21. Diego Biseswar
- Kostomanolis
- back in black
Re: 21. Diego Biseswar
Δεν είμαι σίγουρος αν οι μέτριες εμφανίσεις του οφείλονται μόνο στην κακή του φυσική κατάσταση . Μου δίνει την αίσθηση ότι είναι απο τους χαρακτήρες που χρειάζονται ιδιαίτερη ψυχολογική προσέγγιση και προετοιμασία απο την ομάδα, για να αισθανθεί σημαντκός και να μπορέσει να προσφέρει.
- NapolitanosG4
Δεν ξερω γιατι ολοι τον θεωρουν τεχνιτη και εγω δεν τον παω μια, με οτι εχω δει. Αν και ολοι δικαιουνται χρονο εχω απογοητευτει. Η αξιολογηση ενος παιχτη θεωρω πως ειναι συναρτηση, του τι παιρνει και τι προσφερει. Ο τυπος παιρνει 800 χιλιαρικα και μεχρι τωρα, εκτος απο το σχετικα καλο μοιρασμα της μπαλας ουτε σουταρει, ουτε παταει περιοχη, ουτε τριπλαρει και γενικα δεν παιρνει πρωτοβουλιες στο καυεβασμα της μπαλας.
Μια αχτιδα φωτος διεκρινα στο β ημιχρονο σημερα, οταν βρεθηκε στα δεξια και αναρωτιεμαι μηπως θα επρεπε να δοκιμαστει στα ακρα οπου θα χει πιο πολλους χωρους με τον τζαλμα στον αξονα(πραγμα που κανει αλλωστε μεσα στο παιχνιδι αρκετα). Βεβαια αν παιξει σαν εξτρεμ αναρωτιεμαι ποιος θα γυριζει πισω για βοηθειες οταν ανεβαινει το αντιπαλο μπακ..
Μια αχτιδα φωτος διεκρινα στο β ημιχρονο σημερα, οταν βρεθηκε στα δεξια και αναρωτιεμαι μηπως θα επρεπε να δοκιμαστει στα ακρα οπου θα χει πιο πολλους χωρους με τον τζαλμα στον αξονα(πραγμα που κανει αλλωστε μεσα στο παιχνιδι αρκετα). Βεβαια αν παιξει σαν εξτρεμ αναρωτιεμαι ποιος θα γυριζει πισω για βοηθειες οταν ανεβαινει το αντιπαλο μπακ..
Αυτό ισχύει, σύμφωνα μάλιστα και με τις δηλώσεις ενός παλιού προπονητή του στις ακαδημίες της Ολλανδίας που ήταν θαρρώ!!!!back in black έγραψε:Δεν είμαι σίγουρος αν οι μέτριες εμφανίσεις του οφείλονται μόνο στην κακή του φυσική κατάσταση . Μου δίνει την αίσθηση ότι είναι απο τους χαρακτήρες που χρειάζονται ιδιαίτερη ψυχολογική προσέγγιση και προετοιμασία απο την ομάδα, για να αισθανθεί σημαντκός και να μπορέσει να προσφέρει.
Ο παίχτης αυτός θέλει να αισθάνεται σπουδαίος, αρχηγός και ότι όλα περιστρέφονται γύρω του!!!! Πολύ πιθανά ΚΑΙ γι αυτό δεν έχει παίξει-πιάσει και ποτέ σε μεγάλη ομάδα!!!! Αν τον "καταφέρει" ο Βλάντο και πάρει το 100% του με κάποιον τρόπο, θα είναι τρομερό κατόρθωμα του και θα δούμε πολύ ωραία πράγματα στο μέλλον!!!!
Εκπληξη που δεν τον άλλαξε στο ημίχρονο κ 2η έκπληξη που στο 2ο ημίχρονο ήτανε ανεβασμένος. Πολύ απαραίτητος , έστω κ με τα μειονεκτήματα του. Αλλη η ομάδα με Μπισέ , άλλη χωρίς.
τσιριγώτης έγραψε:Χαχαχα,ισχύειpaok87 έγραψε:Ο Κλαους ηταν διπλα του....καλα εκανε και τελειωσε μονος
Ο Ροντρίγκεζ ήταν, έμπαινε μόνος , με πολύ χώρο μπροστα του. Σήκωσε τα χέρια διαμαρτυρόμενος χαρακτηριστικά αμέσως μετά, κατι που αναγνώρισε και ο Μπίσε
Επειδή δε γνωρίζω τι γίνεται στις προπονήσεις και ούτε είμαι παρών στα αποδυτήρια,
απλά θα μείνω σε αυτό που είπε ο προπονητή μας.
Ο Μπίσε τώρα αρχίζει να καταλαβαίνει το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα και σιγά σιγά θα αρχίσει να γίνεται πιο ουσιαστικός.
Παιδιά το ποδόσφαιρο μπορεί να είναι απλό, αλλά χρειάζεται χρόνος να προσαρμοστείς τόσο σε μία ομάδα όσο και στο στυλ του ποδοσφαίρου.
Αυτό ισχύει και για τον Κάμπος και για κάθε νέο παίκτη.
απλά θα μείνω σε αυτό που είπε ο προπονητή μας.
Ο Μπίσε τώρα αρχίζει να καταλαβαίνει το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα και σιγά σιγά θα αρχίσει να γίνεται πιο ουσιαστικός.
Παιδιά το ποδόσφαιρο μπορεί να είναι απλό, αλλά χρειάζεται χρόνος να προσαρμοστείς τόσο σε μία ομάδα όσο και στο στυλ του ποδοσφαίρου.
Αυτό ισχύει και για τον Κάμπος και για κάθε νέο παίκτη.
- Sick Bastard
Καλύτερη χωρίς, συμφωνώ.Mapogo έγραψε:Εκπληξη που δεν τον άλλαξε στο ημίχρονο κ 2η έκπληξη που στο 2ο ημίχρονο ήτανε ανεβασμένος. Πολύ απαραίτητος , έστω κ με τα μειονεκτήματα του. Αλλη η ομάδα με Μπισέ , άλλη χωρίς.
Εγώ έτσι όπως τον έχω κόψει τον Biseswar μου κάνει για παίχτης που δεν θα πάρει την ομάδα στις πλάτες του ούτε πρόκειται ποτε να γίνει ηγέτης της αλλα αν έχει μια καλή τριάδα μπροστά του με παίχτες που να ξέρουν μπάλα και να ξέρουν να κινούνται σωστά στον χώρο μπορεί να τους εκμεταλλευτεί άριστα και να προσφέρει αυτά που πρέπει να προσφέρει ένα δεκάρι.
- ΑποστόληςΑ
+1Odi έγραψε:Περίεργο το ματς σήμερα.
Στο πρώτο ήταν κακός,αλλά και όλη η ομάδα ήταν στατική και το μόνο αξιόλογο σουτ το έκανε αυτός.
Στο δεύτερο πολύ ανεβασμένος,έκανε δύο ενέργειες εκπληκτικές,κέρδισε το φάουλ για το 1-0 πολύ έξυπνα και στην φάση του 2-0 περιμένει σωστά και σπάει την μπάλα δεξιά στον κατάλληλο χρόνο.
Σήμερα έδιξε και πιο προσηλωμένος τακτικά και έτρεξε και αμυντικά.
Άποψη μου είναι πως ο παίκτης θέλει ρυθμό και συνεχόμενα παιχνίδια.
- ΑποστόληςΑ
Για να τον τιμωρήσει το έκανεHOOL4IGAN έγραψε:Κύλησε έτσι όπως κύλησε ο αγώνας και καλά έκανε και τον άφησε μέσα ο Βλάντο για 90'.
Ο Αθανασιάδης είχε παίκτης μπροστά του που θα έκοβε εύκολα την πάσα. Θεωρώ ότι καλά έκανε και τέλειωσε τη φάση, απλά το σουτ δεν ήταν πολύ δυνατό.HOOL4IGAN έγραψε: Υ.Γ. Για το επίπεδό σου έκανες λάθος σε εκείνη την φάση. Αδειάζεις για την πλάκα σου 2-3 παίκτες με μία κίνηση και αντί να την κόψεις με μία απλή πάσα δίπλα σου πας να την τελειώσεις... Γιατί το αναφέρω;;; Γιατί ο αγώνας ήταν 1-0 σε εκείνο το σημείο... Λεπτομέρειες που σε έναν αγώνα μπορεί να κάνουν την διαφορά.
- ΑποστόληςΑ
Όχι. ο Αθανασιάδης ήταν.trouman έγραψε:τσιριγώτης έγραψε:Χαχαχα,ισχύειpaok87 έγραψε:Ο Κλαους ηταν διπλα του....καλα εκανε και τελειωσε μονος
Ο Ροντρίγκεζ ήταν, έμπαινε μόνος , με πολύ χώρο μπροστα του. Σήκωσε τα χέρια διαμαρτυρόμενος χαρακτηριστικά αμέσως μετά, κατι που αναγνώρισε και ο Μπίσε
Νομίζω ότι η πιο σωστή επιλογή ήταν ο Γκάρι που ερχόταν από πίσω και όχι ο Klaus που ήταν κλεισμένος από παίχτη και η πασα αναγκαστικά θα έφευγε πολύ πλάγια. Αν τον είχε δει βεβαια τον Γκάρι. Αλλα οποιος έχει παίξει ποδόσφαιρο έστω και 5x5 ξέρει ότι όταν κανεις την ενέργεια που κάνει ο biseswar να αδειάσει τρεις παίχτες νιώθεις την ανάγκη να τελειώσεις και την φάση μονος σου οποιες και να είναι οι συνθήκες. Απλά εκεί δεν ειχε ανάσες για κάτι καλύτερο και εδώ φαίνεται για πιο λόγο δεν πρέπει να έχουμε την απαίτηση από το δεκάρι όταν δεν έχουμε τη μπάλα να μαρκάρει σαν εξάρι. Όταν πάρει το δεκάρι τη μπάλα πρέπει να έχει τις δυνάμεις να ανεβάσει απότομα τον ρυθμό να σπριντάρει και να έχει και καθαρό μυαλό να κάνει την τελική ενέργεια. Αν τον βάζεις να τρέχει πάνω κάτω χωρίς τη μπάλα είναι λογικό όταν έχει τη μπάλα να φαίνεται σκασμένος.
Ο Ροντρίγκεζ ήταν πίσω του και ακριβώς έξω από τη περιοχή.Μπορούσε να του σπάσει την μπάλα.
Μετρησα πανω απο 5 φορες.. που πηρε την μπαλα στο κρισιμο σημειο μεταξυ κεντρου και μεγαλης περιοχης.. περιμενε να κανει καποιος κινηση για να την πεταξει την καθετη.. και ολοι ηταν αγαλματα.
Πιστευω οτι ο παιχτης θελει παιχνιδια και ρυθμο για να δωσει περισσοτερα πραγματα..
Πιστευω οτι ο παιχτης θελει παιχνιδια και ρυθμο για να δωσει περισσοτερα πραγματα..