Γιώργος Σαββίδης
Re: Γιώργος Σαββίδης
Αυτο που κανει στα σοσιαλ μιντια ειναι τουλαχιστον απαραδεκτο. Δε γινεται να καθεσαι και να μαλωνεις με τον κοσμο λες και εισαι εγω. Ο πατερας σου εχει τον ΠΑΟΚ. Αυτα ειναι για τον κοσμο οχι για τον ιδιοκτητη. Ο κουγιας κανει κατι τετοια και τον κοροιδευουμε....
αυτο ειναι σωστο... αλλα θεωρω πως αυτα ειναι παιδικες μαλακιες και κοβονται ευκολα... και πως υπαρχει τεραστια αποσταση απο αυτο να φτασεις στο Γιαννακοπουλος jr
- PAOK_Antarctica
Εμένα μ'αρέσει που το παιδί σπουδάζει διοίκηση αθλητικών επιχειρήσεων (ή κάνω λάθος;) και έχει κολλητιλήκια και σούξουμούξου με παίκτες. Money well spent, που λένε.
Ο Σικ δεν λέει και τίποτα το παράλογο για να αντιδράτε έτσι. Εσείς μπορεί πχ, αν βρισκόσασταν σε κοινό περιβάλλον με τον ΓΣ να κάνατε παρέα, εγώ δεν θα τον έκανα. Αυτό είναι θέμα της αισθητικής του καθενός. Δεν θα μαλώσουμε γι'αυτό.
Ούτε αυτό με τον Ιβάν είναι παράλογο. Δεν γίνεται πέντε χρόνια να τον πιάνουν κότσο. Και αν γίνεται, ε τότε δεν πρόκειται να αλλάξει αυτή η κατάσταση τώρα και με τον Ιβάν στην ομάδα θα ζούμε συνέχεια το ίδιο ντεζαβού.
Παρόλα αυτά, είμαι ευγνώμων για όσα έχει προσφέρει (που είναι πολλά) και είμαι διατεθειμένος να περιμένω να κάνει όλο το κομμάτι του, γνωρίζοντας όμως μέσα μου πως με Ιβάν στην ομάδα οποιαδήποτε επιτυχία θα είναι συγκυριακή.
Ο Σικ δεν λέει και τίποτα το παράλογο για να αντιδράτε έτσι. Εσείς μπορεί πχ, αν βρισκόσασταν σε κοινό περιβάλλον με τον ΓΣ να κάνατε παρέα, εγώ δεν θα τον έκανα. Αυτό είναι θέμα της αισθητικής του καθενός. Δεν θα μαλώσουμε γι'αυτό.
Ούτε αυτό με τον Ιβάν είναι παράλογο. Δεν γίνεται πέντε χρόνια να τον πιάνουν κότσο. Και αν γίνεται, ε τότε δεν πρόκειται να αλλάξει αυτή η κατάσταση τώρα και με τον Ιβάν στην ομάδα θα ζούμε συνέχεια το ίδιο ντεζαβού.
Παρόλα αυτά, είμαι ευγνώμων για όσα έχει προσφέρει (που είναι πολλά) και είμαι διατεθειμένος να περιμένω να κάνει όλο το κομμάτι του, γνωρίζοντας όμως μέσα μου πως με Ιβάν στην ομάδα οποιαδήποτε επιτυχία θα είναι συγκυριακή.
Δεκτο το θεμα της αισθητικης και της προσωπικης κρισης αλλα οι κακεντρεχεις/τραβηγμενες παρομοιωσεις και χαρακτηρισμοι θα μπορουσαν να λειπουν για να μην προκαλουνται και οι αντιδρασεις.
- Sick Bastard
Είναι απλό.K_geo έγραψε:το 7 δεν το επιασα,μαλλον φταιει το νουμερο.![]()
Λέω το εξής, (ακόμα πιο απλό στο κεφάλι μου, προφανώς στο κεφάλι άλλων, καθόλου, μα με τίποτα, με καμία Παναγία που λένε).
Αν είναι τόσο μπούφοι όσο τους παρουσιάζουν
(που υπονοείται ότι δεν πιστεύω πως είναι)
το καλύτερο για όλους και γι αυτούς σαν οικογένεια και για τον ΠΑΟΚ είναι να πουλήσουν και να φύγουν.
Ο άλλος το επεξεργάζεται και απαντάει αυτό:
BlackBlockAttack έγραψε:
Ο βαζελος κατεστημενο του κολωνακιου σε μια πολη που εχει λεφταδες και δε πλησιαζει ανθρωπος η μαλλον ερχονται κατι Αραβες του Τσακα και τους καυλαντιζουν και εμεις οι απλες του 2017 τους αλλαζουμε σαν τα πουκαμισα...
οπότε αυτό:
είναι η λογική συνέχεια.Sick Bastard έγραψε: 7. Χαχ, τωρά το είδα, ότι τους αλλάξαμε κιόλας. Χαχαχαχα, μη βιάζεσαι τόσο ρε μεγάλε, κάτσε λίγο, μεσημέρι είναι που να τρέχεις τώρα.
Δηλαδή κάνεις ένα ποστ κι έρχεται η συντέλεια του κόσμου, φεύγει ο Ιβάν, πέφτουμε, πες τι προτείνεις, γουμενο που θέλετε, α ρε μπατατούδης που σας χρειάζεται, είσαι άπλας, ο άλλος χαλιέται λες και είναι στενός συγγενείς του, οι γνωστές δηλαδή άνευ λογικού ειρμού κι αντικρίσματος μεγαλοστομίες που μας βαράνε τα εγκεφαλικά κύτταρα 5 χρόνια τώρα.
Τώρα όπως είπα, δεν μπαίνω καν στον κόπο να εξηγήσω άλλο τα γαμημένα τα αυτονόητα
και να γεμίζουμε σεντόνια άδικα. (με πέσαν και οι φακές βαριές)
PAOK_Antarctica έγραψε:Εμένα μ'αρέσει που το παιδί σπουδάζει διοίκηση αθλητικών επιχειρήσεων (ή κάνω λάθος;) και έχει κολλητιλήκια και σούξουμούξου με παίκτες. Money well spent, που λένε.
.
Τι το καλο προσφέρει ένας ιδιοκτήτης να έχει κολλητιλήκια με τους εργαζόμενους του?
Στα υπόλοιπα συμφωνώ
- BlackBlockAttack
sic-4 έγραψε:Κατα τ'αλλα....
"ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ"
5 mins later (που θα λεγε και ο φιλος μου ο simba)
"ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΔΕΙΞΩ ΤΗ ΛΥΣΗ"
(υποδεικνυω μεχρι το "να φυγουν", απο εκει και μετα "ελα μωρε λεμε και καμια μαλακια σε ενα forum)
ωραιες οι φακες
αχ βρε δυστυχο που σε παρεξηγουν συνεχεια οι ουγκανοι που δεν μπορουν να αντιληφθουν τα στρωτα ελληνικα σου... τι δραμα περνας...
ειναι μικρος ακομα και τα παθηματα καλο θα ειναι να μενουν βαθια χαραγμενα ως μαθηματα, για το καλο το δικο του αλλα και το δικο μας, του ΠΑΟΚ.
- Aureliano Buendia
Εντάξει παιδιά, ο υιός Σαββίδη δεν είναι σαν τον Τράκη, καμία σχέση δηλαδή μέρα με τη νύχτα, γιατί ως γνωστόν άλλο να μεγαλώνεις ως κακομαθημένος γόνος ΠΑΟΚτσή πλούσιου και άλλο ως κακομαθημένος γόνος βάζελου πλούσιου.
Τα μεταφυσικά ΠΑΟΚτσήδικα αντισώματα κάνουν δουλειά, όχι αστεία. (Επίσης το μέτρο σύγκρισης είναι η συμπεριφορά του Τράκη ως υιού ιδιοκτήτη, όχι ως τωρινού ιδιοκτήτη)
Αυτό που θα ήθελα να πω είναι ότι μου φαίνεται τρομερά ΑΝΤΙΦΑΤΙΚΗ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ (τέλεια, χρησιμοποιήσαν κι εγώ τη λέξη-φετίχ του φόρουμ για πρώτη φορά
) να εγείρουν διάφοροι ενστάσεις για το πώς διαχειρίζεται ο υιός Σαββίδη τον -ανύπαρκτο στην ουσία, αλλά τέλος πάντων- ρόλο του, με άστοχα ποσταρίσματα και κολλητηλίκια με παίκτες πχ, ΤΩΡΑ, επειδή έτυχε μέσα από συγκυρίες να ξεσπάσει αυτή η κρίση (αν η κεφαλιά του Λε Ταλέκ πήγαινε δοκάρι και δεν γινόταν το χέρι και το πέναλτι του Κάνιας, όσο εσκεμμένα απαθής και να ΄ταν ο Τζαβέλας, το ματς θα έληγε άσσος κι όλα ωραία, όλα καλά, διπλό στη Λεωφλώρο ΠΑΟΚλε, ολέ), ενώ μέχρι τώρα οι αντιδράσεις ήταν από ασθενείς μέχρι και μηδενικές.

Αυτό που θα ήθελα να πω είναι ότι μου φαίνεται τρομερά ΑΝΤΙΦΑΤΙΚΗ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ (τέλεια, χρησιμοποιήσαν κι εγώ τη λέξη-φετίχ του φόρουμ για πρώτη φορά

- Sick Bastard
@sic-4, σε γενικές γραμμές συμφωνούμε μεν, αλλά το πόσο "εύκολα κόβονται οι παιδικές μαλακίες", επίτρεψε μου να πιστεύω ότι εξαρτάται, σε μεγάλο βαθμό μάλιστα κι απ την βούληση του γονιού να συμβεί...sic-4 έγραψε:αυτο ειναι σωστο... αλλα θεωρω πως αυτα ειναι παιδικες μαλακιες και κοβονται ευκολα... και πως υπαρχει τεραστια αποσταση απο αυτο να φτασεις στο Γιαννακοπουλος jr

Μέχρι τώρα πάντως δεν έχει φανεί κάτι τέτοιο, από μπαμπά μεριά τουλάχιστον...

Με άπειρους γλυκούς (ακόμα και κατευθυνόμενους-στοχευμένους) πειρασμούς γύρω του μάλιστα...

Υ.Γ. Το για πότε γίνεται κάποιος "Γι@νν@κόπουλος" φίλε, άστο καλύτερα...Μια δυο ρουφηξιές για το γούστο και την μαγκιά, λίγο να το κάνεις κέφι και μια φουσκωμένη τσέπη απόσταση, είναι η Κόλαση απ τον Παράδεισο...

- PAOK_Antarctica
sn0ufel4 έγραψε:PAOK_Antarctica έγραψε:Εμένα μ'αρέσει που το παιδί σπουδάζει διοίκηση αθλητικών επιχειρήσεων (ή κάνω λάθος;) και έχει κολλητιλήκια και σούξουμούξου με παίκτες. Money well spent, που λένε.
.
Τι το καλο προσφέρει ένας ιδιοκτήτης να έχει κολλητιλήκια με τους εργαζόμενους του?
Στα υπόλοιπα συμφωνώ
Ειρωνικά το λέω ρε συ. Έλειπε το διευκρινιστικό γαμότικον (που λέει ο Κεν)