Vladan Ivic

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας

Θα θέλατε να παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας?

ΝΑΙ
129
72%
ΟΧΙ
49
28%

Σύνολο ψήφων: 178

Άβαταρ μέλους
tsou

Re: Vladan Ivic

Δημοσίευση από tsou »

simba έγραψε:Παντως εγω απογοητευμένος ειμαι με την στάση του στο θεμα Κλαους και την τοσο ένθερμη υποστηριξη. Για ποιο λογο δεν εγινε η παραμικρή κριτικη μετα την εξωαγωνιστικη συμπεριφορά του παίκτη?
Τι μηνύματα περναν στους υπολοιπους ,ειδικα στους νεαρούς?
Πως θα καταπολεμηθεί το δημοσιουπαλληλικι κ η χαλαροτητα,
πως θα εμφυσησει την νοοτροπια του παθιασμενου στρατιωτη, για την οποια κάνει λογο σήμερα?
μαζί σου 100%.
ο μικρός σαββίδης μόλις τελείωσε η συνάντηση πόσταρε εικόνα του ίβιτς στο ίνσταγκραμ και έγραψε σχόλιο ''μέχρι το τέλος.''
είναι η πιο λογική κίνηση, μακάρι να το κάνουν στην πράξη με άμεση ανανέωση του συμβολαίου του Σέρβου.
απλά ρε σέρβε δείξε αμείλικτος και μην κάνεις πίσω πουθενά.
με δηλώσεις χαϊδέματος προς τον κλάους κολλάς στον ίδιο βάλτο.
η ομάδα θέλει δραστικές κινήσεις και απίστευτα ηλεκτροσοκ για να αποτινάξει την νοοτροπία του δημοσιουπαλληλικού κλαρινογαμπρισμού.
βρείτε έναν γαμημένο τρόπο, θέλουμε τον ΠΑΟΚ πρώτο.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Ούτε εμένα μου άρεσε που έκανε πλάτες στον Κλάους. Κανονικά οι παίκτες μας θα πρέπει να υπογράφουν μαζί με τα λεφτά που παίρνουν και τις υποχρεώσεις τους για σωστή εξωγηπεδική ζωή χωρίς ναρκωτικά, τσιγάρα και ποτά, και η ομάδα να μπορεί να τους κάνει συχνούς ελέγχους για να βλέπει τι παίζει. Εκεί να υπάρχουν ρήτρες που να καλύπτουν την ομάδα. Δε γίνεται να αράζουν όλοι στα συμβόλαια και να γλεντάνε.

Η αίσθηση μου για τον Ίβιτς δεν περιλαμβάνει τπτ πρωτότυπο, αλλά το κλασικό που γίνεται κάθε χρόνο. Μάρτιο. Έχει μπροστά του 3 γεμάτους μήνες ζωής στον ΠΑΟΚ. Σε αυτούς τους μήνες θα ξεχαστούν αυτά τα ευτράπελα και θα κριθεί και καλά από τα αποτελέσματα. Τι αποτελέσματα να πάρεις μετά από αυτό? Μόνο με ένα ενδεχόμενο γίνεται αναστροφή και αυτό είναι η διοίκηση να ανανεώσει τον προπονητή, να τον κάνει αφεντικό μαζ΄με Μίχελ και να μοιράσει πρόστιμα, λέγοντας στους παίκτες ότι αν κάνει ο κόουτς ξανά παράπονα θα σας ΕΞΑΦΑΝΙΣΩ. Λήγη πειθαρχία μαμώ τα πριμ μου. 45- 50 πόντους κάθε χρόνο μαζεύουμε (όπως επί Γούμενου), στη φάπα και στο κύπελλο και με μισή χαρά αυτός ο άνθρωπος μοιράζει πριμ. Φάπες θέλουν τα παιδάκια μεγαλομέτοχε!
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

tsou έγραψε:
simba έγραψε:Παντως εγω απογοητευμένος ειμαι με την στάση του στο θεμα Κλαους και την τοσο ένθερμη υποστηριξη. Για ποιο λογο δεν εγινε η παραμικρή κριτικη μετα την εξωαγωνιστικη συμπεριφορά του παίκτη?
πως θα εμφυσησει την νοοτροπια του παθιασμενου στρατιωτη, για την οποια κάνει λογο σήμερα?
μαζί σου 100%.
ο μικρός σαββίδης μόλις τελείωσε η συνάντηση πόσταρε εικόνα του ίβιτς στο ίνσταγκραμ και έγραψε σχόλιο ''μέχρι το τέλος.''
είναι η πιο λογική κίνηση, μακάρι να το κάνουν στην πράξη με άμεση ανανέωση του συμβολαίου του Σέρβου.
απλά ρε σέρβε δείξε αμείλικτος και μην κάνεις πίσω πουθενά.
με δηλώσεις χαϊδέματος προς τον κλάους κολλάς στον ίδιο βάλτο.
η ομάδα θέλει δραστικές κινήσεις και απίστευτα ηλεκτροσοκ για να αποτινάξει την νοοτροπία του δημοσιουπαλληλικού κλαρινογαμπρισμού.
βρείτε έναν γαμημένο τρόπο, θέλουμε τον ΠΑΟΚ πρώτο.
E αφου εκανε αυτο ο Γιωργης τωρα ησυχασα...
Οι σοβαρες διοικησεις σε σοβαρες ομαδες δεν ασκουν διοικηση απο το φατσοβιβλιο και το ινσταγκραμ...
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

vs40 έγραψε:Μόνο με ένα ενδεχόμενο γίνεται αναστροφή και αυτό είναι η διοίκηση να ανανεώσει τον προπονητή, να τον κάνει αφεντικό μαζί με Μίχελ και να μοιράσει πρόστιμα, λέγοντας στους παίκτες ότι αν κάνει ο κόουτς ξανά παράπονα θα σας ΕΞΑΦΑΝΙΣΩ.
Λίγη πειθαρχία μαμώ τα πριμ μου. 45- 50 πόντους κάθε χρόνο μαζεύουμε (όπως επί Γούμενου), στη φάπα και στο κύπελλο και με μισή χαρά αυτός ο άνθρωπος μοιράζει πριμ. Φάπες θέλουν τα παιδάκια μεγαλομέτοχε!
αυτή είναι η ουσία αλλά στον ΠΑΟΚ των ετών Ιβάν αυτό δεν γίνεται. γίνεται μια αναμπουμπούλα μια στο τόσο και η μετριότητα συνεχίζεται ξανά και ξανά.
psykoman έγραψε:Οι σοβαρες διοικησεις σε σοβαρες ομαδες δεν ασκουν διοικηση απο το φατσοβιβλιο και το ινσταγκραμ.
μαζί σου είμαι ρε psykoman αλλά έτσι μας έμαθαν πλέον και έτσι με τα δικά τους δεδομένα προσπαθούμε να καταλάβουμε τι έχουν στο μυαλό τους. διοίκηση με κοινωνικά δίκτυα δεν ασκείται ούτε σε οίκο ανοχής.
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Το καλυτερο θα ηταν να βγαλει μια σοβαρη ανακοινωση στηιρξης του προπονητη...
Και το καλυτερο;;;;
Να την κανει πραξη... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
BlackBlockAttack

Δημοσίευση από BlackBlockAttack »

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Μπράβο αυτός είναι ο δρόμος

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
eorptol1

psykoman έγραψε:Το καλυτερο θα ηταν να βγαλει μια σοβαρη ανακοινωση στηιρξης του προπονητη...
Και το καλυτερο;;;;
Να την κανει πραξη... :mrgreen:
Η ουσία μετράει και η κίνηση στήριξης είναι πολύ σωστή
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

chrisg4 έγραψε:Εγώ δεν ξέρω αν στήθηκε η όχι και ποιος από τους δυο έχει δίκιο. Και είμαι σίγουρος ότι το 99% αυτών που τάσσονται είτε με τον Ίβιτς είτε με τον Τζαβέλα δεν έχουν ιδέα τι πραγματικά έγινε. Η κρίση τους έχει να κάνει καθαρά με τις προσωπικές συμπάθειες ή αντιπάθειες. Αυτό που ξέρω είναι ότι στις σοβαρές ομάδες αυτά λύνονται εσωτερικά χωρίς να γίνετε σούργελο η ομάδα και να εκτίθεται. Και ένας από τους λόγους είναι και ότι μπορεί να εκτεθεί η ομάδα νομικά. Το ότι θα έκαναν κωλοτούμπα ήταν δεδομένο και λογικό είναι. Αλλα αν ήταν σοβαροί δεν θα χρειάζονταν να γίνει η κωλοτούμπα και δεν θα ήταν μπο#ρδ#λο αυτή τη στιγμή η ομάδα για έναν παίχτη που έπρεπε να φύγει πριν δυο χρονια. Πρέπει κάποια στιγμή αυτός ο σύλλογος να μάθει να δουλεύει ψυχρα επαγγελματικά. Οι συναισθηματισμοί και η έπαρση είναι για μας τους οπαδούς. Σ αυτούς δεν δικαιολογούνται.
1. Ανήκω στο 99% που δεν έχω ιδέα τι έγινε.
2. Συμπαθώ τον Ivic και αντιπαθώ τον Τζαβέλλα. Ευτυχώς τα γραπτά μένουν και μπορείς να διαβάσεις τι έγραφα για τους δύο αυτούς, πριν το συμβάν.
3. Επειδή έχουμε συνηθίσει να σκεπάζουμε τα σκατά κάτω από το χαλί και να τα κρύβουμε, επαναλαμβάνω για μία ακόμη φορά μπράβο στον Ivic που τα είπε δημόσια και με έκανε να ανατρέξω στο βίντεο του αγώνα 3 φορές για να σχηματίσω άποψη. Αλλιώς, αν γινόταν αθόρυβα, πάλι θα τον έβριζα που έβαλε στον πάγο τον αρχηγό, χωρίς να καταλάβω το γιατί.
4. Νομικά δεν μπορεί να εκτεθεί γιατί δεν μίλησε για στήσιμο.
5. Όταν οι παίκτες χρειάζονται συναισθηματικό ντοπάρισμα για να ενεργοποιηθούν (γιατί άνθρωποι είναι) λίγος συναισθηματισμός δεν βλάπτει. Δεν είμαστε εταιρία του Λάτση. ΠΑΟΚ είμαστε, και όταν στον ΠΑΟΚ θα σταματήσει το συναίσθημα θα είναι ένας ακόμη νεκρός.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Tsou, psykoman,VS +++

Παρα το ο,τι εγινε οπως εγινε, σωστη η αποφαση στηριξης (αν κ με λαθος τροπο)..
Για να δούμε αν ολοκληρωθει με ανακοινωση και αν υπαρξουν οι καταλληλες ενεργειες για την έμπρακτη υλοποιηση της, ως το τελος.

Υ.Γ. ενας απο δω, χτύπησε και στο ινστα του Γιώργη, γραφοντας απο κατω "του μηνα?"
:mrgreen: πολυ καλο!

Υ.Γ.
sic-4 έγραψε: Σερβος ειναι ο αθρωπας και το ειπε με ΜΙΑ λεξη στα ελληνικα με πληρη αποδοση του νοηματος κι εσυ χρειαστηκες 4 αγγλικες λεξεις για να μας μπερδεψεις... :mrgreen:
Τα έβαλα κ αυτα βρε, θολουρα, φορτιση, απλα ηθελα κατι για κριση :mrgreen:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Παρ 02 Δεκ 2016, 08:46, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγω θα πω πως δεν υπαρχει χειροτερο πραγμα για εναν προπονητη απο το να βρεθει ξαφνικα καβαλα στο αλογο την ιδια στιγμη ομως που το αλογο κουτσαινει.Θα χρειαστει ενα μικρο θαυμα για να εξελιχθει ομαλα η χρονια και κυριως να σταματησουν τα αγωνιστηκα σκαμπανεβασματα,η ομαδα να κανει ενα σερι καλων εμφανισεων και αποτελεσματων και να ενισχυθει ουσιαστικα τον Γεναρη,διαφορετικα το θαυμα θα ειναι να παραμεινει ο Βλανταν στον παγκο καθως εχασε πλεον ενα μεγαλο αλοθι,αυτο των κακων αποδυτηριων.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Θα βρει άλλο άλλοθι ο βλανταν έτσι και αλλιώς και η υπόθεση Τζαβέλα άλλοθι του βλανταν ήταν..... Ότι ναναι απλά για να είμαστε κόντρα στο ρεύμα......

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

obanebane έγραψε:Αν ο Τζαβέλλας ξαναγυρίσει στην ομάδα θα είναι η αρχή του τέλους για τον Ιβάν.
Εγώ προσωπικά αν φαγωθεί άλλος ένας προπονητής και ξαναμπουν στην ομάδα οι κοπροι,παύω να ασχολουμε με τον ΠΑΟΚ όσο είναι μεγαλομέτοχος ο Σαββίδης.-
vs40 έγραψε:
obanebane έγραψε:Αν ο Τζαβέλλας ξαναγυρίσει στην ομάδα θα είναι η αρχή του τέλους για τον Ιβάν.
Εγώ προσωπικά αν φαγωθεί άλλος ένας προπονητής και ξαναμπουν στην ομάδα οι κοπροι,παύω να ασχολουμε με τον ΠΑΟΚ όσο είναι μεγαλομέτοχος ο Σαββίδης.-
Και εγώ το ίδιο
vs40 έγραψε:
Και εγώ το ίδιο
sn0ufel4 έγραψε:Συμφωνώ και γω.... Και με εχουν ζώσει τα φίδια σήμερα για την συνάντηση :?
denyparxeisalio έγραψε:
ΠΡΟΔΟΤΕΣ. ΦΑΓΑΤΕ ΤΟΝ ΣΑΒΒΙΔΗ.
Α ρε Αλαφούζος-Μπατατούδης-Γούμενος που σας χρειάζεται!!!!!11!!!!
Έπρεπε τώρα να είμαστε μαζί με τα σκουλήκια και την κούλα (άσχετα αν ψιλοανέβηκαν)
και για πείτε μας ρε έξυπνοι, ρε άπλες, ρε μίζεροι, ρε γκρινιάρηδες

ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ;

άντε διώξτε τον κι αυτόν, τι περιμένετε

ε; Ε; Ε;

:mrgreen:
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Χρωσταω κ μια απάντηση στον Μπανε π χθες ξεχάστηκα..
obanebane έγραψε: Θα δωσω ομως πολλα + στον tzela,διαβαστε προσεχτικα τι γραφει.
Simba οταν η ομαδα με το δευτερο μπατζετ στη χωρα εδω και 5 χρονια δε μπορει να γινει ΟΜΑΔΑ με τιποτα και δε σηκωνει ουτε ενα κυπελακι ετσι για το ονορε, δε μπορει να τις φταιει μονο αυτος που της δινει το δευτερο μεγαλυτερο μπατζετ.
Δηλαδη,το οτι ο ΠΑΟΚ θα χασει 1 μυριο για την αποζημιωση Τζαβελλα κτλ κτλ το ειδες,το οτι ολα αυτα εγιναν αμεσως μετα την επεκταση συμβολαιων Τζαβελλα και Γλυκου δεν το ειδες;
Το οτι μια ομαδα στην ιστορια της γενικοτερα δεν εχει τιτλους,οταν αποκτησει ολα τα εχεγγυα για να τους κατακτησει η τελος παντων να γινει πραγματικη ομαδα για να μπορεσει να τους διεκδικισει δε γινεται να φταιει μονο αυτος που πληρωνει.
Ναι πιθανον να εχει τη μεγαλυτερη ευθηνη,αλλα εδω μιλαμε οτι εχει να κανει με λερες.
Μπανε, ειναι πολυ πιο συνθετο το θεμα απ'το να λεμε οτι επι 5 χρόνια παραπΕουμε γτ 2-3 παικτες κ 3 παρατρεχαμενοι (αρδ-μάνατζερ) εκαναν ο,τι ηθελαν και έφταιγαν μέχρι κ για την τρυπα του οζοντος..Ειναι πολυ κοντοφθαλμο και βολικο κατ'εμε.
Φυσικα κ εχουν μεριδιο οι παικτες, με την εκαστοτε κακη αγωνιστική συμπεριφορά αλλα κ την άρρωστη νοοτροπια που ανεπτυξαν (βολεμα,εγωισμοι,χαλαροτητα) ΑΛΛΑ δεν ειναι περιεργο π υπαρχουν αυτα οταν κατι δε λειτουργει σωστα συνολικά κ ειναι πατημενο το κουμπί του random.
Ποσο μαλλον οταν και το υλικο ειναι μετριο και το ροστερ ανισο με τρυπες, καθώς οι αγωνιστικες αποτυχίες λογω αυτού, προσφερουν εύφορο έδαφος για να ευδοκιμησουν τα παραπάνω κ να δημιουργηθουν κρισεις.
Πόσο μαλλον οταν και καποιες κακες επιλογές κοουτς, αδυνατουν (απειρια/προσωπικότητα/ταλεντο/ωχαδερφισμος) να τα αντιμετωπίσουν κ να τα γιατρεψουν..

Ολα όπως βλέπεις ξεκινουν απ'το διοικητικο (αδυναμία εκπονησης σοβαρου πλάνου κ στηριξης του με σωστη στελεχωση, διακριτούς ρολους, καθαρή στοχευση κ υπομονη, επαγγελματικη αξιολογηση κ φυσικα σοβαρη μεταγραφικη ενισχυση) και μοιραια επηρεάζουν και το αγωνιστικο..

Εχουν γραφτεί σελιδες κ σελιδες για τα τραγικα λαθη-χειρισμους, για την ετησια αλλαγη φιλοσοφιων κ μεταγραφικης πολιτικης, για για για, δε χρειάζεται να τα ξαναλεμε.
πχ
http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... 1#p1149691
http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... 0#p1070390
http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... 4#p1180204

Αλλα οκ, παθαινοντας ξαφνικα αμνησια ολοι, (τζιολης στοπερ με ξανθη, παικτες καμμενοι-ανεπαρκως γυμνασμενοι στα κοκκινα επί 3 μηνες, τρυπες ροστερ, κατέρρευσαν αναμενομενα, κάτι π αποδειχθηκε με την μετεπειτα πορεία στη χρονιά) , θελουμε να θεωρούμε οτι 2 παίκτες επελεξαν να πουνε οχι στη διεκδικηση τιτλου για πρώτη φορα στη ζωη τους γτ ήθελαν να φανε αυτον που τον "τρωνε" ακομα και στα ερασιτεχνικα...
Ποσες συνεντευξεις του πρεπει να παραθεσω που ελεγε οτι ΕΧΩ ΣΤΟΠΕΡ, ΕΧΩ ΕΞΤΡΕΜ.. Οτι ενα μπακ (τζαβελλας,σκονδρας,ποζατζιδης) ή ενας αμυντικος μεσος των χαρακτηριστικων των Τζιωλη-Μαντουρο μπορουν να παιξουν στοπερ και οτι οι ελλειψεις θα λυθουν εκ των εσω?
Οτι ως ο υπευθυνος του αγωνιστικου τμηματος, επελεξε να αφησει την ομαδα ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ να ειναι η μοναδικη παγκοσμιως με εναμιση εξτρεμ λογω της απαρχαιωμενης του ποδοσφαιρικης λογικης οτι οποιοσδηποτε μεσος (γκολασα,τσανδαρης)-2ος επιθετικος(παπαδοπουλος,περειρα) μπορει να παιξουν εκει?
Όπως επίσης, βολικά, ξεχναμε τα του Στεφενς, βγαζοντας τον οσιομαρτυρα λογω Τζιολη-Κατσουράνη...
1. @ μεταγραφες απαιτησε το καλοκαιρι με τσουλου, ειδικα μετα την ευκαιρια της ζωης μας απεναντι στη Σαλκε
2. @ coaching έκανε στην τουμπα στο 1-1 με 10 παικτες κ το ονειρο πιο κοντα απο ποτε, αλλα ηταν απεναντι η αγαπημενη του ομαδα που τον εβγαλε κορυφαιο προπονητή του αιωνα (ΣΤΗΜΕΝΟΣ? με την ιδια λογικη μπορεί)
3. @ παικτες εφερε το χειμωνα φορτωνοντας μας μεμαντουρο-χουσενο-μαρτενηδες, δαγκωνοντας τον Ιβαν με τον γιο του

Και κατηγορουμε τον Κατσουρανη που σ'εβγαλε τσουλου πριν μηνες και μεχρι τον εργοτελη εκανε πολυ καλα παιχνίδια (το σερι μονο του εγινε μαλλον), επειδη μπλα μπλα οσα λεει ο καμορα..ΟΚ
Π αν ειχε "εντονη" προσωπικότητα, τι εκανε ο διεθνούς φημης κοουτς του 1.5 μυριου για να τον καλουπωσει όπως θα εκανε καποιος π νοιαζόταν,δουλευε κ δε βαριοταν, οπως ο Σαντος (π χειριστηκε ακομα κ τον Κριστιανο?).. ;)

Οπως ήταν κ ο αλλος ο κωλοχαρακτηρας ο Τζιολης, αλλος ενας λωκοβαζελος...
Που οπως θα εκανε καθε σωφρων επαγγελματίας π σεβεται τον εαυτο του οταν δεν τον σεβονται, ζητησε ντόμπρα να φυγει αφου εβλεπε οτι ο κοουτς εβαζε μια σημαδουρα με 9μηνες αποχη απο μπάλα, να παιζει 3-4 συνεχομενα 90λεπτα και να οδηγει την ομαδα σε 3 ηττες, θετοντας αυτόν στον περιθωριο, που γνώρισε 3 ηττες σε 26 ματς (χωρις ανασες) κ συνεβαλλε τα μεγιστα στην εκπληκτικη πορεια π λεει ο Τζελας (και δω το σερι μονο του εγινε φιλε Τζελα?)
Και τι κραταμε βολικα, παθαινοντας αμνησια? Το ευαγγέλιο του Χουμπ, που για να καλυψει τον κωλο του, τον κατηγορησε οτι κοιτουσε την εθνικη, επειδη δενει με τη λογικη..ΟΚ

Αντιστοιχα και τις επομενες χρονιες..
Ετσι κ φετος, βαζουμε παρωπίδες κ λογω ενος ασχημου σκηνικου κ εμφανισης απο εναν παικτη, μιλαμε για τρυπηματα μετα απο ανανεώσεις, συνδεουμε διαφορες τελειες ατακτως εριμμενες στο μυαλο, κανουμε ακραια αλματα λογικης με επιλεκτικη μνήμη μεσα στα χρόνια , μπας και βρουμε μια ωραια ερμηνεία ή τους δρακους που εφταιγαν για ολα και καθησυχασμενοι πιστεψουμε οτι ολα ηταν ενα κακο όνειρο κ οτι αν τους καψουμε, δε θα υποφερουμε πια..

Σιγουρα, τα αποστηματα πρεπει να κοβονται, αλλα δεν προκαλουν αυτα τον καρκινο ουτε αν κοψεις μονο αυτα, τον γιατρευουν..
Εννοειται, πρέπει να καθαριζεται η μουχλα απτον τοιχο (αυτον που εχει, οχι αιντε γιουρια ολοι ) για να μην εξαπλώθει στους αλλους, ωστε να βαψεις κ να δημιουργήσεις κατι ωραιο. Αλλα αν δεν κανεις κατι για τα φτωχα περιεργα θεμελια, τα προηγούμενα θαναι απλά για το φαινεσθαι και τους επισκέπτες..
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

sic-4 έγραψε:
simba έγραψε: Παντως εγω απογοητευμένος ειμαι με την στάση του στο θεμα Κλαους και την τοσο ένθερμη υποστηριξη..
Για ποιο λογο δεν εγινε η παραμικρή κριτικη μετα την εξωαγωνιστικη συμπεριφορά του παίκτη?

++++
Λεω ν μη βιαζεστε...το οτι μπορει ν καλυφθηκε προσωρινα δε λεει πολλα.θεωρω οτι υπαρχει σχεδιο και δεν μπορει να ακολουθηθει αφανισμος σε ολους.ας περιμενουμε λιγο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”