Παναθηναικός-Π.Α.Ο.Κ 1-0,Σχόλια & Παραλειπόμενα
- Dimitris_L4
Re: Παναθηναικός-Π.Α.Ο.Κ 1-0,Σχόλια & Παραλειπόμενα
Κανεις λαθος φιλε σνουφελ...μονο για υπομονη δεν μπορεις να.κατηγορησεις τον κοσμο..σε αλλες εποχες ια επεφτε το ξυλο της αρκουδας..ο κοσμος εχει κανει τρομερη υπομονή...
Γραψε άκυρο θα έγραφα πολλα αλλα ουτε εγω τα πιστεύω. Τι περίπτωση ειμαστε ρε γμτ 

Η υπομονη χωρις ελπιδα και οραμα δεν εχει νοημα. Να κανεις υπομονη για να δεις το ιδιο λαθος να συμβαινει ξανα ειναι απλα ασκοπη.Dimitris_L4 έγραψε:Κανεις λαθος φιλε σνουφελ...μονο για υπομονη δεν μπορεις να.κατηγορησεις τον κοσμο..σε αλλες εποχες ια επεφτε το ξυλο της αρκουδας..ο κοσμος εχει κανει τρομερη υπομονή...
-
Ο ΠΑΟΚ ειναι μεγαλη ομαδα και ολες οι μεγαλες ομαδες εχουν τρομερη πιεση
οταν ενας ποδοσφαιριστης πιεζεται και δεν μπορει,, απλα δεν κανει για μεγαλη ομαδα..
ειναι για να παιζει σε μικρομεσαιες και πουθενα αλλου..
στην ομαδα μεσα ποσους παιχτες εχουμε που ειναι νικητες?που με πιεση παιζουν καλυτερα?
εγω θα πω 4-5 παραπανω δεν ειναι,αρα η ομαδα χρειαζεται για μενα αλλου 5-6 τετοιους παιχτες με ποιοτητα
με τσαμπουκα νικητη που στην πιεση θα παρουν την ομαδα απο το χερι και θα την οδηγησουν στις νικες.
για μενα αυτο ειναι το μεγαλυτερο προβλημα στον ΠΑΟΚ..δεν υπαρχει καμια ευθυνη προπονητη γιαυτο που ζουμε φετος.
εχω γραψει πολλες φορες ΠΟΝΤΙΕ βαλε μυαλο και φερε παιχτες ποιοτικους να δωσεις για να παρεις..αν δεν γινει αυτο θα ειμαστε καθε χρονο στο ιδιο εργο θεατες θα μας φταινε ολοι και ολα εκτος απο τον πιο βασικο υπαιτιο...
καθε καλοκαιρι περιμενω να δω επιτελους αυτη την εκκαθαριση που περιμενω αλλα καθε χρονο στο τιποτα..συσκεψεις ξανα συσκεψεις ξανα μανα συσκεψεις.και οχι απο τα πανω ραφια προσθηκες,, και καθολου εκκαθαριση...
τι δουλεια εχει στον ΠΑΟΚ με προεδρο φραγκατο,, ο κουλουρης?ο κιτσιου?ο πελκας?ο μυστακιδης?ο χαρισης?ο γιαννουλης?ο μαλεζας?ο κλαους?ο κοροβεσης?ο πουγγουρας?ειναι παιχτες που μπορουν να αντεπεξελθουν σε ενα σωματειο μεγαλο σαν τον ΠΑΟΚ??
το καλοκαιρι που περασε εγιναν καποιες προσθηκες καλες πρεπει να συνεχιστει και να καθαριστει το ροστερ..
περιμενω τον γεναρη τουλαχιστον 3 προσθηκες ποιοτικων ποδοσφαιριστων και φυσικα να παρουμε επιτελους σεντερ φορ...
στηριξη στην ομαδα το εγραψα και χτες..εγω την πεμπτη παλι εκει θα ειμαι να βγαλω οση φωνη εχω..
γιατι ΟΣΟ ΜΑΣ ΠΛΗΓΩΝΕΙΣ ΤΟΣΟ ΜΑΣ ΠΟΡΩΝΕΙΣ..
οταν ενας ποδοσφαιριστης πιεζεται και δεν μπορει,, απλα δεν κανει για μεγαλη ομαδα..
ειναι για να παιζει σε μικρομεσαιες και πουθενα αλλου..
στην ομαδα μεσα ποσους παιχτες εχουμε που ειναι νικητες?που με πιεση παιζουν καλυτερα?
εγω θα πω 4-5 παραπανω δεν ειναι,αρα η ομαδα χρειαζεται για μενα αλλου 5-6 τετοιους παιχτες με ποιοτητα
με τσαμπουκα νικητη που στην πιεση θα παρουν την ομαδα απο το χερι και θα την οδηγησουν στις νικες.
για μενα αυτο ειναι το μεγαλυτερο προβλημα στον ΠΑΟΚ..δεν υπαρχει καμια ευθυνη προπονητη γιαυτο που ζουμε φετος.
εχω γραψει πολλες φορες ΠΟΝΤΙΕ βαλε μυαλο και φερε παιχτες ποιοτικους να δωσεις για να παρεις..αν δεν γινει αυτο θα ειμαστε καθε χρονο στο ιδιο εργο θεατες θα μας φταινε ολοι και ολα εκτος απο τον πιο βασικο υπαιτιο...
καθε καλοκαιρι περιμενω να δω επιτελους αυτη την εκκαθαριση που περιμενω αλλα καθε χρονο στο τιποτα..συσκεψεις ξανα συσκεψεις ξανα μανα συσκεψεις.και οχι απο τα πανω ραφια προσθηκες,, και καθολου εκκαθαριση...
τι δουλεια εχει στον ΠΑΟΚ με προεδρο φραγκατο,, ο κουλουρης?ο κιτσιου?ο πελκας?ο μυστακιδης?ο χαρισης?ο γιαννουλης?ο μαλεζας?ο κλαους?ο κοροβεσης?ο πουγγουρας?ειναι παιχτες που μπορουν να αντεπεξελθουν σε ενα σωματειο μεγαλο σαν τον ΠΑΟΚ??
το καλοκαιρι που περασε εγιναν καποιες προσθηκες καλες πρεπει να συνεχιστει και να καθαριστει το ροστερ..
περιμενω τον γεναρη τουλαχιστον 3 προσθηκες ποιοτικων ποδοσφαιριστων και φυσικα να παρουμε επιτελους σεντερ φορ...
στηριξη στην ομαδα το εγραψα και χτες..εγω την πεμπτη παλι εκει θα ειμαι να βγαλω οση φωνη εχω..
paokpantou έγραψε:...............
.........
+++++
-
Το ξαναλέω και ας φάω μπαν..
Μεγάλος λαός,μικρή ομάδα
Μεγάλος λαός,μικρή ομάδα
γιατι να φας μπαν εδω μερικοι λεγανε οτι ο λαος του ΠΑΟΚ ειναι το προβλημα και οχι αυτοι που κανουν τον σχεδιασμο της ομαδας και δεν φαγανε μπαν. Ο καθενας την αποψη του λεει.
-
Ναι αλλά από ότι φαίνεται μόνο εμείς το είδαμε ... όλοι οι άλλοι τα έχουν με προπονητή και παίκτες μόνο ... τα άλλα απλά τα συνηθίσαμε όπως η π@υτ@ν@ το γ@μησιrouki έγραψε:Γεια στο στόμα σου ρε Χρυσόστομε...nikolasf έγραψε:Και πού το παράξενο... εκεί έπαιξες ποδόσφαιροΑποστόληςΑ έγραψε:Σήμερα έπαιξε η 11άδα που κέρδισε στη Φλωρεντία.
Σήμερα δεν μπορούσες να κάνεις κάτι μια και κάθε φορά που πλησίαζες την περιοχή σε έκοβε το κοράκι με επιθετικό φάουλ![]()
![]()
![]()
ή σε έκοβαν οι αντίπαλοι παίζοντας κατς... χωρίς φάουλ φυσικά
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ρώτα τον Γκάρρυ τον Κουλούρι και τον Κάμπος πόσες σπρωξιές, πατήματα και κλωτσιές έφαγαν ... χωρίς φάουλ φυσικά!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Σας λέω εγώ κόψτε την Μακεδονία από την γραικία να δούμε προκοπή ... αλλά στον βρόντο τα λέω!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Και νόμισα, οτι μόνο εγώ το είδα αυτό.
Φάγαμε σήμερα σφαγή και πέτσωμα χωρίς σάλιο.
Και βγαίνει ο πανούκλας ο Βαρούχας και λέει: άριστος ο διαιτητής σήμαρα, ελπιδοφόρος, τέτοιες διαιτησίες θέλουμε επιτέλους και το άλλο το αγγούρι, δεν ξέρω τ' όνομά του, λεεί, οτι τον εξέπληξε η ηρεμία του διαιτητή στις δύσκολες φάσεις, άκου εκεί ρε, πρώτα σε ξεσκίζουν και μετά...ηρεμία.
Άει στον διάολο ρε καριόλες.
¨οταν ΟΛΑ τα κέντρα αποφάσεων είναι στην "πρωτεύουσα", περιμένετε κάτι καλό;
![]()

- desperando
- Επικοινωνία:
Ο λαός από που κι ως που μεγάλος? (Σημερα)τσιριγώτης έγραψε:Το ξαναλέω και ας φάω μπαν..
Μεγάλος λαός,μικρή ομάδα
desperando έγραψε:Ο λαός από που κι ως που μεγάλος? (Σημερα)τσιριγώτης έγραψε:Το ξαναλέω και ας φάω μπαν..
Μεγάλος λαός,μικρή ομάδα
κεφαλογιαννης έγραψε:Έχει γραφτεί ξανά και ξανά και ξανά. Και θα συνεχίσει να γράφεται έως ότου σταματήσει είναι η θλιβερή πραγματικότητα που δεν επιτρέπει στον «Δικέφαλο του Βορρά» να αλλάξει επίπεδο: Ο μεγαλύτερος εχθρός του ΠΑΟΚ είναι ο ΠΑΟΚ. Τα πραγματικά άλυτα προβλήματα της ομάδας δεν αφορούν τα αγωνιστικά κενά της, το αν έπρεπε να αγοράσει σέντερ φορ ή όχιυπερβολη για να στηριξει καλυτερα την αποψη του, σαφως κ φταινε κ αυτα, το γιατί δεν παίζει ο Τζιόλης ή το αν ο Ίβιτς έχει «χάσει» τα αποδυτήρια. Τα πραγματικά άλυτα προβλήματα της ομάδας αφορούν τον ισοπεδωτικό τρόπο συζήτησης όλων των παραπάνω αλλά και τα κατά κανόνα φαιδρά πρόσωπα που τα συζητούν!
Για να γίνω πιο κατανοητός: Και στην Ρεάλ Μαδρίτης τα ΜΜΕ μπορεί να κάνουν θέμα τον παραγκωνισμό του Χάμες από τον Ζινεντίν Ζιντάν. Και ενδεχομένως να κανιβαλίσουν με χαρά μια γκριμάτσα δυσαρέσκειας του Κριστιάνο προς τον προπονητή του. Είναι νομοτελειακό: Τα πάντα στις μεγάλες ομάδες μπαίνουν κάτω από μεγεθυντικό φακό. Τίποτα δεν πέφτει κάτω και ειδικά στην εποχή μας, την ψηφιακή εποχή, ακόμη και μια αθώα σέλφι γίνεται συχνά τεράστιο ζήτημα.
Πλην όμως, από τις ομάδες που παρακολουθώ με ενδιαφέρον, νομίζω ότι μόνο στον ΠΑΟΚ έχει στηθεί μια ολόκληρη βιομηχανία που τρέφεται από τις σάρκες του συλλόγου και επενδύει στην μιζέρια του! Ραδιόφωνα, σάιτ, εφημερίδες, κάτι θλιβερές περσόνες που δηλώνουν δημοσιογράφοι (δεν εννοούμε φυσικά τους αληθινούς επαγγελματίες που ζουν και φθείρονται κι εκείνοι μαζί με την ομάδα και αυτοι δεν ειναι καλυτεροι) και σπεκουλάρουν εδώ και δεκαετίες πάνω στην αποτυχία του ΠΑΟΚ, κατασκευάζουν από πριν ενόχους και όταν το πράγμα στραβώσει, τους σερβίρουν σε ένα κοινό το οποίο, εθισμένο στις αποτυχίες, έχει μάθει να καταβροχθίζει με βουλιμία ανθρώπους, αξιοπρέπειες, καριέρες, δίχως να χορταίνει ποτέ! Μια αυτοεκπληρούμενη προφητεία που κρατάει τον ΠΑΟΚ δέσμιο στην μιζέρια του. Ο Ζαγοράκης και ο Βρύζας, ο Άγγελος, ο Σαλπιγγίδης, ο Κλάους, ο Τζιόλης, ο Τζαβέλλας, ο Άρνεσεν, σύντομα ο Ίβιτς, παλιότερα ο Παντελάκης κ.οκ. Ένας φαύλος κύκλος, μια διαρκής περιδίνηση χωρίς σταματημό.
Ακούω συχνά ότι ο ΠΑΟΚ είναι κατώτερος του κόσμου του. Κάποτε το πίστευα κι εγώ. Πλέον πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ βρίσκεται ακριβώς στο επίπεδο του κόσμου του. Για την ακρίβεια είναι εγκλωβισμένος στο επίπεδο του κόσμου του, όπως αυτό είχε διαμορφωθεί από διάφορους λαϊκιστές μυαλοπώληδες, opinion makers της μιας δεκάρας, κομπλεξικούς και ανασφαλείς. Λένε ότι θέλουν τον ΠΑΟΚ μεγάλο. Αλλά λένε ψέματα. Αν ο ΠΑΟΚ μεγαλώσει θα φανεί ακόμη πιο ξεκάθαρα το δικό τους, ανύπαρκτο μέγεθος. Κι ωστόσο, στην παρούσα φάση, αυτοί οι τύποι που επιχαίρουν για «θάψιμο» του Τζαβέλλα και δεν αντιλαμβάνονται πόση ζημιά έχει προκαλέσει αυτή η ιστορία στον ΠΑΟΚ, αποτελούν το target group στο οποίο αποφάσισε να μιλάει ο Βλάνταν Ίβιτς. Και μέσω της στήριξης του στον Ίβιτς και ο Ιβάν Σαββίδης.
Κυρίως αυτός. Μόνο ο Ιβάν έχει όλες τις δυνατότητες να εκπαιδεύσει μια καινούργια γενιά ΠΑΟΚτσήδων, με αγνό πάθος για την ομάδα αλλά και με γνώσεις, κριτήριο, υπομονή. Αν δεν το πράξει, τότε το club και αυτή η βιομηχανία κατασκευής ενόχων θα είναι καταδικασμένοι να ψάχνουν αιωνίως τον επόμενο «Τζαβέλλα».
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Δευ 05 Δεκ 2016, 21:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Βήμα-βήμα, χέρι-χέρι τραβάνε τον κατήφορο και τα δύο.τσιριγώτης έγραψε:Το ξαναλέω και ας φάω μπαν..
Μεγάλος λαός,μικρή ομάδα
Εκτός από τους ''και είμαστε όλοι χαμένοι 100 πρεζάκια μπερδεμένοι'' και τους αθεράπευτα ρομαντικούς, οι υπόλοιποι παρέδωσαν πνεύμα, ενώ μια τεράστια μερίδα του κόσμου πούλησε την ψυχή της εκείνο το ωραίο πρωινό στη ΦΑΕ Θεσσαλονίκης (υπήρχαν κι εκείνοι που το είχαν κάνει ήδη και μόνο στην όψη του χρήματος). Και τώρα είναι σε φάση πετάει ο γάιδαρος.
Δυσκολεύομαι να θυμηθώ τέτοια απάθεια και αδιαφορία, τουλάχιστον στα χρονικά της ενασχόλησής μου.
Τέλος από εδώ, τι να πει κανείς και τι να γράψει..Πάμε για το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς την Πέμπτη.