Χάντμπολ 2016-2017
Re: Χάντμπολ 2016-2017
+ 1...HOOL4IGAN έγραψε:Μπράβο για τη ΝΙΚΗ!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Κακό παιχνίδι, με ευτυχώς καλό τελικό αποτέλεσμα...

Τεράστια νίκη μέσα σε μια παραδοσιακά πολύ δύσκολη έδρα!!!!
1.000 μπράβο σε όλα τα αλάνια!!!! Καθαρός και αντικειμενικός στόχος φέτος (και με Σανίκη πλέον) το νταμπλ!!!!
Μπράβο ρε Π.Α.Ο.Κ.άραααα!!!!

1.000 μπράβο σε όλα τα αλάνια!!!! Καθαρός και αντικειμενικός στόχος φέτος (και με Σανίκη πλέον) το νταμπλ!!!!
Μπράβο ρε Π.Α.Ο.Κ.άραααα!!!!

Νέο μεγάλο μπαμ ο ΠΑΟΚ!
Η ανδρική ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ βρίσκεται πάρα πολύ κοντά στην ανακοίνωση άλλης μίας σπουδαίας μεταγραφής.
Ο Δικέφαλος έχει συμφωνήσει σε όλα με έναν έμπειρο αθλητή, που θα ανεβάσει ακόμη περισσότερο την ποιότητα της ομάδας.
Οι άνθρωποι του τμήματος θέλουν όσο τίποτα το νταμπλ φέτος και το δείχνουν έμπρακτα ενισχύοντας το ρόστερ του Νίκου Γεωργιάδη. Έτσι, πέρα από την πρόσφατη προσθήκη του Γρηγόρη Σανίκη, οι ασπρόμαυροι προχωρούν σε περαιτέρω κινήσεις για να αυξήσουν τις πιθανότητες κατάκτησης των δύο τίτλων.
Τα τυπικά απομένουν για την ανακοίνωση της μεταγραφής, η οποία αναμένεται εντός των επόμενων ημερών.
http://inpaok.com/332899/%CE%BD%CE%AD%C ... %BF%CE%BA/
Η ανδρική ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ βρίσκεται πάρα πολύ κοντά στην ανακοίνωση άλλης μίας σπουδαίας μεταγραφής.
Ο Δικέφαλος έχει συμφωνήσει σε όλα με έναν έμπειρο αθλητή, που θα ανεβάσει ακόμη περισσότερο την ποιότητα της ομάδας.
Οι άνθρωποι του τμήματος θέλουν όσο τίποτα το νταμπλ φέτος και το δείχνουν έμπρακτα ενισχύοντας το ρόστερ του Νίκου Γεωργιάδη. Έτσι, πέρα από την πρόσφατη προσθήκη του Γρηγόρη Σανίκη, οι ασπρόμαυροι προχωρούν σε περαιτέρω κινήσεις για να αυξήσουν τις πιθανότητες κατάκτησης των δύο τίτλων.
Τα τυπικά απομένουν για την ανακοίνωση της μεταγραφής, η οποία αναμένεται εντός των επόμενων ημερών.
http://inpaok.com/332899/%CE%BD%CE%AD%C ... %BF%CE%BA/
Αλάνια εκτός από βόλεϊ οτι έχει με ΑΣ σε όλα τ αθλήματα ξέρω τ πάντα απλά δεν θέλω να γράφω αλλά θ σας δώσω κ για χάντμπολ
Δ....
Μ..
Αν χαλάσει θ σας πω τον λόγο κιόλας αλλά νομίζω θ έρθει τ ξανά λέμε.
Αν, έγραφα για όλα τ αθλήματα δεν θ τελειώναμε.
Μπάλα μπάσκετ δεν ξέρω όμως
Δ....
Μ..
Αν χαλάσει θ σας πω τον λόγο κιόλας αλλά νομίζω θ έρθει τ ξανά λέμε.
Αν, έγραφα για όλα τ αθλήματα δεν θ τελειώναμε.
Μπάλα μπάσκετ δεν ξέρω όμως
Οχι. κ ο συγκεκριμένος οσο υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι μέσα στην ομάδα δεν έρχεται ούτε με σφαίρες.