Απλα ειχε,καλως,λαβει τα μετρα του...alp920 έγραψε:δεν είναι απλό όντως,και πρέπει να παραμείνει μπλεγμένο.sourmenetes έγραψε:
Ειναι μπλεγμενο,δεν ειναι τοσο απλο.
Απλά γράφω το σκεπτικό μου γιατί περιμένω ενορχηστρωμένη επίθεση στον Ίβιτς από φυλλάδες και ραδιόφωνα όταν λογικά ο σέρβος θα αναδιπλωθεί στις δηλώσεις του για λόγους τακτικής.
Μην με παρεξηγείς για αυτό που θα πω,όλοι -και εγώ -θέλουμε άμεσες λύσεις αλλά εδώ πλέον παίζουμε σκάκι
31.Γιώργος Τζαβέλλας
- sourmenetes
- Moderator
Re: 31.Γιώργος Τζαβέλλας
- painkiller4
Πάντως σε αθηναϊκή φυλλαδα σήμερα λένε ότι πάει σε βαζελο.agios έγραψε:Να θυμάστε κάτι αδέρφια πάντα..Οι προθέσεις ενός ανθρώπου στο τι κάνει πριν φαίνονται απ το τι θα κάνει μετά....
Άμα φύγει και τον κλείσει το τακίμι ο Κουτσολιάκος σε έναν απ τους τρεις κάτω,η ζωή θα συνεχιστεί ωραία γι αυτόν...Η καφετέρια,οι κολλητοί,η Εθνική ομάδα..κλπ κλπ. και η ζωή είναι ωραία...
Θα σε δω ρε μάγκα στο μετά και θα καταλάβω πολλά.....
- painkiller4
nothu έγραψε:Με τι λεφτα;
Αν παρει αποζημιωση απο μας και με λιγοτερα να παει εκει κερδισμενος θα βγει.Παντως για μενα η κοινη λυση συμβολαιου η Κ20 μεχρι το 2020 αν γινεται.
Επειδή διαβάζω διάφορες παπαριές πάλι περί Τζαβέλλα και του πως θα φύγει από τον ΠΑΟΚ ...
θεωρώ ότι με λιγότερα από 3 μύρια είναι έγκλημα εάν θα φύγει ... όταν λέω 3 εννοώ πώληση με τρία ...
όταν είσαι ο Σαββίδης έτσι λειτουργείς ... άστον να κάθεται εάν δεν φέρει ο μανατζαραίος του τέτοια πρόταση ... μην ξεχνάμε ότι είναι εν ενεργεία βασικός αμυντικός στην εθνική ελλάδος ... σε μία εθνική που ο κάθε αμυντικός στοιχίζει πάνω από 10 μύρια ...
άντε γιατί διαβάζω για κάτι αποζημιώσεις και παπαριές και τρελένομαι ... εκτός πρόεδρε εάν συμβαίνουν άλλα πράγματα και εμείς κοιμόμαστε ...
θεωρώ ότι με λιγότερα από 3 μύρια είναι έγκλημα εάν θα φύγει ... όταν λέω 3 εννοώ πώληση με τρία ...
όταν είσαι ο Σαββίδης έτσι λειτουργείς ... άστον να κάθεται εάν δεν φέρει ο μανατζαραίος του τέτοια πρόταση ... μην ξεχνάμε ότι είναι εν ενεργεία βασικός αμυντικός στην εθνική ελλάδος ... σε μία εθνική που ο κάθε αμυντικός στοιχίζει πάνω από 10 μύρια ...
άντε γιατί διαβάζω για κάτι αποζημιώσεις και παπαριές και τρελένομαι ... εκτός πρόεδρε εάν συμβαίνουν άλλα πράγματα και εμείς κοιμόμαστε ...
-
Συμφωνώ με tadtad έγραψε:Επειδή διαβάζω διάφορες παπαριές πάλι περί Τζαβέλλα και του πως θα φύγει από τον ΠΑΟΚ ...
[youtube]https://youtu.be/ha0bL1_xehU?t=42[/youtube]
άλλωστε είχε προτάσεις πριν την ανανέωση όπως έλεγε και ο λύκος

http://nvcdn.forthnet.gr/novasports/STO ... OMHTOS.mp4P.A.O.K AGAINST ALL έγραψε:Παιδιά επειδή εγώ ήμουν μες το γηπεδο και ειχαμε τρελαθεί όλοι απο αυτά που γίνανε ..έχω δει μονο τις φάσεις και τα χαιλαιτς που έδωσε η συνδρομητική στο YouTube..παταω να δω αυτό το τρίτο γκολ που λέτε οτι ξεκινάει η φαση αλλά δεν μπορω να το δω ,δεν μ ανοίγει ..είμαι απο τηλέφωνο..υπάρχει κάπου αλλου εκτός συνδρομητικής?η μπορεί να το βάλει κάποιος αδερφός εδώ?ευχαριστώ.
- john4serres
το κοντρα ανεβασε οτι ο τζαβελλας δικαστικώς μπορει να παρει και την ελευθερας και εως 1.750.000€
tad έγραψε:Επειδή διαβάζω διάφορες παπαριές πάλι περί Τζαβέλλα και του πως θα φύγει από τον ΠΑΟΚ ...
άντε γιατί διαβάζω για κάτι αποζημιώσεις και παπαριές και τρελένομαι ......
- sourmenetes
- Moderator
Μονο τον αρθρογραφο που ειδα αλλαξα σελιδα.μπλιαχχχχ...john4serres έγραψε:το κοντρα ανεβασε οτι ο τζαβελλας δικαστικώς μπορει να παρει και την ελευθερας και εως 1.750.000€
Στο κόντρα όλα τα άρθρα για τον ΠΑΟΚ τα περνάει edit ο Καραπαππάς.........john4serres έγραψε:το κοντρα ανεβασε οτι ο τζαβελλας δικαστικώς μπορει να παρει και την ελευθερας και εως 1.750.000€
- Dimitris_L4
Μακαρι να πας εκει...αληθεια...ειναι οτι καλυτερο..η βασικα εαν σηκωνεις πολυ τον αμανε και αληθευουν αυτα που γραφονται(εγω δν τα πιστευω βεβαια) τοτε μακαρι να χαντακωθεις μεχρι το 2020 στην κ20....τερμα οι αγαθοεργειες της παε θελω να πιστευω..αν κ θα ηθελα να σε δω υπο τις οδηγιες του παμπλο...