Π.Α.Ο.Κ-Slovan Liberec 2-0, MVP, Σχόλια & Παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ

MVP

Γλύκος
3
3%
Μάτος
59
56%
Βαρέλα
1
1%
Κρέσπο
2
2%
Λέοβατς
1
1%
Τσίμιροτ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κάνιας
15
14%
Πέλκας
4
4%
Κάμπος
8
8%
Ροντρίγκεζ
11
10%
Κλάους
2
2%
Κουλούρης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Σάκχοφ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Μαλεζάς
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 106

Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Re: Π.Α.Ο.Κ-Slovan Liberec 2-0, MVP, Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Το αρθρο που σας ελεγα

http://www.paokmania.gr/stiles/apopseis ... o-tou-paok
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Η ομάδα όποτε παίζει με 10άρι στην σύνθεση της απογειώνεται επιθετικά!!!! De facto πλέον!!!! :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Kostas_Peraia4 έγραψε:Το αρθρο που σας ελεγα

ΕΥΓΕ
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Μπράβο Κώστα, έτσι είναι, μακάρι να είναι όλο αυτό το σήμα για ένα νέο revolution.

Εξάλλου όπως ακράδαντα πιστεύω για όλες τις πτυχές της ζωής, ανεξάρτητα από τα θρησκευτικά, αλλά από φιλοσοφικής πλευράς...πρέπει πρώτα να σταυρωθείς για να μπορέσεις να αναστηθείς.
Άβαταρ μέλους
Scientist@PAOK

Δημοσίευση από Scientist@PAOK »

Kostas_Peraia4 έγραψε:Το αρθρο που σας ελεγα

ΜΠΡΑΒΟ ΚΩΣΤΑ! Ο μελλοντικός ΠΑΟΚ διψάει για φωνες σαν και τις δικέσ σου. ΑΝτε κάνε τα κουμάντα σου και εξελίξου σε 10αρι της δημοσιγραφίας να γλιτώσουμε απο τους αμόρφωτος βλαχόμαγκες! Ο ΠΑΟΚ όσο ανάγκη έχει ποιοτικους παίχτες αλλο τόση ανάγκη έχει ποιοτικούς δημοσιγράφους που θα αναδείξουν την καινουρια ματιά και σκέψη που θα πλειοψηφεί σε λίγα χρόνια στους οπαδους του ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Eυχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια.Το θεμα δεν εχει να κανει με τις προπονητικες ικανοτητες του Βλαντο.Απλα η καθολικη στηριξη προς το προσωπο του σημαινει και την ταυτοχρονη στηριξη προς τον ΠΑΟΚ.Οτιδηποτε αλλο,τουλαχιστον κατα την γνωμη μου,θα ειναι πισωγυρισμα
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Ωραίος ο Κωστας
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol1 την Πέμ 08 Δεκ 2016, 23:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

Βάλε όσα συν θες
Marianov6

Δημοσίευση από Marianov6 »

Γυρισα αργα απο την δουλεια και δεν ειδα το παιχνιδι αλλα μολις ειδα τα χαι λαιτς τουλαχιστον. Γενικα,

Χαρηκα με:
- Την προκριση προφανως :mrgreen:
- Τον πανηγυρισμο του Λεοβατς στο γκολ του Πελκα μετα απο πασα του. Ξεσπασμα και δυνατο boost αυτοπεποιθησης για την συνεχεια.

Δεν χαρηκα με (γιατι σαν γνησιος ΠΑΟΚτσης ΔΕΝ γινεται να χαρεις ολοκληρωτικα μια φορα):
- Ιβαν Σαββιδης: «Είπα στους παίκτες ότι οι γιατροί δε μου συστήνουν να είμαι στο γήπεδο». Συνηθως αυτο αναφερεται σε μια συγκεκριμενη κατασταση και ελπιζω το πρωτο πραγμα που μου καρφωθηκε στο μυαλο να ειναι απλα μαλακιες δικες μου. Περαστικα για ο,τι και να ειναι.

Μετραμε αντιστροφα:
- 2+ γκολ με Πλατανια
- 6+ γκολ με Πανελευσινιακο
- 4+ γκολ με Κερκυρα
- 2017+ καλη χρονια
- τα γραπτα μενουν
trouman

Δημοσίευση από trouman »

back in black έγραψε:Συγχωρείστε μου τον παραλληλισμό, αλλά εκεί πάει το μυαλό μου
[youtube]vZjtDRVJwdI[/youtube]

Μα τι άλλο μπορεί να χωρέσουν τα τέσσερα γράμματα ΠΑΟΚ...

αφού είδα και αυτό εδώ μέσα, δεν έχω τι να πω, νασαι καλά φίλε, δίνεις μια άλλη διάσταση και βασικά την ενέργεια που παραπέμπει στην ουσία της έννοιας του ΠΑΟΚ. Στιγμές πολύ φορτισμένες τότε, που γεννούσαν αυτή τη μουσική, που κουβαλά και κρύβει τόσα πράματα και εμείς τα βρίσκουμε αυτά και στον ΠΑΟΚ!!!!!!

Και σε μια τέτοια βραδιά, αυτή η ταύτιση.. τι ναπω!! Μόνο εμείς!!!
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

che4 έγραψε:Βάλε όσα συν θες
Θα βαλω οσα δειχνει ο αριθμος του τιτικινιο στη φανελα του στην Αρσεναλ ;) :lol:
trouman

Δημοσίευση από trouman »

farmak76 έγραψε:Με τη ρομα θα παιξουμε στους 32, με τον Αγιαξ στους 16, με τη φιορεντινα στους 8, ημιτελικο με ζενιτ και τελικο με μαν γιου και πανι στα καγκελα "there is only one zlatan-alani"
:opaokara:

ε φοβερό σενάριο και όλα τα λεφτά το πανό !!!!!!
:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Politis

Δημοσίευση από Politis »

Sick Bastard έγραψε:Μετά το εντός έδρας κλαρίνο απ την Καραμπάχ, είχα πει ότι όλα τελείωσαν.
Είμαι τρομερά χαρούμενος που έπεσα πανηγυρικά έξω αλλά τώρα οι απαιτήσεις μου μεγάλωσαν ακόμα περισσότερο.

Τι να υποθέσει κανείς (δεν εννοώ συνωμοσίες και τέτοια, εννοώ καθαρά αγωνιστικά πράγματα) όταν παίζει τέτοιο ματς σήμερα και πάει στο βάζελο τελείως αναιμικός;
Πως διάολο είναι δυνατόν να έχει 11 βαθμούς και να είναι στους 32 του ΟΥΕΦΑ με ιστορική νίκη;

Επιτέλους ρε παίχτες του ΠΑΟΚ, ξεκολλήστε λίγο το μυαλό σας και παίχτε τη μπάλα που δείχνετε ότι ξέρετε!

Και λέω παίχτες γιατί δεν είναι θέμα (κυρίως) Ίβιτς, για μένα πλέον είναι ζήτημα πρωτίστως παιχτών.

Επιτέλους λίγη γλυκεία προσμονή, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.
Ειδικά στο ερώτημα: Πως διάολο είναι δυνατόν να έχει 11 βαθμούς και να είναι στους 32 του ΟΥΕΦΑ με ιστορική νίκη;
Η απάντηση είναι, εκτός από τις ΠΟΛΥ Μεγάλες ομάδες, κοίτα τι πορεία κάνουν στα εθνικά πρωταθλήματα αυτές που τα πάνε καλά στην Ευρώπη. ΠΧ η Λιβερπουλ περσι, πετουσε στην Ευρωπη (θα θυμαμαι για πολυ καιρο τι την εκανε τη Ντορτμουντ) - πηγε τελικο, αλλα ΔΕΝ βγηκε Ευρωπη απο το πρβταθλημα. Τερματισε 1-2 θεσεις χαμηλοτερα και ΔΕΝ παιζει φέτος.
Απλα λοιπον τα πράγματα, δεν μπορεις να τα κανεις ολα. Θες ψυχολογια (σουπα λιγκα = αγγαρεια, γνωστοι ρολοι, κλπ), θες δυναμικό (ροτασιον αναγκαστικο), θες ολα μαζι, δεν γινεται να εισαι καλος παντου.
Καναμε ενα μικρο θαυμα, προς απογοητευση πολλων μπαχαλακηδων. Αυτο ειναι το μεγαλειο του ποδοσφαιρου, του αθλητισμου, του ΠΑΟκ μας.
ΣτΗΡΙΞΗ ΜΟΝΟ, τιποτε αλλο.
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

Kostas_Peraia4 έγραψε:
che4 έγραψε:Βάλε όσα συν θες
Θα βαλω οσα δειχνει ο αριθμος του τιτικινιο στη φανελα του στην Αρσεναλ ;) :lol:

Λαικ :lol:
Άβαταρ μέλους
aspromaura ioannina

Δημοσίευση από aspromaura ioannina »

Σαν ολσενοσκυλο που ειμαι θα ηθελα στους 32 Κοπεγχαγη..θα ειχε ενδιαφερον η εμφανιση του ψηλου μεσα στην Τουμπα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”