Πλακα κανεις;;;προφανως εχουν γινει και αλλα..Yupis έγραψε:Εγώ θέλω να ρωτήσω κάτι όλους. Δέχεστε δηλαδή ότι όντως το μόνο πρόβλημα του Ίβιτς με τον Τζαβέλλα ήταν οι απαξιωτικοί χαρακτηρισμοί του δεύτερου πριν το ματς με την Φιορεντίνα; Αυτό μόνο και τίποτα άλλο;
Vladan Ivic
- sourmenetes
- Moderator
Re: Vladan Ivic
- sourmenetes
- Moderator
Στο μυαλο του βλαντο..καποιοι γιατι δεν κανουν για ΠΑΟΚ και καποιοι γιατι δημιουργουν θεματα.simba έγραψε:Οι 2-3 ακομα, ειναι στο μυαλο του Βλαντο ή το δικο σου?
Πάντως πειτε τους ρε παιδια, να κανουμε παρέα υπομονη
Λεει χαρακτηριατικα:"καποιοι δε θελουν αλλα και καποιοι δεν μπορουν."τυχαια δεν το λεει.
Έτσι ακριβώς τα είπε ο Ίβιτς και ήδη έχουν φύγει και άλλοι απλά θα μείνουν για ευνόητους λόγους μέχρι να ρθει η "σωστή" ώρα.
Αυτά μου έλεγε φίλος , που λέει έχει πληροφόρηση και μου είπε και κάτι που είναι off topic και ειπωμέμο πολλάκις, αλλά ο δίαυλος της πληροφορίας του έχει μια αξιοπιστία. Και το λεω χαμηλόφωνα ζητώντας κατανόηση για το off του θέματος
του χρόνου επιστρέφει παίκτης μας από γερμανία πολυθεσίτης....
Αυτά μου έλεγε φίλος , που λέει έχει πληροφόρηση και μου είπε και κάτι που είναι off topic και ειπωμέμο πολλάκις, αλλά ο δίαυλος της πληροφορίας του έχει μια αξιοπιστία. Και το λεω χαμηλόφωνα ζητώντας κατανόηση για το off του θέματος
του χρόνου επιστρέφει παίκτης μας από γερμανία πολυθεσίτης....
sourmenetes έγραψε:Στο μυαλο του βλαντο..καποιοι γιατι δεν κανουν για ΠΑΟΚ και καποιοι γιατι δημιουργουν θεματα.simba έγραψε:Οι 2-3 ακομα, ειναι στο μυαλο του Βλαντο ή το δικο σου?
Λεει χαρακτηριατικα:"καποιοι δε θελουν αλλα και καποιοι δεν μπορουν."τυχαια δεν το λεει.
Μετατροπη απο πληθυντικο σε ενικο, καναμε στο Δημοτικό νομιζω,Είπα «κάποιοι παίκτες». Εννοούσα τον έναν.
Όλοι ξέρουν ότι όσον αφορά τις δηλώσεις που έκανα, έγιναν για έναν παίκτη.
Οποτε ειναι ευκολο να γινει αντικατασταση του "καποιοι" με "καποιος" στο παρακατω, έξυπνα παιδια ειστε...
Ή θα φύγω εγώ ή κάποιοι άλλοι.
Άλλαξα κάποιους παίκτες την τελευταία στιγμή.
Δε λέω ότι κάποιοι απλά δεν μπορούν, μπορεί να μη θέλουν. Και πιστεύω ότι κάποιοι από εσάς εδώ γνωρίζουν ποιοι παίκτες. Δεν μπορώ να σας πω εγώ γιατί δε θέλουν αυτοί οι παίκτες.
Εκτος κ αν ειστε οντως μες στο μυαλο του, και γνωρίζετε και τον αριθμο των παικτών..Rainmaker έγραψε:Το να πιάνετε ΚΑΘΕ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΛΕΞΗ και να τη βαφτίζετε όπως σας γουστάρει, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ.
Δε νομΙζω οτι εχει κανενα νοημα να ερμενηνευουμε κλπ
Το θεμα ειναι να κάνουνε αυτοι που πρεπει αυτα που πρεπει
Να τελειώσουν όσους πρεπει κ τελος
Το θεμα ειναι να κάνουνε αυτοι που πρεπει αυτα που πρεπει
Να τελειώσουν όσους πρεπει κ τελος
Αυτο ακριβως, αναμενουμε αποφασεις για οσους δε μπορούν,
οπως αλλωστε υποτιθεται οτι γινεται ουτως η αλλως σε μια οργανωμενη ομαδα..
Ολα τα υπολοιπα, τα δαχτυλα και οι μπηχτές (αναλογα τις συμπάθειες) κανουν κακο στην ομαδα..
οπως αλλωστε υποτιθεται οτι γινεται ουτως η αλλως σε μια οργανωμενη ομαδα..
Ολα τα υπολοιπα, τα δαχτυλα και οι μπηχτές (αναλογα τις συμπάθειες) κανουν κακο στην ομαδα..
- sourmenetes
- Moderator
Σιμπα προχθες μιλησε μονο για το θεμα μειωμενης αποδοσης.simba έγραψε:sourmenetes έγραψε:Στο μυαλο του βλαντο..καποιοι γιατι δεν κανουν για ΠΑΟΚ και καποιοι γιατι δημιουργουν θεματα.simba έγραψε:Οι 2-3 ακομα, ειναι στο μυαλο του Βλαντο ή το δικο σου?
Λεει χαρακτηριατικα:"καποιοι δε θελουν αλλα και καποιοι δεν μπορουν."τυχαια δεν το λεει.Μετατροπη απο πληθυντικο σε ενικο, καναμε στο Δημοτικό νομιζω,Είπα «κάποιοι παίκτες». Εννοούσα τον έναν.
Όλοι ξέρουν ότι όσον αφορά τις δηλώσεις που έκανα, έγιναν για έναν παίκτη.
Οποτε ειναι ευκολο να γινει αντικατασταση του "καποιοι" με "καποιος" στο παρακατω, έξυπνα παιδια ειστε...Ή θα φύγω εγώ ή κάποιοι άλλοι.
Άλλαξα κάποιους παίκτες την τελευταία στιγμή.
Δε λέω ότι κάποιοι απλά δεν μπορούν, μπορεί να μη θέλουν. Και πιστεύω ότι κάποιοι από εσάς εδώ γνωρίζουν ποιοι παίκτες. Δεν μπορώ να σας πω εγώ γιατί δε θέλουν αυτοί οι παίκτες.Εκτος κ αν ειστε οντως μες στο μυαλο του, και γνωρίζετε και τον αριθμο των παικτών..Rainmaker έγραψε:Το να πιάνετε ΚΑΘΕ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΛΕΞΗ και να τη βαφτίζετε όπως σας γουστάρει, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ.
Το καποιοι αναφερθηκε τη δευτερα και αναφερθηκε και για τη μειωμ.αποδοση για καποιους που δεν μπορουν.
Μα στο παραθετω και πιο πανω ρε σουρμε, το υπογραμμιζω κιολας...
Ασε που χανεις το point αυτου που λεω εδω κ μερες (αυτο π απαντησα στον μανιακο)..
Ασε που χανεις το point αυτου που λεω εδω κ μερες (αυτο π απαντησα στον μανιακο)..
Μακάρι να καταφέρεις να παίξουνε όπως με την Φιορεντίνα, (ΚΑΙ) για σένα & για τον Π.Α.Ο.Κ., για να κερδίσουμε αύριο & την Πέμπτη!!!! Το εύχομαι ολόψυχα για όλους μας πλέον, ειδικά όμως για σένα που το αξίζεις 1.000%!!!!
Ακομα κ ο χειρότερος κοουτς να ειδαι πρεπει να μείνεις οπωσδήποτε
Σημερα το ματς ήταν για 0-0 αλλα η μλκ μπρίκιτς μας έκαψε
Καλώς για μεν πηγε συντηρητικά με βαζελο παίζαμε κ η ψυχολογια της ομαδας σκατα
Αλλα
Το κακο ειναι πως κατέληξε μια ομαδα με σαββιδη υποτίθεται να εχει βασικο φορ αμπαλο παικτη κ να μπαινει επισης αμπαλος ως αλλγη
Με μόνη αλλαγη τον μπισε να μπορει να αλλάξει παιχνιδι
Καμια αξιόπιστη αλλγη στα εξτρεμ που σημερα δεν
Αυτα
Σημερα το ματς ήταν για 0-0 αλλα η μλκ μπρίκιτς μας έκαψε
Καλώς για μεν πηγε συντηρητικά με βαζελο παίζαμε κ η ψυχολογια της ομαδας σκατα
Αλλα
Το κακο ειναι πως κατέληξε μια ομαδα με σαββιδη υποτίθεται να εχει βασικο φορ αμπαλο παικτη κ να μπαινει επισης αμπαλος ως αλλγη
Με μόνη αλλαγη τον μπισε να μπορει να αλλάξει παιχνιδι
Καμια αξιόπιστη αλλγη στα εξτρεμ που σημερα δεν
Αυτα
καθολου!ομαδα παρωδια με 1-2 εκλαμψεις!δες λιγο βαθμολογία που μας εχει κ συνεχισε την στηριξη...