Vladan Ivic
Re: Vladan Ivic
Και να φαγωθει και αυτος σαν τους στεφενς,αγγελο,τουντορ που τηρησαν τους τυπους και δεν ειπαν τιποτα?joshua έγραψε:Να μην πει τιποτα ισως?
Πολύ κομβικό χρονικό σημείο, που συνέβησαν όλα αυτά. Μεταγραφές Ιανουαρίου. Φεύγει ο προπονητής και μένει ο Τζιόλης κλπ ή μένει ο Ίβιτς και δεν τον παίρνει να μη φύγει, πλέον, ο Τζιόλης κλπ.
- Pastor_of_Muppets
Ε οι ιδανικές δηλώσεις θα ήταν: "ΠΑΟΚ ξέρω γω, ξέρω γω, εντάξει, αφού"...
Ρε τι περιμένετε να ακούσετε δημόσια;
Ακόμα κι αν ο Ίβιτς θεωρεί ότι στήθηκε ο Τζαβ, δε λέγεται δημόσια αυτό.
Σε πάνε για στήσιμο αγώνα μετά.
Μήπως θέλατε να στείλει κι άλλους στη Β ομάδα, επειδή είπε κάποιοι;
Και επειδή ακούσατε κάποιοι σημαίνει αναγκαστικά ότι είναι και κυριολεκτικά πληθυντικός;
Πολλά παραδείγματα μπορούν να γραφτούν γιατί αυτό το κάποιοι, σήμαινε αυτός ο ένας κάποιος.......
Ίβιτς μέχρι να πέσει ο Κιμ Γιονγκ Ουν!
Ρε τι περιμένετε να ακούσετε δημόσια;
Ακόμα κι αν ο Ίβιτς θεωρεί ότι στήθηκε ο Τζαβ, δε λέγεται δημόσια αυτό.
Σε πάνε για στήσιμο αγώνα μετά.
Μήπως θέλατε να στείλει κι άλλους στη Β ομάδα, επειδή είπε κάποιοι;
Και επειδή ακούσατε κάποιοι σημαίνει αναγκαστικά ότι είναι και κυριολεκτικά πληθυντικός;
Πολλά παραδείγματα μπορούν να γραφτούν γιατί αυτό το κάποιοι, σήμαινε αυτός ο ένας κάποιος.......
Ίβιτς μέχρι να πέσει ο Κιμ Γιονγκ Ουν!
- P.A.O.K.jim
Μάγκες ειλικρινά μερικοί τρέλα μας πουλάτε;
ΤΙ περιμένατε να πει σε συμπληρωματικές δηλώσεις; Οτι τον έπιασε με το μαχαίρι έτοιμο να μαχαιρώσει το θύμα κι οτι έχει αποδείξεις;;
ΜΙΑ ΧΑΡΑ είναι οι δηλώσεις Βλάνταν, πιο ξεκάθαρες δεν γίνονται.
"ΑΥΤΟΝ εννοούσα, οχι άλλους. Είδα κάποια πράγματα, μου τα επιβεβαίωσαν τα λόγια του. "
ΤΙ περιμένατε να πει; Χειρότερα απ όσα είπε προχτες; Διευκρίνησε τα λόγια του και ΤΕΛΟΣ.
Σταματήστε τη μίρλα, καταντάει ύποπτο.
Δικαίωμα του καθενός να μη γουστάρει αυτό που άκουσε, να θίχτηκε, να φοβάται για το εσωτερικό του ΠΑΟΚ. Το να πιάνετε ΚΑΘΕ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΛΕΞΗ και να τη βαφτίζετε όπως σας γουστάρει, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ.
ΥΓ. Η θλιβερή στάση της συντριπτικής πλειοψηφίας των ΑΡΔ που ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ ΗΔΗ (!!!!) είναι το πιο προκλητικό πράγμα που έχω δει εδώ και καιρό. ΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΙ ΑΝ ΕΚΑΝΕ Ο ΒΛΑΝΤΑΝ. Η ομάδα υπάρχει, έχει παρόν και έχει και μέλλον. Σταματήστε να μυξοκλαίγεστε.
ΤΙ περιμένατε να πει σε συμπληρωματικές δηλώσεις; Οτι τον έπιασε με το μαχαίρι έτοιμο να μαχαιρώσει το θύμα κι οτι έχει αποδείξεις;;
ΜΙΑ ΧΑΡΑ είναι οι δηλώσεις Βλάνταν, πιο ξεκάθαρες δεν γίνονται.
"ΑΥΤΟΝ εννοούσα, οχι άλλους. Είδα κάποια πράγματα, μου τα επιβεβαίωσαν τα λόγια του. "
ΤΙ περιμένατε να πει; Χειρότερα απ όσα είπε προχτες; Διευκρίνησε τα λόγια του και ΤΕΛΟΣ.
Σταματήστε τη μίρλα, καταντάει ύποπτο.
Δικαίωμα του καθενός να μη γουστάρει αυτό που άκουσε, να θίχτηκε, να φοβάται για το εσωτερικό του ΠΑΟΚ. Το να πιάνετε ΚΑΘΕ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΛΕΞΗ και να τη βαφτίζετε όπως σας γουστάρει, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ.
ΥΓ. Η θλιβερή στάση της συντριπτικής πλειοψηφίας των ΑΡΔ που ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ ΗΔΗ (!!!!) είναι το πιο προκλητικό πράγμα που έχω δει εδώ και καιρό. ΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΙ ΑΝ ΕΚΑΝΕ Ο ΒΛΑΝΤΑΝ. Η ομάδα υπάρχει, έχει παρόν και έχει και μέλλον. Σταματήστε να μυξοκλαίγεστε.
Έλα ρε joshua πώς να μην πει τίποτα; είναι δυνατόν; δες λίγο το δάσος άσε το δέντρο.joshua έγραψε:Να μην πει τιποτα ισως?
Έχει γινει ο κακός χαμός, τον την έχει πέσει και η τελευταία τρύπα του ζουρνά των αρδ και θα πει no comment;
Και πες δε θα λέγαμε μας δουλεύει; δε μιλάει; τα έκανε πουτ,,,να και τώρα μοκο;
Άσε λίγο να περάσει ο χρόνος, ο Σαββίδης σήμερα θα μιλήσει με πολύ κόσμο και βλέπουμε..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος trouman την Πέμ 01 Δεκ 2016, 22:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εγώ δεν ξέρω αν στήθηκε η όχι και ποιος από τους δυο έχει δίκιο. Και είμαι σίγουρος ότι το 99% αυτών που τάσσονται είτε με τον Ίβιτς είτε με τον Τζαβέλα δεν έχουν ιδέα τι πραγματικά έγινε. Η κρίση τους έχει να κάνει καθαρά με τις προσωπικές συμπάθειες ή αντιπάθειες. Αυτό που ξέρω είναι ότι στις σοβαρές ομάδες αυτά λύνονται εσωτερικά χωρίς να γίνετε σούργελο η ομάδα και να εκτίθεται. Και ένας από τους λόγους είναι και ότι μπορεί να εκτεθεί η ομάδα νομικά. Το ότι θα έκαναν κωλοτούμπα ήταν δεδομένο και λογικό είναι. Αλλα αν ήταν σοβαροί δεν θα χρειάζονταν να γίνει η κωλοτούμπα και δεν θα ήταν μπο#ρδ#λο αυτή τη στιγμή η ομάδα για έναν παίχτη που έπρεπε να φύγει πριν δυο χρονια. Πρέπει κάποια στιγμή αυτός ο σύλλογος να μάθει να δουλεύει ψυχρα επαγγελματικά. Οι συναισθηματισμοί και η έπαρση είναι για μας τους οπαδούς. Σ αυτούς δεν δικαιολογούνται.
Παράνοια σκέτη. Μουτζαχεντίν το πρωί, ντετέκτιβ το μεσημέρι, το βράδυ φοιτητές της νομικής και στελέχη επιχειρησεων που νοιάζονται για τις επιπτώσεις. Και κάνουμε και πλάκα εμείς οι "μερικοί". Μάλιστα. Άντε καληνύχτα. Το κόβω εδώ, γιατί ο βιασμός της λογικής έχει και τα όρια του.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος cellophan την Πέμ 01 Δεκ 2016, 22:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- The_Stalker
Εγώ θα περιμένω τις εξελίξεις και από Ιβάν και από μεταγραφές - αποχωρήσεις. Προβλέπω πάντως πάααααρα πολλές κωλοτούμπες..
Θα συμφωνήσω ότι ο Ίβιτς σήμερα δεν θα μπορούσε να πει και πολύ διαφορετικά πράγματα, αν και θα προτιμούσα όπως ο Joshua να μην πει τίποτα.
Οπότε φαντάζομαι Rain ότι αφού διευκρίνησε ότι αναφερόταν σε παίκτη και όχι σε παίκτες, θα διαγραφούν και όλα τα ποστ που στοχοποιούν/ξεσκίζουν άλλους παίκτες. Ή όχι;
Θα συμφωνήσω ότι ο Ίβιτς σήμερα δεν θα μπορούσε να πει και πολύ διαφορετικά πράγματα, αν και θα προτιμούσα όπως ο Joshua να μην πει τίποτα.
Οπότε φαντάζομαι Rain ότι αφού διευκρίνησε ότι αναφερόταν σε παίκτη και όχι σε παίκτες, θα διαγραφούν και όλα τα ποστ που στοχοποιούν/ξεσκίζουν άλλους παίκτες. Ή όχι;
Είναι φανερό ότι πήρε γραμμή να ανασκευασει μερικώς.. Διότι τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά όσο νομίζουμε.. Όταν πρόκειται για δημόσιες τοποθετήσεις.. Παίζουν νομικά θέματα και αποζημιώσεις.. Το θέμα είναι ότι εκτός του τσιχλακια πήραν και άλλοι το μυνημα..
Μαζί σου βλανταν. .
Μαζί σου βλανταν. .
- sourmenetes
- Moderator
Ζητα απολυτο ελεγχο στο αγων.τμημα.εσυ και ο μιχελ.
Και αν δεν τα καταφερετε χαιρετηστε.
Ξεκοψτε ολους τους παρατρεχαμενους,διωξτε οσους προκαλουν ζημια στον ΠΑΟΚ και απαιτησε δικες σου μεταγραφες και οχι του γιου.
Σε θεωρω ντομπρο,θεωρω πως δε θα κρυφτεις.
Ξεκοψτε ολους τους παρατρεχαμενους,διωξτε οσους προκαλουν ζημια στον ΠΑΟΚ και απαιτησε δικες σου μεταγραφες και οχι του γιου.
Τώρα ειλικρινά δεν θέλω να εμπλακώ σε καυγάδες μα άλλα ντ αλλα τα μεγάλα.The_Stalker έγραψε: Οπότε φαντάζομαι Rain ότι αφού διευκρίνησε ότι αναφερόταν σε παίκτη και όχι σε παίκτες, θα διαγραφούν και όλα τα ποστ που στοχοποιούν/ξεσκίζουν άλλους παίκτες. Ή όχι;
Παίζει ρόλο τι ποστ έχουν γραφτεί για την υγεία της ομάδας;
Επίσης δεν έχω άποψη για το τι ποστ υπάρχουν και ποια διαγράφονται ή οχι. Έχω αποστασιοποιηθεί χρόνια τώρα.
Σε ο,τι αφορά τους άλλους παίκτες, λυπάμαι μα εγώ προσωπικά διακρίνω ΠΟΛΥ ΛΑΘΟΣ δηλώσεις συγκεκριμένων παικτών (εις εκ των οποίων είναι και ντεμεκ τριπλαδόρος - στην πράξη κουτουλιάρης), το τελευταίο διάστημα. Αν δεν απατώμαι μάλιστα μια μίνι συνέντευξη προ ολίγων εβδομάδων αναλώθηκε στο "πόσο ενοχλημένοι είμαστε εμείς που δεν παίζουμε", και συνδυάστηκε με ΤΣΙΡΙΔΕΣ χαράς γνωστού ΑΡΔ όταν ο συγκεκριμένος παίκτης έκανε ΜΙΣΗ πετυχημένη τρίπλα στην πρώτη ευκαιρία. Και το είχα πει ΠΡΙΝ έρθει η ήττα από Ατρόμητο. Στο ημίχρονο βασικά.
ΟΠΟΤΕ δεν είμαι αυτός που θα πει αν πρέπει να στοχοποιούμε άλλους ή οχι. Γιατί αν ήταν στο χέρι μου θα έκανα ΧΟΝΤΡΟ ξεσκαρτάρισμα. Τέσσερα χρόνια τώρα έχει φύγει η σάρα και η μάρα απ την ομάδα, αλλά οχι όλοι.
Σε ο,τι αφορά την ομάδα, σήμερα ο Σαββίδης πρέπει επιτέλους να ΔΙΟΙΚΗΣΕΙ όπως σωστά έγραψε και ο φίλτατος στην κεντρική.
Θέλετε να τα βρείτε; ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ.
Δεν θέλετε; ΦΕΥΓΕΙ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ
Και το κυριότερο : Αποφάσεις για την ΕΞΛΙΞΗ της ομάδας.
- P.A.O.K.jim
+1926sourmenetes έγραψε:Ζητα απολυτο ελεγχο στο αγων.τμημα.εσυ και ο μιχελ.
Αν και τη φοβάμαι την αποψινή βραδιά να έχει άσχημη εξέλιξη δεν μπορώ να μη συμφωνήσω με την άποψη σου μακάρι να βγεί κάτι καλό