Αίμα μας έμαθαν οι ΑΡΔ να χαιρόμαστε όταν βλέπουμε...Λυπάμαι που το λέω αλλά έτσι ακριβώς είναι...

Και αίμα δίχως "πληγωμένο" Π.Α.Ο.Κ., δεν υπάρχει ούτε στάλα, ούτε και δείγμα χαράς πολλών αιμοβόρων...

Αυτοί είναι ψευτοχτάρια έχουμε πήξει με τέτοιους. Εξάρια είναι και όχι για ΠΑΟΚ πρωταθλητή.goran 64 έγραψε:Καλά 8άρια έχουμε και τον Σάκχοφ και τον Χαρίση...Βαρβάτο συμμετοχικό σέντερ φορ και ένα μόνο αμυντικό χαφ (όχι δύο, Τσίμι και Κάνιας) και η ομάδα θα βγάζει φωτιές και μπροστά θαρρώ, ειδικά με υποδεέστερες ομάδες!!!!
1.Ο Κρέσπο κάνει κίνηση μάλλον να αποφύγει την μπάλα παρά να την βρει στο 1ο γκολ... μαι κίνηση του τύπου περάστε!!! Εμένα έτσι μου φαίνεται..zarathustra79 έγραψε:Για τη συγκεκριμένη φάση ούτε από το γήπεδο κατάλαβα τι έγινε, αλλά και μετά στο βίντεο πέρα από το οτι πέφτει ο crespo κάτω, δε μου φάνηκε να υπήρχε κάποια κίνηση από τον αντίπαλο παίκτη. Ή έγινε στο πολύ μουλωχτό που δεν το έπιασε ούτε η κάμερα ή (που μάλλον είναι και το πιο πιθανό) είχαν μια τυχαία σύγκρουση μεταξύ τους χωρίς πρόθεση, γιαυτό και δόθηκε απλώς φάουλ. Για το πρώτο γκολ, είναι μεγάλη βλακεία του crespo κάνει κίνηση ενώ είναι εμφανώς σε θέση οφσάιντ και δίνει το δικαίωμα σε κάποιον να μιλάει. Τώρα βέβαια είναι ζήτημα ερμηνείας για το πόσο ήταν μέσα στη φάση καθώς βρίσκεται τουλάχιστον ένα μέτρο μακριά από τη μπάλα, αλλά το ζήτημα είναι οτι αν καθόταν στα αυγά του τότε κανείς δε θα χε να πει τίποτα. Για το δεύτερο γκολ ομως είναι από τις φάσεις που λες αι στο διάολο ρε πλατανιά. Ακόμη όμως κ αν δεχτώ οτι ηταν φάουλ, οκ δεν το έδωσε ο διαιτητής. Συμβαίνει καμιά φορά να δώσει ανάποδα ένα σφύριγμα. Ε αν αντι όλη η ομάδα να κάνει μα και μου παίζανε και λίγη άμυνα, τότε δε θα είχαμε τίποτα να συζητάμε τώρα. Ασε που κ εδω στο ρηπλεή το μόνο που βλέπω στα σίγουρα είναι οτι υπάρχει ένα απλωμένο πόδι, χωρίς αυτό να σημαίνει οτι υπήρξε πράγματι φάουλ.