21. Diego Biseswar
Re: 21. Diego Biseswar
Νομιζω φαινεται να ρον χανουμε
Κ με κακο χειρισμό προπονητη κ τεμπελιά δίκη του
Πίστευα θα βρίσκαμε ισορροπία να παίρναμε ποιοτικά λεπτά αλλα ούτε κι αυτο
Κρίμα
Κ με κακο χειρισμό προπονητη κ τεμπελιά δίκη του
Πίστευα θα βρίσκαμε ισορροπία να παίρναμε ποιοτικά λεπτά αλλα ούτε κι αυτο
Κρίμα
Γιατι φταίει ο προπονητής που ο μπισε είναι γιά ένα 50 λεπτό ?
Στάλθηκε από το Lenovo A6020a40 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θα μπορούσαμε να παρουμε ποιοτικό χρονο πιστευω θεωρητικά ιςως κ οντως μα μη γινεται
Ναι αλλά άν στραβωνει αυτός γιατί πέρνει λίγα λεπτά συμμετοχη ?
- ace79grpaok
Επειδή εκτιμώ πολύ τα περισσότερα posts σου φίλε μου κι επειδή είμαι απ αυτούς που λες ότι το καλοκαίρι (προσωπικά έως και τα μέσα Οκτώβρη μάλιστα, εκτιμούσα και το έγραφα ότι απ αυτόν πρέπει να ξεκινάει η 11άδα σε όλους τους αγώνες) γράφαμε διθυράμβους σου δίνω την δική μου διάσταση που βλέπω από τότε έως και σήμερα τα πράγματα για τον παίχτη, απαντώντας σου αριθμητικά στα δικά σου επιχειρήματα...aspromaura ioannina έγραψε:οσοι κρινετε αρνητικα τον Μπισεσβαρ, ξεχνατε δυο τρια πραγματακια..
1)οτι ειναι ο μονος παιχτης που δεν εχει προστατεψει ως τωρα ο προπονητης του(εν αντιθεσει με κλαους, περευρα, πελκα,τζαλμα κ.α.) σε ερωτησεις των ΑΡΔ. Οσα ειχε πει γι αυτον ο ιβιτς συνεπαγοταν με μηδενισμο της αξιας του ως παιχτης του ΠΑΟΚ. Για μενα ειναι λογικο να εχει στραβωσει ο παιχτης απο τις δηλωσεις αυτες.
2)στα περισσοτερα παιχνιδια που αγωνιστηκε απεδειξε οτι ξερει 2 φορες περισσοτερη μπαλα απο καθε συμπαικτη του. Παρολα αυτα, ο ΠΑΟΚ και ακομη εναν πολυ καλο παιχτη που θα μπορουσε να ΔΩΣΕΙ και οχι να ΠΑΡΕΙ απο την ομαδα.
3)οι περισσοτεροι που τον κρινετε αρνητικα γραφατε διθυραμβους στην αρχη της σεζον
1...Ο Βλάντο απ την αρχή έλεγε ότι δεν είναι έτοιμος και κάνα μήνα μετά ότι δεν μπορεί να παίξει δύο συνεχόμενα ολόκληρα 90λεπτα μέσα σε λίγες μέρες!!!! Αν θεωρείς με όσα έχεις δει ότι έτσι "δεν προστάτεψε τον παίχτη, λέγοντας ψέματα, τότε sorry αλλά προσωπικά βλέπω το αντίθετο ακριβώς...
2...Μπάλα έχει όντως δείξει ότι γνωρίζει περισσότερη απ το σύνολο όλων των 10ριών της Σούπα Λίγδας, συμφωνώ απόλυτα, όπως ότι έχει και πάρα πολύ σωστή ποδοσφαιρική παιδεία...Για να τα "δώσει" λοιπόν αυτά ο παίχτης χρειάζεται να "θέλει" να τα δώσει και μάλιστα, κατά το moto του Βλάντο, σε κάθε αγώνα και για όσο ακριβώς χρόνο πατάει το χόρτο παίζοντας για την ομάδα...
Σου φάνηκε κάτι τέτοιο όμως, π.χ. στον αγώνα της Πέμπτης με τα Τρίκαλα, όπου, με την μπάλα που ξέρει το παλικάρι, θα έπρεπε να έχει κερδίσει τον αγώνα μόνος του, ή έστω με την συμπαράσταση ενός Περέιρα κι ενός Μυστακίδη για παράδειγμα? Σου φάνηκε να έχει καν την διάθεση, να "Θέλει" δηλαδή, να οργανώσει έστω και μια επίθεση της προκοπής με την ποδοσφαιρική παιδεία που τον διακρίνει? Εμένα το αντίθετο μου έδειξε πάντως!!!! Προσωπικά είδα έναν παίχτη ράθυμο και περπατητή που σκεφτόταν, δίνοντας πασούλες 5 μέτρων στον διπλανό του απ το πρώτο λεπτό, "άντε ρε ρέφερι, σφύρα την λήξη να πάμε να φάμε κάνα κατσίκι στο Μεγαλοχώρι να ούμε" ή κάτι παρόμοιο!!!! Κι από πάνω στραβομουτσουνιάζει και στην αλλαγή του, για την οποία μην με πεις ότι έφταιγε ο Ίβιτς που την έκανε, έτσι? Ε δεν θα πάρω πλέον και το μέρος του ρε αδερφέ, με το συμπάθιο κιόλας...
Αυτό που κατάλαβα προσωπικά λοιπόν και δεν είναι ο πρώτος παίχτης δυνατοτήτων που έρχεται στον Π.Α.Ο.Κ. και δεν τις αποδεικνύει στο γήπεδο (βάλε μέσα Στοχ, Λούκας, Μέρτενς, Μαντούρο, Νομπόα, Νάτχο, Κόστα, Όλσεν, Μπερμπάτοφ κ.τ.λ.), είναι ότι "κοντά στα ξερά καίγονται και τα χλωρά" και ότι δεν φταίει κανένας Στέφενς, ΑΑ, Τούντορ και Ίβιτς γι αυτό!!!! Άλλοι φταίνε και ελπίζω πολύ σύντομα να μάθουμε ποιοι ακριβώς...
Ίσως φταίει γενικότερα όμως και το ότι, όλοι όσοι έρχονται (όσο πιο έμπειροι από αποδυτήρια και κοντά στα 30 είναι μάλιστα, τόσο γρηγορότερα το παίρνουν πρέφα) στον Π.Α.Ο.Κ., καταλαβαίνουν ότι κουμάντο στην ομάδα δεν κάνει κανένας προπονητής και καμιά διοίκηση, αλλά οι παίχτες του Π.Α.Ο.Κ., είτε καλοί είναι αυτοί, είτε κακοί όμως ακόμα, αγωνιζόμενοι φυσικά σ αυτόν με οποιαδήποτε αποτελέσματα (εδώ είδες ποιον βγάλαμε MVP με μία απ τις πιο χάλια αμυντικές επιδόσεις της ομάδας ever) και δίχως μάλιστα να "τους τραβάει και κανένας το αυτάκι ΠΟΤΕ"!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Σάβ 03 Δεκ 2016, 21:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
protruding ribcage ή abdomen ειναι η φαση του..ace79grpaok έγραψε:Πάντως ειδ; τον σκεμπε του με τα Τρίκαλα και τρόμαξα
(http://forum.bodybuilding.com/attachmen ... 1303061156)
τι σκεμπεδες και ιστοριες..
- Sick Bastard
-
τσιριγώτης
Το πως σε βγάλαμε παλαιμαχο με ξεπερνάει. Φύγε εσύ φταις για την έως τώρα πορεία στο πρωτάθλημα
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
- ΑποστόληςΑ
Πρέπει, για να μας δείξει αν αξίζει να μείνει και τον δεύτερο γύρο.
(όχι τον κρεατικό)
(όχι τον κρεατικό)