οτι και να γινει παντως πρεπει να μπεις καθε μερα στο τοπικ του κλαους και του καμπος να πεταξεις μια κακια...Dimg4 έγραψε:Ανετα βγαζεις την.σεζον χωρις γκολ.εσυ
33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ
-
Re: 33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ
Μόνο η εντύπωση πως ο Ιβιτς δεν κάνει δημόσιες σχέσεις. Σε 5 μήνες κλείνει ένα χρονο χωρίς γκολ στην Τούμπαgoran 64 έγραψε:@Asimos, μήπως μπορούμε μήπως να μάθουμε (κάτι θα ξέρεις για να το γράφεις) ποιες είναι αυτές οι εξελίξεις?Asimos έγραψε:Πραγματικά πιστευετε πως με αυτον τον Κλαους και με αυτον τον προπονητη δεν εχουν δρομολογηθει ολες οι εξελιξεις;
barlow4 έγραψε:Εγώ προτείνω όσους παλτοποιουνται να τους δολοφονουμε.
Επιτέλους

- ace79grpaok
nothu έγραψε:Εσυ αμα πω τι μου θυμιζεις θα φαω μπαν για κανα 12 χρονια.
Σιγα τα αιματα
- ace79grpaok
Σκοτώνουν τα άλογα όταν γεράσουν.barlow4 έγραψε:Εγώ προτείνω όσους παλτοποιουνται να τους δολοφονουμε.
Σιγά μην περιμένουμε να γεράσουν.μετά τους δυο μήνες δεν υπάρχει ντεφορμαρισμα.μετά το δίμηνο να υπάρχουν snipers στην Τούμπα.
Δεν τον αφήνουμε να αγιάσει λέω εγώ και επαναλαμβανόμαστε με τα ίδια και τα ίδια....
Βασικά αυτό λέω Κ εγώ αλλά δυστυχώς γι'αυτόν Κ για εμάς υπάρχει αγωνιστική κάθε Κυριακή Κ πρέπει πλέον να τα βάζει δύο δυο για να βγει πρώτος σκόρερ Κ μβπ του πρωταθλήματος.
Εκτελεσες σωστα το αραουτ.. απο το τιποτα κατι ειναι και αυτο..
Οπως λεει και ο γερων Αποστολης .. Επιτυχία είναι η συνεχής (έστω και μικρή) βελτίωση.
Ας ξεκινησουμε απο το αραουτ και μετα παμε στα πιο δυσκολα.. οπως να κανεις με την μπαλα δευτερο κοντρολ.. :ugeek:
Οπως λεει και ο γερων Αποστολης .. Επιτυχία είναι η συνεχής (έστω και μικρή) βελτίωση.

Ας ξεκινησουμε απο το αραουτ και μετα παμε στα πιο δυσκολα.. οπως να κανεις με την μπαλα δευτερο κοντρολ.. :ugeek:
- ΑποστόληςΑ
Ακριβώς.Sick Bastard έγραψε:Ρε συ Στέφανε.
Έχεις μπει αλλαγή.
Στο 84 κλέβει τη μπάλα ο Κρέσπο καμιά 5-10 μέτρα πίσω σου και βγαίνει στον αιφνιδιασμό.
Σε αφήνει πίσωκαι δεν εμφανίζεσαι καν στην οθόνη όταν μπαίνει το γκολ.
Τι σκατά ρε Στεφάνε; Τι σκατα;
- ΑποστόληςΑ
hitman έγραψε:Να τα λεμε και όλα όμως: Στο δεύτερο γκολ εκτελεί γρήγορα και τεχνικά το πλάγιο και βγαίνει η ομάδα ταχύτατα μπροστά.

- ΑποστόληςΑ
+1thanos-xanthi έγραψε:παλαιμαχος
και στο δευτερο γκολ χαλαρο τζοκινγκ προς την περιοχη ενω κανουμε αντεπιθεση
στο τριτο γκολ τον προσπερνα ο κρεσπο ενω αυτος υποτιθεται ειναι φρεσκος
το τετ α τετ ασχολιαστο..
κριμα ο ΠΑΟΚ να εχει μεινει χωρις σεντερ φορ
κλαους φυγε οσο ειναι καιρος, να ασχοληθεις με μοδιστρους, πριβε παρτυ, μπαρακια, τσιγαρακια και τατου
αθλητη παντως δε θυμιζεις σε καμια περιπτωση
Πιο αργός πεθαίνεις. Ακόμη και στο τετ-α-τετ ο αμυντικός τον κόβει, ενώ έρχεται από αρκετά πίσω.
Είναι ξεφτίλα αυτό που γίνεται.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος barlow4 την Δευ 12 Δεκ 2016, 11:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μπορεί να χάθηκε ο έρωτας αλλά η αγάπη δεν χάνεται.
Δεν ξεχνώ τι έχεις κάνει, τι έχεις προσφέρει, οτι είσαι ΠΑΟΚ μέχρι το μεδούλι.
Αλλά κάπου έχεις χάσει το δρόμο σου.
Ίσως ένας δανεισμός (;) με μεγάλη οψιόν να σου δώσει το κίνητρο να δουλέψεις σκληρά για να ανέβεις επίπεδο, γιατί η ομάδα σε ξεπερνάει και είναι κρίμα από τα 28 σου να μένεις στάσιμος.
Και εδώ είμαστε.
Εγώ πάντως δεν ξεχνώ τα κλίσματα στο γαύρο μέσα έξω, τα ευρώπαικά, στη ρούλα, και άλλα πολλά. είναι και πολλά τα 100+ για να τα ξεχάσεις. Αλλά δεν είσαι ο ίδιος και το ξέρεις.
Πάνε κάπου να ξεκαθαρίσει το μυαλό σου, να παίξεις και λίγη μπαλίτσα και εδώ είμαστε.
Δεν ξεχνώ τι έχεις κάνει, τι έχεις προσφέρει, οτι είσαι ΠΑΟΚ μέχρι το μεδούλι.
Αλλά κάπου έχεις χάσει το δρόμο σου.
Ίσως ένας δανεισμός (;) με μεγάλη οψιόν να σου δώσει το κίνητρο να δουλέψεις σκληρά για να ανέβεις επίπεδο, γιατί η ομάδα σε ξεπερνάει και είναι κρίμα από τα 28 σου να μένεις στάσιμος.
Και εδώ είμαστε.
Εγώ πάντως δεν ξεχνώ τα κλίσματα στο γαύρο μέσα έξω, τα ευρώπαικά, στη ρούλα, και άλλα πολλά. είναι και πολλά τα 100+ για να τα ξεχάσεις. Αλλά δεν είσαι ο ίδιος και το ξέρεις.
Πάνε κάπου να ξεκαθαρίσει το μυαλό σου, να παίξεις και λίγη μπαλίτσα και εδώ είμαστε.