Vladan Ivic

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας

Θα θέλατε να παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας?

ΝΑΙ
129
72%
ΟΧΙ
49
28%

Σύνολο ψήφων: 178

Άβαταρ μέλους
P.A.O.K.jim

Re: Vladan Ivic

Δημοσίευση από P.A.O.K.jim »

barlow4 έγραψε:δηλαδη τι φαση?στραβωσε στο παιχνιδι ντροπης με τον ατρομητο για τη παπαρια που ειπε πριν τη φιορεντινα?
πραγματικα δεν καταλαβαινω.
Για τον Τζαβέλλα: «Για τον συγκεκριμένο παίκτη, η φιλοσοφία μου ως προπονητής, ο κάθε παίκτης να πιστεύει στην νίκη. Αν δεν πιστεύει σε αυτά, όπως πληροφορήθηκα μετά το το παιχνίιδι που ήμουν και συναισθηματικά φορτισμένος. Είπε ότι η ομάδα δεν μπορεί να κερδίσει, έμεινε εδώ. Είπε ότι δεν βλέπει ούτε τον προπονητή ούτε τον τεχνικό διευθυντή. Γι αυτός σας είπα ότι κάποια θα αλλάξουν κι αυτά εννοούσα. Δεν αφήνω κανέναν να έχει άλλη άποψη.Μπορεί και να επηρεάστηκε την απόδοσή του. Οταν βλέπω τις φάσεις του γκολ κι αυτό που άκουσα μετά το παιχνίδι. Είχε μιλήσει με τον πιο στενό συνεργάτη μου, ο οποίος δεν ήθελε να μου τα πει πριν την Φιορεντίνα.
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

Ε, ναι την μυρίστηκε μετά την λήξη με ατρόμητο και πήγε να ξαναδεί τα γκολ ..... to make a long story, short :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Μόλις διαβασα τη συνέντευξη του Ιβιτς.

Πάει και αυτός παιδιά φαγώθηκε. Ανέλαβε ο Γιώργος Σαβββίδης..

Απαράαδεκτα πράγματα συμβαίνουν στην ομάδα.

Είναι ξεκάθαρο ότι υπάρχει μεγάλη κλίκα από τους παίκτες του μάνατζερ Κουτσολιάκου και ΑΡΔ. Σήεμρα είδαμε πολλές πάλι απαράδεκτες επιδόσεις από Ελληνες που έπρεπε να αρπάξουν την ευκαιρία από τα μαλιά. Ας βρουν αλλού ομάδα να παίζουν αφού ο ΠΑΟΚ τους αδικεί.

Όσο για τις φάσεις του Τζαβέλλα, δεν ειχα το κουράγιο να τις ξαναδώ και το έκανα πριν λίγο, μιας που κατέβασα τον αγώνα από τόρεντ: Έχει την κύρια ευθύνη και στα 3 πρώτα γκολ που φάγαμε. Τεράστια ευθύνη και μάλιστα καρφώνεται. Δεν είναι φάσεις που λες ε μωρέ μήπως έτσι το είδε. Ξεκάθαρα έκατσε να τα φάει. Αμυντικά προκάλεσε σε πολλές περιπτώσεις και προσπάθησε να εκθέσει και το Βαρελα. Σε μια φάση στο κέντρο θυμάμαι ζητούσε πάσα με πάθος από το Βαρέλα, ενώ η πάσα ήταν μπλοκαρισμένη από το αντίπαλο φορ. Αν την έκανε τελικά την πάσα ο Βαρέλα θα έδινε ασίστ και πάλι θα τον κράζαμε. Ο Βαρέλα έκανε γιόμα τελικά και τον είδα και που λιγάκι εκνευρίστηκε που ο Τζαβέλλας του ζήτησε πάσα. Στα τριγωνάκια ξεμαρκαρίζεσαι, όχι εκθέτεις τον συμπαίκτ σου. Τέσπα, σε σχέση με τα 3 γκολ που φάγαμε αυτό είναι ένας μικρός αστερίσκος. 3 γκολ μαμώ τη τατιάνα μου! Τι να σου σώσει ο προπονητής μετά?

Διαβάζω ότι η Τατιάνα σήμερα μάλλον θα συναντηθεί για ξεκατίνιαστμα με τον κολλητό του στο πλάι του, τον Ίβιτς και τον Ιβάν. Πραγματικά τον λυπάμαι τον Ίβιτς που θα το ζήσει και ΑΥΤΟ. Έχω καταλάβει πολύ καλά τι ατομο είναι ο Τζαβ (Τατιάνα είναι) και πάντα έλεγα να ανοίξει η γη να με καταπιεί όταν είμαι αναγκασμένος να έχω πάρε δώσε με τέτοιους χαρακτήρες. Κρίμα ρε Βλάνταν. Κρίμα και για τον Τούντορ και τον Άγγελο.

Ιβάν επιτέλους εμπιστέψου έναν προπονητή και κάντον το απόλυτο αφεντικό, όπως ο Φέργκινσον στην Μάντσεστερ. Δεν είναι τυχαίες οι επιτυχίες ομάδων με ισχυρούς προπονητές. Αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας. Για αυτό πέτυχε στον ΠΑΟΚ ο Μπάγιεβιτς και ο Σάντος. Δεν πιστεύω σε μαγικά ραβδάκια. Αν δεν έχεις συνθήκες δουλειάς δε γίνεται να δουλέψεις, πόσο μάλιστα σε εργασιακό περιβάλλον με την Τατιάνα Στεφανίδου (παίζει τούτη να είναι πιο εύκολη και να την αδικώ).
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Πέμ 01 Δεκ 2016, 23:18, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Βλέπω το μελλον ο φουστης!!

Ελεος VS!
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Είδα τα γκολ τωρα κ αναψα. Τι κουβεντα να κανεις με τετοιο παίκτη τωρα? Στον ΠΑΟΚ αμφιβάλλουμε για τα αυτονόητα.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

ε πως διαολο συναγεται η υποπτη αγωνιστικη εικονα που ειπε μετα τον ατρομητο.
ακου ιβιτς.δε θα πουλας τρελα ε.δε θα κανουμε κωλοτουμπες εμεις καθε τρεις κ λιγο.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Μαλλον τρολαρεις Κεν..
Άβαταρ μέλους
P.A.O.K.jim

Δημοσίευση από P.A.O.K.jim »

barlow4 έγραψε:ε πως διαολο συναγεται η υποπτη αγωνιστικη εικονα που ειπε μετα τον ατρομητο.
ακου ιβιτς.δε θα πουλας τρελα ε.δε θα κανουμε κωλοτουμπες εμεις καθε τρεις κ λιγο.
http://www.novasports.gr/podosfairo/ell ... D7prfmLTIW
Δές τι κάνει απο το 1,59΄και μετά
Άβαταρ μέλους
BlackBlockAttack

Δημοσίευση από BlackBlockAttack »

Βλανταν "Τά έν οίκω μή έν δήμω"
Αυτο!
ramolimendo έγραψε:Δηλαδή τι περμένατε ? Να πει όλα αυτα που περιμένατε και να ασχολούμαστε 5 χρόνια με δικαστικά θέματα ( ακόμα και με τιμωρία γιατι μας την έχουν στημενη στην γωνία ) και να πληρώνουμε εκατομμυρια ? Αν θέλει να το πάρει επάνω του ο Ιβαν μονο αυτός έχει το δικαίωμα.
Λιγη λογικη δεν υπαρχει ??? !!!
Επισης παικτης/ανθρωπος Τζαβελας δε μπορει να μεινει/επιστρεψει στην ομαδα ουτε για ενα λεπτο!
Άβαταρ μέλους
grg80

Δημοσίευση από grg80 »

Αν μετα την συναντηση δεν εχει παραιτηθει ή απολυθει τοτε ξεκιναμε για την εκτοξευση μας . Οχι γιατι ειναι προπονηταρας , αλλα γιατι ο Ιβαν θα εχει πατησει επιτελους το κουμπι που θελουμε ολοι
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Αν ο Τζαβέλλας ξαναγυρίσει στην ομάδα θα είναι η αρχή του τέλους για τον Ιβάν.
Εγώ προσωπικά αν φαγωθεί άλλος ένας προπονητής και ξαναμπουν στην ομάδα οι κοπροι,παύω να ασχολουμε με τον ΠΑΟΚ όσο είναι μεγαλομέτοχος ο Σαββίδης.-
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

obanebane έγραψε:Αν ο Τζαβέλλας ξαναγυρίσει στην ομάδα θα είναι η αρχή του τέλους για τον Ιβάν.
Εγώ προσωπικά αν φαγωθεί άλλος ένας προπονητής και ξαναμπουν στην ομάδα οι κοπροι,παύω να ασχολουμε με τον ΠΑΟΚ όσο είναι μεγαλομέτοχος ο Σαββίδης.-
Και εγώ το ίδιο
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

obanebane έγραψε:Αν ο Τζαβέλλας ξαναγυρίσει στην ομάδα θα είναι η αρχή του τέλους για τον Ιβάν.
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Συμφωνώ και γω.... Και με εχουν ζώσει τα φίδια σήμερα για την συνάντηση :?
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

P.A.O.K.jim έγραψε:
barlow4 έγραψε:ε πως διαολο συναγεται η υποπτη αγωνιστικη εικονα που ειπε μετα τον ατρομητο.
http://www.novasports.gr/podosfairo/ell ... D7prfmLTIW
Δές τι κάνει απο το 1,59΄και μετά
εννοω πως συναγεται η υποπτη αγωνιστικη εικονα με βαση τις μπουρδες που ειπε πριν τη φιορεντινα.πως σχετιζει τα δυο.δηλαδη επειδη κερδισαμε τη φιορεντινα ξενερωσε κ επαιξε μαπα για να δειξει οτι αδικα κερδισαμε τη φιορεντινα?
εμαθε μετα το ματς με τον ατρομητο τι ειπε πριν το ματς με τη φιορεντινα κ καταλαβε οτι ο παικτης δεν ειναι νικητης κ τον εστειλε?
απλα τα ειχα στο μυαλο μου.οτι ο τζαβελας ειναι μουλωχτος,οτι ανανεωσε κ ειπε να φερει κανεναν προπονητη πιο πιανιολα απο το βλανταν.
τωρα μπερδευτηκα ομως κ δεν ξερω τι να κανω.να ξηγηθω κωλοτουμπα η οχι.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”