Αλήτικη Κυριακή στην ΝΕΤ και άλλα κανάλια του W.C

Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

Yiankos έγραψε:
Falegkos έγραψε:Υπάρχει τοπικ για τον μινο εισαι οφ τοπικ θα στο σβησοουν.
Ξεκόλλα ...
Για σενα.....
Αλλα είμαστε off στείλε pm.

Ε νοβιτο αυτο το βλεπουμε εδω και καιρο.
Το θεμα ειναι οτι οτι και να κανουμε δεν βάζουν μυαλό....και γιατι να βαλουν την στιγμή που τα περνουν για να κανουν αυτο που κανουν.
Και γω αν ήμουν στην θεση τους μονο ΠΑΟΚ θα ελεγα....

Το θεμα ειναι να μπει κάποιος αντικειμενικός και οχι αυτοι.
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

Falegkos έγραψε:
Yiankos έγραψε:
Falegkos έγραψε:Υπάρχει τοπικ για τον μινο εισαι οφ τοπικ θα στο σβησοουν.
Ξεκόλλα ...
Για σενα.....
Αλλα είμαστε off στείλε pm.
Όχι δεν στέλνω pm, γιατί αν είναι να μας δουλεύετε τώρα ότι και καλά δεν απαντάω για να μην βγω οφ τόπικ, να το κλείσουμε το μπουρδέλο το φόρουμ να ησυχάσουμε τελείως!

Επειδή βλέπω ότι κάποιοι θέλετε να αρχίσετε να πουλάτε τρέλα και το παίζετε χαζοί θα πω το αυτονόητο μήπως και χαλαρώσει η κατάσταση .. Αυτό που είπε ο gewlogos, o aparadektos, εγώ και άλλοι πολλοί οι οποίοι είχαν διαμαρτυρηθεί κατά καιρούς ήταν ότι δεν γουστάρουν να βλέπουν ποσταρίσματα των Ζουζουνιών που έβγαιναν (και ίσως βγαίνουν, δεν ξέρω) στο Alter!
Δε θα σου πει κανένας τίποτα αν σε τόπικ για τον Μπακαγιόκο πείς και κάτι για τον Μουσλίμοβιτς, ούτε σε ποστ για την Αθλητική Κυριακή πεις κάτι για τον Μίνο ή τον Κυριάκο! Μην κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις ..
Δεν είπαμε το φόρουμ να μην έχει την καφενειακή χαλαρότητα όπου μπορείς να πεις και τη μαλακία σου στον άλλο που τον ξέρεις προσωπικά, ή να μην πεις κάτι άσχετο. Απλά η συνεχόμενη μαλακίτιδα σε τόπικ ολίγον τι ποιο σοβαρά από αυτό της Αθλητικής Κυριακής (που είναι όλο ένα μπινελίκι), από αυτός της Μεταγραφολογίας (που είναι όλο Παπαρολογία) και λοιπά κούρασε.
Αναφέρθηκε το θέμα .. το διαβάσαμε όλοι .. το κατανοήσαμε όλοι .. και συνεχίζουμε τη ζωή μας όπως και πριν! Υπάρχει κάτι που δεν κατάλαβες ή θέλει να ρωτήσει κάποιος άλλος;
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

Λες να μην καταλάβαμε??
Δεν εχω τιποτα με κανενα ουτε τα αλλα παιδια νομιζω....
χαλάρωσε.
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

Ωραία συνεχίζουμε! :D
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Σόρρυ, ακόμα ασχολείστε με αυτή την @@@εκπομπή που η κρατική τηλεόραση την προβάλει ως ένα από τα πιο καλά προϊόντα της???
Άβαταρ μέλους
4444

Δημοσίευση από 4444 »

στο δαλουκα εαν θημαμε καλα ειχανε πει οτι η καρτα στο θρασηβουλο ηταν αδικη και τωρα στη λαρισα την εβγαλαν λαδι οκ κανονισμος εαν εχω αδικο διορθωστεμαι παρακαλω αγαπητα παιδια του φορου
αστειευομαι :?
Άβαταρ μέλους
Isaak the Greek

Δημοσίευση από Isaak the Greek »

free4 έγραψε:ΠΑΟΚ είμαστε όλοι ρε..
Σιγά μην χαλαστούμε για τέτοιου είδους θέματα, απλά θέλει προσοχή!!

Οσο για τον Μπαρούχα, νομίζω ότι στη Νόβα, ο σχολιασμός από τον αμερόληπτο (σε μεγάλο βαθμό) αρχιδιαιτητή, κ. Βασιλάκη, είναι το λιγότερο πολύ καλύτερη από αυτόν της κρατικής τηλεόρασης..
Ο βασιλακης παιδια νομιζω οτι τα λεει με το ονομα τους τα πραγματα...Επειδη η Νοβα μου δινει την "Ωρα των πρωταθλητων" με το πακετο που εχω αγορασει για τα παιχνιδια Α1 και Σουπαλιγκ , μπορω να πω οτι ειναι μακραν ο ποιο αντικειμενικος.

Και μαλιστα οχι μονο αυτος αλλα και ο παρουσιαστης (Γιαννης λεγεται αλλα δεν θυμαμαι επιθετο)....Κατι πηγε να πει το τρικαλο ο Τσιαρτας πριν 2 αγωνιστικες εναντιον των οπαδων του ΠΑΟΚ(νομιζω για τα μπουκαλια στον Τσεζαρεκ) και του το κοψε κατευθειαν....Τωρα δεν ξερω κι αυτος τι ρολο βαραει αλλα το θεμα ειναι οτι μας προστατεψε....

Στο τελευταιο φυσικα δεν εχει να κανει με αντικειμενικοτητα απλα το αναφερω
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Γιάννης Καραλής αδερφέ..
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Dante
Επικοινωνία:

Εισβολή νεαρών στην ΕΡΤ

Δημοσίευση από Dante »

Ομάδα αποτελούμενη από 20 περίπου νεαρούς εισέβαλε στο στούντιο κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού δελτίου ειδήσεων της ΝΕΤ και διέκοψε την κανονική ροή.

Κρατώντας πανό στα χέρια μέσω των οποίων ζητούσαν να απελευθερωθούν οι συλληφθέντες στα επεισόδια και να βγουν οι πολίτες στους δρόμους οι νεαροί παρέμειναν στον «αέρα» της κρατικής τηλεόρασης για μερικά δευτερόλεπτα, ενώ στη συνέχεια έγινε διακοπή για διαφημίσεις.

Αργά το απόγευμα η ΕΡΤ κατέθεσε μήνυση κατ' αγνώστων για όλα τα αδικήματα που διαπράχθηκαν κατά την εισβολή στο ραδιομέγαρο.
Από zougla.gr
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Μία από τις ωριμότερες πράξεις αντίδρασης μέχρι στιγμής, στο άντρο των Τηλεπικοινωνιών της Κυβέρνησης..

Και πολύ σωστά μηνύματα!
Άβαταρ μέλους
Slade

Δημοσίευση από Slade »

μπραβο στα παιδια, θελει @ρχιδι@ για να κανεις κατι τετοιο
Άβαταρ μέλους
kass4

Δημοσίευση από kass4 »

Χαιρετίσματα και καλό κουράγιο ! ( ακόμα κι αν δεν το ξέρουν, παοκτσάκια είναι )
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

silence is the new scream
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “TV”