Vladan Ivic

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας

Θα θέλατε να παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας?

ΝΑΙ
129
72%
ΟΧΙ
49
28%

Σύνολο ψήφων: 178

Άβαταρ μέλους
nothu

Re: Vladan Ivic

Δημοσίευση από nothu »

Τριετες δεν ειχε υπογραψει μετα πλει οφ; το 19 νομιζω ληγει το συμβολαιο του.
Άβαταρ μέλους
Othin

Δημοσίευση από Othin »

T.H.E.O.S έγραψε:Σημερα γραφτηκε μια μαυρη σελιδα στην ιστορια του ποδοσφαιρου του ΠΑΟΚ. Οταν ο εισαγγελεας βρισκει λογο και καλει τον προπονητη σου, τον τεχνικο δ.ντη και τον αρχηγο τη ομαδας σου για καταθεσεις ,μονο μαυρη μπορει να χαρακτηριστει.
...
Μαύρη σελίδα και πρέπει να ντρέπομαι, επειδή ο εισαγγελέας βρήκε λόγο?!!!

Μήπως πρέπει να ντρέπομαι κι επειδή η ομάδα μου κατηγορήθηκε ως ύποπτη για στημένο παιχνίδι στο ΠΑΟΚ τυριά 2-0 στο κύπελλο?! Κι εκεί κάποιοι βρήκαν λόγο!

Από την άλλη, όχι μόνον κατηγορίες για μειωμένη απόδοση ενός παίκτη με στόχο το φάγωμα προπονητή, αλλά ολόκληρες ομολογίες υπήρξαν για κανονικό στήσιμο του γάβρος – βέροια με σκοπό τον παράνομο πλουτισμό. Και τι έγινε? Ο εντιμότατος εισαγγελέας και οι εντιμότατοι δικαστές τι αποφάσισαν? Μούχτι? Εκεί δεν βρήκαν λόγο? Ντρέπεται κανείς γι αυτό?

Για το Noor1 άκουσε τίποτα κανένας εισαγγελέας? Εννοώ για τα δυστυχήματα και το κακό ριζικό όσων εμπλέκονταν στην υπόθεση, πονηρεύτηκε ή έστω ντράπηκε κανένας Επιθεωρητής Κλουζώ της Δικαιοσύνης?

Τα ονόματα Μπουρμπούλια και Καλούσης μας λένε τίποτα? Θυμόμαστε τι ήταν και που είναι σήμερα αυτοί οι καταδικασθέντες, κάποτε υπερασπιστές της Δικαιοσύνης? Ο Καλούσης τώρα έχει εταιρεία που απασχολεί δικηγόρους και παρέχει νομικές υπηρεσίες. Θεωρείται και είναι επιχειρηματίας, γιατί του απαγορεύτηκε να ασκεί επάγγελμα σχετικό με την Δικαιοσύνη λόγω διαφθοράς! Ντρέπεται κανείς γι αυτό?

Για τις πρόσφατες δηλώσεις του προέδρου του ΣτΕ Νίκου Σακελλαρίου περί ανέλιξης δικαστών ντρεπόμαστε καθόλου?

Προσωπικά ντρέπομαι για την κατάντια της Δικαιοσύνης στην χώρα μου και για την ύπαρξη εισαγγελέων σαν τον επιλεκτικά μυγιάγγιχτο που διέταξε έρευνα με βάση το πρωτοσέλιδο κωλοφυλλάδας που υπηρετεί πρεζέμπορα και όχι για την ομάδα μου ούτε για τον προπονητή της ομάδας μου, επειδή δεν ακολούθησε την εταιρική εθιμοτυπία (σε μια εταιρεία υπόδειγμα σύγχρονης διοικητικής λειτουργίας?).

Ντρέπομαι επίσης για την ύπαρξη δημοσιογράφων σαν αυτούς που ισχυρίζονται ότι δεν ονομάζονται Καραπαπάρες και σαν αυτούς που ισχυρίζονται ότι είναι και ΠΑΟΚτσήδες όπως ο Κόλκας ή ο Μήλιος.

Και περισσότερο ντρέπομαι για έναν παίκτη της ομάδας μου και μάλιστα αρχηγό, που δεν έπρεπε καν να έχει ακουμπήσει τη φανέλα της.

ΥΓ. Μην πιάσουμε και τους λεγόμενους ποδοσφαιρικούς εισαγγελείς, γιατί ο κυρ-εισαγγελέας με την Τζένη την ωραία έχει σίγουρα περισσότερη αξιοπρέπεια από αυτούς. Για να μην πω ότι και η Τζένη η ωραία έχει περισσότερη αξιοπρέπεια (και μεγαλύτερα @ρχίδι@) από αυτούς. Και το εννοώ απόλυτα.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

+ 1926...ΜΠΑΜ-ΠΑΤΑΓΟΣ!!!!

@Othin, είσαι απλά απολαυστικός όποτε διαβάζω post σου...Σου οφείλω ένα ακόμη ευχαριστώ...
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Κύριοι, ο εισαγγελέας ερευνά, δεν κάλεσε ακόμη τον κατηγορούμενο, αν βρει ποτέ κανέναν κατηγορούμενο.
Άβαταρ μέλους
Othin

Δημοσίευση από Othin »

Ναι ρε αδερφέ, αλλά όταν ο εισαγγελέας "βρίσκει λόγο" (ή έχει το θράσος) να σε καλέσει για μια υπόθεση που ξέρει εξαρχής ότι είναι γελοία, γιατί το κάνει? Επειδή θεωρεί πως πρέπει να ανταποκριθεί στην κωλοφυλλάδα που υπηρετεί τα συμφέροντα ενός πρεζέμπορα? Επειδή πιστεύει ότι η κωλοφυλλάδα αντιπροσωπεύει την κοινή γνώμη? Επειδή θέλει να δώσει τα διαπιστευτήριά του σε κανέναν χοντρό, για να εξασφαλίσει την ανέλιξη? Εγώ δεν μπορώ να βρω κανέναν σοβαρό λόγο για την συγκεκριμένη κλήτευση, ειδικά από ένα καθεστώς που μονίμως φαίνεται να διυλίζει τον κώνωπα και να καταπίνει την κάμηλο.

Ευχαρίστως όμως να ακούσω μια πιθανή εξήγηση, περισσότερο κολακευτική για την ορθή λειτουργία της μιας εκ των τριών εξουσιών του Κράτους.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Othin έγραψε:
T.H.E.O.S έγραψε:Σημερα γραφτηκε μια μαυρη σελιδα στην ιστορια του ποδοσφαιρου του ΠΑΟΚ. Οταν ο εισαγγελεας βρισκει λογο και καλει τον προπονητη σου, τον τεχνικο δ.ντη και τον αρχηγο τη ομαδας σου για καταθεσεις ,μονο μαυρη μπορει να χαρακτηριστει.
...

Μήπως πρέπει να ντρέπομαι κι επειδή η ομάδα μου κατηγορήθηκε ως ύποπτη για στημένο παιχνίδι στο ΠΑΟΚ τυριά 2-0 στο κύπελλο?! Κι εκεί κάποιοι βρήκαν λόγο!

Από την άλλη, όχι μόνον κατηγορίες για μειωμένη απόδοση ενός παίκτη με στόχο το φάγωμα προπονητή, αλλά ολόκληρες ομολογίες υπήρξαν για κανονικό στήσιμο του γάβρος – βέροια με σκοπό τον παράνομο πλουτισμό. Και τι έγινε? Ο εντιμότατος εισαγγελέας και οι εντιμότατοι δικαστές τι αποφάσισαν? Μούχτι? Εκεί δεν βρήκαν λόγο? Ντρέπεται κανείς γι αυτό?

Για το Noor1 άκουσε τίποτα κανένας εισαγγελέας? Εννοώ για τα δυστυχήματα και το κακό ριζικό όσων εμπλέκονταν στην υπόθεση, πονηρεύτηκε ή έστω ντράπηκε κανένας Επιθεωρητής Κλουζώ της Δικαιοσύνης?

Τα ονόματα Μπουρμπούλια και Καλούσης μας λένε τίποτα? Θυμόμαστε τι ήταν και που είναι σήμερα αυτοί οι καταδικασθέντες, κάποτε υπερασπιστές της Δικαιοσύνης? Ο Καλούσης τώρα έχει εταιρεία που απασχολεί δικηγόρους και παρέχει νομικές υπηρεσίες. Θεωρείται και είναι επιχειρηματίας, γιατί του απαγορεύτηκε να ασκεί επάγγελμα σχετικό με την Δικαιοσύνη λόγω διαφθοράς! Ντρέπεται κανείς γι αυτό?

Για τις πρόσφατες δηλώσεις του προέδρου του ΣτΕ Νίκου Σακελλαρίου περί ανέλιξης δικαστών ντρεπόμαστε καθόλου?

Προσωπικά ντρέπομαι για την κατάντια της Δικαιοσύνης στην χώρα μου και για την ύπαρξη εισαγγελέων σαν τον επιλεκτικά μυγιάγγιχτο που διέταξε έρευνα με βάση το πρωτοσέλιδο κωλοφυλλάδας που υπηρετεί πρεζέμπορα και όχι για την ομάδα μου ούτε για τον προπονητή της ομάδας μου, επειδή δεν ακολούθησε την εταιρική εθιμοτυπία (σε μια εταιρεία υπόδειγμα σύγχρονης διοικητικής λειτουργίας?).

Ντρέπομαι επίσης για την ύπαρξη δημοσιογράφων σαν αυτούς που ισχυρίζονται ότι δεν ονομάζονται Καραπαπάρες και σαν αυτούς που ισχυρίζονται ότι είναι και ΠΑΟΚτσήδες όπως ο Κόλκας ή ο Μήλιος.

Και περισσότερο ντρέπομαι για έναν παίκτη της ομάδας μου και μάλιστα αρχηγό, που δεν έπρεπε καν να έχει ακουμπήσει τη φανέλα της.

ΥΓ. Μην πιάσουμε και τους λεγόμενους ποδοσφαιρικούς εισαγγελείς, γιατί ο κυρ-εισαγγελέας με την Τζένη την ωραία έχει σίγουρα περισσότερη αξιοπρέπεια από αυτούς. Για να μην πω ότι και η Τζένη η ωραία έχει περισσότερη αξιοπρέπεια (και μεγαλύτερα @ρχίδι@) από αυτούς. Και το εννοώ απόλυτα.
Ποιο καλά δέν μπορούσαν να λεχθουν
Άβαταρ μέλους
Yupis

Δημοσίευση από Yupis »

Εγώ θέλω να ρωτήσω κάτι όλους. Δέχεστε δηλαδή ότι όντως το μόνο πρόβλημα του Ίβιτς με τον Τζαβέλλα ήταν οι απαξιωτικοί χαρακτηρισμοί του δεύτερου πριν το ματς με την Φιορεντίνα; Αυτό μόνο και τίποτα άλλο;
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Προφανώς όχι ρε φίλε... Α΄΄'α αυτό μόνο μπορείς νόμιμα να τιμωρήσεις ... Και ο νοών νοείτο...
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Othin έγραψε:
...

πες τα αδερφε
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Othin έγραψε:Ναι ρε αδερφέ, αλλά όταν ο εισαγγελέας "βρίσκει λόγο" (ή έχει το θράσος) να σε καλέσει για μια υπόθεση που ξέρει εξαρχής ότι είναι γελοία, γιατί το κάνει? Επειδή θεωρεί πως πρέπει να ανταποκριθεί στην κωλοφυλλάδα που υπηρετεί τα συμφέροντα ενός πρεζέμπορα? Επειδή πιστεύει ότι η κωλοφυλλάδα αντιπροσωπεύει την κοινή γνώμη? Επειδή θέλει να δώσει τα διαπιστευτήριά του σε κανέναν χοντρό, για να εξασφαλίσει την ανέλιξη? Εγώ δεν μπορώ να βρω κανέναν σοβαρό λόγο για την συγκεκριμένη κλήτευση, ειδικά από ένα καθεστώς που μονίμως φαίνεται να διυλίζει τον κώνωπα και να καταπίνει την κάμηλο.

Ευχαρίστως όμως να ακούσω μια πιθανή εξήγηση, περισσότερο κολακευτική για την ορθή λειτουργία της μιας εκ των τριών εξουσιών του Κράτους.
δεν προλαβαινουμε να σε μοιραζουμε +++++++++++++++++++++
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Yupis έγραψε:Εγώ θέλω να ρωτήσω κάτι όλους. Δέχεστε δηλαδή ότι όντως το μόνο πρόβλημα του Ίβιτς με τον Τζαβέλλα ήταν οι απαξιωτικοί χαρακτηρισμοί του δεύτερου πριν το ματς με την Φιορεντίνα; Αυτό μόνο και τίποτα άλλο;

αυτο και αλλες 10-20-30 φασεις σου-ξου-μου-ξου του Τζαβελλα που πιθανον εχουν υποπεσει στην αντιληψη του Ιβιτς και των συνεργατων του....
τι αλλο δηλαδη θεωρεις εσυ;

edit: φυσικα και οι υποπτες εμφανισεις του αλλα αυτες μπορουν ευκολα να δικαιολογηθουν
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

Τότε κακώς συμφώνησε στην ανανέωση. Γιατί 30, 40 φάσεις δεν έγιναν σε 1 μήνα.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Καθαρά ποδοσφαιρικά, πρέπει να γιορτάσουμε το γεγονός ότι ένας ακόμα παίκτης που δεν μπορεί να παίξει ούτε στην nominal θέση του, αλλά ούτε στην θέση που κατ'ανάγκην καθιερώθηκε (σέντερ μπακ δηλαδή) μας χαιρετάει. Αυτό ανοίγει και τον δρόμο για έναν κανονικό αριστερό σέντερ μπακ τον Γενάρη ή το καλοκαίρι. Υπάρχουν και δύο τρείς άλλοι για διώξιμο αλλά θα κάνουμε υπομονή...
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Οι 2-3 ακομα, ειναι στο μυαλο του Βλαντο ή το δικο σου?
Πάντως πειτε τους ρε παιδια, να κανουμε παρέα υπομονη :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Σίμπα, καθαρά ποδοσφαιρικά μιλάω. Αλλά νομίζω παραδοσιακά επι Σαββίδη έχουμε παίκτες που στα χαρτιά είναι αμυντικά χάφ αλλά παίζουν δεξιά μπάκ, σεντερ φόρ που παίζουν δεξιοί εξτρέμ κλπ.

Αυτό που δεν χωρούσε στο μυαλό μου μετά την περίφημη ανανέωση τον περασμένο μήνα, είναι ότι ένας αριστερός μπάκ θα καπαρώσει την θέση του αρ. σέντερ μπακ για 3 χρόνια. Προσωπικά η εμφάνιση της Δευτέρας είναι απόδειξη του ρίσκου που θα παίρναμε σαν ΠΑΟΚ με την συγκεκριμένη επιλογή, δηλαδή εγώ θεωρώ ότι οι γκέλες που έκανε στον αγώνα που θύμισαν την γκέλα με την γριά στο 0-1 πέρυσι, είναι καθαρά αγωνιστικά λάθη. Δεν με νοιάζει τι πιστεύει ο Ιβιτς, οι εφημερίδες ή το φόρουμ. Ολα θα ξεχαστούν και η ομάδα θα πάρει τον δρόμο της, πιστεύω έναν καλύτερο δρόμο με λιγότερη μετριότητα στην 11άδα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”