Γενική συζήτηση για το ροστερ, μεταγραφικά νέα, αποχωρήσεις
Re: Γενική συζήτηση για το ροστερ, μεταγραφικά νέα, αποχωρήσ
3 παιχτες πρεπει να παρεις για να ξεφυγεις..
Επιθετικος στυλ Bobo και Ailton ( Πρωην ΑΠΟΕΛ ) δηλαδης ενας επιθετικος που εχει και καλα νουμερα αλλα ειναι πιο περιφερειακος και με πολυ καλη τεχνικη ( τριπλα σουτ )
Δεξι εξτρεμ με διαφορετικα χαρακτηριστικα απο τον τζαλμα.. Κοντα στα στανταρ του Γκαρυ ( ταχυδυναμικος - μπουκαδορος - 6 με 8 γκολ την χρονια )
Για το κεντρο εγω δεν θα επαιρνα καθαρο επιτελικο χαφ.. ΘΑ επαιρνα ΧΑΦΑΡΟ 8αρι box to box οπως ειναι η καψουρα μου ο Ever Banega..
Οσον αφορα το αριστερο μπακ εκει υπαρχει ενα ναι μεν αλλα.. σιγουρα απο το καλοκαιρι και μετα πρεπει να αποκτηθει παιχτης πιο ποιοτικος του λεοβατς.
Επιθετικος στυλ Bobo και Ailton ( Πρωην ΑΠΟΕΛ ) δηλαδης ενας επιθετικος που εχει και καλα νουμερα αλλα ειναι πιο περιφερειακος και με πολυ καλη τεχνικη ( τριπλα σουτ )
Δεξι εξτρεμ με διαφορετικα χαρακτηριστικα απο τον τζαλμα.. Κοντα στα στανταρ του Γκαρυ ( ταχυδυναμικος - μπουκαδορος - 6 με 8 γκολ την χρονια )
Για το κεντρο εγω δεν θα επαιρνα καθαρο επιτελικο χαφ.. ΘΑ επαιρνα ΧΑΦΑΡΟ 8αρι box to box οπως ειναι η καψουρα μου ο Ever Banega..
Οσον αφορα το αριστερο μπακ εκει υπαρχει ενα ναι μεν αλλα.. σιγουρα απο το καλοκαιρι και μετα πρεπει να αποκτηθει παιχτης πιο ποιοτικος του λεοβατς.
για χειμώνα πιστεύω ένα φορ στο στύλ του Junior Moraes του Κιέβου, επιστροφή ίσως του Ζάιρο,να δουμε τι θα γίνει με τον Κάτσε και έπειτα θα ήθελα να ενισχυθουμε μεσοεπιθετικά, δλδ με ενα 10αρι. αλλά επειδή ήδη έχουμε 2, θεωρώ ότι σίγουρα και πρώτα απο όλα πρέπει να πέσουν φράγκα σε ενα φορ ολκής. και μετά το βλέπουμε πως θα παει το θέμα, αν υπάρχει κάποια καλή ευκαιρία κτλ κτλ.
αλλά στο φορ θέλω να πέσουν $$$.
το καλοκαίρι που είναι σαφώς καλύτερη περίοδος για μεταγραφικές αναζητήσεις, όπου υπάρχουν και αυτοί που λήγουν τα συμβόλαια τους, που θα έχουμε και σαφώς καλύτερη εικόνα του ρόστερ και των δυνατοτήτων του, μπορούμε να κάνουμε άλλες 2-3 ποιοτικές προσθήκες.
αλλά στο φορ θέλω να πέσουν $$$.
το καλοκαίρι που είναι σαφώς καλύτερη περίοδος για μεταγραφικές αναζητήσεις, όπου υπάρχουν και αυτοί που λήγουν τα συμβόλαια τους, που θα έχουμε και σαφώς καλύτερη εικόνα του ρόστερ και των δυνατοτήτων του, μπορούμε να κάνουμε άλλες 2-3 ποιοτικές προσθήκες.
- Sick Bastard
Mα αυτός ο παίχτης, δεν θα παίζει κάπου καθόλου; Αν μια μεγάλη ομάδα έκρινε ότι δεν την κάνει, είναι πιο πιθανό να παίζει κάπου (και να πηγαίνει καλά) απ το να είναι παροπλισμένος. Οπότε είναι πολύ δύσκολο να έρθει.joshua έγραψε:Επειδη παντως αναφερθηκε απο τον sick,εγω σε αντιθεση με αλλους δεν θεωρω πιο ευκολη την περιοδο του καλοκαιριου απο του Ιανουαριου για μετρημενες και καλα μελετημενες κινησεις.Ειπε ο sick ποια ομαδα δινει τον επιθετικο της Γεναρη.Μα δεν πρεπει να κινηθουμε κατα την γνωμη μου για βασικο παικτη μιας μετριας η και πολλες φορες χειροτερης απο εμας ομαδας,γιατι τοτε δυσκολα θα ειναι καλυτερος του καθε Κλαους.Ο ΠΑΟΚ θα πρεπει να κινηθει για καποιον παροπλισμενο παικτη μεγαλης ομαδας αλλα Λινο.Καποιον που εκρινε καλο το σκαουτινγκ μιας μεγαλης ομαδας αλλα δεν βρηκε χωρο σε αυτη.
Το καλοκαίρι, έχεις καλύτερη εικόνα του τι σου λείπει, του τι θες να πάρεις.
Και αυτό ισχύει για όλους. Έχει τελειώσει η σεζόν, κάποιοι θέλουν καινούργιες προκλήσεις, αλλά λίγοι ξεκουνιούνται να φύγουν απ την ομάδα που παίζουν και παίζουν καλά, Γενάρη.
- Chuck Norris
http://www.transfermarkt.com/omar-el-ka ... eler/73097 Μεγάλη καψούρα και πολύ κοντα σε αυτό που ψάχνουμε κατα την γνώμη μου!
Μπορει να πανε και στην λυση winger/forward..
Οπως ειναι αυτο το μαυρακι-παιχταρας της ludogorets ο Jonathan Cafu..
Οπως ειναι αυτο το μαυρακι-παιχταρας της ludogorets ο Jonathan Cafu..
- zarathustra79
Ρε pablo garcia κάνε μας τη χάρη και πάρε ένα τηλέφωνο τον caceres να τελειώνουμε και με το κενο στην αμυνα για μια 5ετια... ΟΚ ειναι απο ρηξη αχιλλειου τενοντα, αλλά συμφωνα με το transfermarkt εχει επανελθει απο αρχες οκτωβρη. Θα παμε καναδυο μηνες με varela crespo, αλλά μετα δε θα ξαναβγει ποτε στην καριερα του απο την εντεκαδα...
μεγαλο πουλεν ο ουρουγουανος, τρελα, αλητεία και τσαμπουκας στο φουλ, αλλά πολλούς, πάρα πολλούς τραυματισμούς... 

έχουμε κοντά στα 10εκ έσοδα από τις πωλήσεις καλοκαιριού, συν κάπου στα 5-6 από την ευρώπη, πραγματικά θέλω να δω επιτέλους να σκάμε 5-6εκ για έναν παιχταρά, είτε στο 9 είτε στο 10. Παίζουμε στους 32 και μπορούμε να πάμε πιο πάνω με μία καλή κλήρωση. Ας κάνουμε επιτέλους μία με δύο προσθήκες ποιοτικότατες
Ελπίζω να μην κάνουν το λάθος και δεν πάρουν 10αρι και φορ.
Και 10αρι όχι τεχνιτάκο ή μπαλαδόρο αλλά κυρίως με έφεση στο σκοραρισμα βγαίνοντας ως κρυφος επιθετικός.
Φορ που να παίζει τοσο με πλάτη στην εστία όσο και με προσωπο ώστε να μπορεί να πάρει και ατομικές προσπάθειες.
Τα υπόλοιπα (αριστερο μπακ, στοπερ, εξτρεμ) έπονται και μπορούν να καλυφθούν προσωρινά εκ των ενόντων.
Και 10αρι όχι τεχνιτάκο ή μπαλαδόρο αλλά κυρίως με έφεση στο σκοραρισμα βγαίνοντας ως κρυφος επιθετικός.
Φορ που να παίζει τοσο με πλάτη στην εστία όσο και με προσωπο ώστε να μπορεί να πάρει και ατομικές προσπάθειες.
Τα υπόλοιπα (αριστερο μπακ, στοπερ, εξτρεμ) έπονται και μπορούν να καλυφθούν προσωρινά εκ των ενόντων.
- john4serres
2 θερμοαιμους λατινους.
Ενα δεκαρι τεχνιτη αληταρά και εναν επιθετικο μπαλαδορο.
Ενα δεκαρι τεχνιτη αληταρά και εναν επιθετικο μπαλαδορο.
εγω προτιμω 10αρι τεχνιτη-μπαλαδορο.... εναν Μπισεσβαρ δηλαδη, αλλα αθλητη...
ειδαμε ολοι ποσο βοηθουν την ομαδα οι λιγες στιγμες υψηλης τεχνικης του Μπισε αλλα και οι καθετες που τοσο μας εχουν λειψει.. Ενας τετοιος θα βοηθησει πολυ τους υπολοιπους της επιθεσης να ειναι πιο αποτελεσματικοι, οποτε ας μην ειναι και τοσο σκορερ ο ιδιος.
ειδαμε ολοι ποσο βοηθουν την ομαδα οι λιγες στιγμες υψηλης τεχνικης του Μπισε αλλα και οι καθετες που τοσο μας εχουν λειψει.. Ενας τετοιος θα βοηθησει πολυ τους υπολοιπους της επιθεσης να ειναι πιο αποτελεσματικοι, οποτε ας μην ειναι και τοσο σκορερ ο ιδιος.
Μιας κ εχουμε ενα καρό δανεικούς
Ο ιρανος φορ του νιωνιου μας κανει;
Εγω θα θελα βιερι αν κ λογικα θα ναι χειρότερος μιας κ επαιζε Μπακ
Αλλα για μας σε ηλικια καλη κ ηγέτης
Μετα κ γω θα θελα μαλλον οκταρι αλλα πανω πανω επιπεδου αντί για δεκάρι
Ο ιρανος φορ του νιωνιου μας κανει;
Εγω θα θελα βιερι αν κ λογικα θα ναι χειρότερος μιας κ επαιζε Μπακ
Αλλα για μας σε ηλικια καλη κ ηγέτης
Μετα κ γω θα θελα μαλλον οκταρι αλλα πανω πανω επιπεδου αντί για δεκάρι
Με δεδομένο ότι δεν παίρνουμε καθόλου σκοράρισμα από τον άξονα εγω πιστεύω ότι ο μεσοεπιθετικός θα πρέπει να το έχει το γκολ. Και να κάνει και κάποιες δουλειές στο γηπεδο σε βαθμό όχι άριστο αλλά τουλαχιστον επαρκή, δηλαδή αξιοπρεπή καθετη πάσα, καλούτσικο σουτάκι και να έχει τρεξίματα για να μαρκάρει γιατί αλλιώς θα είναι σαν παίζουμε με παίκτη λιγότερο στο κέντρο. Και ας μην είναι κορυφή στην τεχνική γιατί συνηθώς αυτοί θέλουν μια μπάλα μόνοι τους.
Περισσότερο έχω στο μυαλό μου κάτι σαν τον Φαν Ρόι που είχαμε παλιά. Ο οποίος δεν ήταν ο φοβερός μπαλαδόρος αλλά ήταν αποτελεσματικός σε ότι κι αν εκανε.
Περισσότερο έχω στο μυαλό μου κάτι σαν τον Φαν Ρόι που είχαμε παλιά. Ο οποίος δεν ήταν ο φοβερός μπαλαδόρος αλλά ήταν αποτελεσματικός σε ότι κι αν εκανε.
- anekfrastos
Φωνάζω χρόνια ότι η ομάδα θέλει φορ αλλά τώρα, αν ήμουν Ιβάν και ήθελα να σκάσω φράγκα, θα επέλεγα να πάρω έναν Η.Γ.Ε.Τ.Η.
Η ομάδα δεν έχει κ-α-ν-έ-ν-α-ν ηγέτη.
Δεν έχει Ζαγοράκη, Ζιλμπέρτο, Ριβάλντο, Δέλλα, Γκαρσία κλπ.
Το περιβραχιόνιο καταλήγει σε Κλάους, Τζαβέλα (r.i.p.) και Γλύκο.
Δεν έχουμε ούτε καν Ίβιτς/Βούκιτς/Κοντρέρας/Ρατς/Μαραγκό/...
Πέρσι τουλάχιστον υπήρχε ένας Τζιόλης.
Και (κατά την ταπεινή μου γνώμη) ο ηγέτης πρέπει να είναι καλύτερα χαφ του άξονα, 6άρι, 8άρι ή 10άρι για να είναι κοντά σε όλους τους παίκτες.
Οπότε θα κοιτούσα να σκάσω 5-6 μύρια να αγοράσω έναν έτοιμο, μπαρουτοκαπνισμένο χάφαρο (στη θέση είτε του Σαχοφ είτε του Μπίσε που δεν έχουν "πείσει"). Να είναι κοντά στα 30, με παραστάσεις αλλά και αντοχή, και η 11άδα να ξεκινάει από αυτόν. Θα μπορούσε να είναι ο Νομπόα αλλά δεν ξέρω γιατί χάλασε.
Φυσικά δεν ξέρω αν υπάρχει τέτοιος παίκτης διαθέσιμος τώρα. Ας ψάξουν να φέρουν τον Σκαρτάδο της Κορίνθιανς ή της Κόλο-Κόλο.
Και φυσικά ένα φορ της προκοπής, για να μην ξεχνιόμαστε
(btw o Zoran Tosic της ΤΣΣΚΑ είναι εν ενεργεία διεθνής, 29 χρονών, αριστεροπόδαρος και λήγει το συμβόλαιο του το καλοκαίρι)
http://www.transfermarkt.gr/zoran-tosic ... eler/46180
[youtube]v=RDic-VhCIos[/youtube]
Η ομάδα δεν έχει κ-α-ν-έ-ν-α-ν ηγέτη.
Δεν έχει Ζαγοράκη, Ζιλμπέρτο, Ριβάλντο, Δέλλα, Γκαρσία κλπ.
Το περιβραχιόνιο καταλήγει σε Κλάους, Τζαβέλα (r.i.p.) και Γλύκο.
Δεν έχουμε ούτε καν Ίβιτς/Βούκιτς/Κοντρέρας/Ρατς/Μαραγκό/...
Πέρσι τουλάχιστον υπήρχε ένας Τζιόλης.
Και (κατά την ταπεινή μου γνώμη) ο ηγέτης πρέπει να είναι καλύτερα χαφ του άξονα, 6άρι, 8άρι ή 10άρι για να είναι κοντά σε όλους τους παίκτες.
Οπότε θα κοιτούσα να σκάσω 5-6 μύρια να αγοράσω έναν έτοιμο, μπαρουτοκαπνισμένο χάφαρο (στη θέση είτε του Σαχοφ είτε του Μπίσε που δεν έχουν "πείσει"). Να είναι κοντά στα 30, με παραστάσεις αλλά και αντοχή, και η 11άδα να ξεκινάει από αυτόν. Θα μπορούσε να είναι ο Νομπόα αλλά δεν ξέρω γιατί χάλασε.
Φυσικά δεν ξέρω αν υπάρχει τέτοιος παίκτης διαθέσιμος τώρα. Ας ψάξουν να φέρουν τον Σκαρτάδο της Κορίνθιανς ή της Κόλο-Κόλο.
Και φυσικά ένα φορ της προκοπής, για να μην ξεχνιόμαστε

(btw o Zoran Tosic της ΤΣΣΚΑ είναι εν ενεργεία διεθνής, 29 χρονών, αριστεροπόδαρος και λήγει το συμβόλαιο του το καλοκαίρι)
http://www.transfermarkt.gr/zoran-tosic ... eler/46180
[youtube]v=RDic-VhCIos[/youtube]
- anekfrastos
Στη χειρότερη φέρε αυτόν για 1-1,5 χρόνο και βλέπουμε.

http://www.transfermarkt.gr/xabi-alonso ... ieler/7476

http://www.transfermarkt.gr/xabi-alonso ... ieler/7476