7. Mame Baba Thiam

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Re: 7. Mame Baba Thiam

Δημοσίευση από Mīngus »

Όταν ανακοινώθηκε έκανα το λάθος να τον συγκρίνω με Χούσεν.
Σόρυ Ντάνι.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Πταίσμα.
Εγώ νόμιζα ότι θα είναι ένα-τρια κλικ κάτω απ τον άλλο δανεικό της Juve, τον Coman. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
agios

Δημοσίευση από agios »

Πήγες στην Βίρτους Λαντσιάνο και τους έριξες...Έφυγες απ την Ζούλτε Βάρεγκεμ και πάει για πρωτάθλημα..Ήρθες τελευταία στιγμή και άσπρη μέρα δεν είδαμε...Δε με κάνεις την χάρη να πας για ένα καφέ στο goodbye restaurant στο αεροδρόμιο??
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Αυτός που εισηγήθηκε την απόκτηση του παίκτη θα πρέπει να πάει σπίτι του.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Αυτό το ότι γράφετε με περίσσια σιγουριά ότι τον έφερε ο "γιωργακης"είναι για γέλια
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

Νάτανε μόνο αυτό που γράφεται με σιγουριά..
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Ναι βρε αφού όλοι τα ξέρουν όλα.χορτάσαμε από ψαγμένους
Το ειδος των ψαγμενων που λένε 30 Ιστορίες και όταν θα επαληθευτεί μια απ αυτεςπερηφανεύονται σαν τα κοκόρια
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

δεν προκειται να αλλαξει τιποτα με την αγωνιστικη παρουσια του τιαμ
διακοπη δανεισμου το καλυτερο σεναριο
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

νομίζω ο συγκεκριμένος από καθαρή τύχη έγινε επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, η αρτσουμπαλιά του μου θυμίζει εμένα σε 5χ5, μόνο που εγώ δεν πληρώνομαι γι αυτό
DAAT

Δημοσίευση από DAAT »

desperando έγραψε:Αυτό το ότι γράφετε με περίσσια σιγουριά ότι τον έφερε ο "γιωργακης"είναι για γέλια
Δεν είναι μυστικό ότι ήταν επιλογή του Γιώργου Σαββίδη σε σχέση με άλλες περιπτώσεις που ήταν επιλογές του Μίχελς και κόπηκαν από τον Γιώργο Σαββίδη λόγω κόστους σε συνδυασμό με αμφιβολία για την ποιότητα τους.

Το λένε όλοι με σιγουριά γιατί αυτό διερευσε από την ίδια την ΠΑΕ στους δημοσιογράφους και είναι βέβαιο ότι θα το επιβεβαίωνε και ο ίδιος. Αν ο ίδιος το διαψεύσει τώρα που αποδείχθηκε οti ο Τιαμ είναι ένας κλόουν,είτε λέει ψέμματα ,είτε πρέπει να απολύσει όλο το γραφείο τύπου γιατί τον εκθέτει.
Άβαταρ μέλους
back in black

Δημοσίευση από back in black »

Το πιο εξοργιστικό είναι οτι αυτός ο παίκτης, αν και δανεικός, παίρνει ευκαιρείες, σε αντίθεση με άλλους δικούς μας, που ενώ στη θεωρία κρίθηκαν ικανοί για να παραμείνουν στον ΠΑΟΚ στην πράξη όμως δεν έχουν πάρει ευκαιρείες αγωνιστικές (Δημητριάδης, Πούγγουρας, Γιαννούλης κλπ)
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Λογικα μπηκε ρητρα συμμετοχων
Ελπιζω να σπασει το συμβολαιο του σε 25 μερες.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εχει πλακα πως χρησιμοποιουμε τα μεσα κατα το δοκουν...Κοινο μυστικο μαλιστα πως ηταν επιλογη Σαββιδη.Περσυ ειχε καημο να φερει τον Μπερμπατοφ και φετος τον Τιαμ...Εγω το εχω ξαναπει,κανεις δεν μπορει να πει με σιγουρια το αν ειναι καλος η κακος παικτης,αυτο που μπορει να πει με σιγουρια ειναι πως δεν εχει κανενα απολυτως νοημα και καμια λογικη να φερνεις δανεικο παικτη ως συμπληρωματικο.Δεν υπαρχει 1 στο εκατομμυριο να παρεις κατι θετικο.
DAAT

Δημοσίευση από DAAT »

Δεν χρησιμοποιεί κανένας τίποτα κατά το δοκούν. Η ίδια η ΠΑΕ διαρρεει πράγματα , τα περίφημα non paper. Αυτά λένε ότι ο Ιβάν Σαββίδης πήρε τον Μπερμπάτοφ και ο Γιώργος Σαββίδης τον Τιαμ.

Γενικά ,αυτό είναι προσωπική μου αντίληψη και όχι γεγονότα όπως τα παραπάνω , η οικογένεια σαββίδη δείχνει θέληση οικονομικής υπέρβασης αν συμφωνεί με το όνομα που θα ακουστεί. Ούτε λέει κανείς ο Γιώργοs Σαββίδης είχε αφίσα Τιαμ πάνω από το κεφάλι του. Αλλά επειδή και ο ίδιος λειτουργεί παρορμητικά , αν κάποιος φίλος του, του είπε " Μαλάκα δες videaκια Τιαμ ,είναι μαύρο άλογο και με λίγα λεφτά ,ποιος Vasquez και Micou ,λεφτά πεταμένα." , ο Γιώργος το έφαγε και εκτέθηκε.

Ξανά, ίσως γράφω σε κακά ελληνικά. Η πρώτη παράγραφος είναι nonpaper και δεδομένη. Η δεύτερη προσωπική εκτίμηση.Αν τα nonpaper δεν ισχύουν τότε μιλάμε για διανοητικά καθυστερημένους εκπροσώπους επικοινωνίας στην ΠΑΕ.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Τι θα πει non paper ? Είσαι δημοσιογράφος και τα ξέρεις ή τα ακουσες από φίλο τού φίλου σού που είναι δημοσιογράφος?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”