31.Γιώργος Τζαβέλλας
-
Re: 31.Γιώργος Τζαβέλλας
Καλά ένας ολόκληρος λαός που είναι γνωστός για τις επιδόσεις του (και) στην γαστριμαργία ντροπιάζεται από τέτοιες συμπεριφορές κι εσείς ειρωνευεστε...
Όταν πάτε σε κάνα γυράδικο πριν από ματς και ζητήσετε πατάτες με τα σουβλάκια και σας πει ο μαγαζάτορας, δεν έχω φάτα σκέτα αφού επείδης κι ο προέδρας έτσι τα τρώει ναουμε, να σας δω τότε τι θα λέτε...
Όταν πάτε σε κάνα γυράδικο πριν από ματς και ζητήσετε πατάτες με τα σουβλάκια και σας πει ο μαγαζάτορας, δεν έχω φάτα σκέτα αφού επείδης κι ο προέδρας έτσι τα τρώει ναουμε, να σας δω τότε τι θα λέτε...
Καί δέν ήταν κάν κοτοσουβλακια
Στάλθηκε από το Lenovo A6020a40 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Lenovo A6020a40 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
παντως αφου ο προεδρας των Τρικαλων εχει γυροπιτα παραγωγης του, μηπως να του σπρωξουμε τον Μπισε?
ραδιοφωνο Θεσσαλονικης.
Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» μίλησε ο Χρήστος Γιαλιάς.
[...]
Για τα ποιος πλήρωσε τα σουβλάκια:
[...]
- The_Stalker
kap,
εξαιρετικός και σ' ευχαριστώ πολύ για τις διευκρινήσεις.
Θα συνηγορήσω σ' αυτό που λέει ο Αποστόλης, να γράφεις συχνότερα. Εγώ πχ θα ήθελα να μάθω και κατά πόσο μπορούμε να αντιδράσουμε νομικά ή με άλλο νόμιμο τρόπο απέναντι σε κάποιες φυλλάδες και αρδ.
Θα συνηγορήσω σ' αυτό που λέει ο Αποστόλης, να γράφεις συχνότερα. Εγώ πχ θα ήθελα να μάθω και κατά πόσο μπορούμε να αντιδράσουμε νομικά ή με άλλο νόμιμο τρόπο απέναντι σε κάποιες φυλλάδες και αρδ.
χαίρομαι που ο kap ανέφερε αρκετά αναλυτικά τις νομικές πτυχές του θέματος για να έχει καλύτερη εικόνα το κάθε μέλος του φόρουμ.
Γίνεται έτσι περισσότερο κατανοητή η πουστίτσα που προσπάθησε ανεπιτυχώς να κάνει ο τζαβέλλας ζητώντας γραπτώς τους λόγους που πάει κ20.
Επίσης γίνεται περισσότερο κατανοητή η ανάγκη αναδίπλωσης των δηλώσεων του Ίβιτς προκειμένου να μην επιβαρυνθεί νομικά η θέση της ΠΑΕ.
Και αυτό γιατί πολλά παιδιά απογοητεύτηκαν από τις δηλώσεις μια και περίμεναν να βγούν όλα στην φόρα και βγάζουν τον σέρβο κωλοτούμπα και τον κράζουν παρασυρόμενοι από το πάθος και την αγάπη τους για την ομάδα. Με τα ράδια και τις φυλλάδες δεν με απασχολεί καν,γιατί εκείνοι θεωρώ ότι δρούν υστερόβουλα.
Γίνεται έτσι περισσότερο κατανοητή η πουστίτσα που προσπάθησε ανεπιτυχώς να κάνει ο τζαβέλλας ζητώντας γραπτώς τους λόγους που πάει κ20.
Επίσης γίνεται περισσότερο κατανοητή η ανάγκη αναδίπλωσης των δηλώσεων του Ίβιτς προκειμένου να μην επιβαρυνθεί νομικά η θέση της ΠΑΕ.
Και αυτό γιατί πολλά παιδιά απογοητεύτηκαν από τις δηλώσεις μια και περίμεναν να βγούν όλα στην φόρα και βγάζουν τον σέρβο κωλοτούμπα και τον κράζουν παρασυρόμενοι από το πάθος και την αγάπη τους για την ομάδα. Με τα ράδια και τις φυλλάδες δεν με απασχολεί καν,γιατί εκείνοι θεωρώ ότι δρούν υστερόβουλα.
7sins έγραψε:παντως αφου ο προεδρας των Τρικαλων εχει γυροπιτα παραγωγης του, μηπως να του σπρωξουμε τον Μπισε?

- ΑποστόληςΑ
Με τον Kap έχουμε συναντηθεί σ' αυτήν την περίφημη συνάντηση των Αθηναίων, που δυστυχώς δεν επαναλήφθηκε.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
- ΑποστόληςΑ
Καλησπέρα σε όλους. Νομικά απέναντι σε φυλλάδες και δημοσιογράφους είναι δύσκολο να στραφείς, ακριβώς επειδή, τις περισσότερες φορές, έχουν μάθει το παιχνίδι και το παίζουν έξυπνα. Θα πρέπει να περιμένεις το λάθος τους. Αυτό απαιτεί γνώσεις και εγρήγορση, στοιχεία τα οποία δεν βλέπω να υπάρχουν στην ομάδα στον κατάλληλο βαθμό στα στελέχη της ομάδας.The_Stalker έγραψε:kap,
ΥΣ. Αποστόλη θα το ξανακάνουμε ρε φίλε. Η συνάντηση ήταν πολύ ευχάριστη.