cellophan έγραψε:goran 64 έγραψε:Δεν είπες, έγραψες όμως, έστω και υποθετικά...Γι αυτό ακριβώς το κάνω και αναρωτιέμαι για το νόημα...
Φυσικά κι αυτό, όπως και άλλα πολλά που έγραψες (όλα όσα αφήνω ασχολίαστα όπως έγραψα), πιθανά αποτελούν αποκυήματα της φαντασίας σου και όχι επιχειρήματα για να μας πείσεις ότι ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΜΑΣΤΕ!
Αν κατάλαβα λοιπόν κάτι άλλο απ αυτό που ζητάς να καταλάβω/ουμε, μπορείς να μου εξηγήσεις...Αν θέλεις...

Δυστυχώς καλέ μου Γρηγόρη (δεν ειρωνεύομαι), δεν υπάρχει τίποτα-μα τίποτα που να είναι της φαντασίας μου από όσα έγραψα. ¨Ολα έχουν γραφτεί τις τελευταίες τρεις ημέρες. Η όποια φαντασία μου εξαντλήθηκε μάλλον στο ψυχογράφημα σου προ μηνών, του οποίου τις προθέσεις μάλλον παρεξήγησες. Δεν πειράζει. Να είσαι καλά και να εύχεσαι, όλοι μας δηλαδή, να μην γίνουν στραβές με ΠΑΟ και Λίμπερετς γιατί μετά έχει γ***ίσι και στρατιωτικό περίπατο, που λέγαμε και εμείς οι παλαιότεροι.
Άντε βρε παλικάρι μου...Άντε να δεχτώ ότι γράφτηκαν εδώ μέσα, αλλά από έναν συγκεκριμένο??? Όχι φυσικά!!!!
Μεμονωμένα δηλαδή από κάποιους ναι, να το δεχτώ...Δεν είναι της φαντασίας σου...Έστω τα διάβασα κι εγώ!!!!
Δεν είναι όμως εξ ίσου και τόσο ρεαλιστικό, το να συγκεντρώνεις όλες αυτές τις μεμονωμένες απόψεις να τις κατηγοριοποιείς-αριθμείς μάλιστα σε 1, 2 και 3 και να υποστηρίζεις ότι ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ 3 ΝΑ ΣΥΝΔΥΑΖΟΝΤΑΙ-ΙΣΧΥΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΛΟΓΙΚΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ, άρα ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΜΑΣΤΕ!!!!
Αυτό ακριβώς προσπάθησα να εξηγήσω και ελπίζω λοιπόν τώρα να έγινα κατανοητός, αν και τον λόγο για τον οποίο το υποστήρξες δεν τον έμαθα ακόμα...Δεν πειράζει όμως αν δεν έχεις άλλον τρόπο να μου το εξηγήσεις, μιας και καταλαβαίνω-νιώθω ότι δεν έγινε κακοπροαίρετα ή υστερόβουλα όσον αφορά τον Π.Α.Ο.Κ.!!!!
Καλό Σαββατοκύριακο και σε σένα λοιπόν και μαζί σου στις προσευχές για να πάμε ακόμα καλύτερα σαν Π.Α.Ο.Κ., βραχυ-μεσο-μακροπρόθεσμα στο εξής, καθώς όλοι μας εδώ μέσα το ίδιο θέλουμε πιστεύω...