+++++++abg12d34 έγραψε:οι 2 απο τους 3 τελευταιους ειστε μεγαλοι.....αφελεις.....
Vladan Ivic
Re: Vladan Ivic
Ούτε κατά διάνοια υπονοούσε στήσιμο. Μην βγάζουμε τα μάτια μας μόνοι μας.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Δυο μονάχα πραγματάκια φίλτατε, παρά τους εύσχημα συγκαλυμμένους μύδρους σου (δεν είναι άλλωστε κι η πρώτη φορά που καλύπτεσαι τοιουτοτρόπως), τους οποίους φυσικά ξεπερνάω εύκολα!!!!cellophan έγραψε:Αγαπητέ Γρηγόρη, δε θα σε έκανα ποτέ ignore αλλά και δε θα ερχόμουν ποτέ σε αντιπαράθεση μαζί σου για κανέναν λόγο (έμαθα πια), για αυτό άλλωστε δεν το κάνω ακόμα και όταν ψιλοσυμφωνείς μαζί μου, έστω και με ενστάσεις, όπως προχτές. Σε έχω αποδεχτεί όπως είσαι και σε καμία περίπτωση δε θα προσπαθήσω να σε αλλάξω όσα σεντόνια και να γράψεις με ανακρίβειες, σοφισμούς, λογικά άλματα, παλινωδίες κρίσης, ψυχαναγκαστικές μεταφράσεις κατά το δοκούν (π.χ. ντεμί στημένος εννοούσα - όχι ντεμί ποδοσφαιριστής) και γενικά όλο αυτό το ωραίο παλμαρέ της γραφικής (από τη γραφή) σου εργαλειοθήκης που εμένα προσωπικά μου θυμίζει λογογράφο επαρχιώτη βουλευτή της δεκαετίας του πενήντα.goran 64 έγραψε:Κατ αρχάς θέλω να απολογηθώ για το επερχόμενο σεντόνι, αλλά και για το ότι σβήνω το όνομα του γράφοντος το παραπάνω post που παραθέτω, θέλοντας να τονίσω ότι το κάνω, πρώτον γιατί δεν γνωρίζω αν με έχει σε ignore mode, οπότε ίσως δεν το δει για να απαντήσει και δεύτερον γιατί για κανέναν απολύτως λόγο δεν θέλω να προκαλέσω προσωπική αντιπαράθεση ούτε με τον ίδιο, ούτε και με κανέναν άλλο...Δεν καταλαβαινόμαστε με τίποτα έτσι. Καμία ελπίδα. Το σκασμό θέλαμε να βγάλει και να κάνει αυτό που πρέπει ύσηχα και όμορφα, όπως πρέπει να κάνει ένας προπονητής που σκέφτεται την ομάδα και μόνο αυτήν. Πότε θα γίνει κατανοητό αυτό; Αλλά είπαμε το τρίπτυχο του καλού ΠΑΟΚτσή:
1. Μουτζαχεντίν: Μπράβο Βλάνταν. Γάμησε τους όλους. Πες ονόματα. Κόψε τον καρκίνο. Καλά έκανες και τα πες χύμα και αντρίκια και τσουβαλάτα. Έτσι κάνουν τα παλικάρια. Εσύ και ο Πάμπλο θα τους αυτώσετε όλους. Μπράβο. Και όλοι οι υπόλοιποι του συστήματος, ΑΡΔόπληκτοι, ντεμέκ αντί μπιζίμ και τα σχετικα.
2. Ντετέκτιβ: Ανάλυση του αγώνα και σταχυολόγηση αντιδράσεων, πότε έσκυψε, πότε έπεσε, πότε σταμάτησε και καλά να τρέχει. Ο Γλύκος τελικά τη μαγνητική την έκανε σε ιδιωτικό ή σε δημόσιο (ο Γκάρυ πως ξέφυγε;), ο Λέοβατς ντεμί τον κόβω γιατί την άμυνα δεν την έχει και πάει λέγοντας. Κατά τα γνωστά όσοι από το βίντεο βλέπουν μια ομάδα να πελαγοδρομεί για 20 λεπτά χωρίς καμία βοήθεια από τον πάγκο είναι τα γνωστά πουλητάρια, οι άλλοι, αυτοί που δεν καταλαβαίνουν και δε νιώουν από μπάλα και ΠΑΟΚ.
3. Δικηγόρος - Στέλεχος επιχείρησης (μέλος ΔΣ): Καλά τα είπε τη δεύτερη φορά ο Βλάνταν, στο κάτω κάτω πρέπει να σκεφτούμε και τον οργανισμό, πόσα θα πάρει αποζημίωση ο τζαβ, πολλά είναι, στέκει στα δικαστήρια το βίντεο ή δεν στέκει, καλά ξηγήθηκε που οι πολλοί έγιναν ένας και το στήσιμο ξεστήθηκε, τι θέλατε δηλαδή να τα πει όπως είναι, έχουμε και μια ομάδα να προστατέψουμε και πάει λέγοντας.
Πως να το πούμε για να το καταλάβει κάποιος; Δε γίνεται και τα τρία μαζί. Δε γίνεται.
Θέλω όμως να προσπαθήσω να κατανοήσω προς τι τόση σπουδή για το ότι δεν βρίσκει τον τρόπο "να τον καταλάβουμε" (ή μήπως για να μας πείσει για την ορθότητα της άποψης του?) αν και τα λέει τόσο λογικά!!!!
Για ποιους λόγους δηλαδή έκατσε και έγραψε κοτζάμ postάρα αφιερώνοντας πολύτιμο (φαντάζομαι) χρόνο και ποιον στόχο έχουν όλα όσα γράφει παραπάνω, επισημαίνοντας μας στο τέλος ότι "ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ"...
ΤΙ ΠΙΘΑΝΑ "ΦΟΒΑΤΑΙ" ΔΗΛΑΔΗ αν γίνεται, αλλά κι αν τυχόν ακόμα τέλος τέλος, "ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΜΑΣΤΕ"?
ΠΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ???
Αυτές λοιπόν ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΑΡΙΘΜΗΜΕΝΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ που παραθέτει ο γράφων το από πάνω post, (διανθισμένες μάλιστα με μπόλικες ανατριχιαστικές λεπτομέρειες που προσωπικά μάλλον μπερδεύει και το πιθανότερον ανήκουν σε πολλούς και διαφορετικούς συμφορουμίτες μας) οι οποίες τον οδηγούν τελικά να αγανακτεί ότι "ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΝΔΥΑΣΤΟΥΝ", φυσικά μπορούν εν μέρει και με βάση την κοινή λογική να συνδυαστούν και να γίνουν πλήρως αποδεκτές σαν απόψεις ενός απλού μαχητή-οπαδού του Π.Α.Ο.Κ. και εξηγούμαι, καλώντας τον παράλληλα να πάρει πίσω το "σκασμός" για τον προπονητή του Π.Α.Ο.Κ. και να κρατήσει για πάρτη του τα ειρωνικά-εριστικά τσιτάτα περί "τρίπτυχου καλών Π.Α.Ο.Κ.τσήδων, μηδαμινής ύπαρξης ελπίδας" και τους λοιπούς γραφικούς χαρακτηρισμούς (ντεμέκ και ΑΡΔόπληκτοι) περί "συστήματος" για οπαδούς του Π.Α.Ο.Κ., άσχετα από που είναι αυτοί ορμώμενοι...
Νο 1..."Καλά έκανες και τα είπες χύμα, αντρίκια, τσουβαλάτα" & ΔΗΜΟΣΙΑ συμπληρώνω, κόβοντας το υπόλοιπο εριστικό dressing περί Μουτζαχεντίν, συνουσιασμών, Πάμπλου και επάρατης νόσου που το καταντάνε τσιτάτο!!!!
Αυτό λοιπόν από μόνο του, μπορεί άνετα και με βάση την κοινή λογική να συνδυαστεί-συνυπάρξει με το Νο 3, το οποίο λέει ότι δεν χρειάζεται να πεις πια τίποτα παραπάνω στον αέρα, εφ όσον "την καμπάνα την έκρουσες" ήδη, "την άκουσε" το σύμπαν ολόκληρο ότι ο υπεύθυνος πρέπει να ξυπνήσει και δεν μπορεί πλέον να κοιμάται, ούτε όμως και να κάνει τον κοιμισμένο, ΑΝ ΤΥΧΟΝ έως τώρα γινόταν κάτι τέτοιο!!!!
Βλέπετε, αυτός ο ίδιος είναι και ο απολύτως υπεύθυνος για την σημερινή βιωσιμότητα του Π.Α.Ο.Κ., αυτός που πληρώνει (και) με δικά του λεφτά σαν ιδιοκτήτης της επιχείρησης (ΠΑΕ) Π.Α.Ο.Κ. και δεν χρειάζεται να τον ξεζουμίζουμε με πεταμένα λεφτά για αποζημιώσεις σε άχρηστους κωλόμαγκες και άκυρους προδότες, ειδικά όταν ο ίδιος έχει δείξει επανειλημμένα στο παρελθόν ότι κάτι τέτοιο το μισεί!!!!
Όσο για το Νο 2, θαρρώ ότι θα το έκανε μονάχα όποιος βρισκόταν-βρίσκεται ανάμεσα στο τι και ποιον να πιστέψει στην έντονη διαμάχη που έχει ξεσπάσει και μάλιστα μονάχα όσα αφορούν τις φάσεις τις οποίες ο ένας εκ των δύο της διαμάχης (προπονητής) πρότεινε δημόσια να δούμε για να βγάλουμε συμπεράσματα για τον άλλον (παίχτη)!!!!
Μάλιστα θεωρώ ότι πολλοί από εμάς βλέποντας τες, ίσως να μην πάρουμε και πάλι χαμπάρι τι γίνεται...
Τα υπόλοιπα του Νο 2 για σκυψίματα, πεσίματα, στάχυα, πελαγοδρόμια, λευκές μαγνητικές, ντεμί παίχτες (με τα επώνυμα τους μάλιστα, κάτι που μπορεί να θεωρηθεί τουλάχιστον βάναυσο) και πουλητάρια (τελείως ειρωνικός φαντάζομαι κι όχι καταγγελτικός ο χαρακτηρισμός) οπαδούς, θα μπορούσα άνετα να τα χαρακτηρίσω σαν ανούσια, υπερβολικά και αχρείαστα μεμονωμένα σχόλια από διάφορους, είτε σαν καθ υπερβολήν συμπεράσματα του, ή ίσως εντέλει σαν ιστορίες για πράσινα άλογα και deep purple ακρογιάλια ενός ρομαντικού καλοκαιρινού δειλινού και μάλιστα κατά Cape Verde μεριά κι όχι σαν επιχειρήματα ενός λογικού νου...
Πάντως προσωπικά, όσο αντικειμενικά και λογικά κι αν προσπαθώ να το εκλάβω και να το κρίνω, την χρησιμότητα του παραπάνω post δεν λέω να την κατανοήσω...Μπορεί να είμαι και χαζός φυσικά...Ποιος ξέρει???
Δυστυχώς, δεν αγοράζω. Θα πρέπει να το συνεχίσεις μόνος σου. Απολογούμαι για αυτό.
Βλέπεις ούτε του λόγου μου δυστυχώς "πουλάω" και απολογούμαι επίσης γι αυτό, μην συνεχίζοντας το φυσικά, όχι επειδή το ζητάς εσύ, αλλά επειδή ποτέ μου δεν επιδίωξα να ξεκινήσω κάποια αντιπαράθεση (κάτι που πιθανά λανθασμένα μου καταλογίζεις), έχοντας το δηλώσει στην αρχή του προηγούμενου μου post (που πιθανά δεν το πρόσεξες και απαντάς μεν, άλλα αντ' άλλων δε) ρητά και κατηγορηματικά!!!!
1...Της δεκαετίας του '60 παρακαλώ για του λόγου το αληθές και
2...Μεταξύ του "ντεμί ποδοσφαιριστής" και του "ντεμί στημένος" δεν ξέρω ποιο είναι το πιο βάναυσο ή έστω αφελές να γράφεται από οπαδό του για παίχτη του Π.Α.Ο.Κ.!!!!
Υ.Γ. Τα αποτελέσματα πάντως του post σου που παρέθεσα, ελπίζω να τα ανακάλυψες σε κάποια μεμονωμένα posts κάποιων συμφορουμιτών παραπάνω...Τώρα αν χαίρεσαι ή όχι, ποσώς με ενδιαφέρει γι αυτό...
-
Αν θυμάμαι καλά η χρονιά πρέπει να ήταν 2010. ΑΕΚ-Ολυμπιακός Βόλου 0-4 στο ΟΑΚΑ.T.H.E.O.S έγραψε:Σημερα γραφτηκε μια μαυρη σελιδα στην ιστορια του ποδοσφαιρου του ΠΑΟΚ. Οταν ο εισαγγελεας βρισκει λογο και καλει τον προπονητη σου, τον τεχνικο δ.ντη και τον αρχηγο τη ομαδας σου για καταθεσεις ,μονο μαυρη μπορει να χαρακτηριστει.
Αργότερα μαθεύτηκε ότι στο συγκεκριμένο ματς κάποιοι από τους Αργεντίνους (για τον Σάχα θυμάμαι, πιθανώς να ήταν κι άλλοι) είχαν μειωμένη απόδοση στο ματς για έρθει το αποτέλεσμα.
Η μόνη κηλίδα που έμεινε είναι η ντροπιαστική ήττα απο την ομάδα του μπεου. Ούτε ότι στήθηκε η ΑΕΚ ούτε τίποτα παρόμοιο.
- ilovegame27
Δεν εχέτε καταλ'αβει μερικοί οτι εξέθεσε την ομάδα για να μας χορεύουν τα ραδιόφωνα και οι τηλεοράσεις όπως θέλουν και να μας κάνουν μπουρδέλο?
Δεν μπορεί να μιλάει ο προπονητης του ΠΑΟΚ σε δημόσια συνέντευξη τύπου με αυτό τον τρόπο!
ΥΓ. Ευχαριστώ αδερφέ για τον χαρακτηρισμό!
Δεν μπορεί να μιλάει ο προπονητης του ΠΑΟΚ σε δημόσια συνέντευξη τύπου με αυτό τον τρόπο!
Βρε Γρηγόρη μου, μην το κάνεις αυτό, για όνομα του Θεού. Ξαναδιάβασε το πάλι. Εγώ είπα ποτέ ντεμί (από οτιδήποτε) τον Λέοβατς; Τι δεν καταλαβαίνεις από αυτό που διαβάζεις; Τι παθαίνεις; Τέλος πάντων, καλό Σαββατοκύριακο.
Όχι φίλε μου...η απάντηση είναι πως μπορεί να τα κάνει όσο μπουρδέλο θέλει, αρκεί μετά να (νομίζει πως) μπορεί να τα μαζέψει. Τι δεν καταλαβαίνεις και εσύ πια; Ουφ.......ilovegame27 έγραψε:Δεν εχέτε καταλ'αβει μερικοί οτι εξέθεσε την ομάδα για να μας χορεύουν τα ραδιόφωνα και οι τηλεοράσεις όπως θέλουν και να μας κάνουν μπουρδέλο?

- ilovegame27
cellophan έγραψε:Όχι φίλε μου...η απάντηση είναι πως μπορεί να τα κάνει όσο μπουρδέλο θέλει, αρκεί μετά να (νομίζει πως) μπορεί να τα μαζέψει. Τι δεν καταλαβαίνεις και εσύ πια; Ουφ.......ilovegame27 έγραψε:Δεν εχέτε καταλ'αβει μερικοί οτι εξέθεσε την ομάδα για να μας χορεύουν τα ραδιόφωνα και οι τηλεοράσεις όπως θέλουν και να μας κάνουν μπουρδέλο?
Αδερφέ η εντύπωση που μου εχει δώσει είναι έχει χάσει την μπάλα!Και δυστυχώς η λύση είναι μια!
Έχει ημερομηνιά λήξης και οι ευθύνες του είναι τεράστιες τόσο αγωνιστικά όσο και εξωαγωνιστικά!
Δεν είπες, έγραψες όμως, έστω και υποθετικά...Γι αυτό ακριβώς το κάνω και αναρωτιέμαι για το νόημα...
Φυσικά κι αυτό, όπως και άλλα πολλά που έγραψες (όλα όσα αφήνω ασχολίαστα όπως έγραψα), πιθανά αποτελούν αποκυήματα της φαντασίας σου και όχι επιχειρήματα για να μας πείσεις ότι ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΜΑΣΤΕ!
Αν κατάλαβα λοιπόν κάτι άλλο απ αυτό που ζητάς να καταλάβω/ουμε, μπορείς να μου εξηγήσεις...Αν θέλεις...

Φυσικά κι αυτό, όπως και άλλα πολλά που έγραψες (όλα όσα αφήνω ασχολίαστα όπως έγραψα), πιθανά αποτελούν αποκυήματα της φαντασίας σου και όχι επιχειρήματα για να μας πείσεις ότι ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΜΑΣΤΕ!
Αν κατάλαβα λοιπόν κάτι άλλο απ αυτό που ζητάς να καταλάβω/ουμε, μπορείς να μου εξηγήσεις...Αν θέλεις...

Δυστυχώς καλέ μου Γρηγόρη (δεν ειρωνεύομαι), δεν υπάρχει τίποτα-μα τίποτα που να είναι της φαντασίας μου από όσα έγραψα. ¨Ολα έχουν γραφτεί τις τελευταίες τρεις ημέρες. Η όποια φαντασία μου εξαντλήθηκε μάλλον στο ψυχογράφημα σου προ μηνών, του οποίου τις προθέσεις μάλλον παρεξήγησες. Δεν πειράζει. Να είσαι καλά και να εύχεσαι, όλοι μας δηλαδή, να μην γίνουν στραβές με ΠΑΟ και Λίμπερετς γιατί μετά έχει γ***ίσι και στρατιωτικό περίπατο, που λέγαμε και εμείς οι παλαιότεροι.goran 64 έγραψε:Δεν είπες, έγραψες όμως, έστω και υποθετικά...Γι αυτό ακριβώς το κάνω και αναρωτιέμαι για το νόημα...![]()
- ilovegame27
goran 64 έγραψε:Δεν είπες, έγραψες όμως, έστω και υποθετικά...Γι αυτό ακριβώς το κάνω και αναρωτιέμαι για το νόημα...![]()
Να σου δώσω να καταλάβεις πως είναι η ομάδα τώρα?Πως μόνη 'εγνοια είναι να αποποιηθεί κάποιων ευθυνών του και να τα ρίξει στους ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥ!
Μπορεί να είναι κι έτσι...Τι σύμπτωση όμως???ilovegame27 έγραψε:goran 64 έγραψε:Δεν είπες, έγραψες όμως, έστω και υποθετικά...Γι αυτό ακριβώς το κάνω και αναρωτιέμαι για το νόημα...![]()
Να σου δώσω να καταλάβεις πως είναι η ομάδα τώρα?Πως μόνη 'εγνοια είναι να αποποιηθεί κάποιων ευθυνών του και να τα ρίξει στους ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥ!
Μια απ τα ίδια ήταν η ομάδα και πέρυσι (λίγο αργότερα όμως μόνο) επί Τούντορ!!!!
Και πρόπερσι μια απ τα ίδια με ΑΑ!!!! Και αντιπρόπερυσι ξανά-μανά με Στέφενς!!!!
Τι??? Ψέματα??? Ή σύμπτωση μήπως???

Τροφή για σκέψη λοιπόν, μιας και του λόγου μου δεν πείθομαι εύκολα ότι κανένας απ τους προηγούμενους, αλλά ούτε κι ο Σέρβος, δεν έχει μιλήσει "εσωτερικά" για κάποια περίεργα πράγματα που βλέπει!!!!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Παρ 02 Δεκ 2016, 18:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ilovegame27 5 χρόνια δε βαρέθηκες να αλλάζουμε προπονητές? Τι έχει το μαγικό ραβδάκι? Αν κάποιοι παίκτες παίζουν παιχνίδια στις πλάτες μας πρέπει να τιμωρηθούν. Απλά πράγματα. Τώρ ξαφνικά φοβηθήκαμε που ασχολούνται οι εισαγγελείς. Για τα επισόδεια που ασχολούνται δεν ξεφτιλιζόμαστε? Το σύστημα πάντα απέναντί μας ήταν και θα είναι. Καμία ντροπή δε νιώθω για αυτό. Όταν προσπαθείς να καθαρίσεις κάτι, δεν υπάρχει καμιά ντροπή. Ντροπή είναι να μένεις αδρανής.
Εορτοπόλ είδα να παραθέτεις υπονοώντας ότι θέλω να φύγει ο Ιβάν και να γουστάρουμε με Γούμενους κ.τ.λ. Εγώ έγραψα ότι αν επιστρέψει ο Τζαβέλλας σαν να μην έγινε τπτ και φύγει ο προπονητής, τότε με τον ΠΑΟΚ δεν ξανασχολούμαι. Εγώ δεν ξανασχολούμε. Αυτό δε σημαίνει ότι θέλω να φύγει ο Σαββίδης που μας ξεχρέωσε και μέσα στην κρίση είναι ο μόνος που ξοδεύει χρήμα. Απλά εγώ δε θέλω να παρακολουθήσω μια ομάδα (του αθλητισμού) που επιβραβεύει παίκτες με τέτοια συπεριφορά (μην την πω με τη λέξη που έχω στο μυαλό μου και φάω μπαν). Στην τελική δεν κατάλαβα γιατί πρέπει να απολογηθώ που σιχάθηκα από τα 3 γκολ δώρο του Τζαβέλλα.
Τελικά η διοίκηση έκανε το αυτονόητο και θα διώξει το Τζαβέλλα. Αν και εμείς οι οπαδοί δεν γράφουμε και λίγο θερμά - υπερβολικά, τπτ δεν κινείται. Όλα κρύβονται κάτω από το χαλάκι. Για αυτό μίλησε ο Ίβιτς δημόσια, όπως και οι προκάτοχοί του.
Εορτοπόλ είδα να παραθέτεις υπονοώντας ότι θέλω να φύγει ο Ιβάν και να γουστάρουμε με Γούμενους κ.τ.λ. Εγώ έγραψα ότι αν επιστρέψει ο Τζαβέλλας σαν να μην έγινε τπτ και φύγει ο προπονητής, τότε με τον ΠΑΟΚ δεν ξανασχολούμαι. Εγώ δεν ξανασχολούμε. Αυτό δε σημαίνει ότι θέλω να φύγει ο Σαββίδης που μας ξεχρέωσε και μέσα στην κρίση είναι ο μόνος που ξοδεύει χρήμα. Απλά εγώ δε θέλω να παρακολουθήσω μια ομάδα (του αθλητισμού) που επιβραβεύει παίκτες με τέτοια συπεριφορά (μην την πω με τη λέξη που έχω στο μυαλό μου και φάω μπαν). Στην τελική δεν κατάλαβα γιατί πρέπει να απολογηθώ που σιχάθηκα από τα 3 γκολ δώρο του Τζαβέλλα.
Τελικά η διοίκηση έκανε το αυτονόητο και θα διώξει το Τζαβέλλα. Αν και εμείς οι οπαδοί δεν γράφουμε και λίγο θερμά - υπερβολικά, τπτ δεν κινείται. Όλα κρύβονται κάτω από το χαλάκι. Για αυτό μίλησε ο Ίβιτς δημόσια, όπως και οι προκάτοχοί του.
Τα ραδιοφωνα και οι τηλεορασεις θα μας κανουν μπουρδελο,
οσο θα υπαρχουν μαλακες που ενστερνιζονται τις "αποψεις" τους
και τις κανουν σημαια.
Επιτελους ενας προπονητης του Π.Α.Ο.Κ. ειπε εμμέσως πλην σαφως την αληθεια και
"εθεσε τον δακτυλο επι τον τύπο των ήλων".
οσο θα υπαρχουν μαλακες που ενστερνιζονται τις "αποψεις" τους
και τις κανουν σημαια.
Επιτελους ενας προπονητης του Π.Α.Ο.Κ. ειπε εμμέσως πλην σαφως την αληθεια και
"εθεσε τον δακτυλο επι τον τύπο των ήλων".