33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
gpap

Re: 33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ

Δημοσίευση από gpap »

Mapogo έγραψε:
gpap έγραψε: ........................................
Αν μπορέσει να εξελίξει το παιχνίδι του, τότε του χρόνου θα δούμε τον γνωστό Αθανασιάδη που είχαμε συνηθίσει τα προηγούμενα χρόνια.
......................................
Πάντως , η συγκεκριμένη φράση έχει μια αντίφαση.
Καμία αντίφαση.
Γράφω λίγο πιο πριν πως το παιχνίδι άλλαξε και πως ο ίδιος έχει μείνει στάσιμος.
Αν εξελιχθεί ως ΑΘΛΗΤΗΣ, θα μπορέσει να προσαρμοστεί ως ποδοσφαιριστής στα νέα δεδομένα της ομάδος.
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Ettien έγραψε:@ Γκοραν
Ο Οκκάς ήταν παρών και στο 2ο κυπελο
Και παίζει και κομβικό ρόλο στην κατάκτηση του κυπέλλου σκοράροντας και στους 2 προημιτελικούς με δαφνομπουκωμένο, αλλά και το γκολ πρόκρισης στον ημιτελικό με ΑΕΚ στην Τούμπα, στην παράταση
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

ΦΥΣΙΚΑ και ειναι εμετικο το ποστ, έκρηξη αηδιας ηταν.

Η τραγωδια ειναι οτι η σιωπηρή μειοψηφία απλα δεν παταει γηπεδο.

Whatever.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Aureliano Buendia έγραψε:Την επόμενη χρονιά έφυγε για ΑΕΚ.
Όπως και οι ΓΧ και Καφές στον δαφνομπουκωμένο
Aureliano Buendia έγραψε:
Ettien έγραψε:@ Γκοραν
Ο Οκκάς ήταν παρών και στο 2ο κυπελο
Και παίζει και κομβικό ρόλο στην κατάκτηση του κυπέλλου σκοράροντας και στους 2 προημιτελικούς με δαφνομπουκωμένο, αλλά και το γκολ πρόκρισης στον ημιτελικό με ΑΕΚ στην Τούμπα, στην παράταση
ΟΚ...Άλλη εντύπωση είχα...Mea culpa... 8-)
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

CCCP έγραψε:ΦΥΣΙΚΑ και ειναι εμετικο το ποστ, έκρηξη αηδιας ηταν.

Η τραγωδια ειναι οτι η σιωπηρή μειοψηφία απλα δεν παταει γηπεδο.

Whatever.
Εσύ δηλαδή εξ αιτίας των πολλών "Κλάους" δεν πατάς πια στο γήπεδο??? :?

Και μήπως το θεωρείς δικαιολογία να εκφράζεσαι κατ αυτόν τον τρόπο εδώ μέσα??? :x :twisted:

Υ.Γ. Αυτό που ο κάθε πικραμένος, μένοντας μακριά απ την ομάδα και το γήπεδο ως οπαδός, έχει μεγάλη διάθεση "να κάνει κριτική" αφ υψηλού, επί παντός επιστητού μάλιστα, ξεπερνάει ακόμα και αυτήν την αρρώστια-μάστιγα των ραδιο-ΑΡΔόπληκτων κατά την άποψη μου... Whatever όμως... :oops:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Σάβ 10 Δεκ 2016, 22:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

eorptol1 έγραψε:
KOSTAS54 έγραψε:
τσιριγώτης έγραψε:Έτσι...πολύ μικρή ομάδα έχουν μερικοί τον ΠΑΟΚ κ τους αρέσει η μετριότητα
Εσύ που θέλεις μεγάλο τον ΠΑΟΚ και κάποιοι άλλοι μέτριο, ξέρεις οι "κάποιοι -ος, πότε είδαν 1ο αγώνα ΤΟΥ ΠΑΟΚ? Το 1967, άρα και 4 κύπελλα και 2 πρωταθλήματα. Είδαν και τον ΠΑΟΚ της δεκαετίας του 70. Εσύ πότε είδες μεγάλο ΠΑΟΚ και ξέρεις τι είναι και πώς γίνεται μεγάλος ο ΠΑΟΚ?
ΥΓ1. Είδαν και κάποιους σαν και σένα να βρίζουν τον Σαράφη, να κυνηγούν και να διώχνουν τον Παντελάκη. Ξέρεις ποιος ήταν ο Παντελάκης ? Ξέρεις ποιος είναι ο Σαράφης?
ΥΓ 2. Με την μιζέρια κανείς δεν έγινε μεγάλος. Έχεις γράψει ποτέ ένα, ΕΝΑ, θετικό σχόλιο εδώ μέσα?
Από το 1972 και ζωντανά πρώτη φορά 1976 ΠΑΟΚ γάβρος 3-1 χρονιά τίτλου εγώ, αλλά θέλω τον ΠΑΟΚ μικρό, ίσως γιατί δίνω και συγχαρητήρια στην ομάδα γιά τήν νίκη στο ντορτμουντ ....
Έλα κερδίσαμε στο Ντόρτμουντ;
τσιριγώτης

KOSTAS54 έγραψε:
τσιριγώτης έγραψε:Έτσι...πολύ μικρή ομάδα έχουν μερικοί τον ΠΑΟΚ κ τους αρέσει η μετριότητα
Εσύ που θέλεις μεγάλο τον ΠΑΟΚ και κάποιοι άλλοι μέτριο, ξέρεις οι "κάποιοι -ος, πότε είδαν 1ο αγώνα ΤΟΥ ΠΑΟΚ? Το 1967, άρα και 4 κύπελλα και 2 πρωταθλήματα. Είδαν και τον ΠΑΟΚ της δεκαετίας του 70. Εσύ πότε είδες μεγάλο ΠΑΟΚ και ξέρεις τι είναι και πώς γίνεται μεγάλος ο ΠΑΟΚ?
ΥΓ1. Είδαν και κάποιους σαν και σένα να βρίζουν τον Σαράφη, να κυνηγούν και να διώχνουν τον Παντελάκη. Ξέρεις ποιος ήταν ο Παντελάκης ? Ξέρεις ποιος είναι ο Σαράφης?
ΥΓ 2. Με την μιζέρια κανείς δεν έγινε μεγάλος. Έχεις γράψει ποτέ ένα, ΕΝΑ, θετικό σχόλιο εδώ μέσα?
Είσαι ΠΑΟΚτσακι,τέλος
....
τσιριγώτης

K_geo έγραψε:δε παμε καλα μου φαινεται.

ειπα χθες οτι μου θύμησε τον παλιο καλό Κλάους, δλδ ενα παιδί που παίζει με πάθος ΓΙΑ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ, τα δινει όλα στο γήπεδο και ποδοσφαιρικά κάνει ότι μπορεί με ατού την εκτέλεση των φάσεων. ουτε μπατιγκολ ουτε παιχταρα ουτε πρωταθληματα ουτε τιποτα απο οσα βγαζει το μυαλο μερικων.

Παράλληλα σε άλλο τόπικ έγραφα για την μέγιστη ανάγκη απόκτησης ενός ολοκληρωμένου σεντερ φορ. :roll:

για αυτά που ακολούθησαν/γράφτηκαν, μόνο "κρίμα" μπορώ να πω και καλό θα είναι μερικοί να σκεφτούν το τι έκαναν λάθος στην αντίδραση τους.

προσωπικά θεωρώ ότι τέτοιου είδους συμπεριφορές (εκτός φόρουμ φυσικά αναφέρομαι, in real world όπως θέλει ο καθένας το διαβάζει) ΜΟΝΟ κακό κάνουν στην ομάδα ΜΑΣ.

υγ: τσιριγωτη, ασε μας ρε παλικαρι. που μας τις εβγαλες να τις μετρησουμε κιολας και εβγαλες συμπερασμα θελουμε ΠΑΟΚ μετριο και αλλα γλαφυρα. τοσο καιρο εδω μεσα ΜΙΑ (1)καλή κουβέντα για κάτι στον ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΕΙ. ΠΟΤΕ και ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ. τι μιζερια ειναι αυτη; σοβαρευτειτε οσο ειναι καιρος.
Δεν ονειροβατω,τόσο απλά. Εάν νομίζεις πως με Κλάους κ με πέλκα θα πας μπροστά,δικαίωμα σου. Μιζερο θα σε πω κ γω εάν το πιστεύεις αυτό. Για αυτό κάθε χρόνο είσαι στην καρπαζια από τον κάθε πικραμενο.
Τα ίδια έλεγα για τον τζαβελλα κ τώρα δικαιώθηκα ..φαινόταν ότι είναι ***************,αλλά δεν πρέπει να το πεις..για μας ήταν το καλύτερο σέντερ μπακ του πρωταθλήματος. Τέρμα το χα'ι'δεμα...για αυτό υπαρχετε εσείς. Εγώ θέλω έργα,μάχη κ θυσία και όχι σιανιδιδες και παρτυ
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

εγω, εσυ, αυτος, αυτοι... το γνωστό τροπάριο θα πω ΕΓΩ.

επειδη ξερω οτι καταλαβες τι λεω θεωρω οτι δεν χρειαζεται να το ξαναπω οπότε και εσύ λογικά δε χρειάζεται να επαναλαμβάνεις το ίδιο τροπάριο.

cccp, πήγε άπατο. ηρέμησε σε παρακαλώ μην πας και εσύ. πραγματικά δεν κατανοώ την έκρηξη αυτή απο τη στιγμή που δεν έδωσε κανείς δικαίωμα για τέτοια λόγια εκ μέρους σου. ελπίζω να εχεις κατανοήσει το λάθος των γραφόμενων σου και να μην χρειαστεί να προβώ σε πράξεις που δεν σου αξίζουν.

ΓΕΝΙΚΑ, ΗΡΕΜΗΣΤΕ.

αυτό που γίνεται είναι άδικο και για τον παίχτη και για την ομάδα αλλά και για εμάς

επίσης, σιωπηλη φωναχτή μειοψηφία πλειοψηφία δε με νοιάζει, όλοι ΠΑΟΚ είναι και ο καθένας βάζει τις προτεραιότητες του ανάλογα. Εγώ αύριο δεν θα τρέχω θεσνικη για τον Κλάους πάντως. Αλλά ουτε και για τον Μάτος.

υγ: the stalker μαζί με του cccp σβήστηκε και μια παράθεση που έκανες. για να προλάβω ερωτήσεις.
gpap

Δημοσίευση από gpap »

goran 64 έγραψε:
Υ.Γ. Αυτό που ο κάθε πικραμένος, μένοντας μακριά απ την ομάδα και το γήπεδο ως οπαδός, έχει μεγάλη διάθεση "να κάνει κριτική" αφ υψηλού, επί παντός επιστητού μάλιστα, ξεπερνάει ακόμα και αυτήν την αρρώστια-μάστιγα των ραδιο-ΑΡΔόπληκτων κατά την άποψη μου... Whatever όμως... :oops:

Αν κάποια στιγμή ξεκαθαριστεί ποιοί από όσους γράφουν εδώ μέσα, έχουν διαρκείας ή πηγαίνουν κάθε παιχνίδι στο γήπεδο, θα ξεκαθαρίζονταν πολλά πράγματα για όλους μας.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

τσιριγώτης έγραψε:
eorptol1 έγραψε:
KOSTAS54 έγραψε: Εσύ που θέλεις μεγάλο τον ΠΑΟΚ και κάποιοι άλλοι μέτριο, ξέρεις οι "κάποιοι -ος, πότε είδαν 1ο αγώνα ΤΟΥ ΠΑΟΚ? Το 1967, άρα και 4 κύπελλα και 2 πρωταθλήματα. Είδαν και τον ΠΑΟΚ της δεκαετίας του 70. Εσύ πότε είδες μεγάλο ΠΑΟΚ και ξέρεις τι είναι και πώς γίνεται μεγάλος ο ΠΑΟΚ?
Από το 1972 και ζωντανά πρώτη φορά 1976 ΠΑΟΚ γάβρος 3-1 χρονιά τίτλου εγώ, αλλά θέλω τον ΠΑΟΚ μικρό, ίσως γιατί δίνω και συγχαρητήρια στην ομάδα γιά τήν νίκη στο ντορτμουντ ....
Έλα κερδίσαμε στο Ντόρτμουντ;
Όχι φήμες είναι.... εσύ παντως δεν το πιστέψες γιαυτό και δεν είπες μπράβο στην ομάδα μαγκια σου :):)
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

KOSTAS54 έγραψε:
ace79grpaok έγραψε:Ο παικτης οτι ηταν να δωσει το εδωσε ,οταν παιζει ειναι σαν να παιζει η ομαδα με 10 επειδη ολο το παιχνιδι γινεται απο τα ακρα λογω ανυπαρξιας του.Δεν ειναι θεμα συμπαθειας η αντιπαθειας απλα η ομαδα θελει μια φορακλα επιτελους που δεν θα θελει ταισμα στο στομα για να βαλει γκολ επειδη ειναι ανυκανος να βαλει γκολ με αλλο τροπο,ουτε μια ομαδα σαν τον ΠΑΟΚ μπορει να παιζει μονο για το φορ της.Καλως η κακος το ποδοσφαιρο εξελιχθηκε και ο κυριος αθανασιαδης επαναπαυθηκε στο οποιο εμφυτο ταλεντο εχει χωρις να βελτιωσει ΤΙΠΟΤΑ αλλο στο παιχνιδι του.Αυτη ειναι η ωμη αληθεια ειτε το θελετε ειτε οχι,σε αυτους που λενε οτι εβαλε 100+ γκολ στην καριερα του θα απαντησω λεγοντας,τι εχει καταφερει ο ΠΑΟΚ κατα την διαρκεια της παρουσιας Αθανασιαδη?
Επειδή δεν θυμάμαι, το ίδιο έλεγες και για τον Μπερμπάτωφ?
ΚΑΙ? εγώ δεν έχω συμπαθειες και αντιπαθειες ,ότι βλέπω λέω.
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Τα ιδια και τα ιδια και τα ιδια και τα ιδια. Τα παραπονα σας στον προεδρο, τον τεχνικο διευθυντη και στον προπονητη που δεν πηραν καλυτερο σεντερ φορ. Ελεος, παιζει δεν παιζει ειστε 3-4 που γυρνατε σ αυτο το τοπικ και σταζετε χολη. Δεν φταιει αυτος που οι αλλοι δεν παιρνουν καλυτερο του. Αυτος, αυτος ο παιχτης ειναι, δεν προκειται να αλλαξει στα 27 του και να γινει ξαφνικα λεβαντοφσκι. Τι κερδιζετε δηλαδη που λετε μερα παρα μερα ακριβως τα ιδια;
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Έμενα με κάνει να θέλω να ξεράσω από το μάτια η πρόταση" είναι ΠΑΟΚτσακι ,από τις ακαδημίες μας μην είστε τόσο επικριτικοί".Δηλαδη ο ματος δεν παίζει για τον ΠΑΟΚ? Δεν είναι δικό μας παιδί?Αύτη η ομάδα θα πάει μπροστά όταν βγάλουν τις τσίμπλες κάποιοι από τα ματια και δουν κάποιους παίκτες όπως πραγματικά είναι και όχι όπως θα ήθελαν να είναι.
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Δημοσίευση από Γκουερινο »

Μια και ανεφερες τον Ματος, και ο Κιτσιου Παοκτσακι ειναι και Ελληνας ειναι αλλα δεν πιστευω οτι υπαρχει εστω και ενας που να λεει οτι κακως αντικατασταθηκε . ηρθε καποιος πολυ καλυτερος του και εκατσε στον παγκο και στην εξεδρα. οπως ακριβως θα κατσει στον παγκο και στην εξεδρα και ο κλαους και ο Γλυκος και ολοι αυτοι που σας προκαλουν τοση μεγαλη αποστροφη ΟΤΑΝ ερθει καποιος καλυτερος τους. ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΜΑ ερθει.
Μεχρι τοτε αυτους εχουμε. σε οποιον δεν αρεσει απλα μην τους βλεπει. το να μην βριζεις τους παικτες της ομαδας σου δεν δημιουργει τσιμπλες, η εμπαθεια δημιουργει και τσιμπλες και θολουρα και κακη κριση και πολλα αλλα.
Μια ματια μονο στο θεμα με το ποιους θελουμε να ερθουν στον ΠΑΟΚ αρκει για να φανει η εμπαθεια . οι περισσοτεροι που προτεινονται ειναι παικτες β εθνικης αλλα μας κανουν αρκει να φυγουν αυτοι που δεν μας ειναι αρεστοι .ειδα και τον τιαμ προτεινομενο. ευτυχως ηρθε το παλληκαρι να μας δειξει ποσο καλυτερος ειναι του κλαους :lol: :lol: :lol:
επισης το αφου δεν μου κανετε την χαρη να τον αλλαξετε εγω θα τον βριζω μεχρι να φυγει δεν ειναι αγαπη για τον ΠΑΟΚ. ΜΙΣΟΣ ειναι. καταντησαμε καποιοι να πανηγυριζουν που δικαιωθηκαν με τον τζαβελα :lol: :lol: :lol: τοσο πολυ μεγαλη αγαπη για την ομαδα. το οτι κοντεψε να διαλυθει η ομαδα δεν τρεχει καστανο αρκει που δικαιωθηκαν
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”