Vladan Ivic

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας

Θα θέλατε να παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας?

ΝΑΙ
129
72%
ΟΧΙ
49
28%

Σύνολο ψήφων: 178

Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Re: Vladan Ivic

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Ξαναζούμε μέρες αγγελαρα ,στην καταρευση εννοώ .11ος είσαι ρε δεν πειράζει έχει και ποιο κάτω,γελάει ο κόσμος με αυτούς που διακαιολογουν τα αδικαιολόγητα
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Ρον, και για κεινον το ιδιο ελεγα περίπου μέχρι Δεκέμβρη (βεβαια δν είχε τους ιδιους βαθμους μειον),
αλλα μετα το ξεφτυλισε ο ίδιος με τις εμμονές κ τα υπολοιπα, και εδειξε οτι είναι τελειως ακαταλληλος-επικινδυνος..

Σικ, οκ αν δεν το δεχεσαι ουτε καν ως παραμετρο (τοσο βαθμολογικα οσο κ ψυχολογικα -επιπλαστες κρισεις, μεγαλύτερη πιεση με τελικους, απαγορευση γκελων ή μετριας ημερας, σιχαμαρα, ενω ο αλλος ειναι untouchable, συν οσα ειπα στον ρον στην προηγουμενη σελιδα), δεν ξερω τι αλλο μπορώ να σου πω...αλλα λυπάμαι π εχεις αυτή την οπτικη,πραγματικα. Κ εκπλήσσομαι με το σκαλωμα σου (εκτος αν τα λες στη νυφη για να τ'ακουσει η πεθερά, γτ σιγουρα καποιες happy bubble αποψεις κατανταν κουραστικες) γτ ξερω οτι τα βλεπεις πιο σφαρικα τα πράγματα..

Και οπως τονισα, εννοείται πως δεν το κανω σημαια ουτε επιλέγω να κρυφτω βολικα πίσω απ'αυτο...Απλα προσεφγιζω το θεμα σφαρικα. Μου απαντας λες και με διαβαζεις πρώτη φορα ή λες κ με μπερδεύεις με αλλους π γενικα έχουν μια εξωραιστικη σταση και παντα για ολα φταινε εξωγενεις παραγοντες.

Αλλα ρε μαν, ειναι σημαντικο πως να το κανουμε (ολοκληρο γελοιο αρλεκιν σουγραψα.. :mrgreen: ) Και κεραταδες κ δαρμενοι, επειδη ξερωγω κανουμεμε και λαθη?
(Και ναι, αν ειναι να συνεχιστει αυτη η παρωδία (εκτος και αν διαφωνεις κ μ'αυτο), να μην ξανασυμμετασχουν..
Εγω τουλαχιστον δε θα το κανω κ θα πάψω ν'ασχολουμαι, ειλικρινα)

Οπως μεγαλο ρολο (μπορεί τον κυρίαρχο) παιζει η ελλειψη ποιότητας, προσωπικοτητων, δυναμεων, η χαλαροτητα ορισμένων παικτων. Και φυσικα τα διαχρονικά λαθη της διοικησης (στη συζητηση π ειχα με Μπανε
http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... 5#p1230703
http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... 5#p1230585 )
που απο κει ξεκιναν κ εκει καταληγουν ολα.

Υ.Γ. Σικ και Τζος, οσον αφορα στα αγωνιστικά, ταχω σημειωσει εδω και πολλες βδομαδες..
http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... 3#p1220383

Αλλα
http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... 3#p1220553
Και φυσικα, εκτος απο την απαιτουμενη συνεργασια με καλα γραφεια μανατζερ και διευρυνση του επιτελειου του ΤΔ, χρειαζομαστε και προσληψη υψηλου επιπεδου γυμναστων.
Για να αξιωθουμε να βγουμε ομιλους, εφοσον δε μπορουμε ναχουμε μπατζετ μεγαλυτερο απο 20-23 μυρια αρα και πολυ υψηλή ατομική ποιότητα, πρεπει να αντιπαραβαλλουμε μοχθο,τρεξιματα,αντοχες και ταχυδυναμη..
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Να μείνει ο Ίβιτς γιατί τα λέει σταράτα
Να μείνει ο Ίβιτς γιατί δεν τον γουστάρουν οι αρδ
Να μείνει ο Ίβιτς γιατί ξέρει από ΠΑΟΚ και είναι δικό μας παιδί
Να μείνει ο Ίβιτς γιατι οι προηγούμενοι ήταν χειρότεροι
Να μείνει ο Ίβιτς γιατί στάνταρ ο επόμενος θα είναι ακόμα χειρότερος

Να μείνει ο Ίβιτς γιατί είναι καλός προπονητής δεν υπάρχει σαν επιχείρημα και πως να υπάρξει άλλωστε όταν μπάλα δεν παίζουμε τα αγωνιστικά λάθη δεν διορθώνονται ο ΠΑΟΚ παίζει με τρία χαφ λες και είναι ο Πλατανιάς, δε μπορούμε να κάνουμε φάση στον Κουτρουμπή στον Ζέκα στον Loud και δεν ξέρω ποιον άλλον απίθανο έχει φέτος ο Βάζελος. Αλλα εντάξει μωρέ να μείνει ο Ίβιτς για τους παραπάνω λόγους. Γιατί σ αυτήν την ομάδα δυστυχώς γουστάρουμε να ασχολούμαστε με όλα εκτος από το ποδόσφαιρο.

Μια φορα ασχοληθήκαμε μονο με το αγωνιστικό κομμάτι αλλα τότε είχαμε σοβαρό προπονητή και παιχταράδες.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

simba, δεν το λέω για σένα, δεν το λέω καν για εδώ, το λέω με αφορμή αυτά που διαβάζω εδώ.
Εδώ και 4-5 χρόνια η ομάδα είναι αυτό που βλέπουμε.
Ένα ''τι έχουν τα έρμα και ψοφάν'' στο σύνολό της.
Δεν μου έχει δείξει η ομάδα πως την πειράζει η ήττα, ποιά ήττα, έχουμε φάει ξεφτιλίκια που δεν τα φανταζόμασταν ότι θα φάμε επί Σαββίδη (aka ένος πλούσιου προέδρου που πότε δεν είχε ο ΠΑΟΚ στο παρελθόν).
Αυτό είναι γεγονός όσο ο ουρανός είναι μπλε.

Αυτά τα γεγονότα λοιπόν, που έχουν σαν κατάληξη το καρδιογράφημα νεκρού, έχουν την αιτιολόγησή τους.
Δεν είναι μεταφυσικά, κατάρες ή το διαβόητο πλέον, ''ΠΑΟΚ είσαι''.
Έχουν να κάνουν (μαζί με άλλα προφανώς, αλλά για τα άλλα δεν μιλάμε εδώ) με την εύρση δικαιολογίων για το κάθε τι. Μία απ αυτές, είναι και η βαθμολογία. Αυτό λέω, με αφορμή την ανάγνωση της βαθμολογίας. Δεν νομίζω ότι διαφωνούμε, δεν νομίζω ότι διαφωνεί και κανείς που έχει δύο δράμια μυαλό δηλαδή.
Αυτό το πράγμα, κάθε χρόνο, τέτοια εποχή, απλά με διαφορετικό πρόσωπο, πάει πολύ βαθύτερα (όσο κι αν ακούγεται δραματικό) από τον εκάστοτε προπονήτη, τους καλούς, κακούς, μέτριους παίχτες.

Έχει δημιουργηθεί στην ομάδα, ένας μηχανισμός κάλυψης των πάντων. Τα απόνερά της, φτάνουν και στους συνοπαδούς μας. Το ξαναλέω, αποκλείεται ο ΠΑΟΚ ντροπιαστικά στο κύπελο από όμιλο Β εθνικής κι ακούς, έλα μωρέ με το κυπελλάκι. Μακριά απ τον κώλο μας κι όπου θέλει ας μπαίνει.
Σου φαίνεται να υπάρχει κανείς στην ομάδα ( ο ΠΑΟΚ να την κάνει), που έχει ποδοσφαιρική γνώση και να εφαρμοστεί χωρίς αντιρήσεις ή τρικλοποδιές; Σου φαίνεται να υπάρχει κανείς στην ομάδα που δεν φοβάται να αποτύχει ρε αδερφέ, αλλά να έχει ένα σχέδιο; Εμένα μου φαίνεται ότι όλοι ή σχεδόν όλοι, τρέμουν το skype.
Οπότε, μέρα μπαίνει μέρα βγαίνει, ας κάτσω στη θέση μου, θα κάνω τα τυπικά της δουλειάς μου κι ας τρέξουν άλλοι.
Κι αν αποτύχω ακόμα και στα τυπικά, την δικαιολογία την έχω εύκολη.

Ένα game of thrones που το σκηνοθετεί ο Σεφερλής. (δεν εννοώ ότι ο σκηνοθέτης είναι ο Ίβιτς που είναι στη θέση του Σεφερλή, εννοώ τη συνολική εικόνα που βγάζει η ομάδα). Δηλαδή μια τραγική φάρσα.
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Μιας και ο Σιμπα αναφερει το θεμα της εκγυμνασης.

Αν ηδη τετοια εποχη η ομαδα κλαταρει, προφανως λογω ανεπαρκους προετοιμασιας, πραγματικα αδυνατω να πιστεψω τι θα γινει τον Φεβρουαριο/Μαρτιο.

Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Παει κι ο "Κανονικος προπονητης" μας τελειωσε?Πωτς γκενενς αυτο?Καλα, εσεις δε λεγατε.....
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Κουράστηκα
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Κουράστηκες και κούρασες,πάρε τον •••••••••••• μπας και έρθει κανονικός προπονητής.Αγγελαρα γυρνα η έστω τηλεφωνααααααααα
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

kataramenos5 έγραψε:Παει κι ο "Κανονικος προπονητης" μας τελειωσε?Πωτς γκενενς αυτο?Καλα, εσεις δε λεγατε.....
Ακριβώς...Αυτός που ήρθε μετά τον πλέον "επικίνδυνο και ακατάλληλο γ@μωκροάτη" κι έβαλε την ομάδα να παίξει το αυτονόητο ποδόσφαιρο αναλόγως με το υλικό που διέθετε, τώρα μάλιστα που έκανε και νέα "ψώνια" το καλοκαίρι, με βάση μάλιστα τα ποδοσφαιρικά στοιχεία που έλειπαν γι αυτό που ήθελε να παίξει η ομάδα φέτος, τώρα ξαφνικά...

"Ξέχασε την ορθολογική προπονητική που ήξερε πριν 7 μήνες??? :? :oops: :cry:
Άβαταρ μέλους
Sekeris4

Δημοσίευση από Sekeris4 »

Αν δεν περασουμε την Πεμπτη,χαιρετας.
Marianov6

Δημοσίευση από Marianov6 »

Εγω θελω να μεινει γιατι αυτο που αντιλαμβανομαι ως τροπος παιχνιδιου του, μου αρεσει. Ναι, η ομαδα δεν εχει καλα αποτελεσματα μεχρι τωρα. Ναι, η ομαδα ειναι χαμηλα στην βαθμολογια. Αλλα δεν μιλαω για αυτα τα πραγματα, μιλαω για αυτο που αντιλαμβανομαι ως τροπος παιχνιδιου, τροπος αναπτυξης. Το αν του βγαινει, σιγουρα εχει σχεση και με το τι παιχτες εχει. Μπορουμε απλα να πουμε οτι δεν βγηκαν ολες οι μεταγραφες, δεκτο αυτο.

- Η ομαδα παιζει με 10αρι, που ολοι μας σχεδον θελαμε τοσα χρονια και δεν ειχαμε. Εχουμε και δευτερο δεκαρι στον παγκο.
- Δινει ελευθερια κινησεων στον δεκαρι του
- Παιζει απο τα πλαγια αν χρειαστει και οταν το δεκαρι δεν του βγαινει
- Το 6αρι και το 8αρι ανεβαινουν συχνα ψηλα και μπαινουν και περιοχη
- Χρησιμοποιει κρυφο επιθετικο το 6αρι του καμια φορα 'η το 8αρι του (χαρακτηριστικοτατο παραδειγμα ο Τσιμιροτ σε ενα παιχνιδι)
- Η ομαδα χρησιμοποει τις καθετες πασες που καναμε χρονια να το δουμε αυτο
- Αναπτυξη απο την αμυνα και επιτελους εχουν κοπει σε μεγαλο βαθμο τα βολε του τερματοφυλακα στον επιθετικο
- Σουτ εξω απο την περιοχη (εδω ειναι αληθεια οτι θα μπορουσαμε να εχουμε πιο πολλα και κυριως απο παιχτες στην μεσσαια γραμμη, ενω τωρα τα εχουμε κυριως απο τον Γκαρι).
- Τριγωνακια που αποδιδουν πιο γρηγορο ποδοσφαιρο μεταξυ των πλαγιων
- Διεισδυσεις απο τους πλαγιους, εξτρεμ και φουλ μπακ
- Το 10αρι το εγραψα αλλα οι εξυπνες πασες απο δεκαρι ειναι κατι που ΔΕΝ ειχαμε
- Εναλλαγη της μπαλλας εξω απο την περιοχη για να ανοιξει ο αντιπαλος που παιζει μαζικη αμυνα. Αυτο θα το ηθελα πιο γρηγορα, και σε χρονο εναλλαγων αλλα και σε λιγοτερες πασες.

Αυτα ειναι λιγα απο αυτα που βλεπω εγω και για λα υπαρχουν σχετικα βιντεος για οσους δεν τα εχουν δει ακομα. Σιγουρα δεν τα εχουμε ολα σε καθε αγωνα και σιγουρα δεν τα χρησιμοποιουμε ολα στο μεγιστο βαθμο, εκει θελουμε δουλεια. Αλλα αυτο θα ερθει κυριως οταν η ομαδα θα αποκτησει και αυτοπεποιθηση γιατι ετσι παει το πραγμα, το ενα φερνει το αλλο. Και οταν ερθει και η αυτοπεποιθηση θα ερθει και το πιο επιθετικο ποδοσφαιρο. Δυο πραγματα πρεπει να αλλαξουν για αυτο, η εμπιστοσυνη των παιχτων στο συστημα και στις δυνατοτητς τους (προφανως δεν εννοω ολους τους παιχτες γιατι καποιοι δεν εχουν δυνατοτητες), και η εμπιστοσυνη του προπονητη στους παιχτες. Να απελευθερωθουνε δηλαδη.

Αυτο που θελω να πω ειναι οτι η ομαδα δεν παιζει μονοδιαστατο ποδοσφαιρο και γενικα η αναπτυξη δεν ειναι τοσο κακη. Στην ουσια, ναι, δεν βγαινει στο χορτο σε ολα τα παιχνιδια, αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν ειναι στο μυαλο του Ιβιτς. Η 11η θεση ποναει και εμενα οσο εσενα, αλλα θελω να μεινει και να ενισχυθει ο τροπος παιχνιδιου του με καλυτερους παιχτες. Το επιθετικο ποδοσφαιρο που αναφερθηκε πριν δεν σημαινει απαραιτητα και το να εχεις 8 παιχτες μεσα στην περιοχη. Δες Μπαρτσελονα πχ που παιζει επθετικο ποδοσφαιρο αλλα χρησιμοποιει 3 παιχτες εντος περιοχης (Σουαρεζ, Μεσσι, Νειμαρ) και εναν εκτος περιοχης (Ρακιτιτς). Το επιθετικο ποδοσφαιρο μπορει να οριστει και απο το ποσο γρηγορα παιζεις και ποσο ευκολα "διαβαζουν" οι παιχτες σου ο ενας τον αλλον (κατι που θελει χρονο και ΣΤΑΘΕΡΕΣ). Η χρονια μου φαινεται copy-paste της πρωτης χρονιας του Σαντος, μεχρι και η βαθμολογικη της θεση. Ξεσκαρταρισμα το καλοκαιρι, και δωστε καλυτερα εργαλεια στον Ιβιτς. Προφανως και πολλοι θα διαφωνησουν με αυτα που γραφω (ηδη μου ερχονατι στο μυαλο μερικοι :mrgreen: ), αποψεις ειναι αυτες και δεν υπαρχει προβλημα. Απλως εγω κλεινω τα ματια στα αποτελεσματα και στεκομαι καθαρα στον τροπο που θελει ο Ιβιτς να παιζει η ομαδα. Αυτος ο τροπος εμενα μου αρεσει, απλως θελει καλυτερα εργαλεια.
paok x.m.

Δημοσίευση από paok x.m. »

Και μενα μου αρεσει σαν προπονητης οσο αφορα το ποδοσφαιρικο κομματι ο ιβιτσ. Και μαλιστα αρκετα.

Η ελλειψη αρκετα καλου ροστερ (σιγουρα βεβαια καλυτερου απο ολων των ομαδων εκτος οσφπ και ισως ισοδυναμου με βαζελο) και κυριως η ελλειψη εμπειριας και διαχειρισης αποτελεσματων και ψυχολογιας ειναι τα μεγαλα αρνητικα του. Ετσι κ αλλιως η χρονια ειναι χαμενη. Νομιζω οτι αν τον εμπιστευτουμε δεν θα βγουμε μακροπροθεσμα χαμενοι.

Γενικα αν εξαιρεσουμε 2 παιχνιδια με την καραμπακ , δεν θυμαμε φετος κανενα παιχνιδι να ειμαστε χειροτεροι απο τον αντιπαλο. Ακομα και εχθες στο χειροτερο παραγωγικα παιχνιδι μας , δεν ειμασταν χειροτεροι απο τον βαζελο. Απλα ο ιβιτς δεν εχει αυτ που ειχε πχ ο σαντος , να παιρνει παιχνιδια που ειναι το ιδιο ή λιγο καλυτερος απο τον αντιπαλο.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Marianov6 βλεπεις ρε παλικαρε ολα αυτα? Βλεπεις 10ρια,βλεπεις 6ρια και 8ρια που πατανε περιοχη,βλεπεις τριγωνακια,βλεπεις αναπτυξη απο την αμυνα? Χαριτολογωντας,μην παρεξηγηθεις,ακους και φωνες? :mrgreen:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Δευ 05 Δεκ 2016, 14:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Το ρόστερ, παρ' όλες τις ελλείψεις του, δεν είναι κακό, αλλά για κάποιο λόγο δεν μπορεί να πάρει τα αποτελέσματα που πετυχαίνουν άλλοι με χειρότερο ρόστερ.
touboflo4

Δημοσίευση από touboflo4 »

paok87 έγραψε:Μιας και ο Σιμπα αναφερει το θεμα της εκγυμνασης.

Αν ηδη τετοια εποχη η ομαδα κλαταρει, προφανως λογω ανεπαρκους προετοιμασιας, πραγματικα αδυνατω να πιστεψω τι θα γινει τον Φεβρουαριο/Μαρτιο.
Χωρίς να θέλω να καλύψω τις όποιες αδυναμίες έχει αυτή την στιγμη το προπονητικό τιμ, με τις συνεχεις διακοπές, δεν μπορεις να εφαρμόσεις το πρόγραμμα το οποίο είχες σχεδιάσει. Το ανησυχητικό είναι οτι δεν υπάρχει διακοπή μέσα στον Γενάρη, έτσι ώστε να εφαρμοστεί ένα μίνι-μπλοκ υπερφόρτωσης, το αντιθετο μαλιστα έχουν μπει εμβόλιμα παιχνίδια.

Εν μέρει όμως συμφωνω με τον simba, οτι το κομμάτι της εκγύμνασης στον σύλλογο είναι σε νηπιακό επίπεδο ( 1η ομάδα και κυρίως ακαδημία)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”