Ισως θα ήταν καλύτερα να περιμένεις την εξέλιξη της σημερινής συνάντησης νομίζω οτι θα κόψει το γήπεδο απο πολλούς ...barlow4 έγραψε:εννοω πως συναγεται η υποπτη αγωνιστικη εικονα με βαση τις μπουρδες που ειπε πριν τη φιορεντινα.πως σχετιζει τα δυο.δηλαδη επειδη κερδισαμε τη φιορεντινα ξενερωσε κ επαιξε μαπα για να δειξει οτι αδικα κερδισαμε τη φιορεντινα?P.A.O.K.jim έγραψε:http://www.novasports.gr/podosfairo/ell ... D7prfmLTIWbarlow4 έγραψε:ε πως διαολο συναγεται η υποπτη αγωνιστικη εικονα που ειπε μετα τον ατρομητο.
ακου ιβιτς.δε θα πουλας τρελα ε.δε θα κανουμε κωλοτουμπες εμεις καθε τρεις κ λιγο.
Δές τι κάνει απο το 1,59΄και μετά
εμαθε μετα το ματς με τον ατρομητο τι ειπε πριν το ματς με τη φιορεντινα κ καταλαβε οτι ο παικτης δεν ειναι νικητης κ τον εστειλε?
απλα τα ειχα στο μυαλο μου.οτι ο τζαβελας ειναι μουλωχτος,οτι ανανεωσε κ ειπε να φερει κανεναν προπονητη πιο πιανιολα απο το βλανταν.
τωρα μπερδευτηκα ομως κ δεν ξερω τι να κανω.να ξηγηθω κωλοτουμπα η οχι.
Vladan Ivic
- P.A.O.K.jim
Re: Vladan Ivic
- denyparxeisalio
obanebane έγραψε:Αν ο Τζαβέλλας ξαναγυρίσει στην ομάδα θα είναι η αρχή του τέλους για τον Ιβάν.
Εγώ προσωπικά αν φαγωθεί άλλος ένας προπονητής και ξαναμπουν στην ομάδα οι κοπροι,παύω να ασχολουμε με τον ΠΑΟΚ όσο είναι μεγαλομέτοχος ο Σαββίδης.-
- sourmenetes
- Moderator
Παιδια τα θεματα δε σταματανε με τον τζαβελλα...
Αν σημερα ο Ιβιτς παρει πρασινο φως θεωρω πως θα καθαρισουν και αλλα...
Και για να μην τρεχει το μυαλο πολλων,αναφερω.π.χ.ποιος θα αποφασισει για μεταγραφες;;
Οι υπευθυνοι ή μικρος σαββιδης(βλ.Τιαμ).
Θεωρω πως θα τα θεσουν ολα.ειναι πολυ κομβικο σημειο.θελω ν πιστευω οτι το πρασινο πεοχθεσινο φως δε θα γινει κοκκινο.
Αν σημερα ο Ιβιτς παρει πρασινο φως θεωρω πως θα καθαρισουν και αλλα...
Και για να μην τρεχει το μυαλο πολλων,αναφερω.π.χ.ποιος θα αποφασισει για μεταγραφες;;
Οι υπευθυνοι ή μικρος σαββιδης(βλ.Τιαμ).
Θεωρω πως θα τα θεσουν ολα.ειναι πολυ κομβικο σημειο.θελω ν πιστευω οτι το πρασινο πεοχθεσινο φως δε θα γινει κοκκινο.
Σιγά να μην με κόψουν κιόλας ένας Ιβάν ή κάποιος Γιώργος την τρέλα μου για τον Π.Α.Ο.Κ. ρε παιδιά...obanebane έγραψε:Αν ο Τζαβέλλας ξαναγυρίσει στην ομάδα θα είναι η αρχή του τέλους για τον Ιβάν.
Εγώ προσωπικά αν φαγωθεί άλλος ένας προπονητής και ξαναμπουν στην ομάδα οι κοπροι,παύω να ασχολουμε με τον ΠΑΟΚ όσο είναι μεγαλομέτοχος ο Σαββίδης.-
Δεν με την έκοψαν Βουλινοί, Μανάβηδες, "βαλτοί", Μπάτμαν, Ηγούμενοι, Προηγούμενοι, Κυρ Νίκοι, Λάκηδες και η συντροφιά του δαχτυλιδιού εδώ και 40 χρόνια και θα μασήσω τώρα να μην ασχολούμαι...Χαχαχαχα...
Μην ξεχνάτε ότι πάντα υπάρχει και το...ΝΤΟΥ...από παντού...Διαχρονικά πετυχημένο...

Ο Π.Α.Ο.Κ. ανήκει στον λαό του!!!!

Ρε παιδια,ετσι οπως το βλεπω εγω εχει ως εξης:
Ο Τζαβελλας δεν φεροταν οπως αρμοζει σε αρχηγο του ΠΑΟΚ,ελεγε πως δεν μπορουμε να κερδισουμε την Φιορεντινα,ψιψιριζε στα αποδυτηρια οτι δεν κανει ο Ιβιτς η δεν γινεται σωστη δουλεια κ.ο.κ
Τον βαζει με τον Ατρομητο,πεταει χαρταετο(ας πουμε οτι ηταν σταρχιδισταν και οχι οτι ηθελε ενεργα να χασουμε) και σε συνδυασμο αυτων των 2 ,ο Ιβιτς τον τζαζει απτην ομαδα γιατι με τις μλκιες που εκανε επαιζε το κεφαλι του προπονητη αλλα εκανε και κακο στην ομαδα
Δηλωνει αυτα που δηλωνει την δευτερα ο Ιβιτς,μετα συζητανε με Μιχελ και Σαββιδη και αποφασιζουν να ανασκευασει εν μερη τις δηλωσεις,δηλαδη οτι δεν ηταν παικτες αλλα παικτης και συγκεκριμενα ο Τζαβελλας για τους οποιους μιλουσε και οτι δεν στηθηκε,αλλα ειχε αναρμοστη συμπεριφορα σαν αρχηγος ΠΑΟΚ.Οι λογοι που ανασκευασε μερικως κατα την αποψη μου ειναι ισως και νομικοι,αλλα και για να χαμηλωσουν οι διαστασεις τις οποιες πηρε το ολο θεμα απο τα ΜΜΕ και γενικα απτους οπαδους
Απο κει και περα,προσωπικα θεωρω πως συνεβησαν 2 γεγονοτα ασχετως τι δηλωθηκε προς τα εξω σημερα η την δευτερα
-Ο Τζαβελλας ελεγε οτι δεν μπορουσε να νικησει η ομαδα στην Φλωρεντια και περνουσε αυτο το κλιμα.ΜΟΝΟ και για αυτο επρεπε να φυγει απτην ομαδα κατα την αποψη μου
-Ο Τζαβελλας ηταν στα @@ του με Ατρομητο.Για μενα αυτο ειναι ξεκαθαρο και η επιβεβαιωση ειναι τα ιδια μου τα ματια.Στα 3 απτα 4 γκολ κανει τοσο εξωφθαλμα ηλιθιες/αδιαφορες κινησεις,που αν τα κανε στην Εθνικη αυτα ο Σκιμπε θα τον ειχε καθαρισει και οι Αθηναιοι ΑΡΔ θα τον ειχανε στον τοιχο με τιτλους οπως "Τζαβελλας και καθαρο μυαλο στερησαν την νικη απτην Εθνικη μας" κ.ο.κ. Υπηρξε καποια παρομοια αναρτηση απτα Αθηναικα σαιτ οταν χασαμε την δευτερα? ΟΧΙ
Και τελος οσον αφορα το αν υπαρχουν και αλλοι παικτες που να εχουνε παθει τζαβελλιαση,μπορει και ναι μπορει και οχι.Μπορει οντως την Δευτερα να εννοουσε μονο τον Τζαβελλα οπως δηλωσε σημερα,μπορει ομως και να εννοουσε και αλλους,απλα επρεπε να ληξει το θεμα για να σταματησει το κυνηγι των υπολοιπων παικτων,κυριως απτους "ντετεκτιβ" των ΜΜΕ.Τωρα οσον αφορα τους υπολοιπους ΑΝ υπαρχουν,μπορει να ταν ενα απλο ακροατηριο του Τζαβελλα χωρις να συμμεριζονται τις αποψεις του,μπορει να τις συμμεριζονταν κιολας και να ταν αμεση κλικα.Ωστοσο,"καλυπτοντας" τους στην σημερινη συνεντευξη τυπου,ουσιαστικα κλεινει το θεμα "μιντιακα" και τους λεει δεν θα σας κυνηγησω και τους δινει την ευκαιρια να σοβαρευτουν αλλιως θα ακολουθησουν τον Τζαβελλα συν του οτι ερχεται και μεταγραφικη περιοδος συντομα με οτι αυτο συνεπαγεται.Φυσικα ολα αυτα ΑΝ υπαρχουν και αλλοι παικτες πλην του Τζαβελλα
Αυτη ειναι η λογικοτερη εξηγηση των τελευταιων ημερων κατα την αποψη μου
Ο Τζαβελλας δεν φεροταν οπως αρμοζει σε αρχηγο του ΠΑΟΚ,ελεγε πως δεν μπορουμε να κερδισουμε την Φιορεντινα,ψιψιριζε στα αποδυτηρια οτι δεν κανει ο Ιβιτς η δεν γινεται σωστη δουλεια κ.ο.κ
Τον βαζει με τον Ατρομητο,πεταει χαρταετο(ας πουμε οτι ηταν σταρχιδισταν και οχι οτι ηθελε ενεργα να χασουμε) και σε συνδυασμο αυτων των 2 ,ο Ιβιτς τον τζαζει απτην ομαδα γιατι με τις μλκιες που εκανε επαιζε το κεφαλι του προπονητη αλλα εκανε και κακο στην ομαδα
Δηλωνει αυτα που δηλωνει την δευτερα ο Ιβιτς,μετα συζητανε με Μιχελ και Σαββιδη και αποφασιζουν να ανασκευασει εν μερη τις δηλωσεις,δηλαδη οτι δεν ηταν παικτες αλλα παικτης και συγκεκριμενα ο Τζαβελλας για τους οποιους μιλουσε και οτι δεν στηθηκε,αλλα ειχε αναρμοστη συμπεριφορα σαν αρχηγος ΠΑΟΚ.Οι λογοι που ανασκευασε μερικως κατα την αποψη μου ειναι ισως και νομικοι,αλλα και για να χαμηλωσουν οι διαστασεις τις οποιες πηρε το ολο θεμα απο τα ΜΜΕ και γενικα απτους οπαδους
Απο κει και περα,προσωπικα θεωρω πως συνεβησαν 2 γεγονοτα ασχετως τι δηλωθηκε προς τα εξω σημερα η την δευτερα
-Ο Τζαβελλας ελεγε οτι δεν μπορουσε να νικησει η ομαδα στην Φλωρεντια και περνουσε αυτο το κλιμα.ΜΟΝΟ και για αυτο επρεπε να φυγει απτην ομαδα κατα την αποψη μου
-Ο Τζαβελλας ηταν στα @@ του με Ατρομητο.Για μενα αυτο ειναι ξεκαθαρο και η επιβεβαιωση ειναι τα ιδια μου τα ματια.Στα 3 απτα 4 γκολ κανει τοσο εξωφθαλμα ηλιθιες/αδιαφορες κινησεις,που αν τα κανε στην Εθνικη αυτα ο Σκιμπε θα τον ειχε καθαρισει και οι Αθηναιοι ΑΡΔ θα τον ειχανε στον τοιχο με τιτλους οπως "Τζαβελλας και καθαρο μυαλο στερησαν την νικη απτην Εθνικη μας" κ.ο.κ. Υπηρξε καποια παρομοια αναρτηση απτα Αθηναικα σαιτ οταν χασαμε την δευτερα? ΟΧΙ
Και τελος οσον αφορα το αν υπαρχουν και αλλοι παικτες που να εχουνε παθει τζαβελλιαση,μπορει και ναι μπορει και οχι.Μπορει οντως την Δευτερα να εννοουσε μονο τον Τζαβελλα οπως δηλωσε σημερα,μπορει ομως και να εννοουσε και αλλους,απλα επρεπε να ληξει το θεμα για να σταματησει το κυνηγι των υπολοιπων παικτων,κυριως απτους "ντετεκτιβ" των ΜΜΕ.Τωρα οσον αφορα τους υπολοιπους ΑΝ υπαρχουν,μπορει να ταν ενα απλο ακροατηριο του Τζαβελλα χωρις να συμμεριζονται τις αποψεις του,μπορει να τις συμμεριζονταν κιολας και να ταν αμεση κλικα.Ωστοσο,"καλυπτοντας" τους στην σημερινη συνεντευξη τυπου,ουσιαστικα κλεινει το θεμα "μιντιακα" και τους λεει δεν θα σας κυνηγησω και τους δινει την ευκαιρια να σοβαρευτουν αλλιως θα ακολουθησουν τον Τζαβελλα συν του οτι ερχεται και μεταγραφικη περιοδος συντομα με οτι αυτο συνεπαγεται.Φυσικα ολα αυτα ΑΝ υπαρχουν και αλλοι παικτες πλην του Τζαβελλα
- Dimitris_L4
Ρε παιδια ο ιβιτς δεν ειναι κανενας μ@λ@κ@ς να τρεχει δικαστικα..μια χαρα τα ειπε ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΤΑΤΑ...διαολοστειλε εναν εβαλε στην πριζα πολλους..το μειζον ζητημα ειναι ενα..η σημερινη συναντηση..εκει ειναι το κλειδι και το ζουμι της υποθεσης..εαν βγουνε απο εκει με τον ιβαν να τον στηριζει με χιλια ειναι βεβαιο οτι τον γεναρη παιρνουν την αγουσα και αλλοι...εαν μετα απο κανενα κλαρινο την κυριακη φυγει ο ιβιτς.... Εχε γεια παναγια...
Ας βγει ο ιβαν μετα τη συναντηση και να πει οτι ιβιτς θα ειναι προπονητης για αλλα τρια χρονια οτι εκανε ο ζαγορακης με σαντος...και μετα αφηστε τον..ειναι σκυλος,ειναι δουλευταρας και ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ...πειτε μου ποια χρονια μετα απο 20 αγωνες θυμαστε να καναμε ως επι το πλειστον πολύ καλα ματς ανεξαρτητως αποτελεσματων..κ μη μου πειτε λειπουν τα αποτελεσματα γτ ολοι μαζι φωναζαμε ας παιζουμε μπαλα και να πανε να γαμηθουν τα υπολοιπα..
Βλανταν κρατα γερα..
Ας βγει ο ιβαν μετα τη συναντηση και να πει οτι ιβιτς θα ειναι προπονητης για αλλα τρια χρονια οτι εκανε ο ζαγορακης με σαντος...και μετα αφηστε τον..ειναι σκυλος,ειναι δουλευταρας και ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ...πειτε μου ποια χρονια μετα απο 20 αγωνες θυμαστε να καναμε ως επι το πλειστον πολύ καλα ματς ανεξαρτητως αποτελεσματων..κ μη μου πειτε λειπουν τα αποτελεσματα γτ ολοι μαζι φωναζαμε ας παιζουμε μπαλα και να πανε να γαμηθουν τα υπολοιπα..
Βλανταν κρατα γερα..
Η συμφωνία για την σημερινή συνέντευξη, όπου ειπώθηκε για ΕΝΑΝ ΜΟΝΟ ΠΑΙΧΤΗ, εκτιμώ ότι ανήκει στην Πανεπιστημιακή σφαίρα της τέως Ν.Ο.Ε., δηλαδή στην ανωτάτη σχολή Νομικών-Οικονομικών-Επιστημών!!!!
Έναν μονάχα δηλαδή, άμα γουστάρεις τον καθίζεις, για παράδειγμα προς αποφυγήν μάλιστα, να προπονείται απομονωμένος, με το νομικό σκεπτικό ότι θα παίζει όποτε το κρίνει σωστό ο προπονητής της ομάδας...Τρεις και τέσσερις όμως δυσκολεύεσαι μάλλον και νομικά, αλλά πιθανά και για να μην τους πληρώνεις και τζάμπα, σαν τους άλλους τρεις, αυτούς που έχεις στο "αραχταλάν" και το κάνεις ήδη, ματώνοντας με κάνα μύριο την χρονιά τουλάχιστον ...
Εξ άλλου όπως ήδη φάνηκε απ τους άλλους, εμ δεν κουνιούνται, εμ δεν πουλιούνται μέσα "απ το παχνί"...
Υ.Γ. Σας είπε κάποιος μήπως, ότι υπάρχει κάνας πλούσιος που γουστάρει να πετάει λεφτά για μια...ΙΔΕΑ???

Έναν μονάχα δηλαδή, άμα γουστάρεις τον καθίζεις, για παράδειγμα προς αποφυγήν μάλιστα, να προπονείται απομονωμένος, με το νομικό σκεπτικό ότι θα παίζει όποτε το κρίνει σωστό ο προπονητής της ομάδας...Τρεις και τέσσερις όμως δυσκολεύεσαι μάλλον και νομικά, αλλά πιθανά και για να μην τους πληρώνεις και τζάμπα, σαν τους άλλους τρεις, αυτούς που έχεις στο "αραχταλάν" και το κάνεις ήδη, ματώνοντας με κάνα μύριο την χρονιά τουλάχιστον ...

Εξ άλλου όπως ήδη φάνηκε απ τους άλλους, εμ δεν κουνιούνται, εμ δεν πουλιούνται μέσα "απ το παχνί"...

Υ.Γ. Σας είπε κάποιος μήπως, ότι υπάρχει κάνας πλούσιος που γουστάρει να πετάει λεφτά για μια...ΙΔΕΑ???

-
+++++ συμφωνω απολυτωςAlastor έγραψε:Ρε παιδια,ετσι οπως το βλεπω εγω εχει ως εξης:
- P.A.O.K.jim
Alastor έγραψε:Ρε παιδια,ετσι οπως το βλεπω εγω εχει ως εξης:
ρε φιλε... κανε καμια εφημεριδα, κανα σαϊτ, κατι να αρθρογραφεις τελος παντων να εχουμε να διαβαζουμε αρθρογραφια σοβαρη για ΠΑΟΚ γιατι απο "δημοσιογραφους" δεν....
++++
Dimitris_L4 έγραψε:ας παιζουμε μπαλα και να πανε να γαμηθουν τα υπολοιπα..
Βλανταν κρατα γερα..
Γιώργος Σαββίδης για Ίβιτς: «Μέχρι το τέλος» (pic)
https://www.instagram.com/p/BNfmZnsgjOB ... georgiss.s
https://www.instagram.com/p/BNfmZnsgjOB ... georgiss.s
Σερβος ειναι ο αθρωπας και το ειπε με ΜΙΑ λεξη στα ελληνικα με πληρη αποδοση του νοηματος κι εσυ χρειαστηκες 4 αγγλικες λεξεις για να μας μπερδεψεις...simba έγραψε: Και σε πειραξε το "momentary lapse of judgement" που ανεφερα sic![]()

simba έγραψε: Παντως εγω απογοητευμένος ειμαι με την στάση του στο θεμα Κλαους και την τοσο ένθερμη υποστηριξη..
Για ποιο λογο δεν εγινε η παραμικρή κριτικη μετα την εξωαγωνιστικη συμπεριφορά του παίκτη?
Τι μηνύματα περναν στους υπολοιπους ,ειδικα στους νεαρούς?
Πως θα καταπολεμηθεί το δημοσιουπαλληλικι κ η χαλαροτητα,
πως θα εμφυσησει την νοοτροπια του παθιασμενου στρατιωτη, για την οποια κάνει λογο σήμερα?
++++