Vladan Ivic

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας

Θα θέλατε να παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας?

ΝΑΙ
129
72%
ΟΧΙ
49
28%

Σύνολο ψήφων: 178

Άβαταρ μέλους
Indio

Re: Vladan Ivic

Δημοσίευση από Indio »

Μην ακουε τους δημοσιογραφους,ειναι αστειο να ξερεις την αληθεια και να διαβαζεις ολες αυτες τις @@@ αυτες τις μερες .Παρεμεινα σιωπηλος αλλα ηρθε το μεγαλο αφεντικο και πηραμε μια αποφαση.Γ αυτο και ανεβασα αυτη τη φωτο με ξεκαθαρο μηνυμα (τη χθεσινη).

Αυτα απο υιο Σαββιδη πριν κανα 30 σε απαντηση σε φιλαθλο..
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

Ο εισαγγελεας πρεπει να ναι ο Sherlock Holmes των ημερων μας.Δεν του ξεφευγει τιποτα μιλαμε :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

slidar έγραψε:Καλως τα δεχτηκαμε...

Αυτο για καποιους που χθες θελανε να ακουσουνε αυτα.. που θα ικανοποιουσαν το εγω τους..

ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΙΒΙΤΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ - ΠΟΙΟΥΣ ΚΑΛΕΙ

Τη διενέργεια έρευνας με αφορμή τις δηλώσεις του προπονητή του ΠΑΟΚ, Βλάνταν Ίβιτς, που προκάλεσαν σάλο, αλλά και ραγδαίες εξελίξεις στον σύλλογο, παρήγγειλε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Λάμπρος Τσόγκας.

Την έρευνα ανέλαβε προσωπικά ο αθλητικός εισαγγελέας Φίλιππος Καρατσίδης, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν στοιχειοθετείται παράβασης διάταξης του νόμου περί αθλητικής βίας που αφορά το «στήσιμο» αγώνων.

Ο εισαγγελέας έχει καλέσει ως μάρτυρες, ώστε να καταθέσουν ενόρκως, τον Σέρβο τεχνικό, τον τεχνικό διευθυντή του Δικεφάλου, Λούμπος Μίχελ, και τον αρχηγό της ομάδας, Στέφανο Αθανασιάδη.

Βάσει των καταθέσεων, ο αθλητικός εισαγγελέας θα αναζητήσει και άλλα στοιχεία, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν έχει χειραγωγηθεί ο συγκεκριμένος αγώνας.

Να σημειωθεί ότι, στην εν λόγω αναμέτρηση, οι «ασπρόμαυροι» ηττήθηκαν με 3-4, στην εκπνοή του αγώνα, κι ενώ προηγούνταν με 3-1, λιγότερα από 20 λεπτά πριν αυτός ολοκληρωθεί. Υπενθυμίζεται, ακόμη, ότι, μετά τις δηλώσεις του Βλάνταν Ίβιτς, με απόφαση του ίδιου και του κ. Μίχελ, ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Γιώργος Τζαβέλλας, έχει υποβιβαστεί σε προπονήσεις με την Κ20 του συλλόγου.

Οι επίμαχες δηλώσεις

Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε, μετά την ήττα από τους Περιστεριώτες, ο Βλ. Ίβιτς είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: «Στο πρώτο μέρος ήμασταν καλοί, βάλαμε δυο γκολ, μπορούσαμε και άλλα. Δυστυχώς στο δεύτερο μέρος τα πράγματα γύρισαν ανάποδα, κάποιοι παίκτες έχουν κάνει κάποια λάθη που δεν γίνονται. Συζήτησα με το πρόεδρο, θα του παρουσιάσω εγώ σε λίγο, ή θα μείνω εγώ ή θα φύγουν κάποιοι άλλοι. Κοιτάξτε τις φάσεις των γκολ. Αυτά τα πράγματα είναι επικίνδυνα, το λάθος είναι δικό μου, γιατί στην αρχή έχω κάνει κάποια πράγματα που δεν υπολόγισα και την τελευταία στιγμή άλλαξα απόφαση. Για αυτό το λόγο θα έχω συζητήσεις σε λίγο».

Σχολιάζοντας το τι ήταν αυτό που άλλαξε, ο ίδιος είπε πως «άλλαξα κάποιους παίκτες. Δεν θέλω να πω ονόματα...», ενώ ερωτηθείς για το εάν κατηγορεί ποδοσφαιριστές του για εσκεμμένη κακή απόδοση, σημείωσε: «Κοιτάξτε, δεν λέω ότι κάποιοι ίσως να μην μπορούν, απλά μπορεί να μην θέλουν. Πιστεύω ότι κάποιοι από εσάς εδώ (σ.σ. τους δημοσιογράφους), γνωρίζετε. Σήμερα ήταν πιο ξεκάθαρο. Γιατί φαίνεται το τελευταίο καιρό πως κάποιοι έχουν πρόβλημα.

» Και μέσα στα αποδυτήρια και φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο, τις τελευταίες 20 μέρες με ένα μήνα. Για αυτό λέω, θα μιλήσω με τον πρόεδρο, θα του παρουσιάσω τι πιστεύω εγώ και από εκεί και πέρα, τις αποφάσεις τις παίρνουν αυτοί που είναι πιο πάνω από εμένα. Εγώ πρέπει να τον ενημερώσω για κάποια πράγματα που δεν γνωρίζει. Και ο τεχνικός διευθυντής το γνωρίζει αυτό, γνωρίζει και αυτός. Δεν μου πάει κάπου το μυαλό… Έχω παίξει μπάλα, ξέρω τι συμβαίνει. Μπορεί να μην γούσταρα κάποιον προπονητή, μπορεί να είχα πρόβλημα, αλλά όταν έμπαινα έδινα το 100%, γιατί η ομάδα σε πληρώνει».

» Κοιτάξτε, εγώ σας λέω κάτι. Πιστεύω σε όλους και προσπαθώ κάθε φορά να βγάλω την καλύτερη ενδεκάδα. Αυτό βλέπω, πως δουλεύουν στον αγωνιστικό χώρο. Αλλά όταν συμβαίνουν κάποια πράγματα όπως σήμερα, δεν μπορώ να καταλάβω… Είναι κάτι καινούργιο για μένα, αυτό.

» Μπορεί να έχει γίνει αυτό και στο παρελθόν, πρόσφατα… μιλάμε για το πρωτάθλημα. Η ομάδα ήταν καλή στο πρώτο μέρος ναι, είχε κατοχή και ο αντίπαλος δεν μπορούσε να μας πλησιάσει ουσιαστικά. Μπορούσαμε και τρίτο γκολ, δυστυχώς δεν το βάλαμε και στο τέλος μείναμε με δέκα παίκτες. Ήταν κακή στιγμή, αλλά μετά από εκεί και πέρα έχουν γίνει κάποια πολύ περίεργα πράγματα».

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://www.voria.gr/article/isangeleas-gia-tis-dilosis-ivits-meta-ton-atromito---pious-kali
Δεν καταλαβαινόμαστε με τίποτα έτσι. Καμία ελπίδα. Το σκασμό θέλαμε να βγάλει και να κάνει αυτό που πρέπει ύσηχα και όμορφα, όπως πρέπει να κάνει ένας προπονητής που σκέφτεται την ομάδα και μόνο αυτήν. Πότε θα γίνει κατανοητό αυτό; Αλλά είπαμε το τρίπτυχο του καλού ΠΑΟΚτσή:

1. Μουτζαχεντίν: Μπράβο Βλάνταν. Γάμησε τους όλους. Πες ονόματα. Κόψε τον καρκίνο. Καλά έκανες και τα πες χύμα και αντρίκια και τσουβαλάτα. Έτσι κάνουν τα παλικάρια. Εσύ και ο Πάμπλο θα τους αυτώσετε όλους. Μπράβο. Και όλοι οι υπόλοιποι του συστήματος, ΑΡΔόπληκτοι, ντεμέκ αντί μπιζίμ και τα σχετικα.

2. Ντετέκτιβ: Ανάλυση του αγώνα και σταχυολόγηση αντιδράσεων, πότε έσκυψε, πότε έπεσε, πότε σταμάτησε και καλά να τρέχει. Ο Γλύκος τελικά τη μαγνητική την έκανε σε ιδιωτικό ή σε δημόσιο (ο Γκάρυ πως ξέφυγε;), ο Λέοβατς ντεμί τον κόβω γιατί την άμυνα δεν την έχει και πάει λέγοντας. Κατά τα γνωστά όσοι από το βίντεο βλέπουν μια ομάδα να πελαγοδρομεί για 20 λεπτά χωρίς καμία βοήθεια από τον πάγκο είναι τα γνωστά πουλητάρια, οι άλλοι, αυτοί που δεν καταλαβαίνουν και δε νιώουν από μπάλα και ΠΑΟΚ.

3. Δικηγόρος - Στέλεχος επιχείρησης (μέλος ΔΣ): Καλά τα είπε τη δεύτερη φορά ο Βλάνταν, στο κάτω κάτω πρέπει να σκεφτούμε και τον οργανισμό, πόσα θα πάρει αποζημίωση ο τζαβ, πολλά είναι, στέκει στα δικαστήρια το βίντεο ή δεν στέκει, καλά ξηγήθηκε που οι πολλοί έγιναν ένας και το στήσιμο ξεστήθηκε, τι θέλατε δηλαδή να τα πει όπως είναι, έχουμε και μια ομάδα να προστατέψουμε και πάει λέγοντας.

Πως να το πούμε για να το καταλάβει κάποιος; Δε γίνεται και τα τρία μαζί. Δε γίνεται.
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Η αλήθεια είναι ότι έχω δει πάαααρα πολλούς να περνούν ασυναίσθητα από τη μία στην άλλη κατηγορία αυτού που περιγράφεις, cellophan, χωρίς καν να το αντιλαμβάνονται, μέσα σε λίγες ώρες.
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Καλα τωρα,χεστηκε η Φατμέ στο Γενί τζαμί.

Θα πει ο Ιβιτς οτι δεν το εβλεπε καλα ψυχολογικα τελευταια,
οτι τον εβαλε βασικο ενω ειχε άλλα σχεδια για τον αγωνα,για να του τονωσει το ηθικο,
αλλά ο παικτης εκανε λαθη που δεν αρμοζουν της αξιας ενος εν ενεργεια διεθνη
και βασικου στον Π.Α.Ο.Κ. παικτη.
Γι' αυτο και εξεπλαγην απο την τραγικη αποδοση του παικτη και τις αντιδρασεις του στις φασεις των γκολ.
Βεβαια αυτα μπορει να συμβουν στον καθενα στο ποδοσφαιρο και για να ηρεμησει(ο παικτης)
τον εβαλε να προπονειται με την Κ-20,ωστε μη εχοντας πιεση να μπορεσει να ανακαμψει συντομα
και να ειναι σε θεση να συνεχισει να προσφερει τις πολυτιμες :lol: υπηρεσιες του στην ομαδα.

Ταδε έφη ο παπάς.
Ενας νομικος δεν μπορει να σουλουπωσει την κατασταση?

Ουτως ή άλλως τιποτε δεν ειπωθηκε στα ισια,υπονοουμενα ηταν ολα.

Γι αυτο και τα θελει γραπτως ο "ενάγων" :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
cellophan

Aureliano Buendia έγραψε:Η αλήθεια είναι ότι έχω δει πάαααρα πολλούς να περνούν ασυναίσθητα από τη μία στην άλλη κατηγορία αυτού που περιγράφεις, cellophan, χωρίς καν να το αντιλαμβάνονται, μέσα σε λίγες ώρες.
Ε αυτό ρε συ Aureliano, τίποτα λιγότερο, τίποτα παραπάνω. Ο Τζαβέλας και ο κάθε Τζαβέλας που δημιουργεί προβλήματα να πάει στα τσακίδια και να μην ξανάρθει. Είναι ανάγκη να κάψουμε χωριά και να βιάσουμε παιδούλες in the process (for Simba) και μετά να σφυρίζουμε και κλέφτικα;
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

obanebane έγραψε: Συμφωνω 100% σε ολα,αλλα νιωθω οτι δεν μου εχεις απαντησει,5 χρονια ρε Παναγιωτη δεν εχουμε δει μια ομαδα του ΠΑΟΚ που να ειναι μια γροθια,που να παιζει ο ενας για τον αλλον,παιζουν στον ΠΑΟΚ μονο για το χρημα.
Οι τρυπες στο ροστερ φταινε γιαυτο;
Εχουν προσωπικους στοχους και οχι ομαδικους,δεν τους ενδιαφερει η ομαδα,χανουν και βγαζουν γουστα και εμεις δεν μπορουμε να κοιμηθουμε απο τη στεναχωρια.
Αυτοι που ειναι μπροσταρηδες σε ολα αυτα ειναι οι ελληνες,αρχηγοι της ομαδας,πως θα παιξει ο ξενος και πως θα δεθει με την ομαδα οταν βλεπει αυτους τους κοπριτες να κανουν τη ζωαρα τους εχοντας τον ΠΑΟΚ στη μετριοτητα;
Παρε παραδειγμα τον Τζιολη,διεθνης ποδοσφαιριστης που προτιμαει το περιθωριο απο το να βρει μια ομαδα να συνεχισει να παιζει μπαλα.
Αυτο το πραγμα στον ΠΑΟΚ νιωθω οτι εχει παραγινει,δεν μιλησε τυχαια ο Σερβος,ξερει τι λεει,το οτι το ειπε δημοσιως ισως να πιστεψε οτι ηταν ο μονος τροπος για να ξυπνησει τον Σαββιδη για να ασχοληθει πιο ενεργα με την ομαδα.
Οσο για τον Κλαους,δεν εχεις αδικο,αλλα μπορει να συμβαινει το εξης.
Ο Αθανασιαδης τη ποναει την ομαδα και ισως να εχει ξενερωσει απο την αντιμετωπιση του κοσμου προς το προσωπο του,ισως να ηθελε να τον βγαλει απο τον σωρο για να τον προστατεψει απο τις αντιδρασεις του κοσμου.
Δε λεω οτι ειναι σωστο αλλα νιωθω οτι ειναι ο μοναδικος που αγαπαει την ομαδα,χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν εχει δωσει δικαιωματα.
Να ξερεις οτι μου αρεσει πολυ η κουβεντα μαζι σου,παντα γραφεις με επιχειρηματα και δεν αφηνεις τιποτα αναπαντητο,keep going.
Αδερφε, εχω την εντυπωση οτι εως ενα βαθμο απαντησα με το παρακατω..
Φυσικα κ εχουν μεριδιο οι παικτες, με την εκαστοτε κακη αγωνιστική συμπεριφορά αλλα κ την άρρωστη νοοτροπια που ανεπτυξαν (βολεμα,εγωισμοι,χαλαροτητα,δημοσιουπαλληλιστικη συμπεριφορα) ΑΛΛΑ δεν ειναι περιεργο π υπαρχουν αυτα οταν κατι δε λειτουργει σωστα συνολικά κ ειναι πατημενο το κουμπί του random.
Πόσο μαλλον οταν και καποιες κακες επιλογές κοουτς, αδυνατουν (απειρια/προσωπικότητα/ταλεντο/ωχαδερφισμος) να τα αντιμετωπίσουν κ να τα γιατρεψουν (οπως πχ εκανε ο σαντος)..
Ποσο μαλλον οταν και το υλικο ειναι μετριο και το ροστερ ανισο με τρυπες, καθώς οι αγωνιστικες αποτυχίες λογω αυτού, προσφερουν εύφορο έδαφος για να ευδοκιμησουν τα παραπάνω κ να δημιουργηθουν κρισεις.
Η αληθεια ειναι καπου στη μεση πιστευω..
Ειχες κ "σκαρτο" υλικο με ισχυρη προδιαθεση σ'αυτα που αναφερεις αλλα ειχες και μια διοικηση (και στελεχη) που οχι μονο τα αντιμετωπισε, αλλα με τη random λειτουργια, το χαιδεμα, τα αλλοθι, τα μεγαλα συμβολαια, την "αδιαφορια" και τις κακες επιλογες, τα εθρεψε κιολας, αφηνοντας τα να γιγαντωθουν και να κακοφορμισουν (ειδατε τι με κανατε, επρεπε να ψαξω στο λεξικο τη λεξη fester που μονο αυτη υπηρχε στο μυαλο :mrgreen: ).
Επισης μικρο ρολο παιζου και καποιες αρρωστες νοοτροπιες στα περιξ της ομαδας (πεσιματα,διαφορες μεταχειρισης,υπερογκα συμβολαια ξενων που δεν ακουμπανε κλπ).

Σιγουρα, καποιοι ελληνες παικτες ευθυνονται κ με το παραπανω (λογω κ του περιβαλλοντος τους), αλλα ξερωγω ρε συ, γηγενεις υπαρχουν σε τοσες ομαδες ανα τον κοσμο και δεν παρατηρουνται τετοια φαινομενα..Ακομα κ επι σαντος.
Οταν υπαρχει σοβαροτητα, ικανοτητα κ παθος για δουλεια απο διοικηση και στελεχη, ακολουθουν και τα γραναζια του αγωνιστικου τμηματος. Αν και παλι, καποιοι βγαζουν θεματακια (μη διαχειρισιμα), τους ξεριζωνεις. ΑΠΛΑ!

Παντως, δεν ξερω αν παραγινε το κακο οπως λες κ δεν παιζουν ενω μπορουν ή αν εμεις εχουμε αποθεωσει τις μετριοτητες και απλα τοσο μπορουν.
Καπου στη μεση ειναι η αληθεια κ εδω πιστευω.

Μακαρι ναναι ετσι οπως τα λες με βλαντο κ ιβαν...ν'αρχισουν να μπαινουν σωστες βασεις και ναναι η αφορμη για σοβαρες κινησεις σε πολλα επιπεδα ;)

Υ.Γ.
Και γω γουσταρω τις κουβεντες μας ρε, κ κυριως τη νηφαλιοτητα που σε διακρινει κ τη σφαιρικοτητα στην οπτικη σου..και να ξερεις, χρειαζεται οταν καποιες φορες ξεφευγουμε ;) (θα μαζευτουν μελισσες απ'τα μελια :mrgreen: )

Υ.Γ. μ'εχετε παρει στο ψιλο, ε κουφαλες?

Υ.Γ. Σωστα τα λεει ο Παπας :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
cellophan

simba έγραψε:
obanebane έγραψε: Συμφωνω 100% σε ολα,αλλα νιωθω οτι δεν μου εχεις απαντησει,5 χρονια ρε Παναγιωτη δεν εχουμε δει μια ομαδα του ΠΑΟΚ που να ειναι μια γροθια,που να παιζει ο ενας για τον αλλον,παιζουν στον ΠΑΟΚ μονο για το χρημα.
Οι τρυπες στο ροστερ φταινε γιαυτο;
Εχουν προσωπικους στοχους και οχι ομαδικους,δεν τους ενδιαφερει η ομαδα,χανουν και βγαζουν γουστα και εμεις δεν μπορουμε να κοιμηθουμε απο τη στεναχωρια.
Αυτοι που ειναι μπροσταρηδες σε ολα αυτα ειναι οι ελληνες,αρχηγοι της ομαδας,πως θα παιξει ο ξενος και πως θα δεθει με την ομαδα οταν βλεπει αυτους τους κοπριτες να κανουν τη ζωαρα τους εχοντας τον ΠΑΟΚ στη μετριοτητα;
Παρε παραδειγμα τον Τζιολη,διεθνης ποδοσφαιριστης που προτιμαει το περιθωριο απο το να βρει μια ομαδα να συνεχισει να παιζει μπαλα.
Αυτο το πραγμα στον ΠΑΟΚ νιωθω οτι εχει παραγινει,δεν μιλησε τυχαια ο Σερβος,ξερει τι λεει,το οτι το ειπε δημοσιως ισως να πιστεψε οτι ηταν ο μονος τροπος για να ξυπνησει τον Σαββιδη για να ασχοληθει πιο ενεργα με την ομαδα.
Οσο για τον Κλαους,δεν εχεις αδικο,αλλα μπορει να συμβαινει το εξης.
Ο Αθανασιαδης τη ποναει την ομαδα και ισως να εχει ξενερωσει απο την αντιμετωπιση του κοσμου προς το προσωπο του,ισως να ηθελε να τον βγαλει απο τον σωρο για να τον προστατεψει απο τις αντιδρασεις του κοσμου.
Δε λεω οτι ειναι σωστο αλλα νιωθω οτι ειναι ο μοναδικος που αγαπαει την ομαδα,χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν εχει δωσει δικαιωματα.
Να ξερεις οτι μου αρεσει πολυ η κουβεντα μαζι σου,παντα γραφεις με επιχειρηματα και δεν αφηνεις τιποτα αναπαντητο,keep going.
Αδερφε, εχω την εντυπωση οτι εως ενα βαθμο απαντησα με το παρακατω..
Φυσικα κ εχουν μεριδιο οι παικτες, με την εκαστοτε κακη αγωνιστική συμπεριφορά αλλα κ την άρρωστη νοοτροπια που ανεπτυξαν (βολεμα,εγωισμοι,χαλαροτητα,δημοσιουπαλληλιστικη συμπεριφορα) ΑΛΛΑ δεν ειναι περιεργο π υπαρχουν αυτα οταν κατι δε λειτουργει σωστα συνολικά κ ειναι πατημενο το κουμπί του random.
Πόσο μαλλον οταν και καποιες κακες επιλογές κοουτς, αδυνατουν (απειρια/προσωπικότητα/ταλεντο/ωχαδερφισμος) να τα αντιμετωπίσουν κ να τα γιατρεψουν (οπως πχ εκανε ο σαντος)..
Ποσο μαλλον οταν και το υλικο ειναι μετριο και το ροστερ ανισο με τρυπες, καθώς οι αγωνιστικες αποτυχίες λογω αυτού, προσφερουν εύφορο έδαφος για να ευδοκιμησουν τα παραπάνω κ να δημιουργηθουν κρισεις.
Η αληθεια ειναι καπου στη μεση πιστευω..
Ειχες κ "σκαρτο" υλικο με ισχυρη προδιαθεση σ'αυτα που αναφερεις αλλα ειχες και μια διοικηση (και στελεχη) που οχι μονο τα αντιμετωπισε, αλλα με τη random λειτουργια, το χαιδεμα, τα αλλοθι, τα μεγαλα συμβολαια, την "αδιαφορια" και τις κακες επιλογες, τα εθρεψε κιολας, αφηνοντας τα να γιγαντωθουν και να κακοφορμισουν (ειδατε τι με κανατε, επρεπε να ψαξω στο λεξικο τη λεξη fester που μονο αυτη υπηρχε στο μυαλο :mrgreen: ).
Επισης μικρο ρολο παιζου και καποιες αρρωστες νοοτροπιες στα περιξ της ομαδας (πεσιματα,διαφορες μεταχειρισης,υπερογκα συμβολαια ξενων που δεν ακουμπανε κλπ).

Σιγουρα, καποιοι ελληνες παικτες ευθυνονται κ με το παραπανω (λογω κ του περιβαλλοντος τους), αλλα ξερωγω ρε συ, γηγενεις υπαρχουν σε τοσες ομαδες ανα τον κοσμο και δεν παρατηρουνται τετοια φαινομενα..Ακομα κ επι σαντος.
Οταν υπαρχει σοβαροτητα, ικανοτητα κ παθος για δουλεια απο διοικηση και στελεχη, ακολουθουν και τα γραναζια του αγωνιστικου τμηματος. Αν και παλι, καποιοι βγαζουν θεματακια (μη διαχειρισιμα), τους ξεριζωνεις. ΑΠΛΑ!

Παντως, δεν ξερω αν παραγινε το κακο οπως λες κ δεν παιζουν ενω μπορουν ή αν εμεις εχουμε αποθεωσει τις μετριοτητες και απλα τοσο μπορουν.
Καπου στη μεση ειναι η αληθεια κ εδω πιστευω.

Μακαρι ναναι ετσι οπως τα λες με βλαντο κ ιβαν...ν'αρχισουν να μπαινουν σωστες βασεις και ναναι η αφορμη για σοβαρες κινησεις σε πολλα επιπεδα ;)

Υ.Γ.
Και γω γουσταρω τις κουβεντες μας ρε, κ κυριως τη νηφαλιοτητα που σε διακρινει κ τη σφαιρικοτητα στην οπτικη σου..και να ξερεις, χρειαζεται οταν καποιες φορες ξεφευγουμε ;) (θα μαζευτουν μελισσες απ'τα μελια :mrgreen: )

Υ.Γ. μ'εχετε παρει στο ψιλο, ε κουφαλες?

Υ.Γ. Σωστα τα λεει ο Παπας :mrgreen:
Get a room guys......
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

:mrgreen:
Τι το παραθετεις βρε, θα φριξει ο Σικ.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Θεωρώ ότι είμαστε σε καλό δρόμο αρκεί να στηριχθεί ο προπονητής με πράξεις και όχι με λόγια.
Να κάνει στην άκρη ο υιός και να μη χώνει τη μύτη του στο αγωνιστικό.
Για το ροστερ τα είπαμε,2-3 ποιοτικές προσθήκες.
Θα τη φτιάξει την ομάδα ο Ίβιτς αρκεί να τον αφήσουν.
Πάντως να ξέρετε παιδιά,είμαι βέβαιος πλέον ότι ο τύπος αυτός ΓΤ ηταν μεγαλη γάγγραινα για την ομάδα.
Και ναι ήμουν και εγω ένας από αυτούς που ξεγέλασε μέχρι τον αγώνα με τον Ατρόμητο,και όσα βγήκαν μετά στην επιφάνεια.
Νομίζω ότι εξαντλησαμε τα πάντα,πιθανόν τα πραγματα να είναι πολύ πιο απλά από όσο τα έχουμε εμείς στο μυαλό μας,και το μόνο που χρειάζεται να είναι η πραγματική ενασχόληση με την ομαδα,αυτου που πληρώνει
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος obanebane την Παρ 02 Δεκ 2016, 15:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Νομιζω οτι πεσανε επι ταπητος τα πραγματα χθες obane..ο ιβαν δεν ηρθε τυχαια και ο ιβοτς δεν κολωνει..
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Για να δουμε ρε συ σουρμε,θελω να είμαι αισιόδοξος,θεωρώ ότι πολλά καλά μπορούν να βγουν μέσα από αυτό,αρκεί να παρθούν πραγματικες αποφάσεις και όχι για τα μάτια του κόσμου.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Δεν καταλαβαινόμαστε με τίποτα έτσι. Καμία ελπίδα. Το σκασμό θέλαμε να βγάλει και να κάνει αυτό που πρέπει ύσηχα και όμορφα, όπως πρέπει να κάνει ένας προπονητής που σκέφτεται την ομάδα και μόνο αυτήν. Πότε θα γίνει κατανοητό αυτό; Αλλά είπαμε το τρίπτυχο του καλού ΠΑΟΚτσή:

1. Μουτζαχεντίν: Μπράβο Βλάνταν. Γάμησε τους όλους. Πες ονόματα. Κόψε τον καρκίνο. Καλά έκανες και τα πες χύμα και αντρίκια και τσουβαλάτα. Έτσι κάνουν τα παλικάρια. Εσύ και ο Πάμπλο θα τους αυτώσετε όλους. Μπράβο. Και όλοι οι υπόλοιποι του συστήματος, ΑΡΔόπληκτοι, ντεμέκ αντί μπιζίμ και τα σχετικα.

2. Ντετέκτιβ: Ανάλυση του αγώνα και σταχυολόγηση αντιδράσεων, πότε έσκυψε, πότε έπεσε, πότε σταμάτησε και καλά να τρέχει. Ο Γλύκος τελικά τη μαγνητική την έκανε σε ιδιωτικό ή σε δημόσιο (ο Γκάρυ πως ξέφυγε;), ο Λέοβατς ντεμί τον κόβω γιατί την άμυνα δεν την έχει και πάει λέγοντας. Κατά τα γνωστά όσοι από το βίντεο βλέπουν μια ομάδα να πελαγοδρομεί για 20 λεπτά χωρίς καμία βοήθεια από τον πάγκο είναι τα γνωστά πουλητάρια, οι άλλοι, αυτοί που δεν καταλαβαίνουν και δε νιώουν από μπάλα και ΠΑΟΚ.

3. Δικηγόρος - Στέλεχος επιχείρησης (μέλος ΔΣ): Καλά τα είπε τη δεύτερη φορά ο Βλάνταν, στο κάτω κάτω πρέπει να σκεφτούμε και τον οργανισμό, πόσα θα πάρει αποζημίωση ο τζαβ, πολλά είναι, στέκει στα δικαστήρια το βίντεο ή δεν στέκει, καλά ξηγήθηκε που οι πολλοί έγιναν ένας και το στήσιμο ξεστήθηκε, τι θέλατε δηλαδή να τα πει όπως είναι, έχουμε και μια ομάδα να προστατέψουμε και πάει λέγοντας.

Πως να το πούμε για να το καταλάβει κάποιος; Δε γίνεται και τα τρία μαζί. Δε γίνεται.
Κατ αρχάς θέλω να απολογηθώ για το επερχόμενο σεντόνι, αλλά και για το ότι σβήνω το όνομα του γράφοντος το παραπάνω post που παραθέτω, θέλοντας να τονίσω ότι το κάνω, πρώτον γιατί δεν γνωρίζω αν με έχει σε ignore mode, οπότε ίσως δεν το δει για να απαντήσει και δεύτερον γιατί για κανέναν απολύτως λόγο δεν θέλω να προκαλέσω προσωπική αντιπαράθεση ούτε με τον ίδιο, ούτε και με κανέναν άλλο...

Θέλω όμως να προσπαθήσω να κατανοήσω προς τι τόση σπουδή για το ότι δεν βρίσκει τον τρόπο "να τον καταλάβουμε" (ή μήπως για να μας πείσει για την ορθότητα της άποψης του?) αν και τα λέει τόσο λογικά!!!!

Για ποιους λόγους δηλαδή έκατσε και έγραψε κοτζάμ postάρα αφιερώνοντας πολύτιμο (φαντάζομαι) χρόνο και ποιον στόχο έχουν όλα όσα γράφει παραπάνω, επισημαίνοντας μας στο τέλος ότι "ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ"...
ΤΙ ΠΙΘΑΝΑ "ΦΟΒΑΤΑΙ" ΔΗΛΑΔΗ αν γίνεται, αλλά κι αν τυχόν ακόμα τέλος τέλος, "ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΜΑΣΤΕ"?
ΠΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ???

Αυτές λοιπόν ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΑΡΙΘΜΗΜΕΝΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ που παραθέτει ο γράφων το από πάνω post, (διανθισμένες μάλιστα με μπόλικες ανατριχιαστικές λεπτομέρειες που προσωπικά μάλλον μπερδεύει και το πιθανότερον ανήκουν σε πολλούς και διαφορετικούς συμφορουμίτες μας) οι οποίες τον οδηγούν τελικά να αγανακτεί ότι "ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΝΔΥΑΣΤΟΥΝ", φυσικά μπορούν εν μέρει και με βάση την κοινή λογική να συνδυαστούν και να γίνουν πλήρως αποδεκτές σαν απόψεις ενός απλού μαχητή-οπαδού του Π.Α.Ο.Κ. και εξηγούμαι, καλώντας τον παράλληλα να πάρει πίσω το "σκασμός" για τον προπονητή του Π.Α.Ο.Κ. και να κρατήσει για πάρτη του τα ειρωνικά-εριστικά τσιτάτα περί "τρίπτυχου καλών Π.Α.Ο.Κ.τσήδων, μηδαμινής ύπαρξης ελπίδας" και τους λοιπούς γραφικούς χαρακτηρισμούς (ντεμέκ και ΑΡΔόπληκτοι) περί "συστήματος" για οπαδούς του Π.Α.Ο.Κ., άσχετα από που είναι αυτοί ορμώμενοι...

Νο 1..."Καλά έκανες και τα είπες χύμα, αντρίκια, τσουβαλάτα" & ΔΗΜΟΣΙΑ συμπληρώνω, κόβοντας το υπόλοιπο εριστικό dressing περί Μουτζαχεντίν, συνουσιασμών, Πάμπλου και επάρατης νόσου που το καταντάνε τσιτάτο!!!!

Αυτό λοιπόν από μόνο του, μπορεί άνετα και με βάση την κοινή λογική να συνδυαστεί-συνυπάρξει με το Νο 3, το οποίο λέει ότι δεν χρειάζεται να πεις πια τίποτα παραπάνω στον αέρα, εφ όσον "την καμπάνα την έκρουσες" ήδη, "την άκουσε" το σύμπαν ολόκληρο ότι ο υπεύθυνος πρέπει να ξυπνήσει και δεν μπορεί πλέον να κοιμάται, ούτε όμως και να κάνει τον κοιμισμένο, ΑΝ ΤΥΧΟΝ έως τώρα γινόταν κάτι τέτοιο!!!!
Βλέπετε, αυτός ο ίδιος είναι και ο απολύτως υπεύθυνος για την σημερινή βιωσιμότητα του Π.Α.Ο.Κ., αυτός που πληρώνει (και) με δικά του λεφτά σαν ιδιοκτήτης της επιχείρησης (ΠΑΕ) Π.Α.Ο.Κ. και δεν χρειάζεται να τον ξεζουμίζουμε με πεταμένα λεφτά για αποζημιώσεις σε άχρηστους κωλόμαγκες και άκυρους προδότες, ειδικά όταν ο ίδιος έχει δείξει επανειλημμένα στο παρελθόν ότι κάτι τέτοιο το μισεί!!!!

Όσο για το Νο 2, θαρρώ ότι θα το έκανε μονάχα όποιος βρισκόταν-βρίσκεται ανάμεσα στο τι και ποιον να πιστέψει στην έντονη διαμάχη που έχει ξεσπάσει και μάλιστα μονάχα όσα αφορούν τις φάσεις τις οποίες ο ένας εκ των δύο της διαμάχης (προπονητής) πρότεινε δημόσια να δούμε για να βγάλουμε συμπεράσματα για τον άλλον (παίχτη)!!!!
Μάλιστα θεωρώ ότι πολλοί από εμάς βλέποντας τες, ίσως να μην πάρουμε και πάλι χαμπάρι τι γίνεται...

Τα υπόλοιπα του Νο 2 για σκυψίματα, πεσίματα, στάχυα, πελαγοδρόμια, λευκές μαγνητικές, ντεμί παίχτες (με τα επώνυμα τους μάλιστα, κάτι που μπορεί να θεωρηθεί τουλάχιστον βάναυσο) και πουλητάρια (τελείως ειρωνικός φαντάζομαι κι όχι καταγγελτικός ο χαρακτηρισμός) οπαδούς, θα μπορούσα άνετα να τα χαρακτηρίσω σαν ανούσια, υπερβολικά και αχρείαστα μεμονωμένα σχόλια από διάφορους, είτε σαν καθ υπερβολήν συμπεράσματα του, ή ίσως εντέλει σαν ιστορίες για πράσινα άλογα και deep purple ακρογιάλια ενός ρομαντικού καλοκαιρινού δειλινού και μάλιστα κατά Cape Verde μεριά κι όχι σαν επιχειρήματα ενός λογικού νου...

Πάντως προσωπικά, όσο αντικειμενικά και λογικά κι αν προσπαθώ να το εκλάβω και να το κρίνω, την χρησιμότητα του παραπάνω post δεν λέω να την κατανοήσω...Μπορεί να είμαι και χαζός φυσικά...Ποιος ξέρει???
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Η λεξη "στησιμο" δεν αναφερθηκε ποτε απο τον Βλανταν! Η λεξη "στησιμο" παραπεμπει σε στοιχηματικου τυπου στησιμο και την εκστομισαν ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ, ΥΠΟΥΛΑ και ΥΠΟΠΤΑ οι κωλοφυλλαδες και οι αρδ ΜΟΝΟ. Ααα, οχι ΜΟΝΟ αυτοι. Αλλα δυστυχως και πολλοι συνοπαδοι οι οποιοι με χαρα οπως φαινεται παιζουν το παιχνιδακι των εγκαθετων αρδ. Κανενας Ιβιτς δεν ειπε τιποτα για κανενα στησιμο. Τωρα αν ο εισαγγελεας αντι να διαβασει τις δηλωσεις Ιβιτς, προτιμησε να διαβασει την ...μεταφραση των δηλωσεων του απο εγκαθετους ή αγραμματους αρδ, ειναι ανικανος.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

obanebane έγραψε:Για να δουμε ρε συ σουρμε,θελω να είμαι αισιόδοξος,θεωρώ ότι πολλά καλά μπορούν να βγουν μέσα από αυτό,αρκεί να παρθούν πραγματικες αποφάσεις και όχι για τα μάτια του κόσμου.
Και μονο που για πρωτη φορα φευγει παικτης αντι προπονητη δειχνει κατι..:lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”