33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Re: 33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ

Δημοσίευση από Γκουερινο »

Ettien έγραψε:Καλύτερος επιθετικός της τελευταίας 30ετίας ηταν ο Μίετσελ.

Αλλά για όσους εμμένουν με αριθμούς και επιδόσεις καλύτερος ήταν ο Οκκάς, στην εποχή του κατακτήσαμε 2 κύπελα.

η ερωτηση ηταν τι κερδισε ο ΠΑΟΚ απο τα 100 γκολ του κλαους. η απαντηση ειναι 4 προκρισεις σε 6 χρονια στους 32 και μεσα στις 21 καλυτερες ομαδες του europa.
ο Μιετσελ παικταρας ηταν αλλα οσο αφορα την ουσια και οχι τους αριθμους στα 2,5 χρονια που επαιξε πηραμε τραγικες θεσεις στην βαθμολογια και ταυτοχρονα ειχαμε και την χειροτερη επιθετικη συγκομιδη των τελευταιων 20 χρονων αν δεν κανω λαθος. επισης την μια φορα που παιξαμε ευρωπη με μιετσελ δεν ειδα να βοηθησε και πολυ με καποιο γκολ. Ας ειναι καλα ο Σαλπι. μαλιστα επαιξε σε ολα τα παιχνιδια εκτος απο ενα. σε αυτο το ενα που ελειψε βαλαμε 5 γκολ και καναμε την μοναδικη μας νικη στην ευρωπη επι Μιετσελ. τυχαιο ?

οσο αφορα τον Οκκα αυτος ειναι εκτος απο τον Κλαους ο μοναδικος φορ τα τελευταια 30 χρονια που και παικταρας ηταν και βοηθησε ουσιαστικα και κερδισαμε 2 κυπελα. εχοντας ομως κι ενα μπαγεβιτς για 2,5 χρονια απο πανω του. δεν θα τα βαλω στη ζυγαρια. οι τιτλοι ειναι σημαντικοι αλλα με τις πορειες στην ευρωπη γινεσαι γνωστος και μεγαλωνεις σαν ονομα

η ουσια ειναι οτι τον μιετσελ δεν θα τον γραψει πουθενα η ιστορια του ΠΑΟΚ. η ιστορια θα γραψει τον Οκκα στα 2 κυπελα και τον Κλαους σε μια μεγαλη ευρωπαικη 6ετια της ομαδας η οποια τον εχει βαλει στις 21 καλυτερες ομαδες του europa και αν ειχαμε ευτυχησει να κρατησουμε ενα προπονητη πανω απο ενα χρονο θα ειχαμε πετυχει πολυ περισσοτερα. ας κρατησουμε λοιπον ενα προπονητη πρωτα και μετα κοιταμε να αγορασουμε και καλυτερους φορ και δεκαρια και γκολκηπερ και ολους τους αλλους
Άβαταρ μέλους
Yupis

Δημοσίευση από Yupis »

Γκουερινο έγραψε:

Αλλά για όσους εμμένουν με αριθμούς και επιδόσεις καλύτερος ήταν ο Οκκάς, στην εποχή του κατακτήσαμε 2 κύπελα.

η ερωτηση ηταν τι κερδισε ο ΠΑΟΚ απο τα 100 γκολ του κλαους. η απαντηση ειναι 4 προκρισεις σε 6 χρονια στους 32 και μεσα στις 21 καλυτερες ομαδες του europa.
Όταν η μόνη σου ευρωπαική εμπειρία είναι το Europa League δεν είναι και τόσο τρομερό το 21 καλύτερες ομάδες αν σκεφτείς ότι οι άλλες παίζουν και ΤΣ Λ που και που. Επίσης πρέπει να σταματήσουμε να θεωρούμε τους 32 πορεία. Είναι αστείο, ειδικά αν σκεφτούμε τι ομάδες έχουν πάει τουλάχιστον προημιτελικά
Άβαταρ μέλους
paoki_sweden

Δημοσίευση από paoki_sweden »

Ettien paiktoura o polonos! Thimaste ta goalakia sto sapio mylo? Ferte na pio na ksimertho popopo popo ti ts@mbouki itan afto.
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Γκουερινο,εσύ δεν γουστάρεις κλαους και προσπαθείς εδώ και 2 μέρες ότι είναι το καλύτερο φορ στην ιστορία του ΠΑΟΚ? Εγώ δεν είπα να βρίζουμε κανέναν απλα να δούμε τους παίκτες όπως είναι και όχι όπως θα θέλατε κάποιοι να είναι.Οποιος θέλει κάτι καλύτερο να το βουλώσει μέχρι να έρθει το κάτι καλύτερο? Ωραία λογική ,αλλα για κανέναν ρουλη η γριά όχι για τον ΠΑΟΚ του Σαββίδη που είχε 10 χαρτιά έσοδα απο μετάγραφες φέτος που θα με πεις να φάω στην μάπα τον κλαους. Η ομάδα θέλει άμεσα φορακλα που να μπορεί να πάρει την ομάδα στις πλάτες του ,να δω αν βγάλει τον κλαους τον γεναρη για πώληση τι προτάσεις θα έχει και με ποσα και μετά πριξε για τον καλυτερο φορ των τελευταίων 30 ετών.Γελάνε και τα τσιμέντα με αυτό για τα 30 χρονια.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Τα δέκα μύρια έσοδα από μεταγραφές δεν ξεχναμε να τα αναφέρουμε,τα 70 που είναι μέσα ολα αυτά τα χρόνια όλως τυχαιως τα ξεχνάμε
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

μην το συνεχίζετε.
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

ace79grpaok έγραψε:Γκουερινο,εσύ δεν γουστάρεις κλαους και προσπαθείς εδώ και 2 μέρες ότι είναι το καλύτερο φορ στην ιστορία του ΠΑΟΚ? Εγώ δεν είπα να βρίζουμε κανέναν απλα να δούμε τους παίκτες όπως είναι και όχι όπως θα θέλατε κάποιοι να είναι.Οποιος θέλει κάτι καλύτερο να το βουλώσει μέχρι να έρθει το κάτι καλύτερο? Ωραία λογική ,αλλα για κανέναν ρουλη η γριά όχι για τον ΠΑΟΚ του Σαββίδη που είχε 10 χαρτιά έσοδα απο μετάγραφες φέτος που θα με πεις να φάω στην μάπα τον κλαους. Η ομάδα θέλει άμεσα φορακλα που να μπορεί να πάρει την ομάδα στις πλάτες του ,να δω αν βγάλει τον κλαους τον γεναρη για πώληση τι προτάσεις θα έχει και με ποσα και μετά πριξε για τον καλυτερο φορ των τελευταίων 30 ετών.Γελάνε και τα τσιμέντα με αυτό για τα 30 χρονια.
Ισχύει,αλλά τι να πεις το καλύτερο φορ στην ιστορία μας :opaokara:...
Όταν μιλούσαμε για τον τζαβελλα ,επεφτε μπαν γιατί ήταν ένας από εμάς. Τώρα τι είναι;
Δεν ήθελε σπουδές πανεπιστημίου για να καταλάβεις ότι όλο αυτό ήταν fake.
Κοντεύε να μας διαλύσει λέει ο άλλος. Τώρα το πήρε χαμπάρι. Επί αγγελου γιατί δεν το είχε πάρει;Α, ξέχασα αυτός ήταν γιοβοσκος
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

μπραβο τσιριγωτη. με το ολο (και όλων) κραξιμο "επιασες" και κατι. αυτο τι σχέση έχει με τον Κλαους και το τι γίνεται τον τελευταίο καιρό (και) σε αυτο το τοπικ, περα απο το "έξω" προσωπικά δεν το κατανοώ και εν τέλει, μονο θλίψη με φέρνει. Και δεν το λέω με καμία μα καμία τάση υπεράσπισης ή οτιδήποτε παρεμφερές του Στέφανου.

ο ΠΑΟΚτσής πάντα ήταν ντόμπρος και ήξερε να αναγνωρίζει παίχτες που πρόσφεραν. Και σου αρέσει δε σου αρέσει ο Κλάους έχει προσφέρει στον ΠΑΟΚ και τα προηγούμενα χρόνια μάλιστα με πενιχρά (για τα ποδοσφαιρικά δεδομένα) χρήματα. Τώρα,αν τον τελευταίο καιρό, μήνες κτλ έδειχνε πράγματα που τα απεχθανόμαστε στο χέρι του είναι να αλλάξει την εικόνα του (και στο προηγούμενο ματς είδα ξανά "σπίθα" και πάθος τουλάχιστον). Αλλά σε καμία περίπτωση αυτό δε σημαίνει ότι εγώ θεωρώ ότι έχω κάποιο κέρδος απο το να τον "επιτίθεμαι" κατα αυτόν τον τρόπο. Να τον νουθετήσω, να του δείξω το λάθος, αλλά τον θεωρώ παιδί του ΠΑΟΚ και άρα παιδί μου. άρα τον σέβομαι για όσα έχει προσφέρει στην ομάδα και προσπαθώ να το δείχνω στο πως τον αντιμετωπίζω. Και εννοείται αν οι αρμόδιοι κρίνουν ότι χρειαζόμαστε κάποιον καλύτερο/πιο ολοκληρωμένο στη θέση του (όπως πιστεύω και εγω) τότε να κάνουν τις απαραίτητες κινήσεις. Αν δεν του δείξω εγώ το σεβασμό στον ΠΑΟΚ πώς περιμένω να τον κατανοήσει αυτός; αυτό απαντήστε μου και μετά μαζί σας. Δε γίνεται να απαξιώνουμε τα ίδια μας τα παιδιά έτσι, να μη τα δείχνουμε ΕΜΕΙΣ το δρόμο. ΠΑΟΚ είναι αυτός; τα ίδια τα παιδιά του ρε; παμε καλά;

κεν, θυμάσαι τι σου έλεγα πριν λίγα χρόνια;
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Δηλαδή επειδή πρόσφερε ,κατ εσε, δεν πρέπει να κάνουμε κριτική η να ζητάμε κάποιον καλύτερο?το ξαναλέω κριτική και όχι βρισιμο.Συγνωμη κγεο αλλα βλέπουμε αλλιώς τα πράγματα.Οταν καταλάβει ο ΠΑΟΚτσης ότι οι παίκτες είναι απλα γρανάζια στην μηχανή που λέγεται ΠΑΟΚ και οποιο γρανάζι δεν μπορεί να προσφέρει άλλο η δημιούργει πρόβλημα πρέπει να αντικαθησταται χωρίς να βάζουμε συμπαθειες η αντιπαθειες πάνω από την ομάδα τότε αυτη η ομάδα θα εκτοξευτεί.Αν όχι θα είναι κολλημένος στην μετριότητα και θα ψάχνει επειχηρηματα για ν στηρίξει τις συμπαθειες του μη βλέποντας το προφανές.Οποιος προσφερθεί και έχει συμπεριφορά που τιμαει την ομάδα μου καλοδεχουμενος οποιος όχι να πάει στην ευχή της παναγιας.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ρε ace τι κατ εσε και κατ εμε ειναι αυτα,ο ανθρωπος εχει γραψει 100+ γκολ,αυτα ειναι γεγονοντα,Ιστορια,δεν εχει κανενα νοημα να συζηταει κανεις με καποιον που αμφισβητει την Ιστορια,ειδικα οταν μιλαμε για κατι που το εχουμε ζησει ολοι.
Μια χαρα τα εγραψε ο geo,εχει καποιος καποια αντιρρηση πανω σε αυτα;
Θελετε την αποψη μου; αυτη τη στιγμη που μιλαμε ο Κλαους ειναι μεσα στα 5 χειροτερα φορ του πρωταθληματος.
Ομως αυτα που εχει προσφερει στον ΠΑΟΚ,δεν πρεπει να αμφισβητουνται απο κανεναν,κ-α-ν-ε-ν-α-ν
Καταλαβατε κυριοι;
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Κανουμε κριτικη λεει. Μεχρι και να βαλουμε στον κ@λο μας τα γκολ του ακουσαμε εδω μεσα κι ακομα νομιζει οτι καποιοι κανουν κριτικη.
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

Απάντηση νομίζω πήρες κύριε μοντ.
Τόσα χρόνια δεν τους κραζω όλους,αλλά κάποιους συγκεκριμένους. Δες τι έγιναν όλοι αυτοί και μετά πες πως έχω άδικο. Αλλά ντομπρα,όχι χαζομάρες.
Θες κατσικα; τουντορ; μπαιανο; θες και για μετά; να δούμε που αλλού θα δει ο καπταιν τέτοιο συμβόλαιο. Εθνική δεν έχει δει...
Κ μη μου πεις ότι είναι μόνο εθνική γαυρου κ είναι αδικημενος,γιατί τόσα χρόνια μια χαρά έπαιζε ο ζαγορ,ο σαλπι,ο χαλκιας,ο σαλπι τζιολης κ τόσοι άλλοι.
Και στο φινάλε είπα να ξεφύγουμε άπο την μετριότητα,που το βρίσκεις το κακό δεν το καταλαβαίνω.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Γκουερινο έγραψε:

ο Μιετσελ παικταρας ηταν αλλα οσο αφορα την ουσια και οχι τους αριθμους στα 2,5 χρονια που επαιξε πηραμε τραγικες θεσεις στην βαθμολογια και ταυτοχρονα ειχαμε και την χειροτερη επιθετικη συγκομιδη των τελευταιων 20 χρονων αν δεν κανω λαθος. επισης την μια φορα που παιξαμε ευρωπη με μιετσελ δεν ειδα να βοηθησε και πολυ με καποιο γκολ. Ας ειναι καλα ο Σαλπι. μαλιστα επαιξε σε ολα τα παιχνιδια εκτος απο ενα. σε αυτο το ενα που ελειψε βαλαμε 5 γκολ και καναμε την μοναδικη μας νικη στην ευρωπη επι Μιετσελ. τυχαιο ?

οσο αφορα τον Οκκα αυτος ειναι εκτος απο τον Κλαους ο μοναδικος φορ τα τελευταια 30 χρονια που και παικταρας ηταν και βοηθησε ουσιαστικα και κερδισαμε 2 κυπελα. εχοντας ομως κι ενα μπαγεβιτς για 2,5 χρονια απο πανω του. δεν θα τα βαλω στη ζυγαρια. οι τιτλοι ειναι σημαντικοι αλλα με τις πορειες στην ευρωπη γινεσαι γνωστος και μεγαλωνεις σαν ονομα

η ουσια ειναι οτι τον μιετσελ δεν θα τον γραψει πουθενα η ιστορια του ΠΑΟΚ. η ιστορια θα γραψει τον Οκκα στα 2 κυπελα και τον Κλαους σε μια μεγαλη ευρωπαικη 6ετια της ομαδας η οποια τον εχει βαλει στις 21 καλυτερες ομαδες του europa και αν ειχαμε ευτυχησει να κρατησουμε ενα προπονητη πανω απο ενα χρονο θα ειχαμε πετυχει πολυ περισσοτερα. ας κρατησουμε λοιπον ενα προπονητη πρωτα και μετα κοιταμε να αγορασουμε και καλυτερους φορ και δεκαρια και γκολκηπερ και ολους τους αλλους
Αρχικά θα συμφωνήσω (για Κλάους) αλλά στο θέμα Μίετσελ διαφωνώ κάθετα, οριζόντια και διαγώνια!!!!

Ο Σάλπι ακόμα πρέπει να ανάβει κάθε Δευτέρα μια λαμπάδα στο όνομα του, γιατί αν δεν είχε βρεθεί ένας τόσο ποιοτικός και οξυδερκής επιθετικός δίπλα του την κατάλληλη στιγμή, ο Σάλπι δεν θα γινόταν όχι μόνο εκατομμυριούχος, αλλά ούτε καν γνωστός στο Ελληνικό ποδόσφαιρο κατά την προσωπική μου άποψη!!!! :shock:
Κι αυτό δεν θα το γράψει πουθενά η ιστορία, όπως και τον Μίετσελ, αλλά έχει πολύ ζουμί-αξία αδερφέ... ;)
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

K_geo έγραψε:μπραβο τσιριγωτη. με το ολο (και όλων) κραξιμο "επιασες" και κατι. αυτο τι σχέση έχει με τον Κλαους και το τι γίνεται τον τελευταίο καιρό (και) σε αυτο το τοπικ, περα απο το "έξω" προσωπικά δεν το κατανοώ και εν τέλει, μονο θλίψη με φέρνει. Και δεν το λέω με καμία μα καμία τάση υπεράσπισης ή οτιδήποτε παρεμφερές του Στέφανου.

ο ΠΑΟΚτσής πάντα ήταν ντόμπρος και ήξερε να αναγνωρίζει παίχτες που πρόσφεραν. Και σου αρέσει δε σου αρέσει ο Κλάους έχει προσφέρει στον ΠΑΟΚ και τα προηγούμενα χρόνια μάλιστα με πενιχρά (για τα ποδοσφαιρικά δεδομένα) χρήματα. Τώρα,αν τον τελευταίο καιρό, μήνες κτλ έδειχνε πράγματα που τα απεχθανόμαστε στο χέρι του είναι να αλλάξει την εικόνα του (και στο προηγούμενο ματς είδα ξανά "σπίθα" και πάθος τουλάχιστον). Αλλά σε καμία περίπτωση αυτό δε σημαίνει ότι εγώ θεωρώ ότι έχω κάποιο κέρδος απο το να τον "επιτίθεμαι" κατα αυτόν τον τρόπο. Να τον νουθετήσω, να του δείξω το λάθος, αλλά τον θεωρώ παιδί του ΠΑΟΚ και άρα παιδί μου. άρα τον σέβομαι για όσα έχει προσφέρει στην ομάδα και προσπαθώ να το δείχνω στο πως τον αντιμετωπίζω. Και εννοείται αν οι αρμόδιοι κρίνουν ότι χρειαζόμαστε κάποιον καλύτερο/πιο ολοκληρωμένο στη θέση του (όπως πιστεύω και εγω) τότε να κάνουν τις απαραίτητες κινήσεις. Αν δεν του δείξω εγώ το σεβασμό στον ΠΑΟΚ πώς περιμένω να τον κατανοήσει αυτός; αυτό απαντήστε μου και μετά μαζί σας. Δε γίνεται να απαξιώνουμε τα ίδια μας τα παιδιά έτσι, να μη τα δείχνουμε ΕΜΕΙΣ το δρόμο. ΠΑΟΚ είναι αυτός; τα ίδια τα παιδιά του ρε; παμε καλά;
+ 1926!!!! :pano: :nairepaok: Πάρτε το πρέφα...

Οπαδοί του Π.Α.Ο.Κ. είμαστε όλοι μας παλικάρια!!!!

Όχι εχθροί του για να τον περιμένουμε στην γωνία και να τον κράζουμε μονάχα σε στραβές και μαλακίες που γίνονταν, γίνονται και πιθανά πάντα θα γίνονται!!!!

Αγαπήστε τον Π.Α.Ο.Κ. όχι συγκεκριμένα πρόσωπα!!!!
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Ρε συ Στέφανε.
Έχεις μπει αλλαγή.
Στο 84 κλέβει τη μπάλα ο Κρέσπο καμιά 5-10 μέτρα πίσω σου και βγαίνει στον αιφνιδιασμό.
Σε αφήνει πίσω :shock: και δεν εμφανίζεσαι καν στην οθόνη όταν μπαίνει το γκολ.
Τι σκατά ρε Στεφάνε; Τι σκατα;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”