Διάφορα άρθρα για τον Π.Α.Ο.Κ.

Θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και τα Μ.Μ.Ε.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Re: Διάφορα άρθρα για τον Π.Α.Ο.Κ.

Δημοσίευση από goran 64 »

KOSTAS54 έγραψε:Γρηγόρη, όπως καταλαβαίνεις αυτά τα έζησα στην καλύτερη ηλικία μου. Στο συγκεκριμένο δε αγώνα με τον ατρόμητο είχα μαζί μου, την μελλοντική σύζυγό μου και την μικρότερη αδελφή μου, πήγαμε να πανηγυρίσουμε την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Καταλαβαίνεις ότι δεν τις ξαναπήρα μαζί μου.
Καταλαβαίνω... :D :pano:

"Νιώθω"... :?

Γι αυτόν τον λόγο (κυρίως) δεν έχω πάει ποτέ σε αγώνα συνοδεύοντας (ή έστω με ύπαρξη της στην παρέα) γυναίκα Κώστα μου... :mrgreen:

Η 23άχρονη δε πλέον βαφτισιμιά μου (που την ντύνω απ τις πάνες ακόμα στα μαυρόασπρα) με "έχει κάνει Θεό της" χρόνια τώρα για να την πάρω μαζί μου, αλλά πάντα της απαντάω ότι την αγαπάω πάρα πολύ για να της κάνω (και) τέτοιο χατίρι...δίχως όμως να το κάνω ποτέ έως τώρα, παρά την λατρεία που της έχω!!!! :) ;)
Άβαταρ μέλους
BlackBlockAttack

Δημοσίευση από BlackBlockAttack »

ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΣΑΚΑΛΕΑΣ/Contra

Τίποτα δεν θα είναι ίδιο μετά την συνέντευξη Τύπου του Ίβιτς. Λίγα λεπτά πριν πάρει θέση μπροστά στα μικρόφωνα ο Σέρβος τεχνικός, το μυαλό ήταν σε όλα όσα έγιναν σε ένα ματς “θρυλερικό, χιτσκοκικό, γκρανγκινιολικό”, στο οποίο ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε δυο φορές με δυο γκολ διαφορά και το έχασε μέσα από τα χέρια του, ή μάλλον μέσα από το χέρι του Κάνιας. Δεν ρίχνω όλο το ανάθεμα στον Ισπανό, αλλά ένας παίκτης με εμπειρία, με πολλά χιλιόμετρα μέσα στα γήπεδα, δεν μπορώ να καταλάβω το τι σκέφτηκε και έδιωξε τη μπάλα με το χέρι ενώ αυτή κατευθυνόταν στα δίχτυα.

Ότι δεν υπάρχει επιπρόσθετος και ο βοηθός δε θα τον δει; Οτι θα τη προλάβει με το κεφάλι και καταλάθος βάζει το χέρι του; Τέτοια απόκρουση, όπως αυτή του Κάνιας, έχουμε κάνει οι περισσότεροι σε 5Χ5. Εγώ τουλάχιστον έχω κάνει, για να λέω στους φίλους μου οτι έκανα ότι μπορούσα και οτι “θυσιάστηκα” για να η δεχθεί η ομάδα γκολ. Δεν μιλάμε όμως για 5Χ5, μιλάμε για επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Ο Κάνιας αφήνει τον ΠΑΟΚ με δέκα παίκτες και δίνει πέναλτι στον Ατρόμητο. Ο Κάνιας, από τον οποίο ο Ίβιτς δείχνει οτι τον εμπιστεύεται σε τέτοιο βαθμό που δεν τον βγάζει από τα ματς παρα μόνο αν δει οτι έχει παραδώσει πνεύμα.Ο Κάνιας κάνει ένα παιδαριώδες λάθος, και αυτό θα ίσχυε ακόμα και αν το ματς έληγε 3-2. Ή και 3-1 αν ο Ούμπιντες αστοχούσε. Και ο Ατρόμητος το πιστεύει με τον ΠΑΟΚ να έχει χώρους για να βγάλει αντεπιθέσεις αλλά να μη μπορεί να το κάνει ορθόδοξα, ειδικά από τη στιγμή που οι τρεις του άξονα είχαν γίνει δυο με αποτέλεσμα ο Κουλούρης να είναι στη μεσαία γραμμή.

Η αλήθεια είναι πως την ώρα της συνέντευξη Τύπου του Βλάνταν Ίβιτς, είχα ξεκινήσει να βάζω σε μια τάξη όλο το ματς στο μυαλό του, και μόλις τελείωσε αυτή, έψαχνα, μαζί με όλους τους συναδέρφους μου στην αίθουσα Τύπου της Τούμπας, να βρούμε τα στιγμιότυπα του ματς, και να δούμε τα γκολ για να μπούμε στο μυαλό του προπονητή του ΠΑΟΚ που “έδωσε” παίκτες του, αισθανόμενος οτι εκείνοι τον “έδωσαν” μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Και να ψάχνουμε το τρόπο να αναλύσουμε καρέ καρέ τη κάθε φάση, να παλεύουμε να δούμε τι μπορούσε και τι δε μπορούσε να κάνει ο κάθε παίκτης. Παράνοια. Κανονική παράνοια. Να είμαστε πέντε - έξι άτομα μπροστά σε μια οθόνη, που για καλή μας τύχη πετύχαμε την ώρα που το συνδρομητικό έδειχνε τις φάσεις του ματς και να τις αναλύουμε, με τον καθένα να παρατηρεί και άλλον παίκτη, μπας και βγάλουμε άκρη.

Ο ΠΑΟΚ δεν θα είναι ίδιος μετά από αυτή την συνέντευξη Τύπου. Και να φύγει ο Ίβιτς, οι σκιές μένουν. Και να φύγουν παίκτες, τα αποδυτήρια δεν θα ηρεμήσουν. Και να φύγουν και κάποιοι παίκτες και ο Ίβιτς, ο ΠΑΟΚ δεν θα γιατρευτεί. Και μέσα σε όλα, έχοντας σαν “φλασιές” περιστατικά των προηγούμενων 20 ημερών, στις οποίες αναφέρθηκε ο Ίβιτς, και αρχίζουν να ερμηνεύονται με άλλο τρόπο. Αρχίζουμε όλοι να ψάχνουμε τι είχε γίνει τελικά τότε. Παράνοια. Κανονική παράνοια.

Πριν καλά - καλά λυθεί το θέμα που σιγοκαίει τον ΠΑΟΚ με τον Στέφανο Αθανασιάδη, άναψε μια φωτιά που μπροστά της, αυτή του Κλάους είναι…σπίρτο. Σε ένα ματς στο οποίο ο ΠΑΟΚ, νόμιζα οτι το έχασε από την αδυναμία του να διαχειριστεί την απουσία του Κάνιας, που κάνει τη βλακεία της χρονιάς. Και τώρα, δεν ξέρω τι να σκεφτώ. Δεν πήρα χαμπάρι τι έγινε αλλά ο Ίβιτς το κατάλαβε; Είδα καλά και ο Ίβιτς βλέπει φαντάσματα; Παράνοια. Κανονική παράνοια.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Τι λε ρε δικέ μου?!

Ακόμα κι αν φύγουν όλοι, ΠΑΛΙ δε θα ηρεμήσουμε; Γιατί;

Βρε δε κόβετε τις παπαριές μερικοί ΑΡΔ;

Αν έρθουν σοβαροί παίκτες, χτίσουν ΣΟΒΑΡΟ σύνολο με ΣΟΒΑΡΑ στελέχη από πάνω τους, μια χαρά θα πηγαίνει η ομάδα. Δεν έχει δα και πενήντα χρόνια από τότε που το είδαμε να γίνεται...

Κόφτε τις εξυπνάδες λοιπόν.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Δεν κατάλαβες καθόλου τι γράφει, έτσι;
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Καλά μπορεί να λέω μαλακίες γιατί έχω μαζεμένα νεύρα με τον Τσακαλέα από καιρό, θεωρώ οτι έχει ύπουλη στάση απέναντι στην ομάδα προωθώντας τη θεσούλα του στο kontra.

Οπότε ομολογώ οτι δεν το διάβασα ενδελεχώς.

Στο κάτω κάτω το κεφάλι μου φλέγεται απ την ώρα π φάγαμε το δεύτερο σήμερα και δεν επικοινωνώ.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Α, αν παιζει προκατάληψη, πάσο, δεν το ήξερα.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

λογικη και δικαιη η "προκαταληψη" θεωρω.
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

απο αυριο θα κανουνε παρτυ οι ραδιοφωνατζηδες, αρθρογραφοι παρεα με τους ¨ψαγμενους¨ οπαδους
ποσο δεν σας ζηλευω εσας στη Θεσσαλονικη για το τι εχετε ν ακουσετε..
PAOKFC

Δημοσίευση από PAOKFC »

Ψυχραιμια παιδια μακαρι να μεινει ο Ιβιτς και να φυγουν οι ενοχοι...
Άβαταρ μέλους
fossa

Δημοσίευση από fossa »

thanos-xanthi έγραψε:απο αυριο θα κανουνε παρτυ οι ραδιοφωνατζηδες, αρθρογραφοι παρεα με τους ¨ψαγμενους¨ οπαδους
ποσο δεν σας ζηλευω εσας στη Θεσσαλονικη για το τι εχετε ν ακουσετε..
Αυτό είναι το μικρότερο πρόβλημα σε μια τεράστια ομάδα που δεν έχει πρωτάθλημα 32 χρόνια και κύπελλο 13. Δεν ακούς, δεν διαβάζεις.
Και οι δηλώσεις Ίβιτς να μην γίνονταν θα διάβαζες άλλα άρθρα για τον κομπλεξικό, λίγο ΠΑΟΚ που έχασε ακόμα μια ευκαιρία που πάντα χύνει το γάλα κλπ.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

'Οχι ότι έμεινε και κανένας που δεν είχε χαρακτηριστεί ΑΡΔ από κάποια μερίδα οπαδών. :mrgreen:
PAOKFC

Δημοσίευση από PAOKFC »

Τα περνουν απο διαφορους γιατι δεν υπαρχει μια σταθερα...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Αυτό κι αν είναι "άρθρο για τον Π.Α.Ο.Κ." μας στα δεξιά της κεντρικής... :shock:

"Κλείδωσε το instagram του ο Τζαβέλλας" τιτλοφορείται λοιπόν και ο ΑΡΔογράφος του σδνα που το επιμελήθηκε με τόση δουλειά και μετά από έρευνα δεκαετιών προσμένει πλέον την κλήση του για υποψήφιος για βραβείο... POULI(OU)DGER!!!! :? :o :P

Υ.Γ. Μονάχα που δεν μας ενημέρωσε για το 9ήμερο πένθος που κυρήξανε πανελληνίως τα πουτ@νάκια μετά απ αυτήν την σημαντικότατη κοινωνικο-αθλητικο-οικονομική εξέλιξη με τον "αρχηγό" του Π.Α.Ο.Κ.!!!! :x :redcard:
Άβαταρ μέλους
apache 4

Δημοσίευση από apache 4 »

http://www.metrosport.gr/article/exipno ... lakos-paok
14.07.2016

Ο έξυπνος Μακ και ο «μαλακός» ΠΑΟΚ

Ο Ρόμπερτ Μακ είναι έξυπνος άνθρωπος. Στα 25 του χρόνια γνωρίζει καλά πως έχει την ευκαιρία για μία πολύ καλή μεταγραφή ή για ένα πολύ καλό συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ.

Ξένισε η απόφασή του να κόψει ουσιαστικά έξι μέρες από την άδειά του. Όμως στο μυαλό μου έκανε κάτι πολύ λογικό.

Ο Σλοβάκος είναι προς πώληση, το ξέρει και ο ίδιος, το ξέρει και ο ΠΑΟΚ. Εδώ και καιρό και ο ατζέντης του παίκτη και ο Λούμπος Μίχελ, μιλάνε με ενδιαφερόμενες ομάδες. Δεν υπάρχει κάτι προχωρημένο, δεν υπάρχει μία κουβέντα που να έχει φτάσει στη τελική της μορφή.

Ο Μακ, γνωρίζει καλά πως πρώτον, αν μία ομάδα ενδιαφέρεται για αυτό και παίζει πχ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, καλό θα ήταν να είναι έτοιμος και δεύτερον πως αν δεν βρει ομάδα και μείνει πίσω στον εσωτερικό ανταγωνισμό του ΠΑΟΚ, δεν θα εισπράξει την πολύ καλή περυσινή του χρονιά των 21 γκολ.

Ο Μακ λοιπόν έκανε το αυτονόητο για την επαγγελματική του καριέρα και μπράβο του. Το τι θα συμβεί και το αν θα πουληθεί είναι μία άλλη κουβέντα. Αυτό που ξέρω και που κατανοώ καλά, είναι πως αν δεν πουληθεί θα πρέπει να ανανεώσει με τον ΠΑΟΚ.

Οι υπερβολές του στυλ ο Μακ πήρε την απόφαση για να είναι δίπλα στην ομάδα, σκέφτεται τον ΠΑΟΚ και όλα τα συναφή, τα ακούω και γελάω. Και αυτό δεν είναι μομφή για τον παίκτη, αλλά για αυτούς που δεν κατανοούν τα αυτονόητα στην διαχείριση αθλητών και καριέρας.

Από εκεί και πέρα, στην Ολλανδία υπάρχει κινητικότητα. Η παρουσία Κουτσολιάκου ξένισε μία συγκεκριμένη γκάμα ανθρώπων που έχουν μείνει δημοσιογραφικά στο 1950.

Ο Κουτσολιάκος έχει τέσσερις παίκτες στον ΠΑΟΚ. Το ότι πήγε πχ τον Φορτούνη στον Ολυμπιακό μπορεί να ενόχλησε, αλλά επαγγελματικά και για τον πελάτη του δεν ήταν λάθος.

Όπως λάθος δεν ήταν για τον ΠΑΟΚ να φέρει σε αυτόν τον Τζαβέλλα και τον Τζιόλη. Μιλάμε για παίκτες βασικού κορμού που παίζουν τα λεφτά τους. Παίκτες των 400ων χιλιάδων συμβολαίου, που έχουν δώσει πολλά περισσότερα από 600άρια και 700άρια που έχουν δοθεί στην εποχή Σαββίδη.

Έχει τον Πέλκα, τον οποίο και διαχειρίστηκε έξυπνα με τον δανεισμό στη Σετούμπαλ και πέρυσι αρέσει δεν αρέσει ο παίκτης έπαιξε 50 παιχνίδια με 9 γκολ και 9 ασίστ, έχει και τον Κουλούρη που τον έστειλε δανεικό εκεί όπου θα έπαιρνε συμμετοχές και επέστρεψε άλλος παίκτης.

Με τους μάνατζερ ποτέ δεν τα είχα καλά και γιατί συνήθως υποτιμούν τη νοημοσύνη μου και δεν ακούνε τι τους λες. Για τον Κουτσολιάκο – με τον οποίο πρώτη φορά μίλησα προχθές – δεν μπορώ να πω κουβέντα. Αν ήμουν παίκτης, αυτόν θα είχα μάνατζερ.

Ξεκινά λοιπόν η κουβέντα για την ανανέωση του Τζαβέλλα. Και υπάρχει κομμάτι του Τύπου που ξεφτιλίζει τον ΠΑΟΚ λόγω αυτής του της επιλογής.

Προφανώς, πολλοί νομίζουν πως είναι πάνω από τον ΠΑΟΚ. Πως στον ΠΑΟΚ δουλεύουν καθυστερημένοι που δεν ξέρουν αν πρέπει να ανανεώσουν έναν παίκτη ή όχι.

Που μπορούνε ακόμη και να πάνε κόντρα στον κόσμο που τον ψήφισε καλύτερο παίκτη της σεζόν.

Πραγματικά δεν ξέρω αν θα ανανεώσει ο Τζαβέλλας. Στη θέση του δεν μπορώ να φανταστώ τι θα έκανα. Το θέμα όμως εδώ δεν είναι ο παίκτης, αλλά ο ΠΑΟΚ. Ο οποίος πρέπει να έχει στη πλάτη του τον κάθε μυστήριο που διαδίδει ψέματα και μάλιστα να τον ανέχεται.

Κάπου εδώ ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να δείξει πυγμή. Κακά τα ψέματα, είναι πολύ σοφτ σε θέματα κόκκινων γραμμών που πρέπει να υπάρχουν με τον Τύπο. Αυτός ουσιαστικά φταίει που ο κάθε μπαγλαμάς τον απαξιώνει.

Τα συμπεράσματα μπορεί να τα βγάλει ο καθένας για τον εαυτό του... :twisted: :twisted: :twisted:
kastrakis

Δημοσίευση από kastrakis »

Τζαντζαρας στο gazzeta.gr στις 4/12. Σέβομαι τον δημοσιογράφο, δεν τον θεωρώ επ ουδενί αρδ. Συμφωνώ.
Τα bold δικά μου

"Έχασε ο ΠΑΟΚ και από τον Παναθηναϊκό. Σε ακόμα ένα ματς που ήταν καλύτερος, επειδή ο τερματοφύλακάς του έκανε το πιο πετυχημένο... mannequin challenge, που έγραψε κι ο Μάνος Τσαλγατίδης στο προφίλ του στο Facebook.

Ο Μάρκος ο Βελλίδης, να ετοιμάζεται για να παίξει, τώρα... Σειρά του. Και το Γενάρη, να φύγει κι ο Μπρκιτς δανεικός. Κι ας δικαιούται να φάει κι ένα γκολ “άγαλμα” κι αυτός και όλοι. Δεν είναι καιροί για λογικές αναλύσεις. Να πάει στον αγύριστο, σαν κι εκείνη την κουνέλα τον Όλσεν που πήρε... νταμπλ δανεικός στην Κοπεγχάγη και θα καταλήξει σε καμιά... “ρεάλξερωγώ”. Αναπληρωματικός του... Γλύκου, βεβαίως. Που κι αυτός "να φύγει"! Κι ας κάνει καταπληκτική σεζόν, γιατί "τα παρεάκια, οι κλίκες, οι ΑΡΔ..."

"Ιβάν, άλλαξέ τα όλα. Και τα πλακάκια, Ιβάν. Από σήμερα κιόλας! Και φέρε ξένους. Ξένο τεχνικό διευθυντή έχουμε, ξένο προπονητή φέρε, ξένους παίκτες μόνο, ξένους καφετζήδες, άμα γίνεται. Και αλλοδαπούς αλλά και να μην έχουν ξαναπατήσει εδώ.” Για να λέμε μετά, "ποιος απ' αυτούς ξέρει τι θα πει ΠΑΟΚ, ρεεε;"

Ιβάν πάρε κεφάλια λέμε όμως τώρα, γιατί πρέπει να κυλήσει αίμα, να ξεδιψάσουν τα χειρότερά μας ένστικτα. Που έχουν πάρει το κουμάντο. Και όσοι έρθουν, όλοι ξένοι να είναι. Γιατί εμείς εδώ, οι Έλληνες, οι Σαλονικιοί, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, έχουμε ο ένας για τον άλλον την εικόνα και την εντύπωση του λαμόγιου, του κλικαδόρου, του μιζαδόρου και γενικώς του ανέντιμου. Προφανώς, καθένας από δαύτους, απ' τον εαυτό του θα βγάζει συμπεράσματα. Οπότε Ιβάν, αν μπορείς, άλλαξε και τον πληθυσμό...

Εν τω μεταξύ, την Πέμπτη, “τελικό” με τους Σλοβάκους, να πάει παίξει ο Φούφουτος. Ο ξεσκούφωτος. Αλλά... ΠΑΟΚ είσαι.

Μαύρη είναι η νύχτα. Και μπορεί να σκοτεινιάσει κι άλλο. Γιατί μέχρι να υποταχθούν όλοι και όλα στη λογική, "νύχτα" θα κάνει στον ΠΑΟΚ. Όσο επιμένουμε να βιάζουμε ομαδικώς, κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση τη λογική, να τρώμε τον εαυτό μας, να κανιβαλίζουμε τους ανθρώπους μας, τα στελέχη μας, τους προπονητές μας, τους παίκτες μας, τους δημοσιογράφους και τους οπαδούς μας, ο ένας τον άλλο κι εναλλάξ, θα κάνει μαύρη νύχτα.

Ο παραλογισμός, η καχυποψία και ο υπόκοσμος που επενδύει στην μιζέρια και την αποτυχία, κάνει πάρτι. Και φταίμε πολλοί.

Ο Τζαβέλλας, επειδή δυο πολύ διαφορετικοί άνθρωποι και προπονητές, τον έδιωξαν από την καθημερινότητα της ομάδας. Δε γίνεται να είναι τόσο άστοχοι ΚΑΙ οι δυο. Προφανώς τα προτερήματα του χαρακτήρα του, συχνά όταν συγκρούονται με τα ελαττώματά του, χάνουν...

Ευθύνεται ο Μίχελ για την άκριτη υιοθέτηση εισηγήσεων του νέου και άπειρου προπονητή. Μέσα σε είκοσι μέρες, πρότειναν την ανανέωση του συμβολαίου του Τζαβέλλα ως το 2020 και μετά πρότειναν την αποπομπή του: Ή στην πρώτη περίπτωση είχαν δίκιο ή στην δεύτερη. Και στις δυο, δε γίνεται. Είτε έτσι, είτε αλλιώς, το “λάθος” τους έχει τιμολόγιο και γράφει 2 εκ. ευρό και να δούμε...

Η βιαστική και πρόχειρη διατύπωση των σκέψεων του Βλάνταν Ίβιτς, στην συνέντευξη μετά το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, με τρόπο που αναστάτωσε το σύμπαν. Θα μπορούσε και δημόσια να το κάνει και να προσέξει τι θα πει. Φάνηκε πως θα γινόταν αυτό, όταν τα ξανάπε όλα με ορθότερες διατυπώσεις στα Τρίκαλα, χωρίς να “μαζέψει” καθόλου την αποπομπή.

Εμείς που δημοσιογραφούμε γύρω από τον σύλλογο. Μέχρι πρόσφατα, με εσωτερικές έριδες, υποβιβάζοντας ο ένας τον άλλον για ασήμαντους λόγους, δώσαμε το δικαίωμα να αμφισβητούνται τα κίνητρά μας και δώσαμε υπόσταση στο ΑΡΔ. Δεν υπάρχει εμπιστοσύνη από κανέναν, προς πουθενά...

Φταίει εκείνη η μερίδα του κόσμου του ΠΑΟΚ, που τσουβαλιάζει τους πάντες και τα πάντα, δίχως καν να σκεφτεί πως υιοθετεί συχνά τις παπαριές που διασπείρουν όσοι βγάζουν μεροκάματο και πουλάνε... δικαίωση, στην αποτυχία και την συμφορά...

Φταίει κι ο Ιβάν. Διότι όλες οι επιλογές κουμανταδόρων ως τώρα, έγιναν όπως κι όποτε έγιναν και ποτέ δεν στηρίχθηκαν στιβαρά, μονόμπαντα, ολοκληρωτικά και σε μάκρος χρόνου. Κανείς δεν έγινε απόλυτο κουμάντο, κανείς δεν έμεινε αρκετά ώστε να κάνει προσθαφαιρέσεις, επανεκτίμηση του σχεδίου του και εν τέλει να κριθεί.

Ο Τζαβέλλας είναι παρελθόν για τον ΠΑΟΚ. Όσοι απέμειναν όμως, στο χέρι του Ιβάν είναι να επιστρέψουν στη λογική, την ηρεμία και την ομαδική λειτουργία.

Στον ΠΑΟΚ, έχουμε σκίσει άπαντες, όλα τα manual... Σε αυτές τις περιπτώσεις πιάνουν τα τιμόνια οι καπεταναίοι. Κι επαναφέρουν τη λογική. Και προστατεύουν το σκαρί τους από τα χειρότερα.

Όχι σκοτώνοντας, αλλά γιατρεύοντας, αφού δεν πρόλαβαν, που θα ήταν το ιδανικό.

Όχι γκρεμίζοντας, αλλά χτίζοντας Πιο γρήγορα, πιο εύστοχα, πιο αποτελεσματικά.

Όχι αποσταθεροποιώντας περαιτέρω, αλλά στηρίζοντας έμπρακτα και ηχηρά.

Όχι διαλύοντας, αλλά συνθέτοντας.

Όχι κόβοντας κεφάλια, αλλά δίνοντας φτερά.

Όχι κάνοντας “ό,τι αγαπούν”. Αλλά αγαπώντας ό,τι φτιάχνουν και όσους το φτιάχνουν.
"
Απάντηση

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα - Μ.Μ.Ε”