ΑΟ Τρίκαλα-Π.Α.Ο.Κ 01/12,17:15,OteSports & laola1.tv
- paokovios1974
Re: ΑΟ Τρίκαλα-Π.Α.Ο.Κ 01/12,17:15,OteSports & laola1.tv
Εγω προσωπικα μιλαω για κιτσιου μυστα κυριως.simba έγραψε:δε νομιζω οτι μιλαμε για τον κιτσιου, μην κρυβομαστε...
Πρέπει να είμαι πολύ χαζος που υποβαλλω τον εαυτό Μου στην διαδικασία να δεί αυτό τό παιχνίδι
Που το βλέπεις το παιχνίδι ?alp920 έγραψε:Πρέπει να είμαι πολύ χαζος που υποβαλλω τον εαυτό Μου στην διαδικασία να δεί αυτό τό παιχνίδι
και χαριση φυσικα.
Ασε που δε μιλησα για θεμα προτιμησης καποιων εναντι αλλων, εσυ το εκανες..
Οπως αντιστοιχα επελεξες να εστιασεις ολως τυχαιως σε 2-3 μικρους αντι στους εμπειρους που θα πρεπε αυτοι ναναι τα σημεια αναφορας...
αν κ σε τετοιο ματς, μετα κ τα προηγουμενα, κανεις δεν εστιαζει πουθενα..
anw, τα ιδια κ τα ιδια..
Υ.Γ. καλα ο κιτσιου απο αναγκη μπαινει, μην τρελαινεσαι..
Οπως αντιστοιχα επελεξες να εστιασεις ολως τυχαιως σε 2-3 μικρους αντι στους εμπειρους που θα πρεπε αυτοι ναναι τα σημεια αναφορας...
αν κ σε τετοιο ματς, μετα κ τα προηγουμενα, κανεις δεν εστιαζει πουθενα..
anw, τα ιδια κ τα ιδια..
- paokovios1974
Αισχος.
Ουτε καν προσπαθησαν.
Ντροπη ρε
Καρκινο θα βγαλουμε για παρτη σας.
Ουτε καν προσπαθησαν.
Ντροπη ρε
Καρκινο θα βγαλουμε για παρτη σας.
Συμφωνω οτι και οι αλλοι ειναι απαραδεκτοι απλως οι αλλοι ειναι μισθοφοροι σημερα εδω αυριο εκει.simba έγραψε:και χαριση φυσικα.
Οπως αντιστοιχα επελεξες να εστιασεις ολως τυχαιως σε 2-3 μικρους αντι για τους εμπειρους που θα πρεπε αυτοι ναναι τα σημεια αναφορας...
anw, τα ιδια κ τα ιδια..
Αλλα ρε κιτσιου κατσε δουλεψε και μαθε να κανεις σεντρα,ρε μυστα λιγο τακτικη ρε αγορι μου απειρα λαθη.Και ναι ειναι 2ες επιλογες αλλα για Π.Α.Ο.Κ. πρωταθλητη ΔΕΝ.
- abc_o_ karpouzas
μετα και τις δηλωσεις του προπονητη των αντιπαλων η απορεια μου ειναι .............
καλα ρε φουστη μου
εναν τετοιον προπονητη δεν μπορουμε να βρουμε???
καλα ρε φουστη μου
εναν τετοιον προπονητη δεν μπορουμε να βρουμε???
Μολις σιγουρευτηκα πως θα παρουμε διπλο στη Λεωφόρο !
Το τσιμπήσαμε το πονταλάκι! Ουσία
Από ότι βλέπω οι συνδικαλιστές του δημοσίου θα τον φάνε λάχανο τον Ιβιτς...

Από ότι βλέπω οι συνδικαλιστές του δημοσίου θα τον φάνε λάχανο τον Ιβιτς...
- TylerDurden
Απαράδεκτη εικόνα, ούτε σε φιλικό έτσι χαλαρά.
Βγάζουμε μια εντελώς μίζερη νοοτροπία - χάσουμε κερδίσουμε κλάιν μάιν, δημόσιο φορεβα είναι η φάση.
Βγάζουμε μια εντελώς μίζερη νοοτροπία - χάσουμε κερδίσουμε κλάιν μάιν, δημόσιο φορεβα είναι η φάση.
- hasio_john
Αυτό που πρέπει να μας "προβληματίσει" σήμερα, είναι πως μας έχουν μάθει οι περισσότεροι πλέον (πόσο μάλλον και ο Γεωργιάδης που ξέρει και εκ των έσω) και όταν μας κλείνουν τους διαδρόμους, μας εξουδετερώνουν!
(Μ' αρέσει που πριν λίγα ποστ είπα πως δεν χρίζει ο αγώνας γι' ανάλυση και τώρα έκανα εγώ την δική μου! ΠΑΟΚ είσαι ///
)
(Μ' αρέσει που πριν λίγα ποστ είπα πως δεν χρίζει ο αγώνας γι' ανάλυση και τώρα έκανα εγώ την δική μου! ΠΑΟΚ είσαι ///

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hasio_john την Πέμ 01 Δεκ 2016, 19:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- The_Stalker
Έλα, η καλύτερη στιγμή του ματς το ξανθό γκομενάκι που πήγε για δηλώσεις στον ΓΧ.
Για τον 1ο αστο, δεν.. Για μυστα, καλως ή κακως θελει εμπειριες κ συνεχομενα ματς, μονο ετσι βελτιωνονται οι αποφασεις και τα timings, ειδικα οταν δεν εισαι wonderkid.
To ιδιο και με Χαριση, που δεν παλευεται ωρες ωρες η επιπολαιοτητα κ το αγχος του.
για πρωταθλητη δεν ειναι ουτε και καποιοι θεωρητικα βασικοι..ας ξεκινησουμε καλυτερα απο κει, με παικταραδες κ βλεπουμε μετα για τις 2ες επιλογες
To ιδιο και με Χαριση, που δεν παλευεται ωρες ωρες η επιπολαιοτητα κ το αγχος του.
για πρωταθλητη δεν ειναι ουτε και καποιοι θεωρητικα βασικοι..ας ξεκινησουμε καλυτερα απο κει, με παικταραδες κ βλεπουμε μετα για τις 2ες επιλογες

υπο τις παρουσες συνθηκες και το χ μια χαρα ειναι.
εξαλλου πιο πολυ ολοι λιγο πολυ περιμενουμε την συνεντευξη τυπου πιο πολυ απο το ιδιο το ματς
αυτο που δεν μ αρεσε ειναι οτι καποιοι παικτες, δεν προσπαθησαν να πιασουν την ευκαιρια που τους δινεται για να φανουν σε τετοια ματς
εξαλλου πιο πολυ ολοι λιγο πολυ περιμενουμε την συνεντευξη τυπου πιο πολυ απο το ιδιο το ματς
αυτο που δεν μ αρεσε ειναι οτι καποιοι παικτες, δεν προσπαθησαν να πιασουν την ευκαιρια που τους δινεται για να φανουν σε τετοια ματς