++++kos έγραψε:η διαφορα του ΠΑΟΚ, σημερα αλλα και παλιοτερα, με σοβαρες ευρωπαικες ομαδες ειναι οτι δινει το δικαιωμα στους ποδοσφαιρστες-εργαζομενους να θεωρουν οτι εχουν το δικαιωμα να επιλεγουν σε ποιο ματς θα τα δωσουν ολα και σε ποιο ματς θα ειναι εως προκλητικα αδιαφοροι. το αρνητικο κλιμα που δημιουργηθηκε με την υποθεση τζαβελλα ηταν μια καλη δικαιολογια για το ματς με τον βαζελο. οταν ηρθε η ευκαιρια της ατομικης προβολης σε ευρωπαικο παιχνιδι πηγε περιπατο η δικαιολογια του κακου κλιματος και το παιζω για την παρτι μου και τις ατομικες μετοχες μου βαφτιστικε νεα αρχη κτλ κτλ.
πρακτικες αδιανοητες σε μικρες και μεσαιες ομαδες σοβαρων χωρων (συμπεριλαμβανω και πρωταθληματα χαμηλοτερου επιπεδου) ειναι ανεκτες στην ομαδα με το δευτερο μεγαλυτερο μπατζετ στην ελλαδα.
αν δεν αλλαξει αυτη η αρρωστημενη νοοτροπια οτι μεταγραφη και να γινει θα ειναι ανευ ουσιας καθως ειναι βεβαιο οτι οι παικτες που θα ερθουν στα πλαισια της προσαρμογης στην ελληνικη νοοτροπια θα χασουν τον οποιο επαγγελματισμο φερουν μαζι τους.
για εμενα χθες οι παικτες ηταν για φτυσιμο. καλη η προκριση, καλη ευρωπαικη πορεια αλλα δεν μπορεις ρε ξεφτιλισμενε να εχεις εναν ολοκληρο ΠΑΟΚ, σε αυτο το πρωταθλημα με ανυπαρκτο ανταγωνισμο, με 11βαθμους σε 10 ματς.
καθε ποιοτικη προσθηκη καλοδεχουμενη αλλα η αλλαγη νοοτροπιας απαραιτητη προυποθεση για να θεωρηθεις καποια στιγμη σοβαρη ομαδα.
μπραβο αδερφε... ηθελα κι εγω να πω ακριβως τα ιδια και δεν εμπαινα στον κοπο να τα γραψω....
το οτι διαλεγουν παιχνιδια(οπου εξυπηρετειται η προσωπικη προβολη τους) οι παικτες μας ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ, συμβαινει εδω και πολυ καιρο και πρεπει να τιμωρηθουν για αυτο....
Δεν γινεται με τη Φιορεντινα να εισαι παικταρας και με τον Ατρομητο ανυπαρκτος. Σε πληρωνει ο ΠΑΟΚ και πρεπει να παιξεις για τον ΠΑΟΚ, οχι για τον εαυτο σου.