5.Fernando Lopes dos Santos Varela
- pisakaipoupoula
Re: 43.Fernando Lopes dos Santos Varela
Νομίζω αλάνθαστος σήμερα, και στη Λεωφόρο, παίρνει μπρος για τα καλά!
Στη μέρα του δεν περνάει μύγα, όπως λέει κ ο Σερα είτε γρήγορο έχει απέναντι του είτε νταμάρι που θα παίξει με δύναμη δεν καταλαβαίνει τίποτα ο συγκεκριμένος
Στη μέρα του δεν περνάει μύγα, όπως λέει κ ο Σερα είτε γρήγορο έχει απέναντι του είτε νταμάρι που θα παίξει με δύναμη δεν καταλαβαίνει τίποτα ο συγκεκριμένος
-
- Mr Ξερόλας 2019
theo-drama έγραψε:Το ΘΩΡΗΚΤΟ οταν παρει παιχνιδια στα ποδια του,δεν θα κανει ευκολα λαθη.
- ΑποστόληςΑ
Πολύ καλός. Όσο λείπει ο Τζαβέλλας τόσο θα σταθεροποιείται προς τα πάνω.
όσο προχωρούσε το ματς τόσο ανέβαζε απόδοση, στο β΄ ημίχρονο δε ήταν πραγματικός King kong!
Απίστευτη επίθεση σέ βαρελα μέχρι καί από τους στοιχηματζηδες του βοθροπολις . . τί άμπαλος τι ή χειρότερη μεταγραφή τί με την συμπεριφορά τού δημιουργούσε πρόβλημα σε κρεσπο τζαβελλα στην άμυνα.....
- ΑποστόληςΑ
- ace79grpaok
Αποκαλύφτηκε μετά που είπε" καλυτερα να έμενε ο βιτορ παρα που πήραμε τον βαρελα " άσε που και αυτός και ο ραπτοπουλος λένε ότι παίρνει 1 εκ συμβόλαιο για να δημιουργούν εντυπωσεις.eorptol1 έγραψε:Απίστευτη επίθεση σέ βαρελα μέχρι καί από τους στοιχηματζηδες του βοθροπολις . . τί άμπαλος τι ή χειρότερη μεταγραφή τί με την συμπεριφορά τού δημιουργούσε πρόβλημα σε κρεσπο τζαβελλα στην άμυνα.....
Κι εγώ αυτό είδα, αλλά μαυτά που έχω ακούσει σήμερα, άρχισα να προβληματίζομαι αν έβλεπα τον ίδιο αγώνα.K_geo έγραψε:όσο προχωρούσε το ματς τόσο ανέβαζε απόδοση, στο β΄ ημίχρονο δε ήταν πραγματικός King kong!
Άαα και το άλλο που άκουσα από τον ραπτοερπετοπουλο, ότι τώρα που έφυγε ο Τζαβέλας έχουμε τρία αργά σέντερ μπακ. Έλα μ@νι στον τόπο σου, αργός ο Κρέσπο αλλά και ο Βαρέλα σε σχέση με τον Τζαβέλα!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος KOSTAS54 την Παρ 09 Δεκ 2016, 22:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Χαχα σωστός ο Αποστόλης.ΑποστόληςΑ έγραψε:Δικαίωση της επιλογής είναι αυτά που του λένε.
Εγώ βλέπω έναν παικτη που έχει να δώσει πάρα πολλά και τώρα που έφυγε ο Τζαβέλλας, μια χαρά θα δέσει με το σύνολο και τον Κρέσπο. Ο Μαλεζάς δένει με όλους γιατί είναι πολύ εντάξει χαρακτήρας.
Χαχαχα πέρνει μαθήματα ποδόσφαιρου από τον αλέφαντο ο φαλακροκορακαςKOSTAS54 έγραψε:Κι εγώ αυτό είδα, αλλά μαυτά που έχω ακούσει σήμερα, άρχισα να προβληματίζομαι αν έβλεπα τον ίδιο αγώνα.K_geo έγραψε:όσο προχωρούσε το ματς τόσο ανέβαζε απόδοση, στο β΄ ημίχρονο δε ήταν πραγματικός King kong!
Άαα και το άλλο που άκουσα από τον ραπτοερπετοπουλο, ότι τώρα που έφυγε ο Τζαβέλας έχουμε τρία αργά σέντερ μπακ. Έλα μ@νι στον τόπο σου, αργός ο Κρέσπο αλλά και ο Βαρέλα σε σχέση με τον Τζαβέλα!
Εχω χρονια που σταματησα να ακουω αυτους τους μπουφους. Καντε το ιδιο να μεινουν ανεργοιKOSTAS54 έγραψε:Κι εγώ αυτό είδα, αλλά μαυτά που έχω ακούσει σήμερα, άρχισα να προβληματίζομαι αν έβλεπα τον ίδιο αγώνα.K_geo έγραψε:όσο προχωρούσε το ματς τόσο ανέβαζε απόδοση, στο β΄ ημίχρονο δε ήταν πραγματικός King kong!
Ανεβασμένος,αρχοντικός και πολύ δυναμικός.
Δένουν πολύ τα χαρακτηριστικά του με του Κρέσπο.
Δένουν πολύ τα χαρακτηριστικά του με του Κρέσπο.
- john4serres
Στο 1ο ημίχρονο σε 1vs 1 με τον Μανούσο που τον πέρασε σαν μην υπήρχε και σούταρε άουτ η αντίδραση του ήταν τραγική. Αν η μπάλα πήγαινε δίχτυα αλλά θα λέγαμε τώρα.