στου Κλάους, στα topics των Ιβάν, Γιώργου και Μίχελ...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Δευ 12 Δεκ 2016, 14:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν θελεις να καταλαβεις Nothu.
H εκρηξη μου δεν ηταν εκρηξη και επιθεση εναντιον του Κλαους.
Οταν nothu o Klaous ειναι μεχρι και προκλητικα ανυπαρκτος και βγαινουν οι αλλοι και σου λενε για τα 100 γκολ που εχει βαλει τοτε τα περνεις στο κρανιο.
Δεν μπορεις να καταλαβεις οτι ουτε βλακας ειμαι ουτε τρελος να μην ξερω τι εχει κανει ο Κλαους. ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ 100 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.
Καποια στιγμη βαριεσε να μιλας σοβαρα και λες να το παιξεις και εσυ τρελος αμα σου πουλανε τρελα.
Μπροστα στην ομαδα και τα προβληματα της, στα τετοια μου ο Κλαους Nothu και ο καθε παικτης και η προσφορα τους.
Nα παει να και ο Κλαους, και ο Παμπλο, και ο Κουδας, και η μανα μου η ιδια και προπαντος η γαμημενη η προσοπολατρεια
ΠΑΟΚ πανω απο ολα ΡΕ
H εκρηξη μου δεν ηταν εκρηξη και επιθεση εναντιον του Κλαους.
Οταν nothu o Klaous ειναι μεχρι και προκλητικα ανυπαρκτος και βγαινουν οι αλλοι και σου λενε για τα 100 γκολ που εχει βαλει τοτε τα περνεις στο κρανιο.
Δεν μπορεις να καταλαβεις οτι ουτε βλακας ειμαι ουτε τρελος να μην ξερω τι εχει κανει ο Κλαους. ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ 100 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.
Καποια στιγμη βαριεσε να μιλας σοβαρα και λες να το παιξεις και εσυ τρελος αμα σου πουλανε τρελα.
Μπροστα στην ομαδα και τα προβληματα της, στα τετοια μου ο Κλαους Nothu και ο καθε παικτης και η προσφορα τους.
Nα παει να και ο Κλαους, και ο Παμπλο, και ο Κουδας, και η μανα μου η ιδια και προπαντος η γαμημενη η προσοπολατρεια
ΠΑΟΚ πανω απο ολα ΡΕ
Ανατρίχιασα τώρα... 
Ούτε προσωπολατρεία, ούτε Π.Α.Ο.Κ.οκανιβαλισμός όμως...
Η αλήθεια είναι κάπου στην μέση θαρρώ και την μέση δεν την βρίσκετε κάποιοι ΠΟΤΕ!!!!

Ούτε προσωπολατρεία, ούτε Π.Α.Ο.Κ.οκανιβαλισμός όμως...

Η αλήθεια είναι κάπου στην μέση θαρρώ και την μέση δεν την βρίσκετε κάποιοι ΠΟΤΕ!!!!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Δευ 12 Δεκ 2016, 14:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Βαρεθηκα Γκοραν να εξηγω συνεχεια τα ιδια και τα ιδια και τα ιδια και να μου πουλαει τρελα ο καθενας που ετσι του καπνησε να βγει και να πει γιατι ρε παιδια βαρατε τον Κλαους.
Οποιος θελει να παει να διαβασει παλιοτερα ποστ.
Αμα θελετε να πουλατε τρελα, εχω κι εγω να πουλησω. Εγω μια φορα προσοπολατρης δεν ειμαι και τον ΠΑΟΚ τον βαζω πρωτο οποτε δεν εχω να απολογηθω για ΤΙΠΟΤΑ.
Οποιος θελει να παει να διαβασει παλιοτερα ποστ.
Αμα θελετε να πουλατε τρελα, εχω κι εγω να πουλησω. Εγω μια φορα προσοπολατρης δεν ειμαι και τον ΠΑΟΚ τον βαζω πρωτο οποτε δεν εχω να απολογηθω για ΤΙΠΟΤΑ.
-
ελα τωρα ρε cccp που επεβαλε και μεριδα του κοσμου να ειναι βασικος ο κλαους....καλη ειναι η θεωρια για αυτο το βαρβατο ιδεατο φορ που θελει ο ΠΑΟΚ αλλα μετα απο καιρο ειχαμε ενα φορ που εβαζε 15-20 γκολ σταθερα καθε χρονια...κανενας κοσμος δεν εκανε τον κλαους βασικο, τα γκολ του τον εκαναν βασικο...και κανενας που 'υπερασπιζεται' τον κλαους αυτη τη στιγμη δεν λεει οτι ειναι ο παικταρας που ομοιο του δεν θα βρουμε ξανα, το μονο που λεμε ειναι οτι δεν αξιζει τετοιας αντιμετωπισης επειδη κανει αθλια χρονια ως τωρα...και μπορεις να δεις πολυ ευκολα ποιος κανει κριτικη μετα απο καθε ματς για την αποδοση του και ποιος πεταει μονιμως ειρωνιες, κακιες και χολη...CCCP έγραψε:Nothu συγνωμη αλλα μαλλον δεν προσεξες τι εγινε. Απο εμενα καμια διαθεση δεν υπηρχε ουτε για χολη ουτε να λεμε συνεχεια τα ιδια αλλα...nothu έγραψε:Οχι ρε δεν εχετε καθολου κομπλεξ. Δε γραφετε καθε μερα τα ιδια. ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. Λες και μονο εσεις θελετε σεντερ φορ. Λες και οι υπολοιποι ειμαστε χαζοι και δεν καταλαβαινουμε. Ετσι συνεχιστε να σταζετε χολη και μισος. Γιατι πλεον προκειται για μισος. Δεν ειναι κριτικη αυτο που γινεται.
Εσυ δεν θελεις να καταλαβεις οτι ολοι λεμε οτι ο Κλαους φετος δεν τραβαει. Αν οχι ολοι το 99%. Αλλα και παλι επιμενετε 4-5 να μπαινετε και να γραφετε καθε μερα το ιδιο πραγμα λες και θα αλλαξει κατι. Λες και θα βρουμε αλλο σεντερ φορ μεσα Νοεμβρη η θα μεταμορφωθει ξαφνικα αυτος. Αυτους εχουμε και κανεις απ οτι φαινεται δεν κανει για βασικος. Τι νοημα εχει η επαναληψη καθε μερα δηλαδη; Και ειδικα τις τελευταιες μερες και μετα απο δυο νικες;
Nothu στο να μη λεμε τα ιδια συνεχεια δε διαφωνω καθολου ουτε συμφωνω με το να βγαζουμε συνεχεια τη χολη μας μετα απο καθε ματς στα τοπικ των παικτων ουτε θεωρω οτι ειμαι απο αυτους που το κανουν.
Δε μπορω να μιλησω για ολους και την συμπεριφορα τους. Εμενα με τρελαναν 2-3 ποστ και καποιοι 2-3 ποστερ που θεωρω οτι ειναι τρολ και μεχρι και στημενοι (οχι συγκεκριμενα μονο για το τοπικ το Κλαους) που πηγαν να μου πουν οτι δε βλεπω καλα και το ασπρο ειναι μαυρο.
Τεσπα
Δε μπορω να μιλησω για ολους και την συμπεριφορα τους. Εμενα με τρελαναν 2-3 ποστ και καποιοι 2-3 ποστερ που θεωρω οτι ειναι τρολ και μεχρι και στημενοι (οχι συγκεκριμενα μονο για το τοπικ το Κλαους) που πηγαν να μου πουν οτι δε βλεπω καλα και το ασπρο ειναι μαυρο.
Τεσπα
Τα γκολ του Κλαους του εδωσαν θεση στην ομαδα, το οτι εφτασε να θεωρειτε ο σταρ φοργουορντ ειναι γιατι μικριναμε σαν ομαδα δυστηχως.Ksenitemenos4 έγραψε:ελα τωρα ρε cccp που επεβαλε και μεριδα του κοσμου να ειναι βασικος ο κλαους....καλη ειναι η θεωρια για αυτο το βαρβατο ιδεατο φορ που θελει ο ΠΑΟΚ αλλα μετα απο καιρο ειχαμε ενα φορ που εβαζε 15-20 γκολ σταθερα καθε χρονια...κανενας κοσμος δεν εκανε τον κλαους βασικο, τα γκολ του τον εκαναν βασικο...και κανενας που 'υπερασπιζεται' τον κλαους αυτη τη στιγμη δεν λεει οτι ειναι ο παικταρας που ομοιο του δεν θα βρουμε ξανα, το μονο που λεμε ειναι οτι δεν αξιζει τετοιας αντιμετωπισης επειδη κανει αθλια χρονια ως τωρα...και μπορεις να δεις πολυ ευκολα ποιος κανει κριτικη μετα απο καθε ματς για την αποδοση του και ποιος πεταει μονιμως ειρωνιες, κακιες και χολη...CCCP έγραψε:Nothu συγνωμη αλλα μαλλον δεν προσεξες τι εγινε. Απο εμενα καμια διαθεση δεν υπηρχε ουτε για χολη ουτε να λεμε συνεχεια τα ιδια αλλα...nothu έγραψε:Οχι ρε δεν εχετε καθολου κομπλεξ. Δε γραφετε καθε μερα τα ιδια. ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. Λες και μονο εσεις θελετε σεντερ φορ. Λες και οι υπολοιποι ειμαστε χαζοι και δεν καταλαβαινουμε. Ετσι συνεχιστε να σταζετε χολη και μισος. Γιατι πλεον προκειται για μισος. Δεν ειναι κριτικη αυτο που γινεται.
Και ασε τωρα για τον κοσμο και την ευθηνη του. Σε λιγο θα μου πεις οτι δεν διχαστηκε ο κοσμος για μια 20ετια να μη πω για τα ματια συγκεκριμενου προπονητη και οτι ονειρο ηταν και δεν εγινε ποτε.
Κοίτα Αποστόλη, είναι ξεκάθαρο πως το παιδί δεν βλέπεται.Κ εγώ τον έχω κραξει άπειρες φορές,αλλά φτάνει σε ένα σημείο που επαναλαμβανόμαστε συνέχεια και δημιουργούνται άνευ λόγου εντάσεις.ΑποστόληςΑ έγραψε:Και τι να γράφουμε ρε Οδυσσέα αν ο παίκτης δεν παίζει καλά; Να κλειδώσουμε το τόπικ;Odi έγραψε:Κουραστικό είναι να γράφονται συνέχεια τα ίδια και τα ίδια.