Vladan Ivic

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας

Θα θέλατε να παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας?

ΝΑΙ
129
72%
ΟΧΙ
49
28%

Σύνολο ψήφων: 178

Asimos

Re: Vladan Ivic

Δημοσίευση από Asimos »

Ούτε έμπειρος είναι αλλά ούτε και άσχετος.
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Για τον γεναρη ζητα μια φορακλα αλλιώς θα έχεις πρόβλημα στην διάρκεια της χρονιας,ζητα τα εργαλεία που θα μας εκτοξεύουν από την διοίκηση.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Εμενα για αρχη μου αρεσε που ειπε για θεμα Τζαβέλα η εγω η αυτος

Εδειξε κακαλα

Ξ δε νομιζω να χουν δειξει πολλοι ετσι στον ιβαν ....

Κ αυτο ειναι προβλημα πχ Βρύζας Άγγελος κλπ κλπ
Δαν προπονητης εχει χάσει ματς φετος
Κ του χρεώνω οτι ιςως θα μπορούσαμε να παρουμε περιοσοτερα απο κάποιους
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Όταν αποκτήσει ξανά 100% το κουμάντο, εκτιμώ ότι θα πάρει περισσότερα απ τους περισσότερους παίχτες!!!!
Όπως συνέβαινε πέρυσι απ όταν ανέλαβε και φέτος μέχρι τα μέσα Σεπτέμβρη...

Για το ότι έχει κάνει αρκετά λάθη στο στήσιμο της ομάδας κι ότι έτσι έχουν χαθεί ευκαιρίες για καλύτερα αποτελέσματα, συμφωνώ μεν, αλλά θέλω να του δοθεί ο κατάλληλος χρόνος για να οριστικοποιήσει τα πλάνα του, ώστε να δούμε τελικά ποια "ταυτότητα" θα αποκτήσει η ομάδα, μέχρι να τον κρίνουμε οριστικά!!!!

ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ-ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ!!!!

Κι αυτό (ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ) όχι γιατί μου είναι συμπαθής ή Π.Α.Ο.Κ.τσάκι και λοιπά γλαφυρά, ούτε γιατί τον φαντάζομαι τον Γκουαρντιόλα του Π.Α.Ο.Κ. και λοιπά σάλια μάλια, αλλά εκτιμώντας εντελώς ρεαλιστικά, πως τα λιγότερα από δύο πλήρη χρόνια για έναν προπονητή, σε μια ομάδα μάλιστα με τόσους νέους (και παλιότερους) παίχτες μετριοκαλούτσικης ποιότητας, είναι μικρό χρονικό διάστημα για να κρίνεις ρεαλιστικά και σωστά τι ακριβώς μπορεί να πετύχει...Ειδικότερα δε όταν η ομάδα σου προσφέρει βραδιές σαν του Αρτέμιο Φράνκι, του Βεστφάλεν ή έστω και της νίκης με 1-2 κατά του gay στο γαμωτήγανο με 90% κόντρα σου τα κοράκια!!!! ;)

Ας παραδειγματιστούμε τουλάχιστον από δύο πρόσφατους αντιπάλους μας, την Κράσνονταρ και την Κάραμπαχ πάνω σ αυτό το θέμα...Δεν είναι κακό ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΠΙ ΣΑΒΒΙΔΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΥΠΟΜΟΝΗ!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Σάβ 10 Δεκ 2016, 21:19, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Κάθε χρόνο υπομονή κάνουμε.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Αν μου έλεγες ότι κάθε τρία χρόνια κάνουμε υπομονή θα το δεχόμουνα... :oops: 8-)

Ούτε καν μία (αλλά ολόκληρη) χρονιά δεν μπορούμε να κάνουμε πλέον υπομονή, ούτε εμείς, ούτε ο Ιβάν!!!! :(
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Πάντως μαλλον λιγο ξανακανονιστηκε ο Ίβιτς δλδ εγινε κανονικός προπονητης

Βεβαια αν δω μετεγγραφες μετρίων προδιαγραφών τοτε δεν εχει νοημα

Πρεπει ολοι να βοηθήσουν

Τα κενά μπαμ κανουν
Άβαταρ μέλους
goran 64

Πάντως ο Τζαβέλλας, ακόμα "περιμένει στο ακουστικό του"...Κι αυτό είναι πάρα πολύ "άρρωστο"... :oops: :x :redcard:
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

τ'αφηνω εδω
Για την αλλαγή τρίτου χαφ που συνηθίζει να κάνει και τη συνολική διαχείριση στους παίκτες της μεσαίας γραμμής: Παίζει ρόλο ο αντίπαλος και η φόρμα των παικτών. Έχω έξι παίκτες εκεί, ίσως και επτά. Είναι και ο Χαρίσης εκεί, που μπορεί ανά πάσα στιγμή να μπει κι ας μην παίζει τώρα. Είμαι ευχαριστημένος από τη δουλειά του. Προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο για το επόμενο παιχνίδι, οι παίκτες προσπαθούν και όπως και σήμερα έδειξαν θετική εικόνα από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό. Στο ποδόσφαιρο πολλές φορές υπάρχουν συνθήκες που υπάρχουν περισσότεροι παίκτες σε μία θέση. Κάποια είναι σε καλύτερη κατάσταση κι έχουν περισσότερα παιχνίδια. Δεν έχω παράπονο από τον Χαρίση, θεωρώ ότι σιγά-σιγά θα παίξει. Έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας. Είναι από τους παίκτες που θα έχουν ευκαιρία στα επόμενα παιχνίδια που θα δώσουμε.

Για το γεγονός ότι ο Περέιρα απουσίαζε σήμερα από τις επιλογές του: Ο Περέιρα θα ήταν καλά να μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε αυτό το παιχνίδι. Αλλά ερχόταν από έναν τραυματισμό. Στις τελευταίες προπονήσεις δούλεψε πολύ για να προλάβει τους άλλους. Έμαθα ότι ήταν πολύ κουρασμένος και αποφάσισα να μην τον έχω μαζί μας σε αυτό το παιχνίδι. Είναι μία περίοδος που περνάει μετά τον τραυματισμό και προσπαθεί να καλύψει αυτά τα κενά. Είναι σε καλό δρόμο, δουλεύει καλά και είναι στους παίκτες που στη συνέχεια θα παίξει.

Για την εικόνα του Μπίσεσβαρ: Ο Μπίσεσβαρ έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Μας βοηθά να ξεκλειδώσουμε άμυνες, όπως σήμερα. Κατάλαβε νομίζω το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα και βελτιώνει τα ελαττώματα που είχε στην αρχή.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Μπράβο ρε Βλάνταν! Σου 'χω σούρει αρκετά, αλλά οφείλω να σε παραδέχομαι όταν κάνεις σωστές κινήσεις.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Όταν αποκτήσει ξανά 100% το κουμάντο, εκτιμώ ότι θα πάρει περισσότερα απ τους περισσότερους παίχτες!!!!
Όπως συνέβαινε πέρυσι απ όταν ανέλαβε και φέτος μέχρι τα μέσα Σεπτέμβρη...

Για το ότι έχει κάνει αρκετά λάθη στο στήσιμο της ομάδας κι ότι έτσι έχουν χαθεί ευκαιρίες για καλύτερα αποτελέσματα, συμφωνώ μεν, αλλά θέλω να του δοθεί ο κατάλληλος χρόνος για να οριστικοποιήσει τα πλάνα του, ώστε να δούμε τελικά ποια "ταυτότητα" θα αποκτήσει η ομάδα, μέχρι να τον κρίνουμε οριστικά!!!!

[ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ-ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ!!!!]

Κι αυτό (ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ) όχι γιατί μου είναι συμπαθής ή Π.Α.Ο.Κ.τσάκι και λοιπά γλαφυρά, ούτε γιατί τον φαντάζομαι τον Γκουαρντιόλα του Π.Α.Ο.Κ. και λοιπά σάλια μάλια, αλλά εκτιμώντας εντελώς ρεαλιστικά, πως τα λιγότερα από δύο πλήρη χρόνια για έναν προπονητή, σε μια ομάδα μάλιστα με τόσους νέους (και παλιότερους) παίχτες μετριοκαλούτσικης ποιότητας, είναι μικρό χρονικό διάστημα για να κρίνεις ρεαλιστικά και σωστά τι ακριβώς μπορεί να πετύχει...Ειδικότερα δε όταν η ομάδα σου προσφέρει βραδιές σαν του Αρτέμιο Φράνκι, του Βεστφάλεν ή έστω και της νίκης με 1-2 κατά του gay στο γαμωτήγανο με 90% κόντρα σου τα κοράκια!!!! ;)

Ας παραδειγματιστούμε τουλάχιστον από δύο πρόσφατους αντιπάλους μας, την Κράσνονταρ και την Κάραμπαχ πάνω σ αυτό το θέμα...Δεν είναι κακό ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΠΙ ΣΑΒΒΙΔΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΥΠΟΜΟΝΗ!!!!
Βλάντανε...Με μεγάλη μου λύπη, απ όσα βλέπω-ακούω-υπολογίζω & με βάση την κοινή λογική, διαισθάνομαι ότι η πορεία σου στην Π.Α.Ο.Κ.άρα μας θα είναι "βραχείας διαρκείας", γιατί για πολλούς χάλασες την μανέστρα!!!!

Μακάρι, για το καλό του Π.Α.Ο.Κ. πάνω απ όλα, να διαψευστώ παταγωδώς και να βγω να δηλώσω ότι είμαι από αδικαιολόγητα, έως αρρωστημένα φαντασιόπληκτος...

Ό, τι και να γίνει όμως, προσωπικά όπως δήλωσα απ την πρώτη στιγμή και δίχως περιστροφές-επιφυλάξεις, συνεχίζω να πιστεύω (δίχως κανένα ίχνος προσωπολατρείας φυσικά) και να υποστηρίζω ότι:

Vlado, είσαι παλίκαρος και Π.Α.Ο.Κ.τσάκι άρρωστο!!!!
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Αν συνεχίσει ο μπις την αλλγη που μόλις είδαμε σου πιστώνεται 100 τις εκατό μακαρι

Θετικό να πάψουν οι γκρίνιες κ να παρθουν δυο παικτες που θα μας ανεβάσουν στα ζορια
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Ετοίμαζε κι εσύ τις βαλίτσες σου μαζί με τον Lubos.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Το σερί μόλις ξεκίνησε, λέω γω.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Αρμάδα made by Vladan.Ξηγήθηκες σωστά όταν έπρεπε και δικαιώνεσαι.Σέρβικη αλεπού.

Υ.Γ: Ο Μπίσεσβαρ υπολογίζεται;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”