Διάφορα άρθρα για τον Π.Α.Ο.Κ.
Re: Διάφορα άρθρα για τον Π.Α.Ο.Κ.
Κοιτάξτε αρνητική προσέγγιση τέτοια μέρα για τον Μάτος παιδιά...
Και ποιος ο λόγος μου λέτε; Οι δημοσιογράφοι της ομάδας μας λέει.. πόσο ύπουλα περνάνε αυτό το αρνητικό κλίμα , τη μιζέρια, και δεν περνάνε και τα ανάλογα σχόλιά μας εκεί στο φιλικό(;;;;) σδνα...
Πως θα ήταν η ζωή χωρίς τον Λέο Μάτος στον ΠΑΟΚ; Είναι δυνατόν να ορίζει τις τύχες ενός ποδοσφαιρικού πρότζεκτ ένα δεξί μπακ; Αυτό που σίγουρα συμβαίνει, είναι πως η ζωή του ΠΑΟΚ θα ήταν πολύ δυσκολότερη αν δεν υπήρχε ο Βραζιλιάνος. Γράφει ο Σταύρος Κόλκας...
Πολύ καλά σε αναλύει ο Αρκάδας Κόλκα, το νου σου..
Και ποιος ο λόγος μου λέτε; Οι δημοσιογράφοι της ομάδας μας λέει.. πόσο ύπουλα περνάνε αυτό το αρνητικό κλίμα , τη μιζέρια, και δεν περνάνε και τα ανάλογα σχόλιά μας εκεί στο φιλικό(;;;;) σδνα...
Πως θα ήταν η ζωή χωρίς τον Λέο Μάτος στον ΠΑΟΚ; Είναι δυνατόν να ορίζει τις τύχες ενός ποδοσφαιρικού πρότζεκτ ένα δεξί μπακ; Αυτό που σίγουρα συμβαίνει, είναι πως η ζωή του ΠΑΟΚ θα ήταν πολύ δυσκολότερη αν δεν υπήρχε ο Βραζιλιάνος. Γράφει ο Σταύρος Κόλκας...
Αυτός όντως με θυμίζει έντονα (λόγω ψευτομαγκιάς και ονόματος) εκείνον τον Σταύρακα στον Καραγκιόζη...
Σταύρακα τον νου σου σε είπα...
Έρχεται ο μπαρμπα-Γιώργος (ο μόνος που φοβόταν εκείνος ο κωλόμαγκας) και θα πέσει χοντρή φάπα λέμε!!!!

Σταύρακα τον νου σου σε είπα...

Έρχεται ο μπαρμπα-Γιώργος (ο μόνος που φοβόταν εκείνος ο κωλόμαγκας) και θα πέσει χοντρή φάπα λέμε!!!!

goran 64 έγραψε:Αυτός όντως με θυμίζει έντονα (λόγω ψευτομαγκιάς και ονόματος) εκείνον τον Σταύρακα στον Καραγκιόζη...![]()
Σταύρακα τον νου σου σε είπα...![]()

Εύστοχο!
- ΑποστόληςΑ
- ΑποστόληςΑ
Αν δεν υπήρχε ο Matos, αν δεν υπήρχε ο Rodrigues, αν δεν υπήρχαν ο Crespo ή ο Canas...
Αν η Barca δεν είχε το Messi...
Αν η Barca δεν είχε το Messi...
Ρε βλακα κολκα και αν δεν υπήρχε και κρεσπο ? Και ροντριγκεζ ? Και και !trouman έγραψε:Κοιτάξτε αρνητική προσέγγιση τέτοια μέρα για τον Μάτος παιδιά...
Με πρόλαβε ο αποστολης από τα νεύρα μου δεν περίμενα νά διαβάσω τό σχόλιο του
Ένα τελείως ανούσιο πάρτυ έχουν στήσει οι ΑΡΔ με αφορμή τις μεταγραφές του Π.Α.Ο.Κ., για τις οποίες παίζει 99,99% να μην έχουν καμία γνώση, παρά μονάχα να τρώνε το τυράκι της παραπληροφόρησης, είτε μέσα απ την ίδια την Π.Α.Ε., είτε παρακολουθώντας αγωνιωδώς τα sites, με αποκορύφωμα το δικό μας!!!!
"Stand by" ο Ανσαριφάρντ και ακριβός ο Μποκαντζού της Λοριάν, παρ όλο που έχει τα στοιχεία που θέλει ο Ίβιτς, λέει το μέτροπορδ...Στα 2 μύρια...Πανάκριβος!!!! Ε ρε παπά που τρώτε ΑΡΔάκια μου κατακαημένα...
ΑΡΔ, αν δεν δουλέψετε σοβαρά, σε λίγο καιρό θα πεινάτε...Ο κόσμος ξυπνάει, ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΠΡΕΦΑ πια!!!!

"Stand by" ο Ανσαριφάρντ και ακριβός ο Μποκαντζού της Λοριάν, παρ όλο που έχει τα στοιχεία που θέλει ο Ίβιτς, λέει το μέτροπορδ...Στα 2 μύρια...Πανάκριβος!!!! Ε ρε παπά που τρώτε ΑΡΔάκια μου κατακαημένα...

ΑΡΔ, αν δεν δουλέψετε σοβαρά, σε λίγο καιρό θα πεινάτε...Ο κόσμος ξυπνάει, ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΠΡΕΦΑ πια!!!!

Μην τα λυπάσαι τα κατακαημένα τα ΑΡΔάκια. Επιβιώνουν μια χαρά γράφοντες παπάντζες για να ασχολούνται μαζί τους τα κορόιδα που τους θρέφουνε.
Τους λυπάμαι έτσι κι αλλιώς...Και μόνο που ανέχονται την ίδια τους την κατάντια θεωρούνται κα(η)μένοι!!!! 

- ace79grpaok
Οι αρδ νομίζουν ότι είμαστε στο 1996 και ότι κρεμωμαστε από τα χείλη τους για να μάθουμε τα νέα,αυτό τους έχει κάνει να νομίζουν ότι έχουν κάποιον σημαντικό ρόλο στην ομάδα και την έχουν δει τσελεμπριτι,κλασικότερο παράδειγμα ο κολκας .Εδωσε συνέντευξη στο vice και από εκει κατάλαβα τι ιδέα έχει για τον εαυτό του ,ο τύπος νομίζει ότι μπορεί να επηρεασει πρόσωπα και καταστάσεις μέσα στην ομάδα κανοντας αβάντα στους γνωστούς αγνώστους με ανταλαγμα να μαθαίνει τι γίνεται στην ομαδα.Η τιμωρία σε αυτά τα καρναΒαλια δεν είναι ούτε το μπινελικι ,ούτε να τους κανεις ρόμπα .Μην παίρνεις τηλέφωνο στις εκπομπές τους,μην στέλνεις μηνύματα,μην τους γλύφεις ςτο φβ όταν έχει μεταγραφες για να μάθεις κάτι .Γραψτους ςτα παπαρια σου ,αυτό τους τσούζει ποιο πολύ,άσε να παίζει μουσική όταν βγάζουν γραμμές επειδή δεν παίρνει κανεις,η να έχουν 0 σμσ και τότε να δεις για πότε γίνονται ανθρωποι
"Μικρομεγαλισμοί" λοιπόν παλικάρια...Μόλις ανακάλυψε την Αμερική ο "πολύς Τζ@ντζ"...
Τζ@ντζαρά, νόμιζα ως τα τώρα ότι ήσουν καθαρός, τουλάχιστον περισσότερο απ τους άλλους ΑΡΔ!!!! :ugeek:
Ξέρω ότι μυαλό έχεις σίγουρα, χαζός δεν είσαι, ούτε πρόλογο τρως εύκολα απ τον κάθε μπαγλαμά!!!!
Π.Α.Ο.Κ.τσάκι ορκίζομαι πως είσαι, αλλά θαρρώ πως κι εσύ πια αλλοτριώθηκες...Money talks my fat boy!!!!
Μετά τον ορυμαγδό κατά του Μίχελ, έστω ότι πιστεύουμε όσα αναπόδεικτα, οπότε πιθανά υποβαλλόμενα παπατζηλίκια γράφεις, αν θέλεις απάντησε και σ αυτά τα ολίγα παρακάτω:
1...Ο Μίχελ μόνος του ήρθε στον Π.Α.Ο.Κ.??? Είδε φως και μπήκε ένα πράμα???
2...Τον κυρ Νίκο μήπως ο Μίχελ τον έφερε, για να βγάλει τον προκάτοχο του κλέφτη και να τον φάει???
3...Τον Τζακ μήπως ο Μίχελ τον έφαγε??? Τον υιό του κουμπάρου ο Μίχελ τον κρατάει χρόνια τώρα στο (δεύτερο μάλιστα στην τάξη του Π.Α.Ο.Κ.) πόστο του???
4...Τον Βλάντο ο Μίχελ τον επέλεξε για προπονητή του Π.Α.Ο.Κ. για τα επόμενα 3 χρόνια???
5...Τον Άρνεσεν, τον Τούντορ, τον ΑΑ, τον Στέφενς και τον Δώνη ο Μίχελ τους έφαγε σε λιγότερο από 1 χρόνο???
6...Ο Π.Α.Ο.Κ. φέτος γίνεται ταναπού Γενάρη μήνα ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ???
7...Τον Κλάους 3 μύρια για 4 χρόνια ο Μίχελ τον συμφώνησε???
8...Τον Κλάους ο Μίχελ του βούλωσε το στόμα προ διετίας κι από τότε τον πήρε ο αγωνιστικός-ηθικός κατήφορος-σταρχιδισμός, ο οποίος δεν έχει σταματημό αλλά συνεχίζεται χρόνο με τον χρόνο με μεγαλύτερη ένταση???
Και που σαι??? Άκου την λιγάκι ρε συ βαρύ κι ασήκωτε Π.Α.Ο.Κ.τσή, αμάσητε και ντεμέκ ντόμπρε...
Έχω κι άλλες ερωτήσεις ρελάνς ρε συ "Τζ@ντζ"...Αν μου πεις πρώτα ευθέως κι αντρίκια τον κοινό παρονομαστή στις παραπάνω 8 ερωτήσεις κι επερωτήσεις και αν έπαιξαν θετικό ή αρνητικό ρόλο όλα αυτά 4,5 χρόνια τώρα!!!!
Υ.Γ. Ξέρω ότι μας διαβάζεις και μάλιστα στα σίγουρα...Τα πουλιά κελαηδάνε πάντα και το ξέρεις καλύτερα...

Τζ@ντζαρά, νόμιζα ως τα τώρα ότι ήσουν καθαρός, τουλάχιστον περισσότερο απ τους άλλους ΑΡΔ!!!! :ugeek:
Ξέρω ότι μυαλό έχεις σίγουρα, χαζός δεν είσαι, ούτε πρόλογο τρως εύκολα απ τον κάθε μπαγλαμά!!!!

Π.Α.Ο.Κ.τσάκι ορκίζομαι πως είσαι, αλλά θαρρώ πως κι εσύ πια αλλοτριώθηκες...Money talks my fat boy!!!!

Μετά τον ορυμαγδό κατά του Μίχελ, έστω ότι πιστεύουμε όσα αναπόδεικτα, οπότε πιθανά υποβαλλόμενα παπατζηλίκια γράφεις, αν θέλεις απάντησε και σ αυτά τα ολίγα παρακάτω:
1...Ο Μίχελ μόνος του ήρθε στον Π.Α.Ο.Κ.??? Είδε φως και μπήκε ένα πράμα???
2...Τον κυρ Νίκο μήπως ο Μίχελ τον έφερε, για να βγάλει τον προκάτοχο του κλέφτη και να τον φάει???
3...Τον Τζακ μήπως ο Μίχελ τον έφαγε??? Τον υιό του κουμπάρου ο Μίχελ τον κρατάει χρόνια τώρα στο (δεύτερο μάλιστα στην τάξη του Π.Α.Ο.Κ.) πόστο του???
4...Τον Βλάντο ο Μίχελ τον επέλεξε για προπονητή του Π.Α.Ο.Κ. για τα επόμενα 3 χρόνια???
5...Τον Άρνεσεν, τον Τούντορ, τον ΑΑ, τον Στέφενς και τον Δώνη ο Μίχελ τους έφαγε σε λιγότερο από 1 χρόνο???
6...Ο Π.Α.Ο.Κ. φέτος γίνεται ταναπού Γενάρη μήνα ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ???
7...Τον Κλάους 3 μύρια για 4 χρόνια ο Μίχελ τον συμφώνησε???
8...Τον Κλάους ο Μίχελ του βούλωσε το στόμα προ διετίας κι από τότε τον πήρε ο αγωνιστικός-ηθικός κατήφορος-σταρχιδισμός, ο οποίος δεν έχει σταματημό αλλά συνεχίζεται χρόνο με τον χρόνο με μεγαλύτερη ένταση???
Και που σαι??? Άκου την λιγάκι ρε συ βαρύ κι ασήκωτε Π.Α.Ο.Κ.τσή, αμάσητε και ντεμέκ ντόμπρε...
Έχω κι άλλες ερωτήσεις ρελάνς ρε συ "Τζ@ντζ"...Αν μου πεις πρώτα ευθέως κι αντρίκια τον κοινό παρονομαστή στις παραπάνω 8 ερωτήσεις κι επερωτήσεις και αν έπαιξαν θετικό ή αρνητικό ρόλο όλα αυτά 4,5 χρόνια τώρα!!!!
Υ.Γ. Ξέρω ότι μας διαβάζεις και μάλιστα στα σίγουρα...Τα πουλιά κελαηδάνε πάντα και το ξέρεις καλύτερα...

Μόλις το διάβασα. Κρίμα τον είχα και σε εκτίμηση. Πως τα καταφέρνουν όλοι οι αρθρογράφοι του ΠΑΟΚ να με απογοήτευουν. Πρώτα ο Μήλιος (με το άρθρο του κατά του Ιβιτς όταν έδωσε τον ακατανομαστο) και τώρα αυτός.
Προεξοφλεί την αποτυχία του.
Στο ίδιο έργο θεατές, πρώτα φάγωμα του ΤΔ μετά τον προπονητή.
Εγώ συνεχίζω να τους στηρίζω και θέλω να κριθούν το καλοκαίρι.
Προεξοφλεί την αποτυχία του.
Στο ίδιο έργο θεατές, πρώτα φάγωμα του ΤΔ μετά τον προπονητή.
Εγώ συνεχίζω να τους στηρίζω και θέλω να κριθούν το καλοκαίρι.
Αυτοι ετσι μάθανε , δεν αλλάζουνε τελος
Το και ειναι ούτε εμεις αλλάζουμε βεβαια
Το και ειναι ούτε εμεις αλλάζουμε βεβαια